• Gezondheid 25.07.2019 Reacties uitgeschakeld voor Paardenmelk verbetert je leven!

  Paardenmelk zal je denken? Maar jazeker, paardenmelk is effectief! Paardenmelk kan helpen bij heel veel verschillende lichamelijke aandoeningen. Astma is bijvoorbeeld één van deze aandoeningen. Bij sommige mensen is astma niet blijvend en kan het weggaan. Maar anderen houden hier hun leven lang last van. Met behulp van paardenmelk positieve effecten op hebben. Ook kan paardenmelk helpen bij hooikoorts. Hooikoorts is heel vervelend. Hooikoorts is een pollenallergie waar veel mensen in het voorjaar vooral mee te maken hebben. Veel hooikoorts tabletten hebben negatieve gevolgen of helpen niet echt. Dit is verleden tijd met paardenmelk. Paardenmelk heeft een positief effect op hooikoorts. Paardenmelk verbetert namelijk je weerstand waardoor het goed is voor allergieën maar ook voor eczeem. Met paardenmelk kun je compleet van je hooikoorts afkomen door dagelijks een kleine hoeveelheid paardenmelk in te nemen tijdens het pollenseizoen. Tevens helpt Paardenmelk bij psoriasis. Psoriasis is een chronische huidaandoening waarbij je veel rode schilfers krijgt op je huid. Deze ziekte komt veel voor maar is niet behandelbaar. Super vervelend dus. Paardenmelk maakt een einde aan deze nare ziekte. Na een tijdje paardenmelk gebruikt te hebben ervaren mensen een mindere jeuk en worden de plekken minder groot van omvang en minder rood.

   

  Waar helpt paardenmelk allemaal tegen?

  Hier volgt een opsomming van waar paardenmelk allemaal tegen helpt. Ten eerste de Astma wat hierboven staan beschreven, ook hooikoorts, eczeem en psoriasis zijn hierboven besproken. Verder helpt het tegen, bloeddruk problemen, cholesterol problemen, een gevoelige huid, acne, lactose intolerantie, vitamine te kort, vermoeidheid, een lage weerstand, kinkhoest of de ziekte van Crohn. Kortom helpt paardenmelk dus bij veel aandoeningen. Alleen weten mensen meestal niet van dit natuurlijke wondermiddel af. Het kan je leven makkelijker en leuker maken om zonder deze narigheden verder te hoeven. Paardenmelk is er voor al van de bovenstaande aandoeningen en daarmee een super middel om eens te proberen. • Gezondheid 16.07.2019 Reacties uitgeschakeld voor De beste tips tegen snurken

  Heb jij last van een snurkende partner? Of ben jij zelf degene die regelmatig je partner wakker houdt? Dan is het hoog tijd voor een permanente oplossing. Hieronder zetten we de beste tips tegen snurken voor je op een rij.

  1. Stoppen met roken

  Het is bekend dat roken ontzettend slecht is voor je gezondheid, maar wist je dat roken ook snurkklachten kan uitlokken? Dit komt door de schadelijke rook die je membranen, slijmvliezen en luchtwegen beschadigt. Dit heeft een negatieve invloed op je ademhaling, waardoor snurken ontstaat. Het is wetenschappelijk aangetoond dat rokers vaker snurken dan niet-rokers.

  Kortom: probeer een einde te maken aan je rookverslaving. De kans is zeer groot dat je snurkklachten zullen verminderen.

  2. Gewicht kwijtraken

  Overgewicht is een belangrijke oorzaak van snurken. Vet in de nekstreek kan zorgen voor een vernauwing van de luchtweg met als gevolg snurkgedrag. Een belangrijke tip tegen snurken is daarom het kwijtraken van je overtollige kilo’s. Doe dit niet met een crash-diëet, maar probeer je kilo’s om een slimme manier kwijt te raken. Hierdoor vergroot je de kans dat ze blijvend wegblijven.

