Bedrijven opzoeken
Image default
Winkelen

Leren armband vol symboliek uit Tibet

Wereldse Juwelen is een sieraden webshop waarbij de meeste sieraden van zilveren en edelstenen zijn gemaakt. Maar de webshop zou niet compleet zijn zonder een mooie uitgebreide collectie leren armbanden. De sieraden van Wereldse Juwelen komen uit verschillende werelddelen zoals bijvoorbeeld Indonesië, Thailand en Afrika. Maar de leren armbanden komen uit de hoogvlakte van Tibet en zijn met de handgemaakt door talentvolle vakmensen. Het leer wordt gecombineerd met verschillende kleuren hennep touw , kleurrijke kralen en bedeltjes. De armbanden hebben opvallende kleurencombinaties of juist een rustige look. De Tibetanen dragen deze armbanden zelf ook om de religieuze en symbolische bedeltjes dicht bij zich te dragen. Enkele voorbeelden van deze bedeltjes zijn het symbool van de vrede, een gebedsmolentje of het yin-yangsymbool.

Het leuke is dat deze armbanden samen goed te combineren zijn, zodat je helemaal je eigen stijl kunt creëren. Ook kan een leren armband uitstekend worden gecombineerd met andere sieraden of kleding zodat je er fantastisch uitziet.

Als je deze leren armbanden draagt help je tegelijkertijd de ambachtslieden in Tibet een eindje op weg. En zo brengt dit eenvoudige sieraad overal een beetje geluk! De armbanden zijn voor slechts € 7,50 te bestellen op www.wereldsejuwelen.nl en worden in Nederland gratis bezorgd.

https://www.wereldsejuwelen.nl