• Zakelijk 15.07.2021 Reacties uitgeschakeld voor De juiste woorden vertalen

  Wanneer je druk bezig bent met het opstellen van een brief wil je de juiste woorden zien te vinden. Logisch dat je hiervoor het internet erbij pakt om deze woorden te vinden. Maar woorden vertalen om hier een logische zin voor te maken lijkt een eenvoudige taak nietwaar? Je zult immers goed moeten weten wat je schrijft om een zakelijke brief op te stellen. 

  Online zoeken naar de juiste woorden doe je natuurlijk op de website van vandale.nl. Hier vind je de meest gebruikte woorden waar ook direct bij staat wat het inhoudt en hoe dat je dit op de juiste manier kunt formuleren. 

  Woorden vertalen, maar dan nét anders

  Wanneer je een brief hebt ontvangen en hierin staan de woorden die je niet kent, dan baal je enorm. Je wilt immers alles zo goed mogelijk begrijpen zodat het voor jou duidelijk is met wat erin beschreven staat. Hiervoor kun je het beste bij Vandale.nl kijken. Je voert het woord in waar je meer duidelijkheid in wilt hebben en vervolgens krijg je precies te zien wat het woord inhoudt. Zit je niet te wachten op advertenties of iets dergelijks? Kies er dan voor om de betaalde versie te gebruiken! In de betaalde versie vind je meer woorden die je kunt opzoeken om een uitleg erbij te ontvangen. 

 • Zakelijk 17.05.2021 Reacties uitgeschakeld voor Dispensers in verschillende soorten en maten

  Hygiëne in een bedrijf zoals de horeca is erg belangrijk en niet alleen die van de werknemers maar ook die van je klanten. Door Corona is de hygiëne momenteel belangrijker dan ooit waardoor er vooral heel veel spullen en handige tools voor het gemakkelijk bijhouden van de hygiëne ontworpen of het schoonhouden van de handen. Zo zijn er veel kleine flesjes van desinfectie middeltjes gemaakt die je aan je tas of sleutel kan bevestigen. Ook zijn de dispenser belangrijker en meer gebruikt door Corona. Horeca of winkels die een wc hadden gebruikte altijd wel al dispenser voor in de wc. Dat werd vooral gebruikt om het zeep in de toen zodat het makkelijker is een bepaalde hoeveelheid zeep op je hand te krijgen. Een dispenser zorgt er ook voor dat het langer schoon blijft en er netjes met de zeep om gegaan wordt. Nu zijn er veel verschillende soorten en maten dispensers waardoor het lastig kan zijn om te bedenken welke je nu moet kiezen. Hieronder staan een aantal soorten dispensers. 

  5 verschillende dispensers met elk een andere functie. 

  1. Afvalbak dispensers worden vaak gebruikt voor het weggooien van het keukenpapier of het toiletpapier. Je kunt de afvalbakken in verschillende materiaalsoorten krijgen zoals RVS, Plastic of aluminium bijvoorbeeld. 

  2. Desinfectie dispenser zijn er voor bedoeld om desinfecterend middel in te doen waar de machine zorgt voor een goede hoeveelheid. De dispenser kun je met een handmatige pomp kopen of met een sensor. 

  3. Handdoekdispensers zijn ervoor bedoeld om na het handen wassen je handen mee op te drogen, zo bespaar je het gebruik van teveel papier. De handdoek droogt zichzelf na gebruik weer op. 

  4. Zeepdispensers zijn ervoor bedoeld om je handen mee te wassen met een bepaalde hoeveelheid zeep. Een automatische zeepdispenser kan ervoor zorgen dat er niet teveel zeep verloren gaat door het teveel in een keer te gebruiken. 

  5. Luchtverfrisser Dispenser zorgt ervoor dat er in een bepaalde tijd een aantal keer in de ruimte gespoten wordt, zo houd je de lucht fris. 

