• Sport 26.10.2017 Reacties uitgeschakeld voor Een tennisracket kopen

  Sporten is gezond, dat weet iedereen, het is dan ook nooit te laat om een nieuwe sport uit te proberen. Voor elke sport zijn er wel bepaalde benodigdheden die je moet aanschaffen om te beginnen. Dat is dus ook het geval voor tennis.

  Wat bij tennis meteen centraal staat, is natuurlijk de tennisracket. Een goede tennis racket kopen is dan ook nodig om aan de sport te kunnen beginnen. Het uitkiezen van je nieuwe racket kan je niet zomaar doen. Het is belangrijk dat de tennis racket aan je wensen voldoet en de eigenschappen overeen komen met jouw speelstijl. Er spelen dan ook verschillende factoren een rol in het kiezen van je ideale tennis racket. Een tennis racket is natuurlijk geen goedkope aankoop, dus wanneer je naar de winkel gaat kan je best wat uitleg erbij vragen of iemand meenemen die er ervaring mee heeft. Online bestaan er vaak filter waar je jouw voorkeuren kan ingeven en meestal is er uitgebreid informatie te vinden.

  Dan de factoren waar je rekening mee moet houden om je tennis racket uit te kiezen. Eerst en vooral is het belangrijk dat je het niveau waarop je wil spelen goed inschat. Als je graag wil spelen om elke week aan wedstrijden mee te kunnen doen, heb je een andere racket nodig dan wanneer je gewoon recreatief van tijd tot tijd eens een spelletje wil spelen. Hoe professioneler je wil gaan, hoe meer je rekening moet houden met de controle en balkracht waarmee je wil spelen. Als beginner kan je voor een tennis racket met een grotere oppervlakte kiezen. Met deze rackets kan je veel kracht op de bal zetten. Als gevorderde kan je kiezen voor een kleiner racket, bijvoorbeeld de Head tennisrackets. Met een racket met een kleiner oppervlak heb je meer controle over de bal.

  https://www.kctennis.nl

  Tags: ,

 • Sport 17.02.2015 Reacties uitgeschakeld voor Carnivor Mass van MuscleMeds

   

  Spiermassa opbouwen met hoogwaarde Eiwitten en Koolhydraten

   

  Na vele omwegen ben ik terecht gekomen bij dit product. Dit is het eerste product dat me echt goed bevalt. Ik gebruik MUSCLEMEDS CARNIVOR MASS nu al een hele tijd en moet zeggen dat mijn spiermassa is toegenomen. Ik heb werkelijk meer resultaat gekregen dan dat ik heb durven hopen met dit product. Ik ben al lang aan het trainen om meer massa op te bouwen maar dat lukte me niet, ook niet met andere producten die ik heb geprobeerd. Dit product is in twee verschillende smaken verkrijgbaar: vanille – caramel en chocolade. Beide smaken zijn heel erg lekker. Ik bestel ze eigenlijk om en om, zo hou je tenminste nog een beetje afwisseling. Dit product is suiker en lactose vrij en bevat maar 2 procent vet, vooral dat laatste maakt me blij, omdat ik vet eigenlijk alleen bij m’n normale voeding binnen wil krijgen en zo min mogelijk in m’n shake. Ik kan het aanraden om dit product te gaan gebruiken, het zorgt voor opbouw van droge spiermassa en het product is gewoon heel erg compleet. Ik laat het in ieder geval niet meer los. Ik heb er lang naar moeten zoeken maar ook ik heb uiteindelijke het beste product wat voor mij werkt gevonden.

   

  Het product bevat tevens hoogwaardige eiwitten en koolhydraten. Wat er daar precies mee bedoelt wordt weet ik niet. Het werkt goed voor mij en dat vind ik het aller belangrijkste.

   

  https://www.eiwitshakestore.nl/

  Tags: , , , , , ,

Archief