• Woningen 06.08.2019 Reacties uitgeschakeld voor Meer informatie over dakkapellen

  Ben jij iemand die aan het twijfelen is om een dakkapel te laten plaatsen? Zou je daar eerst graag wat meer informatie over willen weten? Lees dan snel dit artikel verder. In dit artikel gaan we je allerlei informatie geven betreft dakkapellen.

   

  Wat voor dakkapel moet ik kiezen?

  Dakkapellen zijn er in verschillende soorten en maten. Inmiddels zijn er meer dan 30 soorten dakkapellen op de markt

  Wanneer je een dakkapel gaat uitzoeken is het belangrijk om te weten welke afmeting je graag wilt hebben en welk materiaal je wilt. 

  Weet je niet goed voor welk soort materiaal je moeten kiezen? En heb je geen verstand van de afmetingen? Dan kan je bij sommige bedrijven een adviseur inschakelen. 

  Deze adviseur zal samen met jou naar alle mogelijkheden kijken, zo krijg je een beter inzicht van de verschillende soorten opties die er zijn. 

   

  Vergunning nodig om een dakkapel te laten plaatsen?

  Natuurlijk zou het ideaal zijn als je geen vergunning nodig hebt!
  Helaas is dit op iedere plaats in Nederland verschillend. Wil je een dakkapel laten plaatsen aan de achterzijde van het huis? Dan is een vergunning vaak niet nodig. 

  Echter zitten er wel altijd een paar voorwaarden aan verbonden, we raden dan ook aan om deze zeker eens op te zoeken.

  Om erachter te komen of je een vergunning nodig hebt, kan je op veel sites een vergunningcheck doen. Dit is wel zo handig!

   

  Eigenschappen van een dakkapel

  Een dakkapel kan voor velen een groot voordeel bieden.

  Het laten monter van een dakkapel zorgt voor een meerwaarde van de woning, wie wil dat nou niet? 

  Naast het feit dat de woning meer waard wordt, creëer je ook meer ruimte voor de kamer. Deze ruimte kan dan weer voor andere dingen gebruikt worden. 

  Laat je een dakkapel op een zolder plaatsen, dan zal je al snel merken dat er veel meer lichtinval te voorschijn komt! Naast lichtinval en ruimte, geeft een dakkapel ook meer ventilatie aan de kamer. 

  Dus heb je uiteindelijk besloten om een dakkapel te laten plaatsen? Dan kies je voor een goede investering!

   

 • Woningen 12.03.2018 Reacties uitgeschakeld voor De specialist helpt u bij de aankoop van residentieel vastgoed

  Bent u geïnteresseerd in residentieel vastgoed? Dan is het verstandig om een specialist te benaderen die kennis heeft van zaken en bovendien de geschiedenis kent van al het residentieel vastgoed. Een vastgoedmakelaar die u graag van dienst is, is Cum Laude. Hier begrijpt men als geen ander dat u zeker wilt zijn van uw aankoop. Residentieel vastgoed kopen in bijvoorbeeld Kapellen is immers geen dagelijkse bezigheid en het gaat hier om grote investeringen. Bij Cum Laude wordt ook bouwgrond in of nabij Kapellen te koop aangeboden waar u uw eigen droomhuis kunt bouwen.

  De perfecte bouwgrond voor uw droomhuis koopt u in de regio Kapellen

  In de omgeving van Kapellen is er genoeg bouwgrond dat te koop staat. Eindelijk kunt u starten met de bouw van uw droomhuis en heeft u de kans om een woning te bouwen dat volledig voldoet aan uw wensen en eisen. In de regio van Kapellen is voldoende bouwgrond van verschillende groottes te koop. Het is echter wel aan te raden om een makelaar, zoals Cum Laude, in de arm te nemen. Naast dat u hier residentieel vastgoed ver- of aankoopt, ondersteunt men u bij het maken van een weloverwogen keuze.

  Aan- en verkoopmakelaar kent de geschiedenis van residentieel vastgoed

  De makelaar helpt u bij de aankoop van residentieel vastgoed in binnen- en buitenland. Men is op de hoogte van de huidige woningmarkt in de omgeving en kent als geen ander de geschiedenis van ieder residentieel vastgoed. Denk hierbij aan het bouwjaar, maar ook verbouwingen die plaatsvonden en kan men iets vertellen over de ligging van het pand. Bovendien wordt u gedurende het gehele aankooptraject intensief begeleid: van het onderhandelen over de aankoopprijs tot verzekeringstechnisch advies. Wilt u in de toekomst residentieel vastgoed verbouwen? Dan kan men voor u een raming maken.

   

  Tags: ,

 • Woningen 17.09.2016 Reacties uitgeschakeld voor Installatie van binnendeuren

  Het afhangen van een deur vergt precisie. Om beschadigingen te voorkomen, kun je deuren het beste zo laat mogelijk in de bouwfase plaatsen. Allereerst meet je de sponning van het gat op waar de deur komt. Je meet op drie plaatsen van links naar rechts en op twee plaatsen van boven naar beneden.