  3. Matigen met alcohol

  Alcohol verslapt de spieren en is daarom een belangrijke veroorzaker van snurken. Je hebt dat misschien wel eens ervaren nadat je iets te diep in het glaasje hebt gekeken. Een belangrijke tip tegen snurken is het matigen van je alcoholgebruik. Zorg dat je minimaal 2 tot 4 uur voordat je naar bed gaat geen alcohol drinkt en maximaal twee glaasjes per dag.

  4. Anti snurkbeugel

  Als bovenstaande levensstijl tips tegen snurken geen effect hebben, kun je ook de aanschaf van een anti snurkmiddel overwegen. Het beste middel hiervoor is de anti snurkbeugel. Dit middel werkt bij grofweg 90% van de snurkers. Het pakt de meestvoorkomende oorzaak van snurken aan, namelijk het naar achteren vallen van de onderkaak en een blokkade van de luchtweg.

  De anti snurkbeugel dwingt de kaak lichtjes naar voren, waardoor de luchtweg geheel vrij blijft. Hierdoor vindt er geen gesnurk plaats. Onderzoek door het National Center for Biotechnology Information (NCBI) heeft aangetoond dat het gebruik van een anti snurkbeugel de kans op snurken drastisch verkleint.

  Kies het liefst voor een beugel op maat. Deze zal fijn zitten en goed zijn werk doen. Een beugel van de tandarts is helaas erg duur. Het beste ga je daarom voor een beugel die je zelf eenvoudig thuis op maat kunt maken, zoals de anti snurkbeugel van Mr. Anti Snurk. Je krijgt hierbij tevens een proefperiode van 7 dagen.

 • Gezondheid 04.07.2019 Reacties uitgeschakeld voor Op zoek naar ontspanning?

   Denk dan eens aan de beste shiatsu in Haarlem. Shiatsu is een nieuwe manier om spanning, ongemak en ziekte op zowel fysiek, mentaal als op geestelijk niveau aan te pakken. Deze behandeling richt zich echt de klachten. Te vaak wordt er gekozen voor het behandelen van de symptomen, in plaats van de klachten zelf. Bij Shiatsu in Haarlem is het anders. Er wordt gericht naar de klachten gekeken en de behandelaar gaat op zoek naar de bron van de klachten.

   

  Oosters meets modern

  Shiatsu in Haarlem staat bekend om haar behandelmethoden. Met shiatsu in Haarlem kies je voor de eeuwenlange ervaring vanuit de Chinese geneeskunst, in een Westers jasje. De behandelaar gaat op zoek naar de klachten, dit kunnen uiteenlopende klachten zijn van mentale, emotionele of fysieke klachten zijn, die te maken hebben met een verstoring van de energiestroom. Shiatsu staat voor een gedegen aanpak voor herstel van je algehele gezondheid. Er wordt gekeken naar de energiestromen. Door een verstoring in de energiestromen kan de energie niet meer vrij stromen en ontstaat er als het ware een blokkade, wat resulteert in klachten.  Dit kunnen klachten zijn zoals slaapproblemen,

  hoofdpijn, maar bijvoorbeeld ook klachten rond de spijsvertering of emotionele schommelingen zijn een fysiek signaal dat een bepaalde energiestroom aandacht nodig heeft. Met de shiatsu behandelingen in Haarlem ben je zo van je klachten af. Doordat de energiestromen weer in balans worden gebracht is het mogelijk om de klachten te behandelen.  Shiatsu in Haarlem is een fijn praktijk waarbij echt wordt gekeken naar de klachten en wordt er goed geluisterd naar de persoon. Op deze manier kan er een goede diagnose worden gesteld en kan er een effectief behandeling worden aangeboden. Kom eens een keertje langs en maak kennis met de behandelmethoden. • Gezondheid 17.01.2019 Reacties uitgeschakeld voor Wat is cupping in Rotterdam?

