• Gezondheid 23.03.2020 Reacties uitgeschakeld voor Torenhoge tandartsrekening

  Letselschadebehandelaars doen belangrijk en verantwoordelijk werk. Zo werd nog niet zo lang geleden een fietsster in de binnenstad van een middelgrote Nederlandse stad aangereden door een auto. Deze werkende moeder, met boodschappen onderweg naar huis, liep daarbij verschillende verwondingen op, onder meer aan haar kaak en rug. 

  Haar fiets was voorgoed onbruikbaar en de inhoud van haar boodschappentas was over de straat verspreid en geplet door het voortrazende stadsverkeer. Om het nog erger te maken kon ze vier weken niet werken en had ze als gevolg van het ongeval een torenhoge tandartsrekening.

   

  Belang van gedupeerde staat voorop

  De fietsster kwam er uiteindelijk weer helemaal bovenop, maar ze had wel extra  kosten. Gelukkig kon ze die extra kosten verhalen op de aansprakelijkheidsverzekering van de automobiliste die haar had aangereden. Om dit te doen nam ze een letselschadebureau in de arm en dat nam contact op met de verzekering van de automobiliste om de schade af te handelen. Zo werd in goed overleg tussen letselschadebureau en verzekeraar overeenstemming bereikt over een schadevergoeding die recht deed aan de schade die de fietsster had geleden.

   

  Dit geval is een goed voorbeeld van de manier waarop letselschadebehandelaars in ons land, of die nu in dienst zijn van een letselschadebureau of van een verzekeraar, hun werk verrichten. Geen langdurende processen en miljoenenclaims, maar gewoon goed overleg met als doel om overeenstemming te bereiken waarbij, uiteraard, het belang van de gedupeerde voorop staat. 

   

  Inlevingsvermogen

  Letselschadebehandelaars vormen binnen de verzekeringswereld een aparte beroepsgroep, los van reguliere schadebehandelaars. Want bij letselschade gaat over de afhandeling van lichamelijke schade en dat is een volstrekt ander terrein dan de afhandeling van materiële schades, het terrein waarop reguliere schadebehandelaars excelleren. Een goede letselschadebehandelaar bezit, naast brede juridische kennis en ijzersterke communicatieve vaardigheden, vooral een uitstekend inlevingsvermogen. Als letselschadebehandelaar kun je écht een verschil maken bij het afhandelen van letselschade. Dat maakt het vak ook zo mooi. Geen wonder dat veel mensen uit idealistische redenen reageren op  vacatures voor letselschadebehandelaars.

   

  De keuze is aan jou!

  Letselschadebehandelaars zijn meestal in dienst van verzekeraars en letselschadebureaus, maar ook detacheerders nemen graag letselschadebehandelaars in dienst, om ze te detacheren bij een verzekeraar of bij een letselschadebureau. Zo kun je als beginnend letselschadebehandelaar met een aantal jaar ervaring kiezen waar je wilt gaan werken. Je kunt kiezen voor zekerheid en in dienst treden bij een verzekeraar of letselschadebureau of investeren in jezelf en het beste uit je carrière halen door te kiezen voor een detacheerder. Want daar kun je in een kort tijdsbestek een kijkje in de keuken nemen bij verschillende organisaties. Zo doe je in sneltreinvaart veel waardevolle ervaring op. De keuze is aan jou! 

  Bekijk de vacatures voor letselschadebehandelaars!

 • Gezondheid 25.07.2019 Reacties uitgeschakeld voor Paardenmelk verbetert je leven!

