• Eten en drinken 18.09.2019 Reacties uitgeschakeld voor wil je een advies van Voeding Heerhugowaard

   

  Voeding Heerhugowaard om goed in je vel te zitten.

  Een goed dieet is noodzakelijk voor een gezond leven. Door een goed dieet zit je beter in je vel en heb je meer energie en wilskracht om de dagen door te komen. Hier kan Voeding Heerhugowaard je mee helpen. Wil je bijvoorbeeld afvallen of ben je begonnen met sporten en heb je extra energie nodig? Dan hoort daar een gezond en aangepast dieet bij. Voeding Heerhugowaard helpt je bij het maken van een voedingsschema waardoor je meer energie krijgt en je beter in je vel gaat zitten en je meer energie krijgt en meer energie uit je eten kan halen. Voedingsschema’s werken alleen als ze zijn aangepast naar je lichaam en doelen. Je hebt misschien andere doelen als de persoon van het online voedingsschema. Je begint gewicht is anders en je streefgewicht ook. Je trainingen zijn anders, misschien intensiever of minder zwaar. Het is dus belangrijk dat je een aangepast voedingsschema hebt wat bij jouw lichaam en doelen past. Als je bijvoorbeeld alleen een voedingsschema wilt voor energie dan is het belangrijk om je minimale aantal kilocalorieën in kaart te brengen die samenhangen met je gewicht. Zo eet je genoeg op een dag en heb je elk moment van de dag veel energie en kan je alles aan.

   

  Waar kan Voeding Heerhugowaard je allemaal mee helpen.

  De naam zegt het natuurlijk al. Voeding Heerhugowaard kan je helpen met een dieet opstellen om meer energie te krijgen en je beter in je vel te laten zitten. Voeding Heerhugowaard kan je helpen al je doelen te bereiken al is het gewicht verliezen of gewicht aankomen of gewoon een beter leven. Het is lastig om gezond en gevarieerd te eten maar het is toch zo belangrijk. Voeding Heerhugowaard kan je helpen om gezond en gevarieerd te gaan eten waardoor je veel nieuwe energie krijgt.   • Eten en drinken 27.12.2017 Reacties uitgeschakeld voor Overweegt u een espresso machine? Maak dan gebruik van deze handige tips

  Wordt u ‘s ochtends ook graag wakker met een lekkere kop koffie? Maar heeft u thuis nog geen goede koffiebonen machine staan? Hieronder leest u alle ins en outs over een goede espresso machine inclusief Lattiz.

  Wat zijn de voordelen van een koffiebonen machine?

  U heeft misschien jarenlang oploskoffie gedronken en bent er bij vrienden of familie achter gekomen dat de koffie uit een koffiebonen machine toch echt lekkerder is. Of u heeft een goede espressomachine op het werk staan en merkt hierdoor dat u de ochtend nóg beter kunt starten. Maar wat zijn de voordelen van een koffiebonen machine ten opzichte van een gewone padmachine? Wij hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet:

  • Kwaliteit koffie ligt hoger.

  • Meer keuze is assortiment.

  • Meer keuze in smaak.

  • Het is relatief goedkoper.

  • Vaak zijn koffiebonen apparaten in te stellen naar smaak en sterkte.

  • U hoeft minder vaak water bij te vullen.


  Dit kunnen natuurlijk voordelen zijn die meewegen in uw beslissing. Het kan echter ook zijn dat u het design van een espressomachine erg belangrijk vindt. Ook hier heeft u natuurlijk verschillende keuzes in. Het mooie van een koffiebonen machine is dat u het ook kunt combineren met een melkopschuimapparaat zoals een Lattiz. Hierdoor kunt u ook heerlijke cappuccino’s of latte macchiato’s maken.

  Ik wil een lekkere cappuccino, hoe zorg ik daarvoor?

  Een groot deel van het koffie-aanbod in de horeca bestaat uit koffie met melk. Dit kan gewoon warme melk zijn of warme melk gecombineerd met opgeschuimde melk. Het handmatig opschuimen van melk kost behoorlijk wat tijd. Gelukkig is er een perfecte oplossing: de Lattiz. Een melkopschuimer zorgt voor een heerlijke cappuccino, latte of koffie verkeerd. De Lattiz is een apparaat waarmee u met slechts één druk op de knop heerlijke opgeschuimde melk maakt. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een goedkopere oplossing te zoeken. Deze kosten echter vaak meer tijd, waardoor klanten of mensen dus langer moeten wachten op hun koffie. En van wachten wordt niemand blij. De Lattiz maakt zelfs zes cappuccino’s in één minuut. Hij is geschikt om naast elke espresso machine of koffiebonen machine te gebruiken. En daarnaast geschikt voor zowel in de horeca als voor privégebruik. Wilt u dus snel, veel melkschuim kunnen produceren? Overweeg dan een Lattiz voor de optimale kwaliteit van melkschuim.

  Wat is een Lattiz?

