• U heeft een eigen onderneming en in een aantal seizoenen heeft u personeel te kort. U wilt echter wel uw klanten tevreden houden en daarom moet het werk gewoon doorgaan. Hoe doet u dit? Uitzendbureau Brabant biedt de oplossing. Huur uw personeel in bij een ervaren payroll bedrijf. Dit kent vele voordelen. Het payroll bedrijf is namelijk de juridische werkgever van het personeel. U zit dus nergens aan vast. U hoeft zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken over de salarisadministratie, de ziektekostenregelingen of alle bijkomende verzekeringen. Alleen de gewerkte uren uitbetalen, dat wilt u toch ook? Het inhuren van personeel bij een deskundig payroll bedrijf is dus een goede oplossing als u tijdelijk werknemers zoekt in verschillende sectoren.

  Een ervaren payroll bedrijf voor de inzet van flexibel personeel

  Zowel in de horeca, tuinbouw of transport komt het vaak voor dat er in een aantal maanden van het jaar meer personeel nodig is dan anders. Hoe regelt u dit met uw bedrijf? Het is dan erg fijn wanneer u personeel in kunt huren voor een kortere periode. Dit kan door personeel in te huren via een payroll bedrijf. Als u hiervoor kiest dan is het personeel niet bij u in dienst, maar bij het payroll bedrijf. Hierdoor kunt u gemakkelijk personeel inhuren op momenten dat u het drukker heeft. Het mooiste van alles is dat u niet verantwoordelijk bent bij ziekte of arbeidsongeschiktheid, want een payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant is juridisch werkgever.

  Geen werknemersrisico’s met het inhuren van personeel bij een payroll bedrijf

  Neemt u als werkgever nieuw personeel aan? Dan zijn er diverse zaken waar u rekening mee moet houden. Wat dacht u van een goede werknemersverzekering? De salarisadministratie? En het uitbetalen bij ziekte? Kies voor een payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant voor het inhuren van uw personeel! Het payroll bedrijf is de wettelijke werkgever van het personeel waardoor u geen werkgeversrisico’s heeft. Een ander bijkomend voordeel is dat het personeel dat u inhuurt via een payroll bedrijf erg flexibel is. U kunt dus personeel inzetten wanneer u dat nodig heeft. Vooral in de horeca, detailhandel en transport is dit erg handig.

  Posted by @ 7:48 am

  Tags:

 • Comments are closed.

Archief