   

 • Zakelijk 03.03.2021 Reacties uitgeschakeld voor Voor- en nadelen bedrijfsruimte huren of kopen

  Winkelruimte huren of kopen?

  Kopen of toch huren? Een veelgestelde vraag voor ondernemers die besluiten een winkelruimte, kantoor of bedrijfshal op zetten voor hun onderneming. Of het nu de eerste keer is of omdat door expansie een nieuw ruimte nodig is, het is belangrijk om de juiste beslissing te nemen als het gaat om bedrijfsruimtes. Het is daarom altijd goed om hierover te praten met een onafhankelijke bedrijfsmakelaar die u de juiste advies en inzichten kan geven bij het maken van een dergelijke beslissing. Want beide opties hebben zo hun voor- en nadelen. Bij Marcel Kon bedrijfsmakelaars hebben we al 20 jaar ervaring in de bedrijfsvastgoed in regio Twente. We zetten daarom graag alles op een rijtje voor u.

  De voor- en nadelen van bedrijfsruimte kopen

  Bij het kopen van een bedrijfsruimte is één ding belangrijk en dat is dat u over eigen vermogen moet beschikken. Het is helaas niet meer mogelijk om bedrijfspanden volledig te financieren met alleen een hypotheek. Dit betekent dat u van te voren over voldoende liquide middelen moet beschikken zodat u ook ná de koop beschikt over voldoende vermogen om verdere investeringen te doen. Want zodra u eigenaar bent van het pand, moet u ook zorg dragen over de kosten, klein en groot en natuurlijk ook het jaarlijks onderhoud. Ook moet u rekening houden met de waarde van uw bedrijfspand. In tegenstelling tot huizen, schrijven bedrijfspanden doorgaans wel af dus mocht u het pand willen verkopen dan loopt u mogelijk risico met een grote waardedaling.

   

  Zijn er dan geen voordelen? Jazeker wel. Allereerst heeft u geen huurcontract en bepaalt u zelf wat u met het pand wilt doen. En zoals vermeld hierboven, je loopt altijd wel risico dat de waarde van het pand daalt. Maar over het algemeen is investeren in onroerend goed één van de meeste veilige investeringen wat u kunt doen. Wilt u op korte termijn een bedrijfspand of winkelruimte kopen? Maak dan een afspraak met Marcel Kon via 074 – 266 22 25 of info@marcel-kon.nl.

  De voor- en nadelen van bedrijfsruimte huren

  Het grootste voordeel van huren is natuurlijk de flexibiliteit en dat u niet vastzit aan een heel lang contract of een grote investering. Ook heeft u geen onderhoudskosten, althans voor de grootste zaken aan en rondom het pand. In het contract kunnen bepaalde zaken namelijk wel opgenomen worden. Los hiervan, betekent huren een relatief kleine aanlag op uw portemonnee en de vrijheid én mogelijkheid om van locatie te verplaatsen of simpelweg te kunnen stoppen. Weinig risico dus! Echter loopt u ook voordelen mis als u besluit te huren. Voordelen die u misloopt zijn o.a.

  • Waardestijgingen van het pand – het pand is immers niet uw eigendom
  • Als huurder heeft u zich te leggen aan de huurvoorwaarden en prijs
  • Huurcontracten zijn meestal meerjarig. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk
  • Uitbreidingen aan het pand die noodzakelijk zijn moeten in overleg met de eigenaar
  • Het risico dat het pand verkocht wordt aan een andere partij

  Ruim winkelruimte aanbod bij Marcel Kon bedrijfsmakelaar

  Bent u op zoek naar nieuw winkelruimte in Enschede of omstreken of wilt u een bestaande bedrijfspand huren, kopen of eventueel zelf een bedrijfspand bouwen in Twente? Bij Marcel Kon makelaars hebben we uitstekende kennis van de vastgoedmarkt en kunnen wij u helpen met onderhandeling, taxatie, koop en verhuur. We zijn gevestigd in Enschede en Borne.