  In de horeca wordt relatief veel koffie met melk besteld en geserveerd. Denk bijvoorbeeld aan cappuccino’s en latte macchiato’s. Deze koffies bestaan voor een groot deel uit melk. Het is een tijdrovende handeling om melk steeds opnieuw op te schuimen. Nu is er een mooie oplossing voor gevonden: de Lattiz. Dit apparaat maakt het lekkerste melkschuim van de hoogste kwaliteit. Welke soort koffie met melk u dus ook wilt drinken, de Lattiz zorgt ervoor. Met slechts één druk op de knop tovert de Lattiz melk om tot heerlijk dik melkschuim. Natuurlijk zijn er ook andere alternatieven die wellicht goedkoper zijn. Deze alternatieven zullen in alle gevallen meer tijd kosten waardoor klanten langer moeten wachten. En dat is voor niemand voordelig. De Lattiz kan tot wel zes cappuccino’s in één minuut bereiden en is daarnaast geschikt om naast elk koffiebonen machine of espresso machine te gebruiken. Hij is geschikt voor zowel privégebruik als voor de horeca. Wilt u dus een hoge kwaliteit melkschuim, snel en lekker? Kies dan voor de Lattiz voor een optimale cappuccino of latte macchiato.

  Bent u hierdoor enthousiast geworden over een espressomachine, koffiebonen automaat of Lattiz? Dan bent u bij DEAC aan het juiste adres. Maak nu vrijblijvend een afspraak om te kijken welke machine het beste bij u of uw bedrijf past.

  http://deac.nl/

  Tags: , ,

 • Eten en drinken 16.10.2017 Reacties uitgeschakeld voor Een goede cappuccino: dit zijn de belangrijkste tips

  Wilt u thuis een overheerlijke cappuccino maken? Volg dan onderstaande stappen en haal de benodigde ingrediënten in huis. Er zijn natuurlijk meerdere elementen die zorgen voor een overheerlijke cappuccino, maar volgens ons zijn dit de meest waardevolle tips die zorgen voor de beste cappuccino.

  Espresso: de sterke basis van cappuccino

  Het basisingrediënt van een overheerlijke cappuccino is natuurlijk de espresso. U maakt de espresso met een espressomachine en eventueel een koffiebonenmaler. Het voordeel van een espressomachine met koffiebonenmaler is dat u altijd heerlijk verse koffie heeft. Bij het malen van koffiebonen komen veel smaakstoffen en aroma’s vrij. Als de gemalen koffie niet direct gebruikt wordt, vervliegen deze en verliest de koffie zijn smaak. Wanneer u de bonen ter plekke maalt, blijft de smaak dus veel beter behouden. Met vers gemalen koffiebonen zet u dus de allerlekkerste espresso. Wanneer u cappuccino gaat bereiden, volgt u het beste onderstaande stappen:

  1. Begin met het opwarmen van het koffiezetapparaat 

  2. Verwarm het kopje of espresso glas

  3. Start met het opschuimen van de melk

  4. Maal +/- 7 gram espresso koffiebonen in de koffiebonenmaler

  5. Giet de gemalen koffiebonen in de filterdrager

  6. Zet een kopje espresso

  7. Voeg het melkschuim toe


  Wanneer u deze volgorde aanhoudt heeft u de basis al onder de knie. Vervolgens kunt u alle stappen regelmatig oefenen en verfijnen.

  Volle- of halfvolle melk voor een cappuccino?

  Naast goede espresso is melk een belangrijk element voor de uiteindelijke smaaksensatie van een cappuccino. Gaat uw voorkeur uit naar een volle en romige smaak? Dan kunt u het beste kiezen voor volle melk. Wel kan volle melk de smaak van de espresso beïnvloeden. Hoe voller de melk, hoe zachter de espresso wordt. Dit is op te lossen door meer espresso toe te voegen aan de cappuccino. Heeft u een voorkeur voor minder vol en romig en een sterkere espresso smaak? Dan kunt u het beste kiezen voor halfvolle melk. Welke melk u gebruikt is sterk afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. Het is in ieder geval af te raden om voor magere melk te kiezen. Het schuim afkomstig van magere melk lost namelijk erg snel op en komt niet ten goede van de uiteindelijke smaak van de cappuccino. Het geheim van een goede cappuccino zit ‘m vooral in de belletjes van het schuim: hoe kleiner de belletjes, hoe steviger het schuim. Met volle melk is het makkelijker om kleine belletjes en dus een stevig schuim te krijgen.

  Houdbare of verse melk voor een cappuccino

  Voor het bereiden van melkschuim voor uw cappuccino kunt u zowel gebruik maken van verse- als van houdbare melk. Het verschil tussen verse- en houdbare melk is niet alleen de smaak, maar ook het schuim dat u krijgt. Bij houdbare melk is het namelijk iets eenvoudiger om de melk op te schuimen tot een mooi en stevig melkschuim. Dit komt doordat houdbare melk is gesteriliseerd, waardoor hij langer houdbaar is. Door het steriliseren zijn de eiwitten en vetten in deze melk beter met elkaar gemengd. Hierdoor gaan de eiwitten makkelijker schuimen. Verse melk daarentegen heeft wel een heel andere smaak. Sommige barista’s geven daarom de voorkeur aan verse melk terwijl anderen juist een voorkeur hebben voor houdbare melk. We raden u aan om zelf te experimenteren met beide melksoorten. Ontdek welke smaak u het lekkerst vindt en met welke melk u het beste melkschuim krijgt. Zo maakt u op basis van eigen voorkeuren de allerlekkerste cappuccino.