  Paardenmelk zal je denken? Maar jazeker, paardenmelk is effectief! Paardenmelk kan helpen bij heel veel verschillende lichamelijke aandoeningen. Astma is bijvoorbeeld één van deze aandoeningen. Bij sommige mensen is astma niet blijvend en kan het weggaan. Maar anderen houden hier hun leven lang last van. Met behulp van paardenmelk positieve effecten op hebben. Ook kan paardenmelk helpen bij hooikoorts. Hooikoorts is heel vervelend. Hooikoorts is een pollenallergie waar veel mensen in het voorjaar vooral mee te maken hebben. Veel hooikoorts tabletten hebben negatieve gevolgen of helpen niet echt. Dit is verleden tijd met paardenmelk. Paardenmelk heeft een positief effect op hooikoorts. Paardenmelk verbetert namelijk je weerstand waardoor het goed is voor allergieën maar ook voor eczeem. Met paardenmelk kun je compleet van je hooikoorts afkomen door dagelijks een kleine hoeveelheid paardenmelk in te nemen tijdens het pollenseizoen. Tevens helpt Paardenmelk bij psoriasis. Psoriasis is een chronische huidaandoening waarbij je veel rode schilfers krijgt op je huid. Deze ziekte komt veel voor maar is niet behandelbaar. Super vervelend dus. Paardenmelk maakt een einde aan deze nare ziekte. Na een tijdje paardenmelk gebruikt te hebben ervaren mensen een mindere jeuk en worden de plekken minder groot van omvang en minder rood.

   

  Waar helpt paardenmelk allemaal tegen?

  Hier volgt een opsomming van waar paardenmelk allemaal tegen helpt. Ten eerste de Astma wat hierboven staan beschreven, ook hooikoorts, eczeem en psoriasis zijn hierboven besproken. Verder helpt het tegen, bloeddruk problemen, cholesterol problemen, een gevoelige huid, acne, lactose intolerantie, vitamine te kort, vermoeidheid, een lage weerstand, kinkhoest of de ziekte van Crohn. Kortom helpt paardenmelk dus bij veel aandoeningen. Alleen weten mensen meestal niet van dit natuurlijke wondermiddel af. Het kan je leven makkelijker en leuker maken om zonder deze narigheden verder te hoeven. Paardenmelk is er voor al van de bovenstaande aandoeningen en daarmee een super middel om eens te proberen. • Gezondheid 16.07.2019 Reacties uitgeschakeld voor De beste tips tegen snurken

  Heb jij last van een snurkende partner? Of ben jij zelf degene die regelmatig je partner wakker houdt? Dan is het hoog tijd voor een permanente oplossing. Hieronder zetten we de beste tips tegen snurken voor je op een rij.

  1. Stoppen met roken

  Het is bekend dat roken ontzettend slecht is voor je gezondheid, maar wist je dat roken ook snurkklachten kan uitlokken? Dit komt door de schadelijke rook die je membranen, slijmvliezen en luchtwegen beschadigt. Dit heeft een negatieve invloed op je ademhaling, waardoor snurken ontstaat. Het is wetenschappelijk aangetoond dat rokers vaker snurken dan niet-rokers.

  Kortom: probeer een einde te maken aan je rookverslaving. De kans is zeer groot dat je snurkklachten zullen verminderen.

  2. Gewicht kwijtraken

  Overgewicht is een belangrijke oorzaak van snurken. Vet in de nekstreek kan zorgen voor een vernauwing van de luchtweg met als gevolg snurkgedrag. Een belangrijke tip tegen snurken is daarom het kwijtraken van je overtollige kilo’s. Doe dit niet met een crash-diëet, maar probeer je kilo’s om een slimme manier kwijt te raken. Hierdoor vergroot je de kans dat ze blijvend wegblijven.

  3. Matigen met alcohol

  Alcohol verslapt de spieren en is daarom een belangrijke veroorzaker van snurken. Je hebt dat misschien wel eens ervaren nadat je iets te diep in het glaasje hebt gekeken. Een belangrijke tip tegen snurken is het matigen van je alcoholgebruik. Zorg dat je minimaal 2 tot 4 uur voordat je naar bed gaat geen alcohol drinkt en maximaal twee glaasjes per dag.

  4. Anti snurkbeugel

  Als bovenstaande levensstijl tips tegen snurken geen effect hebben, kun je ook de aanschaf van een anti snurkmiddel overwegen. Het beste middel hiervoor is de anti snurkbeugel. Dit middel werkt bij grofweg 90% van de snurkers. Het pakt de meestvoorkomende oorzaak van snurken aan, namelijk het naar achteren vallen van de onderkaak en een blokkade van de luchtweg.

