• Gezondheid 13.06.2021 Reacties uitgeschakeld voor Huishoudelijke of industriële lenteschoonmaak?

  Een grote lenteschoonmaak is onder veel mensen populair. Alle spullen op de zolder worden uitgespit, kastjes worden leeggehaald zodat alle hoeken en gaten schoongemaakt kunnen worden en meubels worden aan de kant geschoven om de vloer in zijn geheel te kunnen reinigen. Desondanks is het niet aan te raden om voor iedere klus een allesreiniger te gebruiken, omdat bepaalde schoonmaakklussen specifieke schoonmaakmiddelen vereisen. Zo kunnen bleekmiddel en groene zeep het beste gebruikt worden voor het schoonmaken van het toilet, terwijl je glasreinigers beter in kunt zetten voor het laten glanzen van je glazen tafel. Daarnaast zijn sommige schoonmaakartikelen geschikt voor de horeca en andere juist weer beter voor huishoudelijke taken. Ben jij benieuwd welke producten van groothandel schoonmaakartikelen Fayon geschikt zijn voor jouw klus? Lees dan snel verder!

  Een schone vloer

  Heb jij een tapijten vloer in huis en heb je daar zojuist een glas zoete limonade overheen laten vallen? Dan kan dat vervelende vlekken achterlaten, waardoor het van belang is dat je snel actie onderneemt om blijvende vlekken te voorkomen. Met de tapijtreiniger van Fayon laat jij de vlekken daarom als sneeuw voor de zon verdwijnen! Lees altijd eerst de gebruiksaanwijzing voordat je een schoonmaakmiddel aanbrengt, zodat je er zeker van bent dat je het op je juiste manier in gebruik neemt.

  Een industriële schoonmaak

  Ben jij een horecaondernemer? Dan moet je goed op de hoogte zijn van de HCCAP-eisen voor het schoonmaken van je zaak. Zo is het essentieel dat je over desinfecterende middelen beschikt om werkbanken schoon te kunnen maken en een ontvetter voor het reinigen van apparatuur. Daarnaast mag een effectief vaatwasmiddel niet ontbreken en is het van belang om na te denken over schoonmaakmiddelen voor het reinigen van het toilet. Op die manier kun je gasten fijn verwelkomen en bied je jouw werknemers een schone werkomgeving.

  https://www.fayon.nl/

  Tags: ,

 • Gezondheid 16.04.2021 Reacties uitgeschakeld voor Afvallen of aankomen met shakes van Vitaminfood

  Zoals aankomen als afvallen wordt vaak als lastig beschouwd, dit is het alleen écht niet. Je moet het alleen gedisciplineerd en op de juiste manier doen, dit vinden mensen vaak lastig. In het begin is het ook lastig om de discipline te vinden maar als je na de rand bezig bent en resultaat ziet is dit een enorme motivatie. 

  Hoe moet je afvallen?

  Afvallen is niets meer dan minder calorieën binnenkrijgen dan je verbrandt, dan ga je namelijk over op vetverbranding. Veel mensen denken dat ze totaal niet mogen eten maar dat is totaal niet zo, om af te vallen moet je kleinere porties eten of een maaltijd vervangen voor een shake. De shakes van Vitaminfood zijn heel gezond en helpen jou met afvallen. De calorieën die in een shake van Vitaminfood zitten zijn makkelijk te berekenen aan de hand van het aantal schepjes dat je in de shake doet. 

  Hoe moet je aankomen?

  Door meer calorieën te eten dan je verbruikt kom je aan, het is wel belangrijk dat je dit op een goede manier doet. Veel mensen proberen aan te komen door heel ongezond te eten, dit werkt wel op korte termijn maar op lange termijn is dit echt niet vol te houden. Door ongezond te eten ga je ook ongezond leven, hierdoor ga je je dus ook niet goed voelen. Doordat je dan niet meer in hetzelfde patroon eet ga je dus weer afvallen. Door de shakes van Vitaminfood als extra maaltijd te nemen krijg je dus extra calorieën binnen bovenop je normale maaltijden.