  https://www.marcel-kon.nl/

  Tags: , , , , , , , , , , ,

 • Zakelijk 20.02.2020 Reacties uitgeschakeld voor Goede zakelijke trainingslocatie

  Het volgen van trainingen is enorm belangrijk en hierbij is het belangrijk om constant up-to-date te zijn wat betreft de nieuwste ontwikkelingen in het werkveld. Ook kunnen trainingen ons helpen om met bepaalde situaties of met stress om te gaan. Hierbij is het belangrijk om een goede trainingslocatie te vinden die kan helpen bij het geven van de training. Een goede trainingslocatie is namelijk belangrijk voor de bereikbaarheid van de training voor mensen en natuurlijk voor het verzorgen van een hoge kwaliteit training. Een goede locatie voorziet u namelijk niet alleen van een fijne, bereikbare ruimte, maar ook van de juiste catering en indeling. Hierdoor wordt het vele malen gemakkelijker om een goede indruk te maken en mensen een waardevolle training te kunnen geven. 

  Het vinden van een goede trainingslocatie

  Een goede trainingslocatie vindt u via het internet. Hierbij is het bijvoorbeeld belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden die geboden worden door de locatie. Zijn de ruimtes op de trainingslocatie niet te groot of te klein voor uw training? Past de esthetiek van de locatie bij uw training of is dit een mismatch? Daarnaast is het belangrijk om eens te kijken naar verschillende mogelijkheden die geboden worden door de organisatie. Hierbij is het belangrijk om contact op te nemen en te bespreken wat zij voor u kunnen betekenen. In sommige gevallen kan een ruimte namelijk iets anders worden ingedeeld.

  De locatie boeken

  Het boeken van een trainingslocatie kan vaak via het internet. Hierbij is het belangrijk om te kijken naar de prijzen, mogelijkheden en data. Hierdoor kunt u ver van tevoren al een juiste trainingslocatie vinden en vastleggen. Hierbij is het dan ook belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden die geboden worden en natuurlijk welke prijzen en kwaliteit er aan vast zitten.

  Tags:

 • Zakelijk 14.01.2019 Reacties uitgeschakeld voor Website laten maken

  Bij het laten maken van een website zijn er veel dingen waar je aan moet denken, beginnend met het doel van de website. Voorbeelden van doelen zijn het bereiken van een nieuwe doelgroep, het toevoegen van nieuwe producten of diensten, je wilt minder tijd besteden aan de site, et cetera. Het is tevens belangrijk om de juiste websitebouwer te vinden, laat je het maken door een student dan is het aannemelijk dat de site geen klanten aantrekt maar juist wegjaagt.

  Mobiele site

  Daarnaast is het belangrijk dat je naast een website voor laptops en desktops ook een speciale site maakt voor smartphones en tablets. De helft van Nederlandse websitebezoeken worden inmiddels gedaan op een smartphone of tablet, dus het is van belang dat jouw site er goed uitziet op elk device. Hierdoor moet een website responsive zijn, dit betekent dat de site automatisch aanpast op de behoeften van de gebruiker. Als je als bezoeker een mobiel gebruikt dan zal de site zich aanpassen op de formaat van de smartphone, een voorbeeld hiervan is dat de content in een kolom staat terwijl het op een laptop uit meerdere kolommen zou bestaan.

  Snelheid van een site testen

  Naast het hebben van een mobiele versie is het ook nodig dat de site snel is. Niemand heeft zin om lang te wachten totdat een site laadt, dus snelheid is van groot belang. Een groot gedeelte van de snelheid van de site is webhosting, daarnaast hebben afbeeldingen, plug-ins en caching ook effect op snelheid. Je kunt de snelheid van sites zelf checken, via sites zoals https://developers.google.com/speed/.

  HTTPS certificaat

  Iets dat tegenwoordig belangrijk is, is het hebben van een veilige website, oftewel HTTPS. Dit is een beveiligde verbinding en kan je zien aan het slotje naast de url in de webbrowser. HTTPS verbetert de veiligheid door de data versleuteld te sturen. Dit heeft een SSL certificaat nodig om te werken.

