• Woningen 12.07.2021 Reacties uitgeschakeld voor Oververhitte woningmarkt

  Het is inmiddels natuurlijk algemeen bekend, maar de oververhitte huizenmarkt is een serieus onderwerp geworden vandaag de dag. Huizen worden makkelijk overboden met een ton of meer en je komt binnen een mum van tijd van je huidige huis af. Maar hoe zit het hier nou eigenlijk precies mee? Wat betekent de oververhitte huizenmarkt voor je als je je eigen woning verkopen wil en wat als je vervolgens wilt komen aan nieuw huis, of zelfs een starter bent? 

  Wij snappen dit probleem maar al te goed en krijgen er dagelijks mee te maken. Gemiddeld komen huizen aan tientallen bezichtigingen binnen een korte tijd en er wordt zwaar overboden. Maar hoe is deze oververhitte huizenmarkt nou eigenlijk ontstaan? En hoe kun je er het beste mee om gaan? 

  Ten eerste; als je een huizenzoeker bent op het moment is het belangrijk om je op voorhand goed te verdiepen in de huizenmarkt. Zoek alvast goed uit in welke buurt je het liefst wilt gaan zitten en wat voor type huis je echt zoekt. Als je je wensen gedetailleerd op een rijtje hebt, zoek je specifieker en kun je ook sneller een bod uitbrengen. Zoek naast je wensen en eisen ook uit wat je financiële budget is en wat je dus te besteden hebt. 

  Hierna is het op dit moment het beste om je te gaan verdiepen in de woningwaarde van je huis. Zonder dat je er erg in hebt kan je bij het huis zelf verkopen momenteel een hoop meer waard zijn dan waar je het ooit voor gekocht hebt. Daar bovenop zal er bijna zeker boven de vraagprijs worden geboden wat ook een gunstige bijkomstigheid is natuurlijk. 

  Als je eenmaal op het punt gekomen bent om te gaan bieden is er nog iets wat je in je achterhoofd moet houden, namelijk; realiseer je dat er een verschil zit tussen de marktwaarde en de werkelijke waarde van het huis. Als het huis heel veel meer waard is op het moment dan dat het origineel waard zou zijn, verkoop je dit huis waarschijnlijk ook ooit met verlies.

  https://www.economy.nl/

  Tags: ,

 • Woningen 11.05.2021 Reacties uitgeschakeld voor Daklekkage? Vraag een gratis dakinspectie aan!

  Hoewel de lente is aangebroken, blijft het zonnige zomerweer nog even uit. In plaats daarvan worden we dagelijks geconfronteerd met hevige regenbuien en sombere, grijze dagen. Desondanks gaan de meesten goedgemutst de deur uit met een regenjas, regenlaarzen en/of paraplu ter bescherming tegen de regen. Waar mensen zich echter op deze manier kunnen beschermen, wordt er vrijwel nooit een zeil gespannen over het dak van een woning. Hierdoor is het dan ook niet gek dat dakpannen eens in de zoveel tijd aan schade onderhevig zijn, zoals een verplaatste dakpan door de wind of een scheur in een nokvorst door wisselende temperaturen. In vele gevallen zal de schade beperkt blijven, maar wanneer men geen actie onderneemt, kan de schade alleen maar verergeren. Vermoed jij dus daklekkage? Aarzel dan geen moment langer om de hulp van dakdekkersbedrijf Dakbeheer Hermans in te schakelen!

  Wat te doen bij daklekkage?

  Als jij last hebt van lekkage aan het dak, is het aan te raden om de ervaring en expertise van een specialistisch dakdekkersbedrijf in te schakelen. Bij Dakbeheer Hermans kun je bovendien een gratis dakinspectie aanvragen, gedurende welke de dakdekkers het dak inspecteren op allerlei mogelijke gebreken aan het dak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het reinigen van het dak vanwege viezigheid en algengroei of aan een plat dak reparatie. In het geval van daklekkage zullen de dakdekkers na de inspectie besluiten welke methode het beste toegepast kan worden, waarna zij aan de slag zullen gaan om het lek te verhelpen. In het verschiet is het echter aan te raden om jaarlijks een dakinspectie aan te vragen om verzekerd te zijn van een tijde opmerkzaamheid van daklekkage.

