• Zakelijke dienstverlening 14.04.2021 Reacties uitgeschakeld voor Wat is een 360 graden video?

  Een 360 graden video is een video waarbij je als kijker alles rondom kan zien. Bij 360° graden video staat de 360° voor de beeldhoek waarmee gefilmd is, de beeldhoek van 360° (graden) betekend alles in een cirkel rondom. Tijdens het bekijken van de video zorgt dit voor interactie met de kijker die nu de mogelijkheid heeft om in alle richtingen te kijken en dus alles in de omgeving kunt waarnemen. Een 360 graden video wordt in de meeste gevallen gefilmd met een 360 graden camera.

  Er zijn twee verschillende vormen van 360 graden video. Zo zijn er monoscopische 360 graden video’s en stereoscopische 360 graden video’s. Hieronder de verschillende vormen van 360 graden video uitgelicht.

  Monoscopische 360 graden video (2D)

  Bij monoscopische 360 graden beelden geef je elk oog het zelfde 360 graden beeld. Dit zorgt misschien wel voor enige perceptie van diepte maar kan al snel kunstmatig voelen. Vooral met een VRbril op is de uiteindelijke beleving een stuk minder dan dat je dezelfde beelden stereoscopisch zou bekijken.

  Het grootste deel van de 360 graden video’s die op dit moment online staan zijn monoscopische 360 graden video’s. De reden hiervan is dat de meeste 360 graden camera’s op dit moment enkel nog monoscopische 360 graden beelden kunnen filmen. Toch zijn er al een aantal 360 graden camera’s op de markt die wel stereoscopische 360 graden opnames kunnen maken. Er zullen dan ook steeds meer stereoscopische 360 video’s verschijnen in de toekomst. (Een van deze 360 graden camera’s is de Insta360Pro2).

  Stereoscopische 360 graden video (3D)

  Bij stereoscopische beelden geef je elk oog een ander beeld. In het echte leven zien wij immers ook met beide ogen een ander beeld/ perspectief. Hierdoor ontstaat er een dieptewaarneming die zelfs voor de evolutie van veel diersoorten cruciaal is geweest omdat zij hierdoor extra 3D informatie over hun omgeving konden waarnemen.

  360 graden camera’s

  Er zijn verschillende 360 graden camera’s op de markt en net zoals bij gewone camera’s gaat de ontwikkeling zo snel dat er elk jaar weer nieuwere en betere 360 graden camera’s uitkomen. 360 graden camera’s hebben meerdere lenzen, beginnend vanaf 2 lenzen maar je hebt ze ook met 8 lenzen of meer. De consumenten 360 graden camera’s hebben vaak maar twee lenzen en zijn tegenwoordig steeds populairder. Er zijn dan ook een aantal bedrijven die 360 graden camera’s maken die in relatief korte periode enorm zijn gegroeid. Neem Insta360 een bedrijf dat gestart is met het maken van 360 graden camera’s in 2015 en nu wereldwijd hun 360 camera’s verkoopt. Hierdoor behoord Insta360 tot een van de grootste spelers in de 360 graden wereld. De nieuwe 360 graden camera’s vliegen je letterlijk om je oren, dus ben je opzoek naar een 360 graden camera? Dan zou ik zeker is een kijkje nemen op de volgende websites:

  Insta360 | Action Cameras | 360 Cameras |VR Cameras

  KanDao – 360 VR Camera | 3D Camera | 3D 360 Camera | 3D VR Camera (kandaovr.com)

  360-degree camera RICOH THETA (theta360.com)

  https://vrland.nl/360-graden-video/

  Tags:

 • Zakelijke dienstverlening 25.03.2019 Reacties uitgeschakeld voor Outplacement Rotterdam

  Outplacement in Rotterdam

  Rotterdam – Wanneer je door omstandigheden gedwongen bent om uit te kijken naar een nieuwe baan kun je de transitievergoeding gebruiken om door een outplacementbureau begeleid te worden naar een nieuwe baan.

