• Tweewielers 03.05.2018 Reacties uitgeschakeld voor De Johnny Loco bakfiets is ideaal voor lange afstanden met uw kind

  Met een Johnny Loco bakfiets neemt u uw kind probleemloos mee op de fiets. Het kan soms erg spannend, hectisch of zelfs gevaarlijk zijn om met een kind te fietsen. Ineens stopt uw kind of valt uw kind om. Het is vrijwel onmogelijk om lange afstanden te fietsen. Misschien is een aanhangfiets wel de oplossing voor u. Een aanhangfiets is eenvoudig te bevestigen aan uw eigen fiets en maakt het makkelijker om ook langere afstanden te fietsen. Wanneer u twijfelt over de juiste grootte of welk merk het beste bij uw kind past, kunt u hulp inschakelen van een echte specialist, zoals Fietskar.nl. Zij verkopen al sinds 1982 fietskarren en aanhangfietsen. Mocht u een aanhangfiets nu toch niet zo handig vinden, dan kan u bij Fietskar.nl ook terecht voor bijvoorbeeld een Johnny Loco Bakfiets. Hierin kunt u uw kind ook eenvoudig vervoeren.

  Een Johnny Loco bakfiets is praktisch én stijlvol!

  De voornaamste reden om een bakfiets te kopen, is dat het voertuig hartstikke handig is. Zo is dit het ideale voertuig om boodschappen in te doen. In uw bakfiets heeft u alle ruimte. Ook geeft u uw kinderen eenvoudig een lift. Wanneer u een bakfiets wilt kopen, is het verstandig om advies te vragen aan een specialist zoals Fietskar.nl. Fietskar.nl heeft een breed assortiment van verschillende bakfietsen. Denk bijvoorbeeld aan een Johnny Loco bakfiets. Deze bakfiets is niet alleen erg handig, maar ook nog eens erg stijlvol. Daarnaast is deze bakfiets verkrijgbaar in een elektrische versie zodat u minder hard hoeft te trappen. Wanneer u graag meer dan twee kinderen wilt vervoeren met uw bakfiets, kunt u in de bakfietsen van Johnny Loco een extra bankje monteren.

  Voor elke persoon de juiste fietskar of Johnny Loco bakfiets

  Wanneer u een fietskar gaat kopen heeft u keuze uit een grote diversiteit aan soorten en maten. Ook zijn er verschillende uitvoeringen van de Johnny Loco bakfiets. Deze fietskarren zijn er voor allerlei verschillende doeleinden. Daarom is het belangrijk om te weten welke kar bij u past. Om dit te bepalen kunt u advies inwinnen bij een specialist zoals Fietskar.nl. Zij hebben naast een webshop met uitstekende klantenservice ook een grote showroom in Hilversum. Zij kunnen u adviseren over welke fietskar het beste bij u past. Wanneer u bijvoorbeeld een bakfiets wilt kopen, heeft de specialist de perfecte Johnny Loco bakfiets of een exemplaar van Triobike uit Denemarken. Bent u meer geïnteresseerd in een bagagekar, hondenkar of aanhangfiets, dan kunt u ook terecht bij Fietskar.nl.

  Tags:

 • Tweewielers 11.09.2017 Reacties uitgeschakeld voor Hip en trendy; de transportfiets voor heren