  Door middel van zagen en schaven kun je dan de deur nog op maat maken. Rondom de deur moet er 2 tot 3 mm ruimte overblijven. Je kunt gebruik maken van scharnieren of paumelles, dat verschilt welke deur je hebt. Heb je een stompe deur, dan valt deze niet over het kozijn heen en gebruik je scharnieren.

  Heb je een opdekdeur, dan valt deze wel over het kozijn heen en gebruik je paumelles. Vergeet niet de draairichting van de deur te bepalen.

  Scharnieren

  Hang een binnendeur altijd aan minimaal drie scharnieren. Een bovenaan, een in het midden en een onderaan. Dit is zeker nodig voor Thys deuren want deze kunnen anders beginnen afhangen.

  Haal de scharnierpen uit de scharnieren en teken de plaats waar de moeten komen af op de sponning. Zorg ervoor dat de knoop van het scharnier 2 mm uit het kozijn steekt.

  Zet met een schroef de scharnieren vast in het kozijn. Schuif de scharnierpen tussen de losse scharnieren en de scharnieren die aan het kozijn vastzitten. Zet de deur op wiggen in de kozijnsponning en teken de vrije helften van de scharnieren af op de deur. Monteer de scharnierhelften op de deur.

  Plaats de deur met de scharnierpennen in het kozijn. Soms heb je een tang nodig om de scharnierknopen op een lijn te plaatsen.

  Paumelles

  Als je gebruik maakt van paumelles, volstaan er twee om de deur mee af te hangen. Een bovenaan en een onderaan. Meet de breedte van de deur af zonder opdekrand en de hoogte van de deur met opdekrand. Zo weet je of je de deur bij moet schaven.

  In de deurposten moeten gaten zitten voor de onderdelen van de paumelles. Draai vervolgens twee paumelles in de zijkant van de deur, vaak zitten er al gaten in de opdekdeur. Hang daarna de paumelles in elkaar. Je kunt de deur stellen door de paumelles meer in of uit de deur te draaien.

  Klinkt dit allemaal een beetje te complex? Dan kan je nog steeds beroep doen op een professional voor het plaatsen van je binnendeuren.

   

  http://www.deurenshop.com

  Tags: ,

 • Woningen 29.07.2016 Reacties uitgeschakeld voor Geschikte woning gezocht: makelaar Hilversum en Bussum

  Een makelaar te Bussum of Hilversum inschakelen wanneer u op zoek bent naar een woning kan geen kwaad. Hij of zij kan u van een goed advies voorzien. Een makelaar bijvoorbeeld in Hilversum of Bussum biedt vaak diverse dienstenpakketten. Dat kan gaan van het vormgeven van een zoekopdracht en het dagelijks informeren over het beschikbare aanbod tot aan het begeleiden van de bezichtigingen en daadwerkelijke aankoop van de woning. Het kan allemaal. Grote kans dat u als koper zelf op huizensites aan het kijken bent. Ziet u een geschikte woning? Neem dan contact op met uw makelaar. Deze kan u adviseren voordat u een bezichtiging doet. Dat is wel zo gemakkelijk en kan u bovendien veel geld besparen. Zo kan een makelaar bijvoorbeeld snel informatie geven over de ligging van de woning.

  Makelaar Hilversum en Bussum: het opstellen van een koopakte

  Een makelaar in Bussum of Hilversum doet meer dan het aan de man brengen van een woning. Voldoet een woning aan de wensen van de aankopende partij dan wordt door de makelaar samen met de verkopende partij de onderhandeling opgestart. Is er tussen beide partijen een overeenstemming dan stelt de verkopende makelaar de koopakte op. Deze dient door beide partijen te worden ondertekend. Hierna heeft de aankopende partij nog enkele dagen bedenktijd. Hierna is het contract bindend en kan niet meer van de koop worden afgezien tenzij niet aan de voorwaarden van financiering kan worden voldaan (mits als zodanig aangegeven in het koopcontract).

  Makelaar Hilversum en Bussum: uw huis verkoop klaar maken

  Een makelaar uit bijvoorbeeld Bussum of Hilversum kan helpen met de verkopen van uw huis. Zo geven wij u een reëel beeld van de mogelijke opbrengst. Daarnaast helpen wij u met het bepalen van de vraagprijs. Bovendien neemt een makelaar de stappen met u door die de verkoop van uw woning kunnen bevorderen. Denk aan tips voor het maken van goede foto’s, het doorvoeren van kleine aanpassingen in de woning waardoor het aantrekkelijker wordt en de juiste indeling van de woning in tips op het gebied van interieur en styling. Het behoort allemaal tot het dienstepakket van de makelaar.