 • Zakelijk 07.08.2018 Reacties uitgeschakeld voor Een professioneel administratiekantoor worden met hulp van Kubus Coöperatie

  Als je op zoek bent als ondernemer naar hulp om een professioneel administratiekantoor te worden, dan ben je bij Kubus Coöperatie aan het juiste adres. De keten is de meest vooraanstaande reeks van accountancy kantoren in Nederland. Als gecertificeerde bedrijfsketen heeft het beschikking over professionele experts die alles weten op het gebied van financiële hulpverlening en het op orde brengen van administratie voor andere bedrijven. Dat maakt het dan ook een uitstekende partner voor je als op zoek bent naar hulp en advies voor jouw eigen franchise administratiekantoor. Door de kennis van het netwerk van de keten in te schakelen, weet je al snel precies wat je moet doen om jouw kantoor professioneel te runnen en ook goed overeind te houden. 

  Exclusieve lidmaatschap

  Een groot voordeel van hulp krijgen van Kubus Coöperatie om een professioneel administratiekantoor te worden, is dat je toetreedt met een exclusief lidmaatschap voor de keten. Hierdoor heb je op jouw beurt toegang tot verschillende aspecten van de keten, zoals de onderwijsinstelling van Kubus en de expertise van de professionals in het netwerk. Het geeft je de kans om jouw administratiekantoor zoveel mogelijk te professionaliseren en zo ook weer jouw kwaliteiten voor jouw klanten zo veel mogelijk te verbeteren. Met hulp van de Kubus Coöperatie leer je binnen een mum van tijd een professioneel administratiekantoor te worden. Er gaat voor je als ondernemer een nieuwe wereld open.

   

 • Zakelijk 22.03.2016 Reacties uitgeschakeld voor Daklekkage repareren? Kewodak Service

  Een lekkage aan uw dak komt altijd ongelegen. Naast de schade aan het dak zelf, brengt een lekkage vaak ook schade toe aan muren en inboedel. Hoe langer gewacht wordt met de reparatie, hoe groter het probleem wordt. Als het dak snel gerepareerd wordt, dan blijft een grote ravage u bespaard. Daarom kunt u het beste direct de hulp inschakelen van een professioneel dakdekkersbedrijf zoals Kewodak Service. Wij staan dag en nacht voor u klaar om de daklekkage te verhelpen. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van platte daken is uw dak bij ons in goede handen.

  Onderhoud plat dak

  Bij Kewodak voeren we vele dakreparaties uit. In de meeste gevallen gaat het om een daklekkage. Dit soort schade kan vaak voorkomen worden door regelmatig onderhoud van het dak. Platte daken zijn kwetsbaar voor invloeden van het weer. Temperatuurwisselingen, regen, sneeuw, wind en zon hebben hun weerslag op uw dak. Daarom is het belangrijk om het dak en de dakgoten regelmatig te ontdoen van bladeren en vuil. Ook het uitvoeren van kleine reparaties kan schade aan het dak voorkomen. U kunt dit onderhoud zelf uitvoeren, maar u kunt natuurlijk ook de specialisten van Kewodak hiervoor inschakelen. 

  Kewodak abonnement

  Bij Kewodak heeft u de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement af te sluiten voor regelmatig dakbeheer. Er zijn verschillende abonnementsvormen waaruit u kunt kiezen. Als u een standaard abonnement afsluit, dan komen wij jaarlijks bij u langs voor onderhoud aan uw dak. Het dak wordt schoongemaakt en eventuele zwakke plekken worden verstevigd. Wij houden u op de hoogte van de conditie van uw dak en werkzaamheden die in de toekomst uitgevoerd zullen worden. Op deze manier hoeft u zich niet meer te bekommeren om de staat van uw dak. Neem gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken. 