  De voorkeuren voor de bereiding van een cappuccino zijn natuurlijk heel persoonlijk. De een heeft liever een vollere en romige smaak, terwijl de ander graag een mildere smaak heeft waarin de espresso goed naar voren komt. De tips in dit artikel helpen u bij het afwegen van verschillende manieren voor het bereiden van een overheerlijke cappuccino. Cook & Boon raadt vooral aan om zelf te experimenteren met welke manier het beste bij u past.

  https://www.cookboon.nl

  Tags:

 • Eten en drinken 04.08.2017 Reacties uitgeschakeld voor Trouwen bij restaurant De Kommensaal

  Ben je van plan binnenkort te gaan trouwen? Ligt het “ja” woord op je lippen, maar moet er eerst gezocht worden naar de perfecte locatie voor jou en je gasten? Kijk dan eens op de website van De Kommensaal in Lathum. Op deze locatie vind je romantiek ten top. Een prachtige, oude boerderij die omgetoverd is tot een moderne, prachtig ingerichte locatie voor feesten. Heb je stijl, dan zal De Kommensaal je zeker bevallen! En als het om de verzorging van je dag gaat, dan ben je hier verzekerd van top-service!

  Trouwen in de Kommensaal of in het kleine kerkje van Lathum

  De Kommensaal is een plek waar ook getrouwd kan worden. Er zijn dan ook verschillende zalen voor verschillende doeleinden. Het trouwzaaltje is intiem en ingericht voor deze officiële gelegenheid. Het feest kan plaatsvinden in een grote zaal met een authentieke, grote bar en een podium voor muziek. Wil je eens wat anders, dan kan je met je gasten genieten op het privéterras waarbij je niet wordt gestoord door ongenode gasten. Bij De Kommensaal kent men geen standaard bruiloften, dus ook geen standaard inrichting van de feestlocatie. Wil je een loungehoek dan krijg je een loungehoek. Wil je een dansvloer dan wordt dat gewoon geregeld. Hetzelfde geldt voor alles wat over eten en drinken gaat. Jij vraagt en wij gaan voor je aan het werk.

  Originele trouwfoto’s

  Restaurant De Kommensaal ligt in Lathum aan de Lathumse plas. Het pittoreske dorpje ligt aan de dijk en heeft een prachtige kleine kerk die de roman Knielen op een bed van violen werd beschreven door Jan Siebelink. Het uitzicht op de Posbank is ook bijzonder. Dit prachtige stuk natuur is een bezoek meer dan waard. Al met al is De Kommensaal omringt met prachtige plekken voor dé perfecte trouwreportage!

 • Eten en drinken 17.08.2016 Reacties uitgeschakeld voor Macarons en cupcakes online bestellen en voorzien van een persoonlijke boodschap

  Je kunt macarons en cupcakes eenvoudig online bestellen. Dat is niet nieuw. Bij Happy Cupcake kun je echter ook maatwerk verwachten. Zo kun je mini cupcakes bijvoorbeeld voorzien van een persoonlijke boodschap. Leuk voor vrienden of familie. En een bijzonder verjaardagscadeau! Maar ook het plaatsen van bijvoorbeeld een bedrijfslogo behoort tot de mogelijkheden. Hiermee zijn cupcakes en macarons ook prima inzetbaar als relatiegeschenk. De ideale manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij de specialist worden alle producten met de hand gemaakt. Dit is een tijdrovende klus. Houd hier rekening mee als je de bestelling plaatst. Doe dit ruim van tevoren.

  Cupcakes of mini cupcakes online bestellen: geef jouw voorkeuren door

  Cupcakes, mini cupcakes of macarons kun je online bestellen en kopen en bovendien snel laten bezorgen. Dat betekent optimaal gemak. Je hoeft er namelijk de deur niet voor uit en hebt binnen de kortste keren jouw bestelling in huis. Het is even simpel als doeltreffend. Kies de Cupcakes of macarons: welke smaak heeft jouw voorkeur? Welke kleur, vorm en versiering vind je mooi? Heb je speciale wensen als het aankomt op afwerking of ben je bijvoorbeeld allergisch voor een ingrediënt? Geeft het door. Vaak kan de specialist hier rekening mee houden. Bij het bestellen van Cupcakes of mini cupcakes is het verstandig rekening te houden met een aanzienlijke levertijd. Alles wordt vers gemaakt wat tijd in beslag neemt. Plaats de bestelling dus ruim van tevoren.

  Cupcakes of mini cupcakes online bestellen: eindeloos veel mogelijk op het gebied van versiering

  Cupcakes, macarons of mini cupcakes bestellen, kopen en laten bezorgen. Het gebeurt steeds vaker. Ze zijn helemaal van deze tijd. Je