  Naar de website

  Kan jij de hulp en het advies van een ervaren dakdekker wel gebruiken? Wacht dan niet langer, maar nagiveer naar de website van Dakbeheer Hermans voor om in contact te komen!

  https://www.economy.nl/

  Tags: ,

 • Woningen 30.04.2021 Reacties uitgeschakeld voor makelaar oldenzaal

  Een goede makelaar

   

  Wil jij een nieuwe woning aanschaffen in oldenzaal, of in de omgeving hiervan? Kies er dan voor om gebruik te maken vaan makelaars oldenzaal. Een betrouwbare makelaar met goede beoordelingen is sleutel makelaars. Maar ook als jij je woning wilt verkopen in oldenzaal, of in de omgeving hiervan, kun je terecht bij sleutelmakelaars. Zij ondersteunen je graag bij de verkoop. Zo is is het mogelijk de verkoop volledig uit handen te geven aan deze makelaars oldenzaal. Het voordeel hiervan is dat zij ook zullen zorgen voor de promotie van je woning, en ook zullen zij zelf bezichtigingen inplannen met geïnteresseerden. Wil jij je woning verkopen maar wel zelf alles in de hand houden? Ook dat is mogelijk. Zo kan sleutel makelaars bijvoorbeeld alleen de woning plaatsen op hun site, en dat jij alles zelf regelt. Kortom, er zijn veel mogelijkheden. Het is in ieder geval altijd verstandig om met makelaars oldenzaal een gesprek in te plannen zodat je weet waar je aan toe bent en wat de beste keus is.

   

   Jouw woning verkopen

   

  Wellicht wil je je woning verkopen omdat je naar een nieuwere regio wilt verhuizen en/of heb je al een nieuwe woning gevonden. Zeker wanneer je al een nieuwe woning hebt gevonden is het belangrijk dat je oude woning zo snel als mogelijk wordt verkocht, zodat je geen kosten en omkijken hier meer naar hebt. Maak dan ook gebruik van goede makelaars oldenzaal voor hulp, zoals sleutelmakelaars. Zij hebben veel ervaring over de gehele markt in Twente en kunnen je dan ook adviseren over de verkoop. De eerste stap is om de mogelijkheden met hun door te spreken. Zo wordt er gekeken naar de details van je woning, de WOZ waarde, en wat je wensen zijn. Ook gaan jullie samen kijken naar wat een goede verkoopprijs is voor de woning. Vervolgens kun je met deze makelaars oldenzaal verder gaan en zullen jullie samen een plan opstellen voor verkoop. De kosten hierbij worden ook altijd duidelijk gemaakt en ook hier zijn er weer verschillende mogelijkheden. Zo kan de makelaar bijvoorbeeld een volledige eind inspectie doen en de woning een top staat laten opleveren. Maar ook wanneer jij je woning klaar wilt maken voor verkoop kunnen zij je adviseren hierover. Makelaars oldenzaal hebben veel ervaring en een groot netwerk, zoals sleutelmakelaars. Het voordeel hiervan is dat er een grote kans is dat je woning wordt verkocht.

  https://sleutelmakelaars.nl/

  https://sleutelmakelaars.nl/

  Tags:

 • Woningen 22.04.2021 Reacties uitgeschakeld voor Ramen en deuren prijzen

   Ventilatoren voor kunststof ramen.

  Kunststof ramen bieden een betrouwbare bescherming van het pand tegen externe geluiden, stof en ultraviolette stralen. Maar onvervangbare structuren hebben ook een aantal nadelen, waaronder het ontbreken van een ingebouwd ventilatiesysteem om een ​​comfortabel microklimaat in de kamer te behouden en vreemde geuren te elimineren. De hoge dichtheid van het raam speelt ertegen – er stroomt geen verse lucht van de straat de kamer in.