  http://www.kewodakservice.nl/

  Tags: ,

 • Zakelijk 17.02.2014 Reacties uitgeschakeld voor Verkopers succesvoller met VoIP telefooncentrales

   

  Om verkopers beter te laten communiceren met de klant zijn er speciale VoIP toepassingen ontwikkeld. Deze helpen de commerciële medewerkers interactief te zijn met hun klant. De officiële benaming is Unified Communications. Dit bestaat uit een VoIP telefooncentrale met daaraan gekoppeld innovatieve softwareoplossingen. Hierdoor speelt de telefooncentrales een nog belangrijkere rol. De oplossing biedt bedrijfsintelligente functionaliteiten en software toepassingen, en zijn erop gericht om interactieve communicatie tot stand te brengen. Hierdoor verbetert de perceptie bij uw medewerkers en klanten. De software kan worden gekoppeld aan een CRM systeem, waardoor u weet welke klant er belt en een klantdossier kan automatisch worden geopend. Telemarketing organisaties die vooral ‘outbound’ telefoonverkeer hebben, kunnen er een powerdail systeem aan koppelen. Dit zorgt voor een effectievere werking van de agents, waarbij de teamleider makkelijker kan sturen op volume en kwaliteit. Met slimme telefonie oplossingen zijn er een scala aan beheermogelijkheden beschikbaar. Wanneer het zeer druk is, leiden ingebouwde functies de oproepen om naar de specifieke persoon of zijn/haar voicemail. Het opnemen van gesprekken voor trainingsdoeleinden is een veelgebruikte mogelijkheid. Anderzijds kan er ook een stuk bewijslast mee worden gecreëerd, maar dat klinkt niet goed in de oren van de beller. Doordat alle telefoongesprekken worden gecoördineerd zorgt dit voor een drukvermindering bij de medewerkers. Zijn er sales medewerkers die veel buiten de deur zijn, dan biedt een intelligente VoIP oplossing ook de mogelijkheid om deze medewerkers te laten inloggen op het netwerk. Zij hebben daardoor de beschikken over alle actuele klantgegevens. Voor een verkoper kan dit van cruciaal belang zijn voor het sluiten van een deal. De verkoper wordt toch veelal afgerekend op de omzet die hij of zij scoort. Een goede verkoper die het VoIP systeem begrijpt, werkt graag mee omdat er voor hem een stuk gemak wordt binnengehaald. Hierdoor is de verkoper bereidt om tijd te investeren en zich het systeem aan te leren.

  Het moeilijke van het kopen van een telefooncentrale is de hoeveelheid aan mogelijkheden. In de praktijk is het heel moeilijk om appels met appels te vergelijken. Als u spreekt over Dect telefoons, dan is het ene toestel het andere niet. De kwaliteit komt deels ook tot uiting in de kwaliteit van de behuizing, display, grote, batterij, zender, ontvanger, oplaadtijd en dergelijke. Uiteindelijk heeft u te maken met een budget, maar puur kopen op prijs kan op de lange duur zeer nadelig zijn. Een eerlijke en bekwame vakspecialist kan u daarbij helpen. Niet de mannen die het snelle geld willen verdienen, maar mensen die u ook over 10 jaren nog graag te woord staan.

  Omdat zij u een degelijkere aanbieding maken, zullen zij in sommige gevallen ook duurder zijn. In de praktijk ondervinden dergelijke eerlijke organisaties problemen met name bij overheidsorganisaties. Deze kopen veelal puur op prijs, achteraf komen de problemen en na de garantieperiode moet u de hoofdprijs betalen. Want elke reparatie kost geld en u heeft geen keuze, dus wordt de korting die men heeft gegeven op de lange termijn dubbel en dik terugverdiend. Een kosteloze tip die ik u mee wil geven is, laat u vooral informeren ‘echte’ deskundigen. Goede raad hoeft niet duur te zijn.

   

   

  http://uwbeste.be

Archief