  Vol met vitamines

  De shakes van Vitaminfood zitten vol met de voedingsstoffen die je op een dag nodig hebt, hierdoor ga je dus automatisch ook gezonder leven. Om de shake te maken heb je alleen water of elk soort melk nodig.

   

 • Gezondheid 01.04.2021 Reacties uitgeschakeld voor Slimmer trainen met een persoonlijke trainer in Groningen

  Ben jij aan het sporten om jezelf fit te houden? Doe jij ook eigenlijk maar wat? Dan kan de persoonlijke training van Joeri Zwart een uitkomst zijn voor jou! Met goede personal training in Groningen kan jij efficiënter trainen en meer resultaat boeken in dezelfde tijd. Je zal samen een plan maken en doelen stellen die jij wilt bereiken. Functioneel vermogen en langetermijngezondheid zullen voorop staan. Al snel zal je merken dan je fitheid toeneemt en je doelen dichten bij komen. Alle technieken en schema’s die gebruikt worden door de personal trainger zijn gebaseerd op wetenschap.

  Iedereen kan slim trainen

  De trainingsmethode die gebruikt wordt bij personal trainer in Groningen is geschikt voor iedereen. IIedereen, dus ook jij, kan starten en vooruitgang maken met de hulp van Joeri Zwart. Op regelmatige basis zullen jullie samen trainen en naar een doel to werken. De meeste mensen zullen maar één keer per week hoeven trainen om al de beste resultaten te kunnen bereiken. Met deze manier van trainen ben je dus weinig tijd kwijt. Dit betekend dat je genoeg tijd over houdt voor werk, familie en andere hobby’s. 

  Geen verspilde tijd meer

  Wanneer je je aanmeld bij Personal training in Groningen zal je nooit meer tijd besteden aan trainingen die niet bijdragen aan jou doelen of fitheid. Elk uur trainen is een uur fitter worden. Daarnaast houdt je personal trainer in de gaten of je op een gezonde manier aan het sporten bent. Je zult het hebben over voeding, rust slaap en nog veel meer. Als je twijfelt kun je een gratis proefsessie aanvragen. Je zit dan aan nog helemaal niks vast, maar kan wel ervaren hoe het is om onder begeleiding van een personal trainer in Groningen te sporten. • Gezondheid 04.01.2021 Reacties uitgeschakeld voor Naar een goede diëtiste gaan in Hengelo

  Een goede diëtiste in Hengelo vinden kan soms erg moeilijk zijn. Je wil natuurlijk wel iemand die goed bij je past en snapt wat je nodig hebt en wat je wil. Er zijn veel verschillende soorten diëtiste in Hengelo. Al is dit heel erg fijn kan je keuze hierdoor nog moeilijker worden. Je kan namelijk uit zoveel kiezen. Iedere diëtist heeft een andere techniek en een andere manier voor je om je doelen te halen. Daarom is het belangrijk dat als je naar een diëtiste in Hengelo zoekt, dat je hiervoor goed de tijd neemt en goed nadenkt over wat je nodig hebt.

  Gewoontes

  Eten is een gewoonte, dus hoe je eet is ook een gewoonte. Dit kan dus moeilijk zijn om te veranderen. Gelukkig kan een diëtiste in Hengelo je hier erg goed bij helpen. Jullie kunnen samen gaan kijken naar je doelen en hoe je deze kan bereiken. Zo wordt je een stuk sneller gezond en is het ook nog is een stuk gemakkelijker. Een diëtiste in Hengelo weet wat je nodig hebt en weet hoe je dit kan bereiken. Het is dus erg fijn om de hulp te hebben van een diëtiste in Hengelo als je jouw eetgewoontes wil veranderen.