  De anti snurkbeugel dwingt de kaak lichtjes naar voren, waardoor de luchtweg geheel vrij blijft. Hierdoor vindt er geen gesnurk plaats. Onderzoek door het National Center for Biotechnology Information (NCBI) heeft aangetoond dat het gebruik van een anti snurkbeugel de kans op snurken drastisch verkleint.

  Kies het liefst voor een beugel op maat. Deze zal fijn zitten en goed zijn werk doen. Een beugel van de tandarts is helaas erg duur. Het beste ga je daarom voor een beugel die je zelf eenvoudig thuis op maat kunt maken, zoals de anti snurkbeugel van Mr. Anti Snurk. Je krijgt hierbij tevens een proefperiode van 7 dagen.

 • Gezondheid 04.07.2019 Reacties uitgeschakeld voor Op zoek naar ontspanning?

   Denk dan eens aan de beste shiatsu in Haarlem. Shiatsu is een nieuwe manier om spanning, ongemak en ziekte op zowel fysiek, mentaal als op geestelijk niveau aan te pakken. Deze behandeling richt zich echt de klachten. Te vaak wordt er gekozen voor het behandelen van de symptomen, in plaats van de klachten zelf. Bij Shiatsu in Haarlem is het anders. Er wordt gericht naar de klachten gekeken en de behandelaar gaat op zoek naar de bron van de klachten.

   

  Oosters meets modern

  Shiatsu in Haarlem staat bekend om haar behandelmethoden. Met shiatsu in Haarlem kies je voor de eeuwenlange ervaring vanuit de Chinese geneeskunst, in een Westers jasje. De behandelaar gaat op zoek naar de klachten, dit kunnen uiteenlopende klachten zijn van mentale, emotionele of fysieke klachten zijn, die te maken hebben met een verstoring van de energiestroom. Shiatsu staat voor een gedegen aanpak voor herstel van je algehele gezondheid. Er wordt gekeken naar de energiestromen. Door een verstoring in de energiestromen kan de energie niet meer vrij stromen en ontstaat er als het ware een blokkade, wat resulteert in klachten.  Dit kunnen klachten zijn zoals slaapproblemen,

  hoofdpijn, maar bijvoorbeeld ook klachten rond de spijsvertering of emotionele schommelingen zijn een fysiek signaal dat een bepaalde energiestroom aandacht nodig heeft. Met de shiatsu behandelingen in Haarlem ben je zo van je klachten af. Doordat de energiestromen weer in balans worden gebracht is het mogelijk om de klachten te behandelen.  Shiatsu in Haarlem is een fijn praktijk waarbij echt wordt gekeken naar de klachten en wordt er goed geluisterd naar de persoon. Op deze manier kan er een goede diagnose worden gesteld en kan er een effectief behandeling worden aangeboden. Kom eens een keertje langs en maak kennis met de behandelmethoden. • Gezondheid 17.01.2019 Reacties uitgeschakeld voor Wat is cupping in Rotterdam?

  Op het gebied van alternatieve geneeswijzen in Nederland komt er eigenlijk steeds meer bij en op dit moment is cupping in Rotterdam iets wat heel erg populair is. Voor de mensen die redelijk bekend zijn in dit wereldje hoeven we vast niet uit te leggen wat cupping in Rotterdam is, maar voor de mensen die hier nog nooit van hebben gehoord en het wellicht wel eens willen proberen, gaan we uitleggen wat cupping in Rotterdam exact inhoudt, waar het voor dient en wanneer je het zou kunnen toepassen en waar je eventueel goed op moet letten als je gaat beginnen aan cupping in Rotterdam. Zoals heel veel alternatieve geneeswijzen vindt ook cupping in Rotterdam zijn oorsprong in China en de behandelingen zijn eigenlijk vooral erg populair onder moslims. Dit komt niet omdat zij een ander lichaam hebben waar het beter bij werkt, maar omdat de profeet Mohammed dit zou hebben aangereden. Niet alleen moslims doen veel aan cupping in Rotterdam, ook veel atleten zeggen dat dit heel goed helpt bij het herstellen van hun lichaam na een intensieve training. Bij cupping in Rotterdam zijn er eigenlijk 2 varianten, de droge en de natte versie. Bij cupping in Rotterdam wordt er als het ware een kopje op je huid gezet, welke vervolgens vast wordt gezogen aan het lichaam. Op deze manier moeten de spieren tot ontspanning komen en wordt de bloedcirculatie in het lichaam bevorderd. Dit is dan eigenlijk een natuurlijke manier van masseren, zonder dat er mensenhanden aan te pas hoeven te komen. In principe gebeurd er bij de natte versie hetzelfde, alleen worden er vooraf eerst kleine sneetjes in het lichaam gemaakt, zodat de cupping in Rotterdam ervoor zorgt dat de slechte stoffen als het ware naar buiten worden gezogen. Voor de mensen die niet zo van bloed houden, is dit niet echt aan te raden. Meer informatie vindt u op acupunctuurdao.nl. • Gezondheid 29.01.2018 Reacties uitgeschakeld voor Hulp bij ADD volwassenen

