Bedrijven opzoeken
Image default
Woning en Tuin

Muurstickers voor de kinderkamer

Muurstickers zijn ook perfect om bijvoorbeeld de baby- en kinderkamer in een korte tijd een speelse touch te geven. Denk aan een zee van bomen of stoere auto’s op de auto bevestigd. Eenmaal de kinderen wat ouder zijn, kun je de stickers in een handomdraai verwijderen en kun je er nieuwe stickers  bevestigen. Samen met je kind kun je eventueel een sticker uit de categorie muurstickers uitkiezen. Dan weet je zeker dat je de juiste muursticker zult aanschaffen.

Hoe kun je het best muurstickers aanbrengen?

Als je de muurstickers hebt besteld is het soms aan te raden een aantal dagen wachten voordat je aan de slag kunt gaan met het aanbrengen van de sticker(s). Om de gekochte muurstickers zo goed als mogelijk tot hun recht te kunnen laten komen, is het van essentieel belang dat je de net binnen gekomen stickers een tijdje aan de kamertemperatuur laat wennen. Wacht echter niet te lang. Zorg er voor dat je de stickers binnen een maand op de muur hebt aangebracht.

De ondergrond mag niet vergeten worden, want deze dient goed vlak te zijn. Zorg er voor dat de ondergrond goed schoon is. Sommige ondergronden zijn niet zo geschikt voor interieurstickers. Denk aan glasvezelbehang. Wanneer je glasvezelbehang hebt, dien je de muurstickers met veel geduld en met een haarföhn moeten aanbrengen, omdat je anders grote kans hebt op het niet goed hechten van de muurstickers. Wanneer je veel geld hebt geïnvesteerd in muurstickers en je komt er achter dat ze niet hechten, is dat natuurlijk zonde van het geld.

http://www.stickerparadijs.nl/muurstickers/kinderkamer