  In de winter geven de standaardfuncties van handmatige ventilatie en microventilatie van de kamer niet het gewenste resultaat: koude lucht vermindert de efficiëntie van het verwarmingssysteem, bederft de decoratieve afwerking van de kamer en vormt een bedreiging voor de gezondheid van de bewoners. In de zomer bieden ze geen bescherming tegen stof en pollen van planten, de sterkste allergenen.
  Het probleem kan worden opgelost zonder de tas te vervangen door ventilatoren op kunststof ramen te installeren.

  Wat is het en wat zijn ze?
  Een ventilator is een luchtklep – een apparaat dat frisse lucht aan een kamer toevoert wanneer de ramen gesloten zijn.

  Tegenwoordig bieden fabrikanten een breed scala aan producten voor elk ontwerp. Kleppen onderscheiden zich door:

  type besturing – mechanisch en automatisch;
  door de hoeveelheid binnenkomende lucht – van 10 tot 170 m3 / h;
  op de plaats van installatie – raam, vensterbank, muur;
  door de aanwezigheid van extra functies – met luchtfiltratie, geforceerde verwarming en andere.
  Automatische ventilatoren: kenmerken en werkingsprincipe, installatie
  Een automatische ventilator (toevoerinrichting) als onderdeel van raamventilatiesystemen zorgt voor een constante stroom van buitenlucht in de kamer.

  Werkingsprincipe
  De enige fabrikant van deze apparatuur op de markt is Aereco. Het werkingsprincipe is hetzelfde voor alle klepaanpassingen.

  In de ventilator zit een speciale stof. Onder invloed van vocht zet het uit en drukt het op de binnenveer, waardoor de klep opent voor frisse lucht. Wanneer de luchtvochtigheid in het appartement daalt, krimpt de stof en sluit de klep.

  Het gemiddelde luchtdebiet bij gebruik van een automatisch ventiel is 30 m3 / h. Dit is voldoende om een ​​ruimte van circa 25 m2 te ventileren.

  Soorten automatische kleppen
  EMM. Wordt automatisch geopend en gesloten als dat nodig is. De voordelen van dit model zijn onder meer lage kosten en de mogelijkheid van geforceerde sluiting om in de winter een comfortabele kamertemperatuur te garanderen. Aan de andere kant is er geen functie voor geforceerd openen. Dus als de verwarming goed werkt in de kamer of erg droog is, komt er geen verse buitenlucht binnen. Het apparaat is in dit geval onbruikbaar.

  EHA. De volgende generatie apparaten uitgerust met handmatige geforceerde openings- en sluitklepmodi.

  Kenmerken van werk
  Er zijn verschillende manieren om de klepbediening aan te passen:

  “Gedekt.” Om de luchtstroom te verminderen tijdens een temperatuurdaling, wind, onvoldoende vermogen van het verwarmingssysteem.
  “Automatische regeling” Voor luchttoevoer afhankelijk van de luchtvochtigheid in de kamer.
  “Open”. Voor maximale luchtstroom.

  Optionele accesoires
  Ook biedt de fabrikant een reeks extra accessoires voor ventilatoren:

  Externe geluidsisolerende luifel om de geluidsisolatie van de kamer te verhogen.
  Verwijderbare roosters voor extra bescherming tegen schadelijke microdeeltjes (pollen, stof) in de binnenkomende lucht, muggen en andere insecten. Een onvervangbare oplossing voor mensen met allergieën.
  Installatiefuncties
  Bij het kopen van een automatische toevoerklep zijn velen in de war door de noodzaak om raamconstructies te frezen. Met de juiste uitvoering van de technologische gaten, de naleving van de stap die wordt aangegeven in de bijbehorende documentatie en de daaropvolgende afdichting van de bevestigingsmiddelen, zal de ondersteunende basis u vele jaren van dienst zijn.

  Toevoerventielen worden op kant-en-klare dubbele beglazing geïnstalleerd vlak voor installatie in een werkplaats of op de installatielocatie.
  Mechanische ventilatoren.
  Een mechanische ventilator zorgt voor een frisse luchtstroom in de kamer zonder het gebruik van extra interne mechanismen. Deze kleppen worden veel vaker gebruikt dan automatische.