  Beter voelen

  Door de hulp van een diëtiste in Hengelo ga je je een stuk beter voelen Je zal merken dat als je gezonder eet dat alles een beetje makkelijker gaat. Dit is natuurlijk erg fijn en zo zal je je snel een stuk fitter voelen. Een diëtiste in Hengelo wil je graag helpen met je beter voelen en een gezondere levensstijl hebben. Zodat je met gemak de dag door gaat en ook nog is lekker en gezond eet. Erg fijn dat een diëtiste in Hengelo je hierbij kan helpen.

   

   

 • Gezondheid 09.11.2020 Reacties uitgeschakeld voor Jouw diëtist nabij Vlaardingen

  Ben je op zoek naar de beste diëtist van Vlaardingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een erkend diëtist nabij Vlaardingen die jou kan helpen met overgewicht, ondergewicht, allergieën en meer. Waar je ook mee zit, diëtist Vlaardingen helpt je verder. Wij vinden het juiste dieet voor jouw lichaam en zijn daarnaast een luisterend oor. Zowel volwassen en kinderen zijn bij ons welkom. Heb jij een haat/liefde verhouding met eten? Lees dan snel verder en ontdek meer over de werkwijze van onze praktijk. 

  Kwaliteiten diëtist van Vlaardingen

   Of het nu gaat om afvallen, aankomen, allergieën, intoleranties, het prikkelbare darm syndroom of diabetes type 2, diëtist Vlaardingen staat voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat jouw probleem worden opgelost. Wij helpen je in de zoektocht naar het vinden van het juist dieet voor jouw lichaam of het lichaam van je kind, partner, etc. Het hebben van een eetprobleem is een overheersend factor in je leven. Hier wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af. Dat snappen wij bij onze praktijk, diëtist Vlaardingen, maar al te goed. Samen kijken wij naar je voedingspatroon. Hierbij schrappen we bepaalde voedingsmiddelen en voegen bepaalde voedingsmiddelen toe. Het proces zal niet altijd even makkelijk zijn, maar samen komen we eruit.

  Intake gesprek bij de diëtist nabij Vlaardingen

  Zou jij graag door ons geholpen willen worden? Maak dan nu een afspraak voor een gratis intake bij jouw thuis of op één van onze locaties. Hier kun je kennismaken met onze praktijk en kom je erachter of dit iets voor jou is. Je maakt nu gemakkelijk een afspraak voor een intake via onze website. Stel, je gaat met ons in zee, dan kunnen wij jou verzekeren dan je persoonlijke begeleiding krijgt van de beste diëtist nabij Vlaardingen. Wij maken een dieet op maat en luisteren naar jouw wensen. Waar wacht je nog op? Maar nu een afspraak.

   

 • Gezondheid 23.03.2020 Reacties uitgeschakeld voor Torenhoge tandartsrekening

  Letselschadebehandelaars doen belangrijk en verantwoordelijk werk. Zo werd nog niet zo lang geleden een fietsster in de binnenstad van een middelgrote Nederlandse stad aangereden door een auto. Deze werkende moeder, met boodschappen onderweg naar huis, liep daarbij verschillende verwondingen op, onder meer aan haar kaak en rug. 

  Haar fiets was voorgoed onbruikbaar en de inhoud van haar boodschappentas was over de straat verspreid en geplet door het voortrazende stadsverkeer. Om het nog erger te maken kon ze vier weken niet werken en had ze als gevolg van het ongeval een torenhoge tandartsrekening.

   

  Belang van gedupeerde staat voorop

  De fietsster kwam er uiteindelijk weer helemaal bovenop, maar ze had wel extra  kosten. Gelukkig kon ze die extra kosten verhalen op de aansprakelijkheidsverzekering van de automobiliste die haar had aangereden. Om dit te doen nam ze een letselschadebureau in de arm en dat nam contact op met de verzekering van de automobiliste om de schade af te handelen. Zo werd in goed overleg tussen letselschadebureau en verzekeraar overeenstemming bereikt over een schadevergoeding die recht deed aan de schade die de fietsster had geleden.

