• Mode en Kleding 29.01.2017 Reacties uitgeschakeld voor Gouden ringen goedkoop kopen

  Een fout dat veel mensen maken is dat ze denken dat een dure prijs gelijk is aan kwaliteit maar dit is niet waar. Iets dat duur is hoeft niet van hoge kwaliteit te zijn en iets dat goedkoper is hoeft niet van slechte kwaliteit te zijn. Goedkope gouden ringen zijn dan ook gewoon van hoog kwaliteit. Goud is eenmaal goud en als het nog mooi is maakt de prijskaartje dan iets uit?

  Het tegendeel is juist bewezen door online winkels dat gouden ringen verkopen. Ze leveren gouden ringen van hoge kwaliteit tegen wel erg scherpe prijzen. Ze hebben dus laten zien dat sieraden zoals gouden ringen niet heel duur hoeven te zijn.

  Iets heeft zoveel waarde als de ander voor wil betalen. Als mensen bereid zijn belachelijk hoge bedragen te betalen voor gouden ringen zullen er ook winkels zijn die het voor belachelijk hoge prijzen verkopen. Zodra mensen niet hiertoe bereid zijn zullen die winkels ook hun prijzen laten zakken. Het goud en arbeid kost echt niet zoveel als sommige winkels voor hun gouden ringen vragen. Ons advies is om het gewoon lekker goedkoop online te kopen en zo flink geld te besparen.

 • Mode en Kleding 17.09.2016 Reacties uitgeschakeld voor Vogue Zonnebrillen

  Vogue is van oorsprong een Amerikaans maandelijks gepubliceerd mode- en lifestyle tijdschrift dat volledig in kleur wordt uitgegeven. Het exclusieve tijdschrift is vooral bedoeld voor de vrouwelijke bevolking. Vogue Eyewear, de zonnebrillen collectie die is ontstaan bij het grootste modetijdschrift ter wereld is een merk zonnebrillen met een echt mode statement. Het merk heeft een diversiteit aan kleurrijke en hippe monturen, elk jaar geïnspireerd door en op de markt volgens, de laatste internationale trends op de catwalks.

  Reclamecampagnes Vogue

  Om hun zonnebrillen te promoten schroomt Vogue niet bekende acteurs, actrices en topmodellen in te zetten, waaronder de beroemde acteur Jude Law voor de mannen collectie en de al even beroemde Amerikaanse actrice Eva Mendes voor de dames collectie.

  Topmodellen als Daria Werbowy en Gisele Bündchen waren ook al eens de gezichten van Vogue in hun campagnes.

  Modellen, kleuren en monturen

  Een kleine greep uit ons assortiment bij fuva.nl. Om te beginnen de Wayfarer, de vorm van de ‘ongelijke vierhoek’. Met kunststof montuur verkrijgbaar in de kleuren blauw en paars, met eveneens de bijpassende kleuren glas in blauw en paars. Elegantie krijgt met deze zonnebrillen een nieuwe dimensie. De ovalen zonnebril combineert nostalgie met moderniteit en stijl. In bruin of zwart montuur en bijbehorende glazen komt het woord flamboyant naar boven. Luxe, klasse, uitstraling en chique. De ronde zonnebril van Vogue is natuurlijk gebaseerd op de retro hippie bril, mateloos populair in de 60-er jaren uit de vorige eeuw en later nieuw leven ingeblazen door onder andere Elton John, Ozzy Osbourne, Liam Gallagher en Johnny Depp. Het montuur van de ronde bril van Vogue de VO2919S W65613 is gemaakt van kunststof, de glazen zijn gemaakt van duurzaam kunststof. De bruine gradient glazen zorgen ervoor dat de glazen onderin lichter zijn dan bovenin. Niet alleen geeft dat een stijlvolle look, je bepaalt door op of neer te kijken je gewenste ‘lichtverduistering’.

  Benieuwd naar meer zonnebrillenmerken?

  http://www.fuva.nl

Archief