Bedrijven opzoeken
Image default
Dienstverlening

Inzicht in het gedrag van je bezoekers

Wil je de omzet van je winkel vergroten dan moet je inzicht hebben in het gedrag van de bezoekers van je winkel of winkelketen. Marketeers hebben dit alle langere tijd in de gaten. Je wilt weten van de bezoekers waar ze nu eigenlijk naar op zoek zijn, waar je hun aandacht mee kunt trekken en die aandacht ook weer kunt vasthouden waardoor zij uiteindelijk overgaan tot een aankoop.

Inzicht in het gedrag van je bezoekers is het ei van Columbus om een goede strategie voor je winkel of winkelketen op te kunnen zetten. Als je weet wat klanten drijft dan kun je ook nieuwe klanten aantrekken en je kunt er ook voor zorgen dat klanten jouw bedrijf trouw blijven. Om dit alles te kunnen bereiken moet er gemeten worden. Je wilt de bezoekersaantallen winkel meten en nog belangrijker is dat je meet hoeveel van deze bezoekers ook een aankoop doen. Dit kun je doen door de bezoekers daadwerkelijk te volgen in de winkel en hun gangen na te gaan. Als je dit op de ouderwetse manier zou doen, kost dat erg veel tijd en dus geld. Maar tegenwoordig is er Crumbbase.

Crumbbase is een modern bedrijf dat begrepen heeft hoe belangrijk het is om statistieken te hebben van bezoekers van winkels of winkelketens. Zij hebben een slimme toepassing bedacht op basis van de smartphone. Iedereen heeft tegenwoordig wel zo’n mobiele telefoon bij zich. Zo’n smartphone is continu op zoek naar een WiFi netwerk en daar maakt Crumbbase gebruik van.

Met de slimme toepassing van Crumbbase is het een peulenschil om bezoekersaantallen, verblijftijd van bezoekers in uw winkel, klanten die daadwerkelijk een aankoop doen, aantallen terugkomende bezoekers etc. te meten. Het is zelfs mogelijk om te zien welke route de bezoekers het liefste nemen in uw winkel en waar zij het langste blijven stilstaan.

http://www.crumbbase.nl