  Hulp bij ADD volwassenen?

  Wanneer mensen denken aan ADD is dit vaak ADD bij kinderen en dan vooral bij jongens. Toch komt ADD ook erg vaak voor bij volwassenen. Omdat volwassenen het meer verbergen duurt het langer voordat ze erachter komen dat ze ADD hebben. De kennis over ADD bij vrouwen is beperkt, dit komt omdat er veel vaker onderzoek wordt gedaan naar mannen en kinderen. Vrouwen kunnen hun ADD nog beter verbergen dan mannen door hun intelligentie, creativiteit en doorzettingsvermogen. Je zal dus niet snel merken wanneer een volwassene om je heen ADD heeft. Wanneer je het de hele tijd verbergt zal je merken dat het resultaat ervan is dat je steeds vaker lichamelijke en emotionele uitputting hebt. Dit komt vooral voor bij vrouwen tussen de 20 en de 35 jaar. Wanneer je denkt dat je ADD hebt dan kan je hiermee naar de dokter. Deze zal je door versturen om vervolgens bij iemand te komen die hier de kennis over heeft en ook daadwerkelijk de diagnose kan vaststellen. Hulp bij ADD als volwassenen is gemakkelijk online te vinden. Ook de persoon die de diagnose vaststelt zal ervoor zorgen dat je de goede hulp krijgt. 

  Na de diagnose

  Wanneer je de diagnose hebt gekregen wil je natuurlijk opzoek naar hulp om ermee om te gaan. Vaak zijn volwassenen vroeger erg veel gepest en weten ze nu eindelijk waarom zij dit nooit goed hebben kunnen afsluiten. Om met de trauma’s om te kunnen gaan en daarnaast ook met de kenmerken van ADD, is het handig om hulp bij ADD te zoeken. De diagnose ADD wordt vastgesteld volgens de DSM-5. Dit is een diagnose systeem voor mensen met psychische klachten. Na de diagnose kan je een aantal behandelingen volgen. Je kan kiezen voor medicijnen om bijvoorbeeld in je hoofd rustiger te worden. Maar je kan er ook voor kiezen om alle kenmerken aan te pakken door middel van therapie. Alle kenmerken worden bekeken en er wordt gekeken naar hoe je dit kan omzetten naar een positief iets. Er wordt gepraat en je krijgt goede handvaten om met je ADD om te gaan zodat je er geen tot weinig problemen mee ervaart in het dagelijkse leven.

  https://www.add-coaching.nl/wat-is-add/

  Tags: , ,

 • Gezondheid 24.01.2018 Reacties uitgeschakeld voor Een botox behandeling tegen overmatig transpireren

  Botox is bekend als een middel dat helpt om rimpels en plooitjes in het gezicht te vervagen of verwijderen. Vaak wordt er voor botox gekozen door ouderwordende mannen en vrouwen die hun gezicht er weer jonger willen later uitzien. Dat is één toepassing, maar botox heeft nog meer toepassingen waarvoor de stof erg handig is. Zo kan botox ook gebruikt worden om overmatig transpireren tegen te gaan.