  Op het gebied van alternatieve geneeswijzen in Nederland komt er eigenlijk steeds meer bij en op dit moment is cupping in Rotterdam iets wat heel erg populair is. Voor de mensen die redelijk bekend zijn in dit wereldje hoeven we vast niet uit te leggen wat cupping in Rotterdam is, maar voor de mensen die hier nog nooit van hebben gehoord en het wellicht wel eens willen proberen, gaan we uitleggen wat cupping in Rotterdam exact inhoudt, waar het voor dient en wanneer je het zou kunnen toepassen en waar je eventueel goed op moet letten als je gaat beginnen aan cupping in Rotterdam. Zoals heel veel alternatieve geneeswijzen vindt ook cupping in Rotterdam zijn oorsprong in China en de behandelingen zijn eigenlijk vooral erg populair onder moslims. Dit komt niet omdat zij een ander lichaam hebben waar het beter bij werkt, maar omdat de profeet Mohammed dit zou hebben aangereden. Niet alleen moslims doen veel aan cupping in Rotterdam, ook veel atleten zeggen dat dit heel goed helpt bij het herstellen van hun lichaam na een intensieve training. Bij cupping in Rotterdam zijn er eigenlijk 2 varianten, de droge en de natte versie. Bij cupping in Rotterdam wordt er als het ware een kopje op je huid gezet, welke vervolgens vast wordt gezogen aan het lichaam. Op deze manier moeten de spieren tot ontspanning komen en wordt de bloedcirculatie in het lichaam bevorderd. Dit is dan eigenlijk een natuurlijke manier van masseren, zonder dat er mensenhanden aan te pas hoeven te komen. In principe gebeurd er bij de natte versie hetzelfde, alleen worden er vooraf eerst kleine sneetjes in het lichaam gemaakt, zodat de cupping in Rotterdam ervoor zorgt dat de slechte stoffen als het ware naar buiten worden gezogen. Voor de mensen die niet zo van bloed houden, is dit niet echt aan te raden. Meer informatie vindt u op acupunctuurdao.nl. • Gezondheid 06.03.2018 Reacties uitgeschakeld voor Hulpmiddelen bieden comfort bij uw dagelijkse handelingen

  Om langer zelfstandig thuis te kunnen wonen is het van belang dat u dagelijkse handelingen, zelfstandig kunt uitvoeren. Soms is hier wat extra hulp bij nodig. Hulp hoeft niet altijd vanuit andere mensen te komen, een zorghulp of bijvoorbeeld familie inschakelen is niet altijd nodig. Als u nog redelijk zelfstandig bent, maar toch wat moeite hebt met dagelijkse handelingen, zijn er tal van hulpmiddelen die u kunnen helpen. Van hulpmiddelen bij aankleden tot hulpmiddelen voor in de keuken. Het kan u net even dat stukje zelfstandigheid teruggeven. Ook kan het onvoorziene ongelukken voorkomen. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen.

  Hulpmiddelen bij het aankleden

  Het verzorgen van uw uiterlijk of u aan- en uitkleden gebeurt normaal op de automatische piloot. Maar door een blessure, een operatie of ouderdom kan dit ineens een hele opgave zijn. Gelukkig zijn er een aantal hulpmiddelen bij het aankleden. Het is belangrijk dat u zich weer zelfstandig kunt aankleden én uitkleden. Een aankleedhulp kan een goede oplossing zijn wanneer u niet meer goed kunt bukken of zelfstandig uw jas, broek of overhemd aan kunt trekken. Een aankleedhulp zorgt ervoor dat u tijdens het aankleden, gewoon rechtop kunt blijven staan. Ook voor sokken of kousen kunt u gebruik maken van een sok- of kousaantrekhulp. Hetzelfde geldt voor uw schoenen. Tijdens deze handelingen zult u voor een wat langere tijd moeten bukken. Met een verlengde schoenlepel is dit verleden tijd. Heeft u moeite met het strikken van uw veters? Met elastische veters hoeft u deze maar één keer te strikken. Dit kunt u gemakkelijk doen met de schoen op schoot. Door de elasticiteit blijven de veters op zijn plek en bij het aantrekken van de schoen, veren deze gemakkelijk mee. Voor het makkelijker aantrekken van uw jas, biedt bijvoorbeeld een ritssluiting met grote ring een goede houvast.