   

  Dit geval is een goed voorbeeld van de manier waarop letselschadebehandelaars in ons land, of die nu in dienst zijn van een letselschadebureau of van een verzekeraar, hun werk verrichten. Geen langdurende processen en miljoenenclaims, maar gewoon goed overleg met als doel om overeenstemming te bereiken waarbij, uiteraard, het belang van de gedupeerde voorop staat. 

   

  Inlevingsvermogen

  Letselschadebehandelaars vormen binnen de verzekeringswereld een aparte beroepsgroep, los van reguliere schadebehandelaars. Want bij letselschade gaat over de afhandeling van lichamelijke schade en dat is een volstrekt ander terrein dan de afhandeling van materiële schades, het terrein waarop reguliere schadebehandelaars excelleren. Een goede letselschadebehandelaar bezit, naast brede juridische kennis en ijzersterke communicatieve vaardigheden, vooral een uitstekend inlevingsvermogen. Als letselschadebehandelaar kun je écht een verschil maken bij het afhandelen van letselschade. Dat maakt het vak ook zo mooi. Geen wonder dat veel mensen uit idealistische redenen reageren op  vacatures voor letselschadebehandelaars.

   

  De keuze is aan jou!

  Letselschadebehandelaars zijn meestal in dienst van verzekeraars en letselschadebureaus, maar ook detacheerders nemen graag letselschadebehandelaars in dienst, om ze te detacheren bij een verzekeraar of bij een letselschadebureau. Zo kun je als beginnend letselschadebehandelaar met een aantal jaar ervaring kiezen waar je wilt gaan werken. Je kunt kiezen voor zekerheid en in dienst treden bij een verzekeraar of letselschadebureau of investeren in jezelf en het beste uit je carrière halen door te kiezen voor een detacheerder. Want daar kun je in een kort tijdsbestek een kijkje in de keuken nemen bij verschillende organisaties. Zo doe je in sneltreinvaart veel waardevolle ervaring op. De keuze is aan jou! 

  Bekijk de vacatures voor letselschadebehandelaars!

 • Gezondheid 25.07.2019 Reacties uitgeschakeld voor Paardenmelk verbetert je leven!

  Paardenmelk zal je denken? Maar jazeker, paardenmelk is effectief! Paardenmelk kan helpen bij heel veel verschillende lichamelijke aandoeningen. Astma is bijvoorbeeld één van deze aandoeningen. Bij sommige mensen is astma niet blijvend en kan het weggaan. Maar anderen houden hier hun leven lang last van. Met behulp van paardenmelk positieve effecten op hebben. Ook kan paardenmelk helpen bij hooikoorts. Hooikoorts is heel vervelend. Hooikoorts is een pollenallergie waar veel mensen in het voorjaar vooral mee te maken hebben. Veel hooikoorts tabletten hebben negatieve gevolgen of helpen niet echt. Dit is verleden tijd met paardenmelk. Paardenmelk heeft een positief effect op hooikoorts. Paardenmelk verbetert namelijk je weerstand waardoor het goed is voor allergieën maar ook voor eczeem. Met paardenmelk kun je compleet van je hooikoorts afkomen door dagelijks een kleine hoeveelheid paardenmelk in te nemen tijdens het pollenseizoen. Tevens helpt Paardenmelk bij psoriasis. Psoriasis is een chronische huidaandoening waarbij je veel rode schilfers krijgt op je huid. Deze ziekte komt veel voor maar is niet behandelbaar. Super vervelend dus. Paardenmelk maakt een einde aan deze nare ziekte. Na een tijdje paardenmelk gebruikt te hebben ervaren mensen een mindere jeuk en worden de plekken minder groot van omvang en minder rood.

   

  Waar helpt paardenmelk allemaal tegen?

