Bedrijven opzoeken
Image default
Auto

Volkswagen UP en Volkswagen GOLF

Volkswagen UP lease en Volkswagen leasen

Denkt u erover om uw wagenpark te upgraden met een aantal modellen van Volkswagen?
Autoleasecentrale biedt u de helpende hand. Wij hebben diverse modellen in ons assortiment waarmee u en uw medewerkers zeker gezien mogen worden. Al sinds de jaren ’40 van de 20ste eeuw is Das Auto een merk dat zijn bestuurder veilig op de plaats van zijn bestemming brengt.

Volkswagen UP lease
Waarom u zou moeten gaan voor een Volkswagen UP lease? Omdat de Volkswagen UP een van de nieuwere varianten uit de miniklasse is die Volkswagen op de markt heeft gebracht. Ideaal voor de bestuurder die regelmatig in de drukke stad moet zijn. Juist voor de zakelijk rijder biedt de Volkswagen UP veel comfort en rijgemak. U parkeert hem eenvoudig op het kleinste parkeerplekje.

Volkswagen Golf lease
De Volkswagen Golf is misschien wel het bekendse model uit de Volkswagenfamilie, en terecht! Op dit moment zijn er al meer dan 25 miljoen exemplaren van de klassieker van de lopende band gerold. Een Volkswagen Golf lease maakt u bedrijfswagenpark af. Uw keuze voor een Volkswagen Golf kan rekenen op instemming van de kenners: in 2013 werd de Golf voor de tweede keer in de historie uitgeroepen tot Auto van het Jaar. Bij Autoleasecentrale leaset u al een Volkswagen Golf vanaf 348 euro. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? BIj Autoleasecentrale kunt u direct een offerte aanvragen. Wij garanderen u dat u de offerte 15 minuten na aanvraag in uw bezit heeft. Eeen Volkswagen Golf lease is een deal waar u geen spijt van krijgt. En bent u op zoek naar verschillende varainten? Geen enkel probleem. Bij ons kan u kiezen uit verschillende varianten van de Volkswagen Golf. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.

Heeft u vragen en/of meer informatie nodig omtrent Volkswagen leasen, dan kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen!

http://www.autoleasecentrale.nl