• Toerisme 22.06.2018

  Als u een bedrijfsuitje organiseert, is het natuurlijk leuk als iedereen mee kan doen. Met het teambuildingspel Social Chaos kan iedereen meedoen. U kunt dit bedrijfsuitje doen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht of waar dan ook in Nederland. Tijdens dit spannende onderzoekavontuur beleven de deelnemers de nodige verbazing met een snufje paranoia. De deelnemers moeten een verhaal reconstrueren dat langzaam tot leven komt dankzij videobeelden en ontmoetingen met acteurs. Doordat de deelnemers tijdens het spel geen risicovolle of fysiek zware opdrachten hoeven uit te voeren, is het spel voor iedereen geschikt. De spanning speelt zich dan ook met name mentaal af.

  Vergeet bowlen, dit bedrijfsuitje in Noord-Holland is het helemaal!

  Een echt origineel bedrijfsuitje in Noord-Holland organiseren, veel bedrijven vinden het lastig. Daardoor doen veel bedrijven steeds weer hetzelfde. Zonde, want er zijn zo veel leukere opties. Dat blijkt maar weer als u een uniek bedrijfsuitje ontwikkeld door Neverrest bekijkt. Tijdens de spellen die dit bedrijf organiseert, worden deelnemers op een ludieke manier gedwongen om intensief met elkaar samen te werken. Om de opdrachten te kunnen volbrengen, moeten de deelnemers goed met elkaar communiceren. Al met al bieden de spellen de perfecte mix tussen uitdaging, spanning, mysterie, paranoia en natuurlijk plezier. En wat het mooiste is, het bedrijfsuitje wordt georganiseerd in Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland, maar ook in alle andere grote steden van Nederland.

  Bedrijfsuitje in Utrecht gebaseerd op populaire film

  Kent u de film ‘The Game’? De hoofdpersoon in deze film is jarig en krijgt een vreemd cadeau: hij is de hoofdrolspeler in een spel. Met de ene na de andere ludieke gebeurtenis neemt het spel al snel het leven van de bankier over. Deze film inspireerde het bedrijf Neverrest om een bijzonder bedrijfsuitje in Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland of waar dan ook in Nederland te organiseren. Tijdens dit bedrijfsuitje werkt u samen in teams en komt u in de ene na de andere spannende situaties. Het team van Neverrest bespiedt de deelnemers. Dankzij interactieve acts van de acteurs beleven de deelnemers tijdens het bedrijfsuitje een gevoel van spanning, uitdaging, verbazing, maar ook paranoia.

  Posted by @ 8:13 am

  Tags: , ,

 • Comments are closed.

Archief