• Tweewielers 11.09.2017 Reacties uitgeschakeld voor Hip en trendy; de transportfiets voor heren

  Transportfiets heren

  Transportfietsen voor heren zijn tegenwoordig erg in. Het oude model is in een nieuw jasje gestoken. Een heren transportfiets is gemakkelijk te zoeken. Deze fietsen zijn er veel en eigenlijk is kiezen ook niet zo moeilijk. Dit komt omdat ze bijna allemaal op elkaar lijken. Een transportfiets voor heren hebben vaak 2 stangen bij het midden frame en een wat breder stuur. Op die manier fietst het lekkerder. Een transportfiets wordt expres zo genoemd omdat deze fietsen standaard een rek voorop hebben. Zo is het gemakkelijk om spullen heen en weer te brengen, boodschappen te doen of iemand te vervoeren. Een transportfiets is dus multifunctioneel. Daarom zijn deze ook zo populair. Wanneer u een transportfiets voor heren wilt aanschaffen moet u over een aantal opties denken die u wilt. Wilt u bijvoorbeeld handremmen of terugtrapremmen? Ook kan u kiezen voor een normaal slot bij het achterwiel, of een hangslot. Ook over de kleur moet u nadenken. Wilt u de show stelen met een kek kleurtje? Of wilt u toch liever gewoon een zwarte. Ook zijn de hoeveelheid versnellingen waar u uit kan kiezen oneindig. Eerder was het altijd 1 tot en met 3. Maar tegenwoordig kan u maar liefst 22 versnellingen hebben. U kan er ook allerlei accessoires bij kopen om uw fiets zo compleet te maken.

  Transportfiets heren online kopen

  Wanneer u online zoekt naar een heren transportfiets heeft u genoeg keuze. Wanneer u de keus heeft gemaakt is het handig om naar de winkel te gaan zodat u de fiets kan uitproberen. De fiets moet natuurlijk wel lekker fietsen. Wanneer u er niet zeker of bent of de fiets wel bij u past kan u de werknemers om advies vragen. Zij weten er veel over en kunnen u fietsen aanraden die misschien beter bij u passen. Vanuit daar kan u altijd de keuze maken. Transportfietsen voor heren zijn standaard 28 inch. Maar door het stuur en de zadel te verhogen of te verlagen kan u de fiets aanpassen aan uw eigen lengte.

  https://www.adobike.nl/transportfietsen/transportfietsen-28-inch-heren

  Tags: , , , ,

 • Tweewielers 02.08.2016 Reacties uitgeschakeld voor Scooterbanden webshop

  Sta je weer eens met een lekke band? Dat wordt dus een ritje naar de scooterbanden webshop, daar kun je met een platte band gelukkig nog steeds naartoe. Als je regelmatig een lekke band hebt door veel rijden of doordat je vaak over slechte wegen rijdt, is het verstandig om een reserve band te bestellen zodat je direct je scooter kunt repareren. We zullen je nog enkele handige tips geven als je een trip maakt naar de scooterbanden webshop.

   

  1. Let op het profiel van de band

  Er is in Nederland geen minimum profieldiepte voor scooterbanden, bij auto’s is dat wel het geval. Het is wel verplicht dat er overal profiel op de band aanwezig is, anders riskeer je een boete. Controleer dus regelmatig het profiel van de scooterbanden, het kan je ook een flinke uitglijder besparen. Ga direct naar de scooterbanden webshop als jouw banden geen profiel meer hebben.

   

  2. Een lek kan ook in het ventiel zitten

  Als je een scooter band hebt die langzaam leegloopt, maar je kunt geen gat of spijker vinden, bestaat er de kans dat het ventiel lek is. Dat kan een scheur zijn in het metaal van het ventiel, het is ook mogelijk dat het ventiel van binnen vies is en niet meer goed afsluit. Zorg er altijd voor dat er een ventieldop op het ventiel aanwezig is. Als dit niet het geval is kun je die in de scooterbanden webshop los bijbestellen.

   

  3. Houd je banden op spanning

  Niet elke scooterband heeft dezelfde bandenspanning. Over het algemeen kun je stellen dat de spanning voor rond de 2.1 Bar ligt en de spanning achter 2.4 tot 2.5 Bar. Dat hangt ook af van het gewicht van de scooter en of de scooter meestal door één of twee personen wordt bereden. In dat geval moeten de banden iets meer opgepompt worden. Controleer de bandenspanning van jouw scooter in de handleiding, je kunt ook contact opnemen met de scooterbanden webshop voor meer informatie.

   

  Met deze tips houd je de scooterbanden en de scooter langer in goede staat. Kijk voor meer informatie in de scooterbanden webshop.

  https://www.scooteronderdelenshop.com/

  Tags:

Archief