• Vakantie 21.10.2019 Reacties uitgeschakeld voor Kindvriendelijke glamping Zuid Frankrijk

  Zoek je naar een heerlijke camping voor je vakantie in Zuid Frankrijk? Wil je het liefst op een kindvriendelijke camping zitten waar de kinderen alle ruimte hebben om heerlijk te kunnen spelen? Pas dan komen jullie lekker tot rust!

  In Domaine Saint Esselin kun je echt genieten van je vakantie in Zuid Frankrijk. Onze kindvriendelijke glamping in zuid frankrijk heeft een zwembad en een wellness tuin. Je slaapt in een luxe, volledig ingerichte safaritent die van alle gemakken is voorzien! Een keuken, een eigen toilet en zelfs een ligbad zijn aanwezig. Slapen doe je op een gewoon bed met een matras. Wachten op een beschikbare wasbak om te kunnen afwassen tijdens ‘spitsuur’ is veleden tijd, want in de safaritent staat ook nog eens een vaatwasser.

  DSE is een kleinschalige, kindvriendelijke camping in de Franse Pyreneeën. Vanaf onze kleinschalige camping kun je zo de bossen in wandelen. Ideaal voor gezinnen die van natuur en avontuur houden, maar ook zeker voor gasten die op zoek zijn naar een fijne (wandel) vakantie in de Franse Pyreneeën

  https://www.domainesaintesselin.eu/glamping/vakantie-zuid-frankrijk

  Tags: ,

 • Vakantie 19.12.2017 Reacties uitgeschakeld voor Op vakantie naar Italië

  Soms wil je wel eens is wat anders als je op vakantie gaat. Veel mensen blijven vaak binnen Europa en kiezen voor een land zoals Spanje, Frankrijk of Italië. Toch zijn er een hele boel landen in de wereld waar het hartstikke leuk is om heen te gaan terwijl je je hier misschien helemaal niet van bewust bent. In dit artikel ga ik zo’n land beschrijven. Het is misschien niet het land waar je in de eerste instantie aan dacht, maar leuk is het zeker.

  Ik ga het hebben over Argentinië. Dit Spaanstalige land staat qua oppervlakte op de achtste plek als het gaat om grote. Tot 1816 was het een Spaanse kolonie en het is dus al enige tijd zelfstandig. Door de grote van het land is het klimaat heel divers. In het Noorden van Argentinië is het klimaat subtropische en in het Zuiden daar in tegen lijkt het klimaat meer op dat van Antarctica. Het land heeft verschillende steden en natuurgebieden. Er is dus zowel oerwoud als bergen en kale vlaktes. Hiernaast zijn ook verschillende eilandjes die je kan bezoeken. Het land is heel divers en dit zorgt ervoor dat je een leuke en uitgebreide vakantie hebt. Iedere dag is anders.

  Als je besluit om dit mooie land te bezoeken is het belangrijk dat je met een goede reisorganisatie gaat en je goed laat informeren door bijvoorbeeld online reviews. Het land is heel groot en je wilt natuurlijk wel de hoogte punten zien van het land en niet ergens in de middel of no-where belanden en vervolgens niks doen. Tenzij je dit heel graag wilt natuurlijk. Kijk daarom op de website van kras reizen. Hier zijn verschillende kras reizen ervaringen te lezen en kan je dus zo goed besluiten of je de juiste keuze maakt. Nogmaals wil je niet in een land zitten aan de andere kant van de wereld om er vervolgens achter te komen dat dit de foute keus was.

  https://www.dalreizen.nl/

  Tags: ,

 • Vakantie 09.08.2016 Reacties uitgeschakeld voor Rondreis Israël gemaakt!