  Installatiefuncties en werkingsprincipe
  De klep heeft een eenvoudig ontwerp. In feite is het een vervanging voor een afdichtrubber met een toegangskanaalmaar lucht. Daarom wordt het apparaat geïnstalleerd zonder raamfrezen door de afdichting te verwijderen en de ventilator in het bovenste deel van de vleugel te bevestigen.

  Vaak worden mechanische toevoerkleppen geïnstalleerd zonder de hulp van specialisten.
  Er wordt een opening gevormd tussen het apparaat en de vleugel in het bovenste gedeelte, waardoor frisse lucht de kamer binnenkomt. Zijn gebogen vorm voorkomt tocht: de stroming wordt gelijkmatig verdeeld.

  De apparaatmodificaties verschillen alleen van elkaar in de breedte van het lumen en het volume van inkomende lucht (van 4,8 tot 41 m3 / h). Alleen vizieren zijn verkrijgbaar als optionele accessoires.

  Voors en tegens van het gebruik van automatische ventilatoren.
  De voordelen van het gebruik van automatische toevoerventielen zijn onder meer het principe van werking en duurzaamheid, onafhankelijk van het lichtnet.

  Onder voorbehoud van de gebruiksregels garandeert de fabrikant dertig jaar lang een storingsvrij gebruik!

  De nadelen zijn het ontbreken van een handmatige openingsmodus voor goedkope EMM-ontwerpen en maximale vleugeldruk.

  Automatische ventilatoren zijn duur. Eén apparaat kost 2.600-5.000 roebel, en installatie met een telefoontje van een gekwalificeerde specialist van 1.500 tot 2.000 roebel.
  Voors en tegens van het gebruik van mechanische ventilatoren
  Het grootste nadeel van mechanische ventilatoren is het afsluiten van de kleppen bij absolute rust. Bijgevolg is de luchtstroom bij gebruik een aantal keren slechter.

  Het belangrijkste pluspunt is echter het gemak van fabricage en installatie: moderne modellen zijn gemaakt van speciale materialen die condensvorming en bevriezing voorkomen.

  Welke te kiezen?
  Het hangt allemaal af van uw voorkeuren en financiële mogelijkheden.

  Technisch gezien is een automatische EHA-klep met een handmatige sluit / open functie beter. Het werkt stabiel, zelfs bij rustig weer en zorgt voor een comfortabel binnenklimaat, zelfs als u afwezig bent. Je hebt maar één klep per kamer nodig.

  Sommige bouwbedrijven installeren ventilatiesystemen op kunststof ramen in de beginfase van de bouw. Op deze manier wordt een comfortabele luchtvochtigheid in de kamer gehandhaafd. De noodzakelijke voorwaarden voor de ontwikkeling van schimmel en schimmel worden niet gevormd.
  Een mechanische klep is goedkoper, maar werkt meerdere keren slechter, en bij rustig weer werkt hij helemaal niet. Installeer dergelijke apparaten voor elk venster.

  Raamventilatoren zijn in ieder geval essentieel voor de gezondheid van u en uw naasten.

   

  Ramen en deuren prijzen

  https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0057-raam-bestellen.html
 • Woningen 15.01.2021 Reacties uitgeschakeld voor Prachtig hoogwaardig sanitair voor je douche

  Voordelen van douchen

  De keuze tussen douche of bad is heel snel gemaakt. Een douche kopen dat staat vast. Voor mij is een douche onmisbaar of het nou zomer of winter is je frist er heerlijk van op. Je spoelt alles letterlijk en figuurlijk van je huid en hoofd af. En voor mijn gevoel spoel ik daarmee ook alle negatieve dingen van die dag weg. Beter gaan voor een douche kopen dan dat je in je badwater blijft zitten weken. Water moet stromen en niet stilstaan. Maak je eigen spa thuis, want ik douche altijd af met koud water en tussendoor heb ik wisseldouches. Dat is ook nog eens ontzettend goed voor mijn gezondheid want dat zorgt ervoor dat mijn immuunsysteem gezond blijft, mijn bloedcirculatie verbetert en mijn huid verbetert erdoor. Er zijn zelfs mensen die daardoor afvallen.

