• Woningen 15.01.2021 Reacties uitgeschakeld voor Prachtig hoogwaardig sanitair voor je douche

  Voordelen van douchen

  De keuze tussen douche of bad is heel snel gemaakt. Een douche kopen dat staat vast. Voor mij is een douche onmisbaar of het nou zomer of winter is je frist er heerlijk van op. Je spoelt alles letterlijk en figuurlijk van je huid en hoofd af. En voor mijn gevoel spoel ik daarmee ook alle negatieve dingen van die dag weg. Beter gaan voor een douche kopen dan dat je in je badwater blijft zitten weken. Water moet stromen en niet stilstaan. Maak je eigen spa thuis, want ik douche altijd af met koud water en tussendoor heb ik wisseldouches. Dat is ook nog eens ontzettend goed voor mijn gezondheid want dat zorgt ervoor dat mijn immuunsysteem gezond blijft, mijn bloedcirculatie verbetert en mijn huid verbetert erdoor. Er zijn zelfs mensen die daardoor afvallen.

   

  Wat voor systeem ga ik kiezen?

  Nu is alleen de vraag voor welke mogelijkheid kies je? Een handige inloopdouche? Met als voordeel dat er geen randen of drempels op de vloer zitten zodat het vuil zich ook niet vast kan zetten. Deze is daardoor uitermate geschikt voor mensen met een beperking of voor senioren. Alleen moet je er wel op letten dat je op het sta gedeelte stroeve tegels neemt in verband met gladheid. Kies ik een douchecabine? Wat als grote voordeel heeft dat de rest van je badkamer droog blijft en de warmte blijft in de douchecabine hangen. En ze zijn nu ook verkrijgbaar zonder douchebak. Of douchepanelen dat is ook nog een mogelijkheid. Tja ik heb al wel de tegels uitgekozen en ik denk dat het de inloopdouche gaat worden.

   

  Badkamer inrichten

  Eindelijk is het zover, je hebt besloten dat je iets gaat doen aan je badkamer. In huis heb je zo ingericht dat je er je erg prettig bij voelt. Je voelt je fijn en beschermd thuis. Maar je badkamer daar kan wel wat aan verbeterd worden. Elke dag ben je er een paar keer. En je betrapt jezelf erop dat je je ergert aan hoe het er uitziet. Hoe je ook poetst die tegelvoegen zijn lelijk en het ziet er niet fris uit. Maar nu gaat er iets veranderen maar hoe wil je het eigenlijk hebben dat is nu de vraag.

   

  https://www.badkamerwinkel.nl/douche

  Tags: ,

 • Woningen 08.10.2020 Reacties uitgeschakeld voor Overzicht van slaapkamertrends

  huis te huur

  Heeft je slaapkamer een nieuw interieur nodig, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Deze vier trends kunnen u veel helpen.

  Overzicht van slaapkamertrends

  1) Creëer rust

  Onnodig te zeggen dat u in de slaapkamer heerlijk kunt ontspannen. Dit doe je door wit te combineren met één kleur en binnen die kleur verschillende tinten in de decoratie te gebruiken. U kunt het beste een basiskleur kiezen, zoals grijs of bruin.

  2) Warmte en gezelligheid

  Zorg voor warmte en comfort in uw slaapkamer. Een mooi tapijt is essentieel. Zoek een exemplaar dat groter is dan je bed, en dan kun je er goed onder liggen. Schapenvacht is ook helemaal 2020.

  3) Gebruik natuurlijke materialen

  Door gebruik te maken van natuurlijke kleuren, materialen en elementen krijgt de slaapkamer meer rust. Kies bijvoorbeeld voor houten vloeren of gebruik rieten of houten accessoires in de slaapkamer.

  4) Kopieer de hotelkamer en maak een gezinsversie

  Witte of lichtgrijze dekbedovertrekken zijn een van de essentiële items voor de perfecte slaapkamer. Zoals gestoffeerde hoofdeinden, zachte dekens en veel kussens op het bed.

  herenhuis te koop

  https://be.propenda.com

  Tags:

 • Woningen 06.08.2019 Reacties uitgeschakeld voor Meer informatie over dakkapellen

  Ben jij iemand die aan het twijfelen is om een dakkapel te laten plaatsen? Zou je daar eerst graag wat meer informatie over willen weten? Lees dan snel dit artikel verder. In dit artikel gaan we je allerlei informatie geven betreft dakkapellen.

   

  Wat voor dakkapel moet ik kiezen?