  http://www.dorenbosrasch.nl/

  Tags: ,

 • Woningen 13.07.2016 Reacties uitgeschakeld voor Huis te koop in Kasterlee en Minderhout: tijd om te verhuizen naar deze mooie dorpen

  Er is een tijd geweest dat iedereen naar de stad verhuisde vanwege de faciliteiten en grote werkgelegenheid. Dit waren vroeger belangrijke redenen om te verhuizen. Tegenwoordig is dit zeker niet meer het geval. Tegenwoordig verhuizen steeds meer mensen juist van de stad naar wat kleinere steden of dorpen. Daar waar alles dicht bij elkaar is, maar waar wel rustig gewoond kan worden. Bent u op zoek naar een huis dat te koop staat in Kasterlee of Minderhout? Of bent u geïnteresseerd in het vinden van een appartement dat te koop staat in Kasterlee, of ander immo in de omgeving van Minderhout? Dan is dat zeker een goede keuze: u combineert stad en platteland!

  Gemakkelijk zoeken naar een huis dat te koop staat in Minderhout of Kasterlee

  U bent op zoek naar een huis dat te koop staat in Kasterlee, of een huis dat te koop staat in Minderhout. Of bent u op zoek naar andere immo in Minderhout? Of bent u op zoek naar een appartement dat te koop staat in Kasterlee? Waar u ook naar op zoek bent, u vindt het op de website van de erkende makelaar Glenisson. U kunt op deze website gemakkelijk aangeven of u op zoek bent naar iets dat te koop of te huur staat, naar wat voor type woning u op zoek bent en in welke gemeente. Natuurlijk kunt u ook uw budget aangeven. Zo krijgt u vanzelf de resultaten te zien die helemaal aan uw eisen voldoen.

  Hulp bij het zoeken naar een huis dat te koop staat in Kasterlee of Minderhout

  Als u op zoek bent naar een huis dat te koop staat in Minderhout of Kasterlee, dan kan dat soms erg lastig zijn. Wat zijn precies uw vereisten? Waar begint u met zoeken? U staat er niet alleen voor. De erkende makelaars van Glenisson helpen u graag. Zij hebben namelijk veel verstand van de omgeving en de huizen die er staan. Maar ook als u op zoek bent naar een appartement dat te koop staat in Kasterlee, of geïnteresseerd bent in de overige immo in Minderhout, kunt u hier terecht. Zij helpen u graag met uw zoektocht, adviseren u graag en maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.

  http://www.glenisson.be/

  Tags: , , ,

 • Woningen 05.07.2016 Reacties uitgeschakeld voor Huis te koop in Kasterlee of Minderhout: laat u adviseren

  Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw zoektocht naar een huis dat te koop staat in Minderhout of Kasterlee? Dat is begrijpelijk. Als u op zoek bent naar een huis dat te koop staat in Minderhout of Kasterlee, dan kan dat soms erg lastig zijn. Wat zijn precies uw vereisten? Waar begint u met zoeken? U staat er niet alleen voor. De erkende makelaars van Glenisson helpen u graag. Zij hebben namelijk veel verstand van de omgeving en de huizen die er staan. Maar ook als u op zoek bent naar een appartement dat te koop staat in Kasterlee, of geïnteresseerd bent in de overige immo in Minderhout, kunt u hier terecht. Zij helpen u graag met uw zoektocht, adviseren u graag en maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.

  Waar u op moet letten bij een huis dat te koop staat in Kasterlee of Minderhout

  Wilt u graag zoeken naar een huis dat te koop staat in Kasterlee? Of zoekt u eerder een huis dat te koop staat in Minderhout? In welke plaats of gemeente u ook op zoek bent naar een huis, het is belangrijk dat u op een aantal dingen let. Is er een tuin? Is de keuken niet te oud? Wilt u zelf nog kunnen klussen of wilt u graag een appartement dat te koop staat in Kasterlee waar u direct in kunt trekken? Er is een groot aanbod aan immo in Minderhout en omgeving; u vindt geheid iets dat voldoet aan uw wensen en eisen.

  Gemakkelijk zoeken naar een huis dat te koop staat in Minderhout of Kasterlee

  U bent op zoek naar een huis dat te koop staat in Kasterlee, of een huis dat te koop staat in Minderhout. Of bent u op zoek naar andere immo in Minderhout? Of bent u op zoek naar een appartement dat te koop staat in Kasterlee? Waar u ook naar op zoek bent, u vindt het op de website van de erkende makelaar Glenisson. U kunt op deze website gemakkelijk aangeven of u op zoek bent naar iets dat te koop of te huur staat, naar wat voor type woning u op zoek bent en in welke gemeente. Natuurlijk kunt u ook uw budget aangeven. Zo krijgt u vanzelf de resultaten te zien die helemaal aan uw eisen voldoen.

  http://www.glenisson.be/

  Tags: , , ,

Archief