  Transportfiets heren

  Transportfietsen voor heren zijn tegenwoordig erg in. Het oude model is in een nieuw jasje gestoken. Een heren transportfiets is gemakkelijk te zoeken. Deze fietsen zijn er veel en eigenlijk is kiezen ook niet zo moeilijk. Dit komt omdat ze bijna allemaal op elkaar lijken. Een transportfiets voor heren hebben vaak 2 stangen bij het midden frame en een wat breder stuur. Op die manier fietst het lekkerder. Een transportfiets wordt expres zo genoemd omdat deze fietsen standaard een rek voorop hebben. Zo is het gemakkelijk om spullen heen en weer te brengen, boodschappen te doen of iemand te vervoeren. Een transportfiets is dus multifunctioneel. Daarom zijn deze ook zo populair. Wanneer u een transportfiets voor heren wilt aanschaffen moet u over een aantal opties denken die u wilt. Wilt u bijvoorbeeld handremmen of terugtrapremmen? Ook kan u kiezen voor een normaal slot bij het achterwiel, of een hangslot. Ook over de kleur moet u nadenken. Wilt u de show stelen met een kek kleurtje? Of wilt u toch liever gewoon een zwarte. Ook zijn de hoeveelheid versnellingen waar u uit kan kiezen oneindig. Eerder was het altijd 1 tot en met 3. Maar tegenwoordig kan u maar liefst 22 versnellingen hebben. U kan er ook allerlei accessoires bij kopen om uw fiets zo compleet te maken.

  Transportfiets heren online kopen

  Wanneer u online zoekt naar een heren transportfiets heeft u genoeg keuze. Wanneer u de keus heeft gemaakt is het handig om naar de winkel te gaan zodat u de fiets kan uitproberen. De fiets moet natuurlijk wel lekker fietsen. Wanneer u er niet zeker of bent of de fiets wel bij u past kan u de werknemers om advies vragen. Zij weten er veel over en kunnen u fietsen aanraden die misschien beter bij u passen. Vanuit daar kan u altijd de keuze maken. Transportfietsen voor heren zijn standaard 28 inch. Maar door het stuur en de zadel te verhogen of te verlagen kan u de fiets aanpassen aan uw eigen lengte.

  https://www.adobike.nl/transportfietsen/transportfietsen-28-inch-heren

  Tags: , , , ,

 • Tweewielers 02.08.2016 Reacties uitgeschakeld voor Scooterbanden webshop

  Sta je weer eens met een lekke band? Dat wordt dus een ritje naar de scooterbanden webshop, daar kun je met een platte band gelukkig nog steeds naartoe. Als je regelmatig een lekke band hebt door veel rijden of doordat je vaak over slechte wegen rijdt, is het verstandig om een reserve band te bestellen zodat je direct je scooter kunt repareren. We zullen je nog enkele handige tips geven als je een trip maakt naar de scooterbanden webshop.

   

  1. Let op het profiel van de band

  Er is in Nederland geen minimum profieldiepte voor scooterbanden, bij auto’s is dat wel het geval. Het is wel verplicht dat er overal profiel op de band aanwezig is, anders riskeer je een boete. Controleer dus regelmatig het profiel van de scooterbanden, het kan je ook een flinke uitglijder besparen. Ga direct naar de scooterbanden webshop als jouw banden geen profiel meer hebben.

   

  2. Een lek kan ook in het ventiel zitten

  Als je een scooter band hebt die langzaam leegloopt, maar je kunt geen gat of spijker vinden, bestaat er de kans dat het ventiel lek is. Dat kan een scheur zijn in het metaal van het ventiel, het is ook mogelijk dat het ventiel van binnen vies is en niet meer goed afsluit. Zorg er altijd voor dat er een ventieldop op het ventiel aanwezig is. Als dit niet het geval is kun je die in de scooterbanden webshop los bijbestellen.

   

  3. Houd je banden op spanning

  Niet elke scooterband heeft dezelfde bandenspanning. Over het algemeen kun je stellen dat de spanning voor rond de 2.1 Bar ligt en de spanning achter 2.4 tot 2.5 Bar. Dat hangt ook af van het gewicht van de scooter en of de scooter meestal door één of twee personen wordt bereden. In dat geval moeten de banden iets meer opgepompt worden. Controleer de bandenspanning van jouw scooter in de handleiding, je kunt ook contact opnemen met de scooterbanden webshop voor meer informatie.

   

  Met deze tips houd je de scooterbanden en de scooter langer in goede staat. Kijk voor meer informatie in de scooterbanden webshop.

  https://www.scooteronderdelenshop.com/

  Tags:

Archief