  Hier volgt een opsomming van waar paardenmelk allemaal tegen helpt. Ten eerste de Astma wat hierboven staan beschreven, ook hooikoorts, eczeem en psoriasis zijn hierboven besproken. Verder helpt het tegen, bloeddruk problemen, cholesterol problemen, een gevoelige huid, acne, lactose intolerantie, vitamine te kort, vermoeidheid, een lage weerstand, kinkhoest of de ziekte van Crohn. Kortom helpt paardenmelk dus bij veel aandoeningen. Alleen weten mensen meestal niet van dit natuurlijke wondermiddel af. Het kan je leven makkelijker en leuker maken om zonder deze narigheden verder te hoeven. Paardenmelk is er voor al van de bovenstaande aandoeningen en daarmee een super middel om eens te proberen. • Gezondheid 16.07.2019 Reacties uitgeschakeld voor De beste tips tegen snurken

  Heb jij last van een snurkende partner? Of ben jij zelf degene die regelmatig je partner wakker houdt? Dan is het hoog tijd voor een permanente oplossing. Hieronder zetten we de beste tips tegen snurken voor je op een rij.

  1. Stoppen met roken

  Het is bekend dat roken ontzettend slecht is voor je gezondheid, maar wist je dat roken ook snurkklachten kan uitlokken? Dit komt door de schadelijke rook die je membranen, slijmvliezen en luchtwegen beschadigt. Dit heeft een negatieve invloed op je ademhaling, waardoor snurken ontstaat. Het is wetenschappelijk aangetoond dat rokers vaker snurken dan niet-rokers.

  Kortom: probeer een einde te maken aan je rookverslaving. De kans is zeer groot dat je snurkklachten zullen verminderen.

  2. Gewicht kwijtraken

  Overgewicht is een belangrijke oorzaak van snurken. Vet in de nekstreek kan zorgen voor een vernauwing van de luchtweg met als gevolg snurkgedrag. Een belangrijke tip tegen snurken is daarom het kwijtraken van je overtollige kilo’s. Doe dit niet met een crash-diëet, maar probeer je kilo’s om een slimme manier kwijt te raken. Hierdoor vergroot je de kans dat ze blijvend wegblijven.

  3. Matigen met alcohol

  Alcohol verslapt de spieren en is daarom een belangrijke veroorzaker van snurken. Je hebt dat misschien wel eens ervaren nadat je iets te diep in het glaasje hebt gekeken. Een belangrijke tip tegen snurken is het matigen van je alcoholgebruik. Zorg dat je minimaal 2 tot 4 uur voordat je naar bed gaat geen alcohol drinkt en maximaal twee glaasjes per dag.

  4. Anti snurkbeugel

  Als bovenstaande levensstijl tips tegen snurken geen effect hebben, kun je ook de aanschaf van een anti snurkmiddel overwegen. Het beste middel hiervoor is de anti snurkbeugel. Dit middel werkt bij grofweg 90% van de snurkers. Het pakt de meestvoorkomende oorzaak van snurken aan, namelijk het naar achteren vallen van de onderkaak en een blokkade van de luchtweg.

  De anti snurkbeugel dwingt de kaak lichtjes naar voren, waardoor de luchtweg geheel vrij blijft. Hierdoor vindt er geen gesnurk plaats. Onderzoek door het National Center for Biotechnology Information (NCBI) heeft aangetoond dat het gebruik van een anti snurkbeugel de kans op snurken drastisch verkleint.

  Kies het liefst voor een beugel op maat. Deze zal fijn zitten en goed zijn werk doen. Een beugel van de tandarts is helaas erg duur. Het beste ga je daarom voor een beugel die je zelf eenvoudig thuis op maat kunt maken, zoals de anti snurkbeugel van Mr. Anti Snurk. Je krijgt hierbij tevens een proefperiode van 7 dagen.

 • Gezondheid 04.07.2019 Reacties uitgeschakeld voor Op zoek naar ontspanning?

