Bedrijven opzoeken
Image default
Woning en Tuin

Uw eigen privé whirlpool

In een whirlpool relaxen

Hebt u een ligbad in uw badkamer en komt u daar ook helemaal tot rust? U zou nog meer kunnen ontspannen als u op die plek uw eigen whirlpool van www.sanitairtotaal.nl zou hebben staan. En dat is heel goed mogelijk, aangezien bubbelbaden tegenwoordig niet alleen verkrijgbaar zijn in vierpersoons modellen, maar ook in tweepersoons en eenpersoons modellen. Ze passen dus prima op de plek van een gewoon ligbad. Alleen hebt u met een whirlpool als extra voordeel dat de bubbels zorgen voor een extra ontspannend gevoel.

 

Uw eigen privé whirlpool

Het mag dus duidelijk zijn dat er voor nagenoeg ieder formaat badkamer een whirlpool beschikbaar is. Mocht u er zelf over nadenken om een whirlpool aan te schaffen, dan zijn er echter nog meer punten waar u over na moet denken. Zo kunt u kiezen uit:

–          losstaande of inbouw baden

–          bubbelbaden met luchtmassage of hydromassage

Het verschil tussen losstaande of inbouw modellen spreekt voor zich. Het verschil tussen luchtmassage en hydromassage is het volgende. Bij luchtmassage wordt er via de jets lucht het badwater ingespoten waardoor er bubbels ontstaan, terwijl er bij hydromassage water door de jets gespoten wordt. Beide zorgen ze voor een ontspannend gevoel, maar hydromassage biedt als extra voordeel dat de bloedsomloop en de stofwisseling gestimuleerd worden.

 

Sanitairtotaal levert hoge kwaliteit

Als u een whirlpool wilt kopen, dan moet u zeker eens kijken op de website van Sanitairtotaal of een bezoek brengen aan hun showroom. Zij verkopen namelijk alleen sanitair van de hoogste kwaliteit en dat tegen zeer gunstige prijzen. Mocht u nog twijfels hebben over welke whirlpool voor u het meest geschikt is, dan kan een van hun zeer deskundige medewerkers u hier goed over adviseren. Zowel op hun website, als in hun showroom vindt u een compleet overzicht van hun assortiment.

http://www.sanitairtotaal.nl/nl/whirlpool/

Gerelateerde artikelen

Buitenspelen is gezond

Verhuisdekens van professionele kwaliteit koop je bij Verhuisboxen. Verhuisdekens om te verhuizen.

Informatie over een oprit aanleggen