  Ook Rotterdam kent diverse outplacementbureaus. Neem bijvoorbeeld Outplacementbureau Werkcontact aan de Wijnhaven. Zij begeleiden als sinds 2003 Rotterdamse werkzoekenden naar een nieuwe baan. Meestal in de context van outplacement (dus begeleiding van ontslagen medewerkers), maar ook vanuit de ziektewet (spoor 2 re-integratie). Meestal krijgt de kandidaat bij outplacement via Werkcontact een persoonlijke coach en jobhunter. Samen met deze coach doorloopt de kandidaat een intensief outplacementprogramma op maar.

  Het outplacementtraject

  Meestal start het outplacementtraject met het verwerken van het ontslag. Vervolgens worden talenten, ambities en drijfveren vastgesteld middels testen en zelfanalyse. Aan de hand daarvan wordt een persoonlijk arbeidsmarktprofiel opgesteld en wordt duidelijk waarin de kandidaat zich kan onderscheiden van anderen op de arbeidsmarkt. Maar dat niet alleen. Intussen maakt de kandidaat gebruik van het Rotterdamse netwerk van Werkcontact en wordt deze geholpen met het vinden van een baan in Rotterdam. Via de extra netwerk-ingangen van Werkcontact worden netwerk gesprekken gevoerd en mogelijkheden verkend. Outplacement is bij Werkcontact dus ook zelf hard werken. Van de kandidaat wordt verwacht dat deze zich optimaal inzet en ook zelf kritisch meedenkt. Want alleen dan zal een outplacementtraject succesvol verlopen en leiden tot een nieuwe baan.

  Dus zoekt u een betrokken en ervaren outplacementbureau in Rotterdam? Neem dan contact op met de Rotterdamse vestiging. Outplacementbureau Werkcontact houdt in Rotterdam kantoor in het Coachhuis aan de Wijnhaven 42.
  Een inspirerende omgeving om nieuwe energie op te doen en tot rust te komen.  En bovendien uitstekend bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Voor een afspraak belt u naar 088-033 30 08 of stuurt u een e-mail naar info@werkcontact.nl. Outplacementbureau Werkcontact, uw adres voor outplacement in de regio Rotterdam.

  https://www.outplacementverzekering.nl

  Tags: , ,

 • Zakelijke dienstverlening 21.12.2018 Reacties uitgeschakeld voor Hoe jij veiligheid in je bedrijf kunt garanderen

  Als je een bedrijf hebt in wat voor sector dan ook is het natuurlijk de bedoeling dat alles veilig is. Er zijn verschillende bedrijven die je daarbij kunnen helpen en G4S Safety Solutions is daar een van. Vooral in de zware industrie zoals gas, olie en chemische industrie kan G4S je goed helpen. Het bedrijf kan je ontzettend veel diensten bieden die allemaal te maken hebben met de veiligheid van jouw werknemers. Ieder leven telt en op ieder punt dat een risico kan zijn worden mensen ingezet. Lees snel verder om te weten wat G4S Safety Solutions voor jouw bedrijf kan betekenen.

  Veiligheidstoezicht van G4S

  Een van de diensten die G4S Safety Solutions bedrijven kan bieden is veiligheidstoezicht. In de zware industrie zijn er natuurlijk veel plekken die een risico kunnen vormen voor de veiligheid. Zo kan er gewerkt worden met vuur of met bepaalde soorten gas die schadelijk kunnen zijn voor de mensen die ermee werken. De risico’s in jouw bedrijf worden bepaald en deze worden daarna constant bewaakt. Ook kan G4S alle materialen leveren die nodig zijn om alle werknemers een veilige werkplek te kunnen garanderen. Niet alleen in de zware industrie kunnen mensen van G4S worden ingezet, maar ook in bijvoorbeeld de bouw of de gezondheidszorg kan G4S veiligheidstoezicht je hulp bieden bij het bewaken van de veiligheid en kunnen schade en ongevallen beperkt blijven. Dat is natuurlijk voor iedereen fijn.

