• Dienstverlening 17.03.2016

  EDM is de afkorting voor electronic dance music. Het is een populaire stroming binnen de dance muziek. De stroming wordt vertegenwoordigd door DJ’s zoals Martin Garrix, Hardwell, Steve Aoki en Dimitri Vegas en Like Mike. Het is een muziekgenre wat de afgelopen jaren enorm uit zijn voegen is gebarsten. Waar DJ’s vroeger moesten knokken voor een plekje in de plaatselijke club, worden ze tegenwoordig voor elk muziekfeestje gevraagd. Vaak staan ze op feesten waar meer dan 50.000 man op een avond komt genieten van de vrolijke en hypnotiserende muziek.

  Rond het jaar 2000 begon het genre in populariteit te winnen. In Zweden, Frankrijk en Nederland stonden grote namen op die commercieel succes wisten te scoren. De Swedish House Maffia is een voorbeeld van een hitmachine. David Guetta charmeert nog steeds duizenden fans per avond en ook Tiesto en Hardwell vliegen de hele wereld over om hun kunsten te vertonen. De dance scene neemt een steeds groter gedaante aan. Feesten zoals Mysteryland, Tommorowland, Ultra Musicfestival en Amsterdam Dance Event trekken honderdduizenden bezoekers die een aantal dagen achter elkaar los gaan op de dikste beats die uit de speakers worden gepompt. Ondertussen genieten de mensen van een heerlijke cocktail en zijn ook nog eens bereid om veel geld neer te leggen voor een entreekaartje. Sommige mensen gaan zelfs alleen nog maar naar deze grote feesten en laten het klassieke stappen links liggen.

  Bij dit soort feesten doen mensen vaak hun uiterste best om op te vallen in de grote menigte. Dit doen ze door er echt heel goed uit te zien, of door je juist zeer extreem te verkleden. Dat mag en eigenlijk moet dat zelfs vastgelegd worden voor later. Regel daarom een goede EDM Photographer. Zo weet je zeker dat alle momenten van het mooie feestje vast worden gelegd. Remy de klein is zo een dergelijke fotograaf. Hij heeft al meerdere jaren ervaring met het schieten van plaatjes op de grootste feesten.

  http://remydeklein.com/edm-festival-photographer/

  Posted by @ 3:17 pm

  Tags: ,

 • Comments are closed.

Archief