• Kiest u voor Crystal Nails, dan weet u zeker dat u uw klanten het beste van het beste geeft. Dat wilt u toch ook? Nagelverzorging is namelijk meer dan alleen de nagels voorzien van een kleur. Voorafgaand komt er namelijk een uitbreid proces aan verzorging bij kijken. Een manicure is hiervan een goed voorbeeld. Door de benodigdheden als nagelvijlen, voorbereidende vloeistoffen en nagelriemknippers aan te schaffen, biedt u uw klanten het totaalpakket. Combineer deze accessoires met een armsteun voor een ontspannen behandeling bij de klant. Wat u ook zoekt, u vindt het bij Webshopnagelproducten, dé groothandel voor nagelstylistes.

  Presenteer het aanbod aan nagellakken van Crystal Nails op een display of wiel

  Diverse Crystal Nails producten, vindt u het best bij Webshopnagelproducten. Dankzij het ruime assortiment, vindt u altijd de kleur voor nagels die u wenst. Wat het voordeel daarvan is? U vindt op die manier altijd de kleur waar u naar op zoek bent. Door gebruik te maken van displays of een nagellak wiel van Crystal Nails, bent u verzekerd dat de klant tevreden is met de gekozen lak. De displays zijn eenvoudig te presenteren in een etalage of u presenteert een display of waaier aan de klant zodra de kleur gekozen moet worden. Wilt u de display voorzien van zoveel mogelijk kleuren, maar heeft u die momenteel niet op voorraad? Geen probleem! Webshopnagelproducten is dé groothandel voor nagelstylisten, dus ook voor een ruim aanbod aan nagellakken bent u hier aan het juiste adres.

  Gratis verzending bij besteding vanaf €50,- aan Crystal Nails producten

  Een bezoek aan een groothandel, komt u als eigenaar niet altijd uit. U heeft natuurlijk een druk schema en tijdens de feestmaanden of vakantieperiode is de agenda doorgaans volgepland. Is het dan niet prettig dat u uw producten online kunt bestellen én dat deze ook nog eens gratis worden toegestuurd? In de webshop van Webshopnagelproducten vindt u werkelijk alles om uw salon te voorzien van hoge kwaliteit producten. Koop een extra gellak met een glitter, schaf extra UV-lampen aan als u uit gaat breiden of koop extra werkmaterialen. Plaatst u een bestelling van €50,- of meer? Dan wordt de bestelling gratis naar u toegestuurd.

  Posted by @ 9:01 am

  Tags:

 • Comments are closed.

Archief