• Vakantie 12.07.2018

  Als u een tent gaat kopen zorgt u voor een gezellige vakantie met het hele gezin. De vakantie wordt extra leuk als u ervoor zorgt dat er genoeg vermaak is voor u en uw kinderen. Er is vaak een animatieclub aanwezig op de camping of op het recreatiepark, maar eigen speelgoed is altijd gewenst. Komt u binnenkort eens langs bij de Kampeermarkt? Met 15.000 m2 aan kampeerplezier vindt u gegarandeerd hetgeen waar u naar op zoek bent. Heeft u de keuze gemaakt om een tent of strandtent te kopen vlak voor uw vakantie? Maar komt u erachter dat het vakantiespeelgoed thuis verouderd is? Kies uit voetballen, bowlingspellen en Jeu de Boules sets! Eenvoudig op te bergen in een backpack, die u ook bij de Kampeermarkt kunt kopen.

  Door kampeeraccessoires te kopen is uw tent goed gevuld

  Wilt u dit jaar voor het eerst op vakantie met een tent gaan? Zorg er dan voor dat u naast de tent ook nog andere accessoires aanschaft om uw vakantie tot een waar succes te maken. Denk hierbij aan het kopen van huishoudelijke accessoires, een kooktoestel, koeltas, backpack en strandtent accessoires. Voor deze accessoires en meer brengt u een bezoek aan de Kampeermarkt. Het team van enthousiaste medewerkers biedt u een persoonlijk advies en zoeken met u naar de gewenste artikelen. Hierdoor weet u zeker dat u ontspannen start aan uw vakantie. U ziet niet langer meer kampeeraccessoires over het hoofd én u geniet vele jaren van de door u gekochte producten.

  Ga voorbereid op reis door een backpack te kopen

  Gaat u op reis naar een verre bestemming? Dan is het aan te raden om een backpack te kopen. Dat geldt voor een rondreis door Azië, maar is ook essentieel voor een actieve wandelvakantie in de Alpen. Backpacks vervangen steeds vaker de traditionele koffer. Ze zijn praktisch, gemakkelijk mee te nemen én beschadigen minder snel zodra ze op de bagagebanden op het vliegveld terecht komen. Bij de Kampeermarkt kunt u een backpack kopen van een hoge kwaliteit. Kies uit A-merken, zoals Jack Wolfskin, The North Face en Fjällräven en start voorbereid aan uw reis. Overweegt u om naast een backpack materiaal, zoals een tent of strandtent, te kopen? U heeft keuze uit verschillende strandtenten bij De Kampeermarkt. Kom naar de megastore met ruim 15.000 m2 kampeerplezier voor een persoonlijk advies.

  Posted by @ 7:23 am

  Tags: ,

 • Comments are closed.

Archief