Bedrijven opzoeken
Image default
Winkelen

Zijdevloei bestellen

Zijdevloei bestellen – 123Kartonnen Dozen

 

Onder andere in het assortiment van 123Kartonnen Dozen: Zijdevloei. Een andere naam voor dit product is ook wel zijdepapier, de naam zegt het al; het is een zacht soort papier wat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Naast dat het gebruikt kan worden voor een decoratieve functie door producten bijvoorbeeld mooi in te pakken wordt het ook zo nu en dan gebruikt als een opvul functie.

 

Het papier is gemaakt van zijde-vezels, dit materiaal zorgt ervoor dat het papier zo zacht aanvoelt.  De soorten zijdevloeipapier die verkrijgbaar zijn bij 123Kartonnen Dozen zijn geproduceerd zonder enige zuren of chloor waardoor de kwetsbare goederen optimaal worden beschermd. Het is ook veel voordeliger om zuurvrij vloeipapier te kopen omdat dit papier zijn kwaliteit beter behoudt. Andere papiersoorten vergelen meestal na een langere tijd en worden ook erg broos waardoor ze makkelijk verbrokkelen.

 

Zijdevloei papier heeft een erg makkelijke gebruikswijze, voor het verpakken van kwetsbare producten kan het er simpelweg omheen gevouwen worden en op deze manier heeft het ook meteen een luxe uitstraling. Wanneer de zijdevloei papier wordt gebruikt voor het opvullen van kartonnen dozen is het gebruikelijk om het papier tot een soort prop te vormen en dan tussen de producten te plaatsen.

 

Ook wanneer producten in een kartonnen doos niet breekbaar zijn kan zijdevloei worden gebruikt om de producten te beschermen tegen krassen. In het assortiment van 123Kartonnen Dozen zijn verschillende diktes en afmetingen beschikbaar van de zijdevloei papieren. Hoe zwaarder het papiertje hoe dikker, er is een keuze tussen 18 en 23 grams. In elk pak met zijdevloei papier zitten ongeveer 480 stuks. Bij 123Kartonnen Dozen zijn enkel witte zijdevloei papieren verkrijgbaar, mocht er interesse zijn kan er altijd gevraagd worden naar andere kleuren zijdevloei papier, het is zo nu en dan wel mogelijk om deze te verkrijgen.

 

Het enige nadeel van de zijdevloei papieren is dat wanneer ze eenmaal gebruikt en verkreukeld zijn niet normaals gebruikt kunnen worden. Dit maakt het product wel iets minder milieubewust maar verder komen er geen andere nadelen bij het gebruiken van zijdevloei papier kijken.

 

Interesse in zijdevloei papier of graag wat meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met 123Kartonnen Dozen voor advies. Het team van 123Kartonnen Dozen helpt u graag!

https://www.123kartonnendozen.nl/webwinkel/nl/beschermen/zijdevloei/g-10000091