• Woning en Tuin 24.08.2020

  Onlangs ben jij begonnen met het renoveren van het huis. De vloer wordt opnieuw gelegd, de plafonds worden gewit en op zolder komt een vliering. De renovatie gaat gepaard met het renoveren van de trap, die hoognodig vervangen moet worden. Daarnaast is het van belang dat er een Zoldertrap komt naar de vliering, zodat je gemakkelijk bij de verstopte spullen kan komen. Al met al wordt het dus een hele onderneming, waar je zeker wat helpende handen bij kan gebruiken. Om die reden ga je op het internet op zoek naar experts op het gebied van trappen, vloeren en plafonds.

  Trapspecialist Lamiwood weet als geen ander raad met traprenovaties. De specialistische kennis over traponderdelen en ervaring met deze renovaties hebben ertoe geleid dat wij een professionele, betrouwbare partner zijn voor zowel de doe-het-zelf klussers als de professionele vakmannen. Hoewel wij graag de klus voor jou willen klaren, bieden wij ook verschillende doe-het-zelf bouwpakketten aan, waarmee jij zelf aan de slag kan gaan. Denk bijvoorbeeld aan de zoldertrap naar de vliering, die je eenvoudig in elkaar kan zetten met het bouwpakket voor de thuisklusser. Door aan te geven wat de specifieke maten zijn voor de Trapleuning hout kunnen wij de trap op maat leveren, waarna het aan jou is om hem te installeren. Kies dus vooral voor deze optie wanneer jij over twee rechterhanden beschikt!

  Begin jij binnenkort aan een flinke verbouwing of beperk jij je slechts tot de renovatie van de trap? Win dan eerst informatie in bij Lamiwood over de verschillende mogelijkheden voor het renoveren, vervangen of aanpassen van de trap. Wij denken graag met je mee en steken met passie de handen uit de mouwen om de ideale trap voor jou te realiseren. Bekijk het gehele assortiment aan bouwpakketten, traponderdelen en traptypes van Lamiwood op onze website of neem contact met ons op over de mogelijkheden.

  https://www.lamiwood.nl/

  Posted by @ 11:48 am

  Tags: ,

 • Comments are closed.

Archief