  Durf te kiezen voor een hulpmiddel

  Kiest u voor een hulpmiddel, dan kiest u voor vooruitgang voor uzelf. Mobiliteitsbeperkingen zijn vaak, moeite met lopen, het dragen van een tas of moeilijk opstaan en bukken. Dit wordt vaak veroorzaakt door klachten zoals artrose of reuma. Uiteindelijk kunnen deze klachten uw sociale contacten belemmeren en dit kan leiden tot eenzaamheid. Hulpmiddelen kunnen hierbij een goede stap zijn. Ze vergroten de zelfredzaamheid en u voelt zich minder beperkt. De stap om een hulpmiddel aan te schaffen wordt steeds minder groot. Hulpmiddelen zijn tegenwoordig een stuk beter ontworpen. Zo is het rondlopen of gebruiken van een hulpmiddel een minder grote stap geworden voor veel mensen. Als u niet open staat voor het gebruiken van een hulpmiddel, blijft u eerder zitten en komt u steeds minder buiten. Mobiel blijven is tevens erg goed voor uw gezondheid. Het is belangrijk dat u een hulpmiddel niet ziet als een verlies. Bedenk dat het juist prettig is om uw zelfstandigheid zo lang mogelijk te kunnen behouden.

  De voordelen van hulpmiddelen

  Omdat ouderen steeds langer thuis blijven wonen, vinden er steeds meer technische ontwikkelen plaats op het gebied van hulpmiddelen. Dit alles om het gemak, comfort en de veiligheid voor ouderen te vergroten. Het is vaak een te grote stap om te verhuizen naar een aangepaste woning. Met een aantal hulpmiddelen kunnen deze mensen vaak al een stuk beter uit de voeten. Hulpmiddelen zijn er niet alleen voor ouderen. Heeft u bijvoorbeeld last van uw rug of is uw mobiliteit gewoon verslechterd? Ook dan kan u zeker gebruik maken van verschillende hulpmiddelen. Zo kunt u zich altijd veilig voelen in een vertrouwde omgeving. Het belangrijkste voordeel van hulpmiddelen in huis is natuurlijk de veiligheid. Het kan zijn dat u zich niet meer veilig voelt in uw eigen huis, dit is natuurlijk geen fijn gevoel. Daarnaast kunnen veel voorkomende ongelukken, makkelijk voorkomen worden door een paar aanpassingen. Ook is het fijn als dagelijkse handelingen u wat minder energie en tijd kosten, zodat u niet gefrustreerd raakt. Dit maakt de kans op ongelukken tevens ook weer kleiner. Zo zijn er bijvoorbeeld hulpmiddelen bij het aankleden, hulpmiddelen voor slechtzienden en hulpmiddelen voor in de keuken.

  Mobiel blijven is dus erg belangrijk. Zie daarom een hulpmiddel niet als een achteruitgang. Kies voor een hulpmiddel waar u echt baat bij heeft en u vult de gemakken ervan zelf ervaren. Of u nu kiest voor hulpmiddelen bij het aankleden, hulpmiddelen voor slechtzienden, hulpmiddelen voor in de keuken of een ander hulpmiddel, alle soorten hulpmiddelen bieden comfort en zelfstandigheid.

  https://hetohc.nl/

  Tags: , , ,

 • Gezondheid 29.01.2018 Reacties uitgeschakeld voor Hulp bij ADD volwassenen

  Hulp bij ADD volwassenen?