  Veiligheidskunde van G4S

  G4S heeft een hoop veiligheidsdeskundigen die de risico’s in jouw bedrijf kunnen analyseren. Zo kun je bepalen waar bij jou de risico’s liggen en op welke manier je deze het beste zou kunnen beveiligen om ongevallen en schade te kunnen beperken. Met de adviezen van deze professionals kun je altijd de veiligheid van je werknemers garanderen en een fijne werkplek creëren.

 • Zakelijke dienstverlening 19.11.2018 Reacties uitgeschakeld voor Kies uit een groot aanbod aan Net vacatures

  Ben je afgestudeerd als .NET developer en kun je niet wachten om aan de slag te gaan bij een topbedrijf? Bekijk dan eens de .Net vacatures bij WR. Deze organisatie werkt samen met zo’n 1800 bedrijven in Nederland die allen op zoek zijn naar de juiste kandidaat. Ben je op zoek naar een vaste baan of wil je als ZZP’er aan de slag? Het is allebei mogelijk. Bekijk vandaag nog het uitgebreide aanbod aan .Net vacatures en solliciteer direct! Het enige wat je hoeft te doen is jouw cv en gegevens achter te laten. Vergeet ook niet om de vacature voor mechanical engineer of de assistent accountant of systeembeheerder vacature te bekijken. Wie weet zit er iets interessants bij.

  Zoek gericht tussen alle .NET vacatures

  Heb je al een idee naar wat voor baan je op zoek bent? Vul dan het zoekwoord in op de website van WR en enkel de vacatures die dit woord bevatten verschijnen in beeld. Aan de rechterkant kun je je zoekresultaten verfijnen door de .Net vacatures op categorie, plaats en salaris te filteren. Bekijk de extra informatie per vacature en laat je gegevens achter. Zodra jouw gegevens in goede orde ontvangen zijn, neemt een medewerker van WR contact met je op. Wie weet ga jij dan binnenkort aan de slag als .Net developer. Of solliciteer op de vacature voor mechanical engineer of een assistent accountant of systeembeheerder vacature.

  Realiseer jouw droom en solliciteer op de .Net vacatures

  Droom jij ervan om als developer aan de slag te gaan binnen een internationale organisatie? Waarom wachten als je vandaag de eerste stap kunt zetten? Bekijk de .Net vacatures bij WR en solliciteer! Door middel van een intensieve selectie weet je zeker dat er sprake is van een heuse match. Ben je nu als ondernemer op zoek naar een Assistent accountant of Systeembeheerder en wil je een vacature online plaatsen? Ook dan neem je contact met WR op. Zij plaatsen de vacature voor bijvoorbeeld mechanical engineer voor je online. Binnen no time heb jij de juiste kandidaat gevonden!

  Tags:

 • Zakelijke dienstverlening 15.08.2017 Reacties uitgeschakeld voor De Naambordensite, hét adres naambordjes en huisnummers

  Naambordjes bij de voordeur zien er niet meer allemaal hetzelfde uit tegenwoordig. Ieder huis is anders en ook smaken verschillen. Daarom valt er op het gebied van naamborden heel wat te kiezen. Allereerst wat betreft het materiaal. Er zijn onder meer airbrushed en blauwsteen bordjes. En wat denk je van platen van aluminium, graniet of glas. Ben je eruit welke categorie het wordt, dan is de volgende keuze die je kunt maken de vorm en afmetingen. Er staan zowel rechthoekige als ronde en ovalen naamborden tot je beschikking. En dan natuurlijk de tekst, ook die bepaal je zelf. Sommige mensen wensen alleen de achternaam. Anderen vinden het leuk ook alle voornamen op het bord te plaatsen. Het leuke van een naambordje bestellen bij De NaambordenSite is dat je echt een uniek exemplaar krijgt!

