Bedrijven opzoeken
Image default
Bedrijven

Kantoorruimte inrichten tot een optimaal resultaat

Er wordt veel over gesproken in 2018. Het optimaal inrichten van je kantoorruimte. Is het nou beter om wel of geen voetbaltafel neer te zetten? Moet er wel of geen PlayStation staan? Hieronder gaan we uitleggen wat de do’s en dont’s zijn. Kijk hier voor een aantal kantoorruimten in Arnhem die het al goed doen!

Het ‘vergroenen’ van je kantoor.

Het is belangrijk om in je kantoorruimte de groene vingers haar gang te laten gaan. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat meer groen in je kantoor stimulerend is voor de efficiëntie en werkeffectiviteit. Ook zorgt het ervoor dat werknemers een betere ervaring hebben dus met een beter gevoel naar huis gaan. Dit zou te maken hebben met de diversiteit van de ruimte en de kleur van de planten die een goed gevoel gebonden heeft. 

Het ‘Verkleuren” van je kantoor.

Ook kleur is een zeer belangrijke factor. Zoals hierboven vermeld is het bij planten namelijk ook een van de positieve simulanten. Het helpt enorm wanneer je kantoorruimte een leuke kleur, of een aantal leuke kleuren op de muur heeft zitten. Elke kleur heeft weer een ander effect op zijn of haar omstanders. Maar vergis je niet, teveel kleur kan ook afstotend werken. Zorg er dus voor dat je niet het hele kleurenpallet van de regenboog over je muur deponeert. 

Een voetbaltafel of PlayStation op kantoor

Het is wetenschappelijk bewezen dat spelelementen op kantoor belangrijk zijn. Of het nou een voetbaltafel is of een oude spelcomputer, het maakt allemaal niet zoveel uit. Het feit dat er spellen gespeeld kunnen worden zorgt ervoor dat er een FOMO ontstaat. Dit staat voor ‘fear of missing out’. Hierdoor zijn werknemers bang dingen niet mee te maken, wat ze stimuleert om elke dag naar kantoor te komen. En wanneer de stimulans goed is dan zijn werknemers tevredener.

Wil jij al deze handige tips toepassen op een kantoorruimte in de buurt van Arnhem, maar heb jij nog helemaal geen ruimte? Kijk dan gauw op onze website en zorg ervoor dat jij het mooie plekje bemachtigd!

Gerelateerde artikelen

Lunch catering – zelf doen of uitbesteden?

Wie zit er achter de website AliExpress?

Aandachtspunten en vergoeding voor een ooglidcorrectie.