• Vakantie 11.06.2018

  Lijkt het jou ook zo leuk om een keer te verblijven op een camping bij Eindhoven? Maar zou je het liefste niet teveel geldt betalen voor deze vakantie? Zodat je ook nog wat geld overhoudt om op vakantie leuke dingen te doen en een ijsje te kopen voor het hele gezin? Bij camping De Zwarte Bergen vind je scherpe prijzen die je vakantie nog leuker maken! Kies voor kort kamperen of een seizoens- of jaarplaats. Je ontvangt niet alleen een staplaats, maar ook internet, gratis gebruik van de douches, warm water, elektriciteit en een gereguleerd aantal vuilstort, een antenneaansluiting en nog veel meer. Kortom: voor een lage prijs maak je gebruik van alle faciliteiten. Zo houd je meer dan voldoende geld over voor andere leuke dingen!

  Je vakantie wordt nog tien keer leuker dankzij de recreatiemogelijkheden op de camping in de regio Eindhoven

  Als je deze zomer met je gezin naar een camping in de buurt van Eindhoven gaat, Camping De Zwarte Bergen om precies te zijn, weet je zeker dat iedereen een leuke tijd beleeft. Hier vind je recreatie voor jong en oud, onderverdeeld in ‘Recreatie voor de kleintjes’, ‘Recreatie voor de oudere jeugd’ en ‘Recreatie voor volwassenen’. Of je je nu verveelt, graag vermaakt wordt of het leuk vindt om andere gasten te leren kennen, de recreatie is hiervoor de uitgelezen kans. Het professionele recreatieteam staat tijdens de vakantieperiodes klaar om gezellige, leuke of spannende activiteiten te organiseren. Niks is verplicht, maar meedoen is wel heel leuk! Daarnaast loopt kindervriend ‘Doedel’ regelmatig over het park voor de jongste vakantiegangers. Heb jij hem al gespot?

  Verken de mooie Kempen tijdens je verblijf op deze camping nabij Eindhoven

  Wilde jij altijd al eens op vakantie in de Kempen? Groot gelijk heb je! Dit is een betoverend natuurgebied. De uitgestrekte bossen zijn perfect om urenlang rond te dwalen en jezelf te verwonderen. Heerlijk voor als je er even tussenuit wilt. Maak kennis met dit stukje ongerepte natuur door een paar dagen te slapen op camping De Zwarte Bergen in de buurt van Eindhoven. Deze gezellige en fijne camping ligt in het natuurgebied. Sta op en loop vanuit je caravan of tent zo de mooie omgeving in. Ideaal voor natuurliefhebbers! Wil je graag nog iets anders doen naast het ontdekken van de natuur? Kies voor een van de vele musea of attractieparken in de omgeving.

  Posted by @ 9:01 am

  Tags:

 • Comments are closed.

Archief