   

  Wat voor systeem ga ik kiezen?

  Nu is alleen de vraag voor welke mogelijkheid kies je? Een handige inloopdouche? Met als voordeel dat er geen randen of drempels op de vloer zitten zodat het vuil zich ook niet vast kan zetten. Deze is daardoor uitermate geschikt voor mensen met een beperking of voor senioren. Alleen moet je er wel op letten dat je op het sta gedeelte stroeve tegels neemt in verband met gladheid. Kies ik een douchecabine? Wat als grote voordeel heeft dat de rest van je badkamer droog blijft en de warmte blijft in de douchecabine hangen. En ze zijn nu ook verkrijgbaar zonder douchebak. Of douchepanelen dat is ook nog een mogelijkheid. Tja ik heb al wel de tegels uitgekozen en ik denk dat het de inloopdouche gaat worden.

   

  Badkamer inrichten

  Eindelijk is het zover, je hebt besloten dat je iets gaat doen aan je badkamer. In huis heb je zo ingericht dat je er je erg prettig bij voelt. Je voelt je fijn en beschermd thuis. Maar je badkamer daar kan wel wat aan verbeterd worden. Elke dag ben je er een paar keer. En je betrapt jezelf erop dat je je ergert aan hoe het er uitziet. Hoe je ook poetst die tegelvoegen zijn lelijk en het ziet er niet fris uit. Maar nu gaat er iets veranderen maar hoe wil je het eigenlijk hebben dat is nu de vraag.

   

  https://www.badkamerwinkel.nl/douche

  Tags: ,

 • Woningen 08.10.2020 Reacties uitgeschakeld voor Overzicht van slaapkamertrends

  huis te huur

  Heeft je slaapkamer een nieuw interieur nodig, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Deze vier trends kunnen u veel helpen.

  Overzicht van slaapkamertrends

  1) Creëer rust

  Onnodig te zeggen dat u in de slaapkamer heerlijk kunt ontspannen. Dit doe je door wit te combineren met één kleur en binnen die kleur verschillende tinten in de decoratie te gebruiken. U kunt het beste een basiskleur kiezen, zoals grijs of bruin.

  2) Warmte en gezelligheid

  Zorg voor warmte en comfort in uw slaapkamer. Een mooi tapijt is essentieel. Zoek een exemplaar dat groter is dan je bed, en dan kun je er goed onder liggen. Schapenvacht is ook helemaal 2020.

  3) Gebruik natuurlijke materialen

  Door gebruik te maken van natuurlijke kleuren, materialen en elementen krijgt de slaapkamer meer rust. Kies bijvoorbeeld voor houten vloeren of gebruik rieten of houten accessoires in de slaapkamer.

  4) Kopieer de hotelkamer en maak een gezinsversie

  Witte of lichtgrijze dekbedovertrekken zijn een van de essentiële items voor de perfecte slaapkamer. Zoals gestoffeerde hoofdeinden, zachte dekens en veel kussens op het bed.

  herenhuis te koop

  https://be.propenda.com

  Tags:

 • Woningen 06.08.2019 Reacties uitgeschakeld voor Meer informatie over dakkapellen

  Ben jij iemand die aan het twijfelen is om een dakkapel te laten plaatsen? Zou je daar eerst graag wat meer informatie over willen weten? Lees dan snel dit artikel verder. In dit artikel gaan we je allerlei informatie geven betreft dakkapellen.

   

  Wat voor dakkapel moet ik kiezen?

  Dakkapellen zijn er in verschillende soorten en maten. Inmiddels zijn er meer dan 30 soorten dakkapellen op de markt

  Wanneer je een dakkapel gaat uitzoeken is het belangrijk om te weten welke afmeting je graag wilt hebben en welk materiaal je wilt. 

  Weet je niet goed voor welk soort materiaal je moeten kiezen? En heb je geen verstand van de afmetingen? Dan kan je bij sommige bedrijven een adviseur inschakelen. 

  Deze adviseur zal samen met jou naar alle mogelijkheden kijken, zo krijg je een beter inzicht van de verschillende soorten opties die er zijn. 