   Denk dan eens aan de beste shiatsu in Haarlem. Shiatsu is een nieuwe manier om spanning, ongemak en ziekte op zowel fysiek, mentaal als op geestelijk niveau aan te pakken. Deze behandeling richt zich echt de klachten. Te vaak wordt er gekozen voor het behandelen van de symptomen, in plaats van de klachten zelf. Bij Shiatsu in Haarlem is het anders. Er wordt gericht naar de klachten gekeken en de behandelaar gaat op zoek naar de bron van de klachten.

   

  Oosters meets modern

  Shiatsu in Haarlem staat bekend om haar behandelmethoden. Met shiatsu in Haarlem kies je voor de eeuwenlange ervaring vanuit de Chinese geneeskunst, in een Westers jasje. De behandelaar gaat op zoek naar de klachten, dit kunnen uiteenlopende klachten zijn van mentale, emotionele of fysieke klachten zijn, die te maken hebben met een verstoring van de energiestroom. Shiatsu staat voor een gedegen aanpak voor herstel van je algehele gezondheid. Er wordt gekeken naar de energiestromen. Door een verstoring in de energiestromen kan de energie niet meer vrij stromen en ontstaat er als het ware een blokkade, wat resulteert in klachten.  Dit kunnen klachten zijn zoals slaapproblemen,

  hoofdpijn, maar bijvoorbeeld ook klachten rond de spijsvertering of emotionele schommelingen zijn een fysiek signaal dat een bepaalde energiestroom aandacht nodig heeft. Met de shiatsu behandelingen in Haarlem ben je zo van je klachten af. Doordat de energiestromen weer in balans worden gebracht is het mogelijk om de klachten te behandelen.  Shiatsu in Haarlem is een fijn praktijk waarbij echt wordt gekeken naar de klachten en wordt er goed geluisterd naar de persoon. Op deze manier kan er een goede diagnose worden gesteld en kan er een effectief behandeling worden aangeboden. Kom eens een keertje langs en maak kennis met de behandelmethoden. • Gezondheid 17.01.2019 Reacties uitgeschakeld voor Wat is cupping in Rotterdam?

  Op het gebied van alternatieve geneeswijzen in Nederland komt er eigenlijk steeds meer bij en op dit moment is cupping in Rotterdam iets wat heel erg populair is. Voor de mensen die redelijk bekend zijn in dit wereldje hoeven we vast niet uit te leggen wat cupping in Rotterdam is, maar voor de mensen die hier nog nooit van hebben gehoord en het wellicht wel eens willen proberen, gaan we uitleggen wat cupping in Rotterdam exact inhoudt, waar het voor dient en wanneer je het zou kunnen toepassen en waar je eventueel goed op moet letten als je gaat beginnen aan cupping in Rotterdam. Zoals heel veel alternatieve geneeswijzen vindt ook cupping in Rotterdam zijn oorsprong in China en de behandelingen zijn eigenlijk vooral erg populair onder moslims. Dit komt niet omdat zij een ander lichaam hebben waar het beter bij werkt, maar omdat de profeet Mohammed dit zou hebben aangereden. Niet alleen moslims doen veel aan cupping in Rotterdam, ook veel atleten zeggen dat dit heel goed helpt bij het herstellen van hun lichaam na een intensieve training. Bij cupping in Rotterdam zijn er eigenlijk 2 varianten, de droge en de natte versie. Bij cupping in Rotterdam wordt er als het ware een kopje op je huid gezet, welke vervolgens vast wordt gezogen aan het lichaam. Op deze manier moeten de spieren tot ontspanning komen en wordt de bloedcirculatie in het lichaam bevorderd. Dit is dan eigenlijk een natuurlijke manier van masseren, zonder dat er mensenhanden aan te pas hoeven te komen. In principe gebeurd er bij de natte versie hetzelfde, alleen worden er vooraf eerst kleine sneetjes in het lichaam gemaakt, zodat de cupping in Rotterdam ervoor zorgt dat de slechte stoffen als het ware naar buiten worden gezogen. Voor de mensen die niet zo van bloed houden, is dit niet echt aan te raden. Meer informatie vindt u op acupunctuurdao.nl.Archief