  Wanneer mensen denken aan ADD is dit vaak ADD bij kinderen en dan vooral bij jongens. Toch komt ADD ook erg vaak voor bij volwassenen. Omdat volwassenen het meer verbergen duurt het langer voordat ze erachter komen dat ze ADD hebben. De kennis over ADD bij vrouwen is beperkt, dit komt omdat er veel vaker onderzoek wordt gedaan naar mannen en kinderen. Vrouwen kunnen hun ADD nog beter verbergen dan mannen door hun intelligentie, creativiteit en doorzettingsvermogen. Je zal dus niet snel merken wanneer een volwassene om je heen ADD heeft. Wanneer je het de hele tijd verbergt zal je merken dat het resultaat ervan is dat je steeds vaker lichamelijke en emotionele uitputting hebt. Dit komt vooral voor bij vrouwen tussen de 20 en de 35 jaar. Wanneer je denkt dat je ADD hebt dan kan je hiermee naar de dokter. Deze zal je door versturen om vervolgens bij iemand te komen die hier de kennis over heeft en ook daadwerkelijk de diagnose kan vaststellen. Hulp bij ADD als volwassenen is gemakkelijk online te vinden. Ook de persoon die de diagnose vaststelt zal ervoor zorgen dat je de goede hulp krijgt. 

  Na de diagnose

  Wanneer je de diagnose hebt gekregen wil je natuurlijk opzoek naar hulp om ermee om te gaan. Vaak zijn volwassenen vroeger erg veel gepest en weten ze nu eindelijk waarom zij dit nooit goed hebben kunnen afsluiten. Om met de trauma’s om te kunnen gaan en daarnaast ook met de kenmerken van ADD, is het handig om hulp bij ADD te zoeken. De diagnose ADD wordt vastgesteld volgens de DSM-5. Dit is een diagnose systeem voor mensen met psychische klachten. Na de diagnose kan je een aantal behandelingen volgen. Je kan kiezen voor medicijnen om bijvoorbeeld in je hoofd rustiger te worden. Maar je kan er ook voor kiezen om alle kenmerken aan te pakken door middel van therapie. Alle kenmerken worden bekeken en er wordt gekeken naar hoe je dit kan omzetten naar een positief iets. Er wordt gepraat en je krijgt goede handvaten om met je ADD om te gaan zodat je er geen tot weinig problemen mee ervaart in het dagelijkse leven.

  https://www.add-coaching.nl/wat-is-add/

  Tags: , ,

 • Gezondheid 24.01.2018 Reacties uitgeschakeld voor Een botox behandeling tegen overmatig transpireren

  Botox is bekend als een middel dat helpt om rimpels en plooitjes in het gezicht te vervagen of verwijderen. Vaak wordt er voor botox gekozen door ouderwordende mannen en vrouwen die hun gezicht er weer jonger willen later uitzien. Dat is één toepassing, maar botox heeft nog meer toepassingen waarvoor de stof erg handig is. Zo kan botox ook gebruikt worden om overmatig transpireren tegen te gaan.

  Bij mensen die last hebben van overmatig zweten gaan de zweetklieren overuren draaien. Dat brengt enkele vervelende gevolgen met zich mee: het kan voor natte plekken zorgen op de kleren, voor een onaangename lichaamsgeur zorgen en schaamte veroorzaken wanneer ze iemand de hand moeten schudden of hun trui willen uitdoen. Overmatig transpireren kan over het hele lichaam voorkomen, het vaakst is het een probleem aan de oksels. Wanneer het overmatig zweten op één plaats voorkomt, wordt er gesproken van primaire hyperhidrosis. Komt het voor over het hele lichaam, dan is het secundaire hyperhidrosis.

  Een behandeling met botox kan hiertegen dus een oplossing bieden die het zweten met ongeveer 95% zal reduceren. Een botox oksels behandeling is een lokale behandeling en zal de temperatuurregulatie in het lichaam die verloopt door middel van zweten niet in gevaar brengen. De behandeling bestaat uit het inspuiten van kleine botox injecties in de oksels. Er wordt gebruik gemaakt van koeling en een verdovende crème om de injecties zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. De behandeling duurt ongeveer een halfuur en heeft daarna een inwerktijd nodig van twee weken, daarna zal het zweten minimaal zijn. De botox oksels prijs is 349 euro en de behandeling zal ongeveer 6 maanden aanhouden. De werking van botox is nooit definitief, daarom wordt er achteraf een herhalingbehandeling aanbevolen. Hoe vaker de behandeling herhaald wordt, hoe langer het resultaat goed zal zijn. Dat kan wel tot 12 maanden worden.  

  https://faceland.nl/

  Tags: ,

 • Gezondheid 21.12.2017 Reacties uitgeschakeld voor Wat is de beste botox?

