• Toerisme 21.02.2018

  Het is weer zover, het jaarlijkse schooluitje komt er weer aan. Maar waar gaan jullie dit jaar heen? U wilt natuurlijk dat alle kinderen het naar hun zin hebben, maar wat vinden ze tegenwoordig leuk om te doen? Heeft u al aan outdoor activiteiten gedacht? Bij De Hooghei kunt u kiezen uit verschillende schoolarrangementen die in het bijzonder geschikt zijn voor het voortgezet onderwijs. Wat denkt u van een arrangement met golf en paintball in Brabant, waarna de kinderen kunnen genieten van frietjes, een snack en limonade? Er is vast een arrangement dat u geschikt acht voor uw scholieren.

  Talloze outdoor activiteiten, waaronder paintball, in bosrijke omgeving in Brabant

  Wat tegenwoordig helemaal in is? Outdoor activiteiten! Steeds meer mensen besluiten een outdoor activiteit te ondernemen ter aangelegenheid van een verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of schoolreisje. En waarom ook niet? Iedereen is tijdens zo’n spel actief en fanatiek bezig, heerlijk in de buitenlucht en de natuur. Wilt u een outdoor activiteit zoals paintball in Brabant spelen? Misschien moet u dan eens kijken naar het aanbod aan activiteiten van De Hooghei. Hier kunt u namelijk naast paintballen ook survivallen, boerenspellen spelen, klootschieten, mountainbiken, golfen en nog veel meer. Er zit in dit uitgebreide aanbod vast een spel dat u en uw vrienden, collega’s of familieleden leuk vinden.

  Paintball naast partycentrum in Brabant geschikt voor iedere gelegenheid

  Staat er binnenkort een feest op de planning? Maar heeft u geen idee wat een originele activiteit is? Wat dacht u van een outdoor activiteit, zoals paintball in Brabant? Daag uw gasten uit om de strijd met elkaar aan te gaan in een bosrijke omgeving. U kunt er zelfs voor kiezen om ’s nachts paintball te spelen; dat maakt het spel nog spannender. Wilt u na het paintballen of spelen van een andere outdoor activiteit nog een dansje maken op de dansvloer? Kom dan paintballen bij partycentrum De Hooghei, hét adres voor de meest bijzondere en actieve feestjes. Zijn jullie met een grote groep? Dan krijgt u nog meer voordeel! Profiteer van groepskorting bij De Hooghei en zorg voor een onvergetelijk middag.

  Posted by @ 9:03 am

  Tags:

 • Comments are closed.

Archief