  Dakkapellen zijn er in verschillende soorten en maten. Inmiddels zijn er meer dan 30 soorten dakkapellen op de markt

  Wanneer je een dakkapel gaat uitzoeken is het belangrijk om te weten welke afmeting je graag wilt hebben en welk materiaal je wilt. 

  Weet je niet goed voor welk soort materiaal je moeten kiezen? En heb je geen verstand van de afmetingen? Dan kan je bij sommige bedrijven een adviseur inschakelen. 

  Deze adviseur zal samen met jou naar alle mogelijkheden kijken, zo krijg je een beter inzicht van de verschillende soorten opties die er zijn. 

   

  Vergunning nodig om een dakkapel te laten plaatsen?

  Natuurlijk zou het ideaal zijn als je geen vergunning nodig hebt!
  Helaas is dit op iedere plaats in Nederland verschillend. Wil je een dakkapel laten plaatsen aan de achterzijde van het huis? Dan is een vergunning vaak niet nodig. 

  Echter zitten er wel altijd een paar voorwaarden aan verbonden, we raden dan ook aan om deze zeker eens op te zoeken.

  Om erachter te komen of je een vergunning nodig hebt, kan je op veel sites een vergunningcheck doen. Dit is wel zo handig!

   

  Eigenschappen van een dakkapel

  Een dakkapel kan voor velen een groot voordeel bieden.

  Het laten monter van een dakkapel zorgt voor een meerwaarde van de woning, wie wil dat nou niet? 

  Naast het feit dat de woning meer waard wordt, creëer je ook meer ruimte voor de kamer. Deze ruimte kan dan weer voor andere dingen gebruikt worden. 

  Laat je een dakkapel op een zolder plaatsen, dan zal je al snel merken dat er veel meer lichtinval te voorschijn komt! Naast lichtinval en ruimte, geeft een dakkapel ook meer ventilatie aan de kamer. 

  Dus heb je uiteindelijk besloten om een dakkapel te laten plaatsen? Dan kies je voor een goede investering!

   

 • Woningen 17.09.2016 Reacties uitgeschakeld voor Installatie van binnendeuren

  Het afhangen van een deur vergt precisie. Om beschadigingen te voorkomen, kun je deuren het beste zo laat mogelijk in de bouwfase plaatsen. Allereerst meet je de sponning van het gat op waar de deur komt. Je meet op drie plaatsen van links naar rechts en op twee plaatsen van boven naar beneden.

  Door middel van zagen en schaven kun je dan de deur nog op maat maken. Rondom de deur moet er 2 tot 3 mm ruimte overblijven. Je kunt gebruik maken van scharnieren of paumelles, dat verschilt welke deur je hebt. Heb je een stompe deur, dan valt deze niet over het kozijn heen en gebruik je scharnieren.

  Heb je een opdekdeur, dan valt deze wel over het kozijn heen en gebruik je paumelles. Vergeet niet de draairichting van de deur te bepalen.

  Scharnieren

  Hang een binnendeur altijd aan minimaal drie scharnieren. Een bovenaan, een in het midden en een onderaan. Dit is zeker nodig voor Thys deuren want deze kunnen anders beginnen afhangen.

  Haal de scharnierpen uit de scharnieren en teken de plaats waar de moeten komen af op de sponning. Zorg ervoor dat de knoop van het scharnier 2 mm uit het kozijn steekt.

  Zet met een schroef de scharnieren vast in het kozijn. Schuif de scharnierpen tussen de losse scharnieren en de scharnieren die aan het kozijn vastzitten. Zet de deur op wiggen in de kozijnsponning en teken de vrije helften van de scharnieren af op de deur. Monteer de scharnierhelften op de deur.

  Plaats de deur met de scharnierpennen in het kozijn. Soms heb je een tang nodig om de scharnierknopen op een lijn te plaatsen.

  Paumelles

  Als je gebruik maakt van paumelles, volstaan er twee om de deur mee af te hangen. Een bovenaan en een onderaan. Meet de breedte van de deur af zonder opdekrand en de hoogte van de deur met opdekrand. Zo weet je of je de deur bij moet schaven.

  In de deurposten moeten gaten zitten voor de onderdelen van de paumelles. Draai vervolgens twee paumelles in de zijkant van de deur, vaak zitten er al gaten in de opdekdeur. Hang daarna de paumelles in elkaar. Je kunt de deur stellen door de paumelles meer in of uit de deur te draaien.

  Klinkt dit allemaal een beetje te complex? Dan kan je nog steeds beroep doen op een professional voor het plaatsen van je binnendeuren.

   

  http://www.deurenshop.com

  Tags: ,

Archief