  Voor veel mensen betekent een botox behandeling een oplossing tegen hun rimpeltjes en huidplooien om de huid er jonger en strakker uit te laten zien. Maar botox laten injecteren doe je natuurlijk niet zomaar, als je het doet wil je er zeker van zijn dat de kliniek betrouwbaar is en dat ze de beste botox gebruiken. Maar hoe kan je dat weten?

   

  Een esthetisch arts vertelt ons dat er eigenlijk geen ‘beste botox’ is, eigenlijk zijn alle merken even goed. Met die merken worden dan wel de goedgekeurde botox merken bedoeld. In Nederland zijn er 3 verschillende goedgekeurde merken van botox: Vistabel, Bocouture en Azzalure. Ze zijn ook alle drie in kleinere verpakkingen te verkrijgen tot 200 eenheden. Deze verpakkingen heten respectievelijk Botox, Xeomin en Dysport. De inhoud is hetzelfde, maar de grotere verpakkingen zijn bedoeld voor de medische toepassingen van botox. 

  In de meeste injactables klinieken, zoals in injectables Rotterdam, worden er twee merken aangeboden. Het eene is niet beter of slechter dan het andere, maar er kunnen wel verschillen zijn van persoon tot persoon. Sommige mensen reageren na een tijdje minder goed op een bepaald merk, de botox werking neemt plots sneller af of het resultaat is minder. Het komt niet vaak voor, maar indien het voorkomt is er nog de mogelijkheid om het andere merk uit te proberen.

   

  Voordat botox geïnjecteerd kan worden, moet het eerst worden opgelost. Dat geldt voor elke soort botox en heeft dus ook geen invloed op het prijsverschil. Hoe zijn de prijsverschillen van botox dan wel te verklaren? Botox injecteren wordt goedkoper als er minder eenheden geïnjecteerd worden. Soms zijn er zelfs minder eenheden nodig dan er geadviseerd wordt op de bijsluiter, maar bij te weinig eenheden zal het resultaat sneller afnemen. Er zijn ook al eens botox aanbiedingen, maar bij een te goedkope aanbieding kan je je beter afvragen hoe het mogelijk is dat het zo goedkoop is.

  https://faceland.nl/

  Tags: ,

 • Gezondheid 29.11.2017 Reacties uitgeschakeld voor Begeleiding bij uw zwangerschap door de osteopaat in Eindhoven

  Wist u dat een osteopaat in Eindhoven u kan helpen bij diverse kwaaltjes waarmee u te maken krijgt tijdens de zwangerschap? Als u zwanger bent, verandert er een hele hoop in uw lichaam. Het is erg belangrijk dat het lichaam goed functioneert omdat het opeens voor twee mensen moet zorgen. De osteopaat in Eindhoven kan uw lichaam helpen ondersteunen door ervoor te zorgen dat het bekken mobiel blijft waardoor de baby meer ruimte krijgt. Osteopaat van Duursen weet op een veilige manier problemen tijdens een zwangerschap te helpen voorkomen. Veel voorkomende klachten tijdens een zwangerschap zijn bijvoorbeeld harde een harde buik, zuuroprispingen, misselijkheid, hoofdpijnklachten en uiteraard rug-, been- en bekkenklachten. Na de bevalling komt u gewoon weer terug bij de osteopaat in Eindhoven om het lichaam op een natuurlijke manier weer in vorm te krijgen.

