• Hobby en vrije tijd 22.10.2019 Reacties uitgeschakeld voor Drukknopen voor de bevestiging van twee materialen

  Het nut van drukknopen

  Wil je graat twee soorten materialen eenvoudig aan elkaar kunnen bevestigen, dan bieden drukknopen een fijne uitkomst. Je wilt natuurlijk wel verzekerd zijn van een goede kwaliteit, de knopen moeten immers lang mee kunnen gaan en vaak gebruikt kunnen worden. Bij Ritom Mortier heb je de keuze uit verschillende producten van de beste kwaliteit. Voor welke afmeting ga jij? Het assortiment loopt van 10,5 tot en met 15,5 mm. Dit bedragen de maten van de kop die het meeste zichtbaar gaan zijn.

  Hoe bevestig je de drukknopen?

  Het bevestigen van een drukknoop gaat makkelijker dan je denkt. De stempels van de drukknopen drukken beide kanten stevig in elkaar. Regelmatig zie je deze stempels terugkomen in een spindelmachine. Het bovenste deel draai je bovenin vast, het onderste deel in het gat onderin de spindelmachine. Een drukknoop bestaat in totaal uit vier delen, waardoor de stempelset ook uit vier delen bestaat.

  Een stevige drukknoop van staal messing of RVS

  Het assortiment van Ritom Mortier is gemaakt van messing of RVS. Dit materiaal is erg slijtvast en gaat hierdoor lang mee. Ook wordt roestvorming tegengegaan. Wil je meer weten over het assortiment of heb je overige vragen? Neem gerust eens een keer contact op. Het personeel denkt graag met je mee en kan je uitstekend adviseren. Plaats jij binnenkort een bestelling in de webshop van Ritom Mortier? In alle gevallen heb je de bestelling snel in huis en je bent verzekerd van een leuke prijs.

 • Hobby en vrije tijd 26.05.2015 Reacties uitgeschakeld voor Radiozenders brengen luisteraars op de hoogte van flitsers

  Iedereen hoort het weleens dat er meldingen op de radio komen waarbij ze zeggen waar er flitsers staan. In Blegië is het ondertussen al verboden om sms-diensten aan te bieden waaarbij ze mobiele flitscontroles vermelden.  Radiozenders die dan nog flitsers aankondigen zonder het van de klant te bestaat wel nog maar ook hier is veel kritiek.  Nu wilt ook Nederland met het verbod komen  om flitsmeldingen af te schaffen.

  Leden van de Vereniging Verkeersslachtoffers zijn niet blij met meldingen die radiozender zoal Radio 538 of Radio 1 uitzenden.  Volgens hen is gevaarlijk wat ze zeggen je kan de sneller rijden dan dat mag en wij zullen je hiervoor laten boeten.  Verkeerspsycholoog Tertoolen heeft dezelfde mening en wil dit ook afschaffen want iedereen moet zich aan de vooropgestelde snelheid houden want waarom zijn de regels erdan? Want het is niet de bedoeling als men weet dat er op een bepaalde plaats  flitsers zijn of geen flitsers  zijn snelheid gaat aanpassen. Men moet gewoon de aangegeven snelheid op elke moment volgen.  Het belgië staat het BIVV , belgisch instituur voor de verkeersveiligheid achter de afschaffing maar het veilig verkeerd Nederland wilt die juist niet. Volgens het Veilig Verkeer Nederland zorgt deze meldingen er juist voor dat automobilisten bewuster rekening houden met de snelheid die ze houden omdat men constant bericht hoort over flitsers krijgen de automobilisten het gevoel dat ze op elke moment op elke plaats geflitst kunnen worden.

  De meningen op de sociale media zijn zeer verdeeld over de afschaffing van de vermeldingen.   De ene groep volgt het Veilig verkeer en zegt dat de meldingen juist zorgen dat mensen trager rijden waarbij anderen dan weer vinden dat radio luisteren puur voor muziek gebruikt moet worden en niet om mensen op de hoogte te brengen van waar ze trager moeten rijden.

  http://www.radioguide.fm/

  Tags: ,

Archief