   

  Vergunning nodig om een dakkapel te laten plaatsen?

  Natuurlijk zou het ideaal zijn als je geen vergunning nodig hebt!
  Helaas is dit op iedere plaats in Nederland verschillend. Wil je een dakkapel laten plaatsen aan de achterzijde van het huis? Dan is een vergunning vaak niet nodig. 

  Echter zitten er wel altijd een paar voorwaarden aan verbonden, we raden dan ook aan om deze zeker eens op te zoeken.

  Om erachter te komen of je een vergunning nodig hebt, kan je op veel sites een vergunningcheck doen. Dit is wel zo handig!

   

  Eigenschappen van een dakkapel

  Een dakkapel kan voor velen een groot voordeel bieden.

  Het laten monter van een dakkapel zorgt voor een meerwaarde van de woning, wie wil dat nou niet? 

  Naast het feit dat de woning meer waard wordt, creëer je ook meer ruimte voor de kamer. Deze ruimte kan dan weer voor andere dingen gebruikt worden. 

  Laat je een dakkapel op een zolder plaatsen, dan zal je al snel merken dat er veel meer lichtinval te voorschijn komt! Naast lichtinval en ruimte, geeft een dakkapel ook meer ventilatie aan de kamer. 

  Dus heb je uiteindelijk besloten om een dakkapel te laten plaatsen? Dan kies je voor een goede investering!

   

 • Woningen 17.09.2016 Reacties uitgeschakeld voor Installatie van binnendeuren

  Het afhangen van een deur vergt precisie. Om beschadigingen te voorkomen, kun je deuren het beste zo laat mogelijk in de bouwfase plaatsen. Allereerst meet je de sponning van het gat op waar de deur komt. Je meet op drie plaatsen van links naar rechts en op twee plaatsen van boven naar beneden.

  Door middel van zagen en schaven kun je dan de deur nog op maat maken. Rondom de deur moet er 2 tot 3 mm ruimte overblijven. Je kunt gebruik maken van scharnieren of paumelles, dat verschilt welke deur je hebt. Heb je een stompe deur, dan valt deze niet over het kozijn heen en gebruik je scharnieren.

  Heb je een opdekdeur, dan valt deze wel over het kozijn heen en gebruik je paumelles. Vergeet niet de draairichting van de deur te bepalen.

  Scharnieren

  Hang een binnendeur altijd aan minimaal drie scharnieren. Een bovenaan, een in het midden en een onderaan. Dit is zeker nodig voor Thys deuren want deze kunnen anders beginnen afhangen.

  Haal de scharnierpen uit de scharnieren en teken de plaats waar de moeten komen af op de sponning. Zorg ervoor dat de knoop van het scharnier 2 mm uit het kozijn steekt.

  Zet met een schroef de scharnieren vast in het kozijn. Schuif de scharnierpen tussen de losse scharnieren en de scharnieren die aan het kozijn vastzitten. Zet de deur op wiggen in de kozijnsponning en teken de vrije helften van de scharnieren af op de deur. Monteer de scharnierhelften op de deur.

  Plaats de deur met de scharnierpennen in het kozijn. Soms heb je een tang nodig om de scharnierknopen op een lijn te plaatsen.

  Paumelles

  Als je gebruik maakt van paumelles, volstaan er twee om de deur mee af te hangen. Een bovenaan en een onderaan. Meet de breedte van de deur af zonder opdekrand en de hoogte van de deur met opdekrand. Zo weet je of je de deur bij moet schaven.

  In de deurposten moeten gaten zitten voor de onderdelen van de paumelles. Draai vervolgens twee paumelles in de zijkant van de deur, vaak zitten er al gaten in de opdekdeur. Hang daarna de paumelles in elkaar. Je kunt de deur stellen door de paumelles meer in of uit de deur te draaien.

  Klinkt dit allemaal een beetje te complex? Dan kan je nog steeds beroep doen op een professional voor het plaatsen van je binnendeuren.

   

  http://www.deurenshop.com

  Tags: ,

Archief