  Kom naar de osteopaat in Eindhoven bij sportblessures

  Waarom kiezen voor osteopathie in plaats van fysiotherapie, vraagt u zichzelf wellicht af. Vaak kan de osteopaat uw behandeling beter en blijvend verhelpen. Bij Osteopaat van Duursen in Eindhoven kijken ze namelijk verder dan het desbetreffende lichaamsdeel: ze kijken naar uw hele lichaam. Wanneer de mobiliteit van het hele lichaam verbeterd wordt, zal het lichaam makkelijker functioneren waardoor nieuwe blessures voorkomen worden. Heeft u nog geen blessure, maar sport u vaak? Ook dan heeft het zin om naar Osteopathie van Duursen te komen. Dankzij osteopathie kunnen problemen voorkomen worden. De praktijk van Osteopathie van Duursen is gevestigd aan de atletiekbaan van Eindhoven Atletiek waar een sportmedisch centrum is. Hier wordt intensief samengewerkt met fysiotherapeuten, podotherapeuten en andere specialisten om u weer op de been te krijgen.

  De osteopaat in Eindhoven helpt u graag bij rug- en nekklachten 

  Rug- en nekklachten zijn een ingewikkeld iets. Heeft u er al enige tijd mee te maken? Grote kans dat u dan al langs bent geweest bij verschillende instanties. De huisarts, de fysiotherapeut, een masseur. Maar niets lijkt te helpen. De osteopaat in Eindhoven kijkt er met andere ogen naar en heeft andere methodes om klachten aan te pakken. Bij Osteopathie van Duursen wordt de onderliggende oorzaak van wervelkolomklachten vaak buiten de wervelkolom gezocht. Bijvoorbeeld spanning van de bindweefselstructuren geeft ook spanning op de wervelkolom. De oorzaak kan dus in het bindweefsel of fascia liggen. Heeft u bijvoorbeeld een stijve enkel? Zelfs dit kan de oorzaak van uw rug- en nekklachten zijn. Wanneer een probleem niet tijdig opgelost wordt, bestaat het risico dat ook alle zachte structuren rondom het desbetreffende gewricht gaan irriteren.

  Tags:

 • Gezondheid 04.10.2017 Reacties uitgeschakeld voor Prijzen van plastische chirurgie

  Iets aan jezelf laten doen, aan jezelf laten sleutelen… Plastische chirurgie: ingrepen en operatie met als doel er mooier uit te zien. Tegenwoordig kunnen we er niet meer om heen. Waar vroeger enkel de celebs al eens met een nieuwe neus of grotere borsten verschenen, loopt nu die oude vriendin over haar borstvergroting operatie op te scheppen. Het taboe is volledig aan het verdwijnen en mensen delen maar al te graag hoeveel beter ze eruit zien na hun operatie.

  Maar ookal verdwijnt de schaamte errond, er zou toch een ander probleem moeten zijn dat de remp op de plastische chirurgie houdt, namelijk de kosten… De prijs van een borstvergroting hangt natuurlijk af van de grootte van de ingreep en het soort implantaten dat je laat inzetten, maar het blijft wel zeer prijzig. De goedkoopste ingreep start vanaf €2.250 voor een borstvergroting, deze prijzen kunnen oplopen tot €4.300 voor een grote borstlift met een implantaat. Sommige mensen hebben er geen probleem mee dit te betalen wanneer ze beslissen dat ze de ingreep willen, anderen sparen er enkele jaren voor of willen het zo graag dat ze er een lening voor aangaan om zich sneller te kunnen laten opereren. En natuurlijk wil men voor een ingreep niet aan een matig budget gebonden zijn, de ingreep doe je maar één keer en is dan best helemaal wat je wilt.

  Daarnaast winnen ook liposucties aan populariteit. Een liposuctie kan op verschillende plekken uitgevoerd worden: de buik, de benen, de bovenbenen, love handles of zelfs knieën. Ook bij mannen wordt de liposutie van de borst vaak gedaan omdat het moeilijk en vrij oncontroleerbaar is om daar zelf aan te werken. De prijs liposuctie is dan ook zeer variabel afhankelijk van de plaatsen. Maar er kan vanuit gegaan worden dat de liposuctie van een kleine zone ongeveer €850 kost en van een grote zone rond de €2.250 kost.

  https://faceland.nl

  Tags: ,

Archief