  Bij mensen die last hebben van overmatig zweten gaan de zweetklieren overuren draaien. Dat brengt enkele vervelende gevolgen met zich mee: het kan voor natte plekken zorgen op de kleren, voor een onaangename lichaamsgeur zorgen en schaamte veroorzaken wanneer ze iemand de hand moeten schudden of hun trui willen uitdoen. Overmatig transpireren kan over het hele lichaam voorkomen, het vaakst is het een probleem aan de oksels. Wanneer het overmatig zweten op één plaats voorkomt, wordt er gesproken van primaire hyperhidrosis. Komt het voor over het hele lichaam, dan is het secundaire hyperhidrosis.

  Een behandeling met botox kan hiertegen dus een oplossing bieden die het zweten met ongeveer 95% zal reduceren. Een botox oksels behandeling is een lokale behandeling en zal de temperatuurregulatie in het lichaam die verloopt door middel van zweten niet in gevaar brengen. De behandeling bestaat uit het inspuiten van kleine botox injecties in de oksels. Er wordt gebruik gemaakt van koeling en een verdovende crème om de injecties zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. De behandeling duurt ongeveer een halfuur en heeft daarna een inwerktijd nodig van twee weken, daarna zal het zweten minimaal zijn. De botox oksels prijs is 349 euro en de behandeling zal ongeveer 6 maanden aanhouden. De werking van botox is nooit definitief, daarom wordt er achteraf een herhalingbehandeling aanbevolen. Hoe vaker de behandeling herhaald wordt, hoe langer het resultaat goed zal zijn. Dat kan wel tot 12 maanden worden.  

  https://faceland.nl/

  Tags: ,

 • Gezondheid 21.12.2017 Reacties uitgeschakeld voor Wat is de beste botox?

  Voor veel mensen betekent een botox behandeling een oplossing tegen hun rimpeltjes en huidplooien om de huid er jonger en strakker uit te laten zien. Maar botox laten injecteren doe je natuurlijk niet zomaar, als je het doet wil je er zeker van zijn dat de kliniek betrouwbaar is en dat ze de beste botox gebruiken. Maar hoe kan je dat weten?

   

  Een esthetisch arts vertelt ons dat er eigenlijk geen ‘beste botox’ is, eigenlijk zijn alle merken even goed. Met die merken worden dan wel de goedgekeurde botox merken bedoeld. In Nederland zijn er 3 verschillende goedgekeurde merken van botox: Vistabel, Bocouture en Azzalure. Ze zijn ook alle drie in kleinere verpakkingen te verkrijgen tot 200 eenheden. Deze verpakkingen heten respectievelijk Botox, Xeomin en Dysport. De inhoud is hetzelfde, maar de grotere verpakkingen zijn bedoeld voor de medische toepassingen van botox. 

  In de meeste injactables klinieken, zoals in injectables Rotterdam, worden er twee merken aangeboden. Het eene is niet beter of slechter dan het andere, maar er kunnen wel verschillen zijn van persoon tot persoon. Sommige mensen reageren na een tijdje minder goed op een bepaald merk, de botox werking neemt plots sneller af of het resultaat is minder. Het komt niet vaak voor, maar indien het voorkomt is er nog de mogelijkheid om het andere merk uit te proberen.

   

  Voordat botox geïnjecteerd kan worden, moet het eerst worden opgelost. Dat geldt voor elke soort botox en heeft dus ook geen invloed op het prijsverschil. Hoe zijn de prijsverschillen van botox dan wel te verklaren? Botox injecteren wordt goedkoper als er minder eenheden geïnjecteerd worden. Soms zijn er zelfs minder eenheden nodig dan er geadviseerd wordt op de bijsluiter, maar bij te weinig eenheden zal het resultaat sneller afnemen. Er zijn ook al eens botox aanbiedingen, maar bij een te goedkope aanbieding kan je je beter afvragen hoe het mogelijk is dat het zo goedkoop is.

  https://faceland.nl/

  Tags: ,

 • Gezondheid 04.10.2017 Reacties uitgeschakeld voor Prijzen van plastische chirurgie

  Iets aan jezelf laten doen, aan jezelf laten sleutelen… Plastische chirurgie: ingrepen en operatie met als doel er mooier uit te zien. Tegenwoordig kunnen we er niet meer om heen. Waar vroeger enkel de celebs al eens met een nieuwe neus of grotere borsten verschenen, loopt nu die oude vriendin over haar borstvergroting operatie op te scheppen. Het taboe is volledig aan het verdwijnen en mensen delen maar al te graag hoeveel beter ze eruit zien na hun operatie.