  Goede kwaliteit en scherpe prijs 

  De naamborden die wij aanbieden zijn stuk voor stuk van de allerhoogste kwaliteit. We staan niet voor niets bekend als de nummer 1 op het gebied van huisnummers en naamplaten. Waar gaat jouw voorkeur naar uit: houten, acrylaat of toch stenen bordjes? Een serie die de moeite van het bekijken waard is, is ‘goedkope naambordjes’. Dit zijn uiterst betaalbare naamborden voor een realistische prijs. Heb je je favoriete bordje gevonden dat is het misschien een leuk idee er een passend huisnummer bij uit te zoeken. In dezelfde stijl of juist contrasterend. Zodra je je bestelling plaatst, gaan wij aan de slag. Je kunt je nieuwe naambordje al binnen een paar dagen verwachten.

  https://www.denaambordensite.nl/

  Tags: ,

 • Zakelijke dienstverlening 09.02.2017 Reacties uitgeschakeld voor Ziekteverzuim voorkomen?

  Een zieke werknemer bezorgt werkgevers vaak hoofdpijn. Een paar dagen afwezigheid valt over het algemeen nog wel te overzien. Maar wat als de werknemer langdurig ziek is en bijvoorbeeld een burn-out heeft? Het is belangrijk dat je bij zieke werknemers snel en adequaat handelt.

  De Wet Verbetering Poortwachter klinkt de meeste ondernemers wel bekend in de oren. Deze wet bevordert dat het aantal langdurig zieke werknemers teruggedrongen wordt. Werkgever en werknemer moeten zich – samen met een arbodienst of bedrijfsarts – inspannen voor re-integratie. Het liefst wil je natuurlijk ook dat de werknemer zo snel mogelijk weer aan de slag gaat. Je bent immers verplicht om bij ziekte maar liefst twee jaar lang loon door te betalen.

  Een verzuimende medewerker kan al gauw zo’n 250 euro per dag kosten. Met een gemiddeld ziekteverzuimpercentage van 3,8% in 2014, blijkt dus wel dat ziekteverzuim een kostbare zaak is voor werkgevers. Veel voorkomende niet medische oorzaken van ziekteverzuim zijn: arbeidsconflict, onrustige thuissituatie en ‘uitgekeken op het werk zijn’. Het belang van de oorzaak van het verzuim is, onder andere, dat de werkgever alleen in het geval van een ziekte als verklaring voor het verzuim het loon in Nederland minstens 70% moet doorbetalen. Een werkgever zou er dus baat bij hebben als hij of zij de gezondheid van de werknemers van zo hoog mogelijke kwaliteit zou kunnen houden. Een hulpmiddel hierbij kan bijvoorbeeld een assessment zijn. Bij een assessment denkt u waarschijnlijk aan het aannemen van personeel. Dit is een mogelijkheid, maar er zijn verschillende soorten assessments die op vele manieren in kunt zetten. Zo kunt u er voor kiezen om een ontwikkelassessment af te nemen onder uw personeel. Een ontwikkelassessment kijkt waar de kansen liggen op gebied van doorstromen en ontwikkeling van uw personeel. Het potentieel van een medewerker wordt hierbij getoetst aan een in de toekomst te behalen niveau.

