Bedrijven opzoeken
Image default
Links / Index

Maillite enveloppen bestellen

Maillite envelop bestellen – 123Kartonnen Dozen

 

Een onderdeel wat soms nogal ondergewaardeerd wordt maar zeker niet vergeten mag worden is de maillite envelop. Het heeft een chique naam maar dit is eigenlijk gewoon een envelop met bubbeltjesfolie aan de binnenkant. Door de noppenfolie die zich aan de binnenkant bevindt is de envelop ideaal voor het versturen van producten die iets meer bescherming nodig hebben.

 

Het handige aan de envelop is dat de enveloppen zijn voorzien van een zelfklevende sluiting waardoor de envelop makkelijk gesloten kan worden. Het enige wat er nodig is bij het sluiten is het papiertje van de kleefrand te verwijderen en vervolgens kan de “klep“ aan de envelop worden bevestigd.

 

Een ander voordeel van de maillite / bubbeltjesenvelop is dat er makkelijk op geschreven kan worden. De envelop heeft geen venster maar door de gladde buitenkant die gemaakt is van kaftpapier is de envelop makkelijk te beschrijven. Ook zorgt de gladde buitenkant ervoor dat adres stickers en etiketten zich makkelijk kunnen hechten.

 

De enveloppen zijn natuurlijk in verschillende maten verkrijgbaar en daarom geschikt voor producten in allerlei maten om te verzenden. De kleinste maat verkrijgbaar bij 123Kartonnen Dozen is de 110×160 en de grootste 180×260. De exacte dikte van het product is niet heel erg veel van belang omdat de envelop wel wat mee rekt. Daardoor is het mogelijk producten van allerlei verschillende maten en soorten te verzenden.

 

Het is soms wel ietwat lastig in te schatten welke maat maillite envelop er nodig is. Wanneer het product op de envelop wordt gelegd en het lijkt alsof de hoogte en de breedte overeen komen betekend dit vaak niet dat het product ook daadwerkelijk in de luchtkussenenvelop past. Het wordt aangeraden dat wanneer het product op de envelop wordt geplaatst dat er nog wat ruimte is rondom het product zodat het er sowieso makkelijk inpast. Door nog wat ruimte rondom het product vrij te laten ontstaat er meer spreiding en is er een grotere kans dat het product perfect in de envelop past.

 

Interesse in een maillite envelop of misschien wel een vraag welke envelop het beste bij u past?! Neem vrijblijvend contact op met het team van 123Kartonnen Dozen, het team staat voor u klaar om elke vraag te beantwoorden.

https://www.123kartonnendozen.nl/webwinkel/nl/verzendverpakkingen/maillite-enveloppen/g-10000108