  Maar ookal verdwijnt de schaamte errond, er zou toch een ander probleem moeten zijn dat de remp op de plastische chirurgie houdt, namelijk de kosten… De prijs van een borstvergroting hangt natuurlijk af van de grootte van de ingreep en het soort implantaten dat je laat inzetten, maar het blijft wel zeer prijzig. De goedkoopste ingreep start vanaf €2.250 voor een borstvergroting, deze prijzen kunnen oplopen tot €4.300 voor een grote borstlift met een implantaat. Sommige mensen hebben er geen probleem mee dit te betalen wanneer ze beslissen dat ze de ingreep willen, anderen sparen er enkele jaren voor of willen het zo graag dat ze er een lening voor aangaan om zich sneller te kunnen laten opereren. En natuurlijk wil men voor een ingreep niet aan een matig budget gebonden zijn, de ingreep doe je maar één keer en is dan best helemaal wat je wilt.

  Daarnaast winnen ook liposucties aan populariteit. Een liposuctie kan op verschillende plekken uitgevoerd worden: de buik, de benen, de bovenbenen, love handles of zelfs knieën. Ook bij mannen wordt de liposutie van de borst vaak gedaan omdat het moeilijk en vrij oncontroleerbaar is om daar zelf aan te werken. De prijs liposuctie is dan ook zeer variabel afhankelijk van de plaatsen. Maar er kan vanuit gegaan worden dat de liposuctie van een kleine zone ongeveer €850 kost en van een grote zone rond de €2.250 kost.

  https://faceland.nl

  Tags: ,

 • Gezondheid 22.03.2017 Reacties uitgeschakeld voor Gezond afvallen

  Voor mensen die te zwaar zijn komt er vaak een moment in hun leven waarin zij bedenken dat het zo niet verder kan. Ze vinden dat ze iets moeten veranderen in hun leefstijl om gezond te worden. Zo kunnen zij hierachter komen doordat ze steeds meer problemen krijgen met kleine hedendaagse dingetjes die zij niet meer goed kunnen. Ze merken dat dit niet normaal is wanneer ze naar anderen kijken en besluiten dat er verandering moet komen. Je hebt verschillende mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je gezonder wordt en er veel vet wordt verbrand.

  Het belangrijkste is natuurlijk een goede voeding. Zware mensen eten vaak eten waar veel vet in zit, waardoor zij ook meer vet opslaan in het lichaam. Belangrijk is dat je veel zelf kookt en dat dit dan ook gezonde maaltijden zijn. Zo heb je namelijk zelf in de hand hoeveel en wat je eet. Ook weet je dan dat je de goede vitamines binnenkrijgt, zoals vitamine b 12. Als je genoeg de goede voedingstoffen binnenkrijgt door je voeding, zal je lichaam minder vet opslaan doordat het ook minder vet binnenkrijgt. Wanneer je goed bezig bent met de voeding, is het daarnaast ook erg belangrijk dat je goed beweegt. Afvallen is altijd een combinatie van goed sporten en gezond eten en dus zal je met beide aan de slag moeten gaan. Twee keer in de week sporten kan al een heel verschil brengen. Je kan er voor kiezen om zelf naar de sportschool te gaan of een teamsport te gaan beoefenen. Wanneer je hiermee begint zal je merken dat je beter in je vel gaat zitten en jezelf fitter voelt. Je krijgt een betere conditie en de spieren worden sterker. De dagelijkse bezigheden waar je moeite mee begon te krijgen, zullen weer makkelijker worden hierdoor. De kwaliteit van leven zal dan erg verbeteren.

  http://topvitamins.nl

  Tags: ,

Archief