  Afgelopen Juni heb ik samen met mijn vrouw een rondreis Israël gemaakt. We hadden er lang voor gespaard en toen we alles eindelijk bij elkaar hadden hebben we direct rondgekeken voor een rondreis Israël. We wilde al enkele jaren zo’n reis maken en hebben daarom ook lang gespaard. Toen we het geld bij elkaar hadden hebben we direct via internet naar rondreizen gekeken en kwamen naar veel wikken en wegen en na veel websites te hebben vergeleken uit bij Israël Idoed Reizen. Dat is een reisorganisatie die Christelijke rondreizen door Israël aanbiedt. Zoekend via internet kwamen we daar dus op uit en hebben de reizen bekeken en nog die avond hadden we de reis gereserveerd!

  Rondreis Israël bij Israël Idoed reizen

  Ik ben dus gaan zoeken naar een rondreis Israël en na het vergelijken van veel websites kozen ik en mijn vrouw voor Israël Idoed reizen. Omdat zij het goedkoopste waren en omdat zij het leukste programma, qua reis aanboden. Ik heb op de website van Israël Idoed Reizen, de rondreis Israël met elkaar vergeleken en we hebben gekozen voor de rondreis Israël Bemoedigingsreis. We hebben daarvoor gekozen omdat die qua budget goed paste. Ook vonden we het programma leuk. De reis duur 9 dagen en voert langs veel mooie plekken. Je komt onder andere langs Jeruzalem, de Oude Stad van David, het Davidson Center en de Tower of David Museum, waarin het verhaal van Jeruzalem duidelijk zal worden! Ook wordt de stad Jeruzalem uitvoerig bezocht. Er is tijdens de reis veel tijd om te genieten van de oude ruïnes, landschappen en wateren ook is er vrije-tijd en tijd om te praten met mede reizigers over het geloof.

  Wil jij ook een rondreis Israël maken? Neem dan eens een kijkje op de website van Israël Idoed Reizen. En bekijk het aanbod aan reizen!

 • Vakantie 26.09.2013 Reacties uitgeschakeld voor Tijdens uw vakantie uw auto parkeren Schiphol

  Auto parkeren? Schiphol heeft veel mogelijkheden

  Gaat u binnenkort met het vliegtuig op vakantie en wilt u uw auto ergens in de buurt parkeren? Schiphol is niet de goedkoopste plek om uw wagen gedurende de vakantie neer te zetten, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Opties waar u misschien nog niet van gehoord had en die u misschien kunnen helpen de knip op uw portemonnee te houden. Benieuwd geworden naar goedkope of zelfs gratis mogelijkheden? Op gratisparkerenschiphol.nl vindt u de mogelijkheden op een rijtje en kunt u op een handige manier vergelijkingen maken. Zo kunt u het aantal dagen kiezen dat u een parkeerplaats nodig heeft, waarna u ziet welke mogelijkheden u heeft en hoeveel dit u gaat kosten. Een handige manier dus om snel en overzichtelijk een rijtje met tarieven te hebben.

  Tijdens uw vakantie uw auto parkeren? Schiphol kent enkele geheimen

  De meeste mensen weten dat als zij hun wagen gedurende meerdere dagen of weken bij de luchthaven willen neerzetten hen dit een flinke zak geld gaat kosten. Het is gewoon een feit wat betreft parkeren Schiphol: Schiphol is niet de goedkoopste. Maar zoals gezegd zijn er enkele tips die er misschien voor kunnen zorgen dat u op een goedkope manier kunt parkeren. Schiphol kent namelijk enkele geheimen. Het is echter aan u om de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen. U kunt eenvoudigweg een gratis parkeerplek vinden:

   

  • In omliggende woonwijken van de luchthaven
  • Op parkeerterreinen van bedrijven van het vliegveld
  • Op omliggende treinstations.

   

  Het voordeel is dat u geen geld kwijt bent, maar het nadeel is dat er geen bewaking aanwezig is. Het is dus iets minder veilig. Daarnaast moet u zelf de sleutel meenemen. De risico’s zijn dus iets groter.

  Meer informatie

  Op zoek naar nog meer mogelijkheden wat betreft parkeren? Schiphol heeft er genoeg dus kijk zeker even op onze website!

  http://gratisparkerenschiphol.nl/

  Tags:

Archief