   

  http://loopbaannederland.nl/

  Tags: ,

 • Zakelijke dienstverlening 01.07.2016 Reacties uitgeschakeld voor Arbomakelaar: Arbodienst vergelijken

  Afgelopen week heb ik drie offertes van arbodienst vergelijken in mijn mail inbox ontvangen. Ik heb namelijk offertes aangevraagd omdat ik opzoek ben naar een arbodienst. Ik ben deze gaan zoeken op internet. Ik heb een eigen onderneming en heb een aantal mensen in dienst. Aangezien de werkzaamheden die mijn werknemers moet verrichten niet altijd even veilig zijn, moet ik opzoek gaan naar een Arbodiest. Er kunnen namelijk ongelukken gebeuren of het melden van ziekte, dat kan een arbodienst goed voor je bijhouden, om het ziekte verzuim tegen te gaan. Ik ben dus gaan zoeken, maar weet helemaal niet op wat voor soort criteria ik moet letten dus ben ik gaan zoeken naar een website waar ik offertes kan ontvangen welke ik dan makkelijk met elkaar kan vergelijken. Ik ben gaan zoeken op arbodienst vergelijken en kwam uit bij de Arbomakelaar. Lees in deze blog waarom de keuze op de Arbomakelaar gevallen is!

  Zoeken naar arbodienst vergelijken

  Ik ben gaan zoeken naar arbodienst vergelijken en kwam uit bij de Arbomakelaar. Nadat ik eerst wat vergelijkingstips gelezen had. Ik kwam daarna op de site van de arbomakelaar terecht en bij hen kan je offertes aanvragen die op jouw criteria zijn aangepast. Ze voldoen aan de aangeven wensen en behoeften van de klant. Zodoende heb ik ook voor mijn onderneming het contactformulier ingevuld. Ik heb deze aangepast aan de wensen en behoeften die ik zelf heb en het wachten op de offertes voor arbodienst vergelijken kon beginnen. Enkele uren later keek ik op mijn mail en ik had drie offertes binnen gekregen. Deze heb ik met elkaar vergeleken en ik heb een keuze kunnen maken.

  Zoek jij ook een bedrijf die het jou makkelijker maakt met arbodienst vergelijken? Neem dan eens een kijkje op de website: arbomakelaar.nl en vraag de offertes aan! Ik zeg doen.

   

 • Zakelijke dienstverlening 13.04.2016 Reacties uitgeschakeld voor Incassobureau Incasso Advocaten

  Incassobureau Incasso Advocaten is een bedrijf die bedragen incasseert en dus jou helpt om je geld, waar je recht op hebt op je rekening betaald te krijgen. Wij hebben laatst met het bedrijf gewerkt en zijn ontzettend tevreden. Ik had het contact formulier ingevuld en kreeg al binnen paar uur een reactie. De medewerker was deskundig en wist wat en hoe. Dat is heel belangrijk als je een incasso inschakelt. Anders betaal je achteraf een groot bedrag zonder een resultaat. Helaas gebeurt dat ook. Bij Incasso Advocaten is het niet zo! Daar doen medewerkers zijn best om je geld zo snel mogelijk van debiteuren te ontvangen. Het bedrijf heeft ook een hoge slagingspercentage en is geschikt voor kleine of grote bedragen. Ze gaan even hard aan het werk voor maakt niet uit hoe hoog bedrag. In mijn blog leg ik graag uit waarom wij een incasso bureau nodig hadden.

  Incassobureau zoeken

  Wij moesten een incassobureau zoeken voor ons bedrijf. We zijn een webdesign bureau die websites maakt voor beginnende ondernemers. Daarbij verkopen we ook SEO. Online Marketing voor bedrijven om hoog in Google te komen en gevonden te worden door potentiele klanten. Dat doen we voor beginnende bedrijven. Helaas werkt dat ook soms niet hoe wij willen. Dan is het bedrijf ent begonnen en het werkt niet hoe hij verwacht had, en kan daarom zin facturen daarna niet aan ons betalen. Op gegeven moment duurde het te lang en hadden wij een incasso bureau nodig. Mensen schrikken altijd als ze een incasso medewerker moeten inschakelen, maar soms is dat de enige optie, en als je een goede vindt, net als Incasso Advocaten, bereik je al snel resultaat, voor een goede prijs. 

  Heb je een incassobureau nodig voor je bedrijf, bekijk dan de website van incasso advocaten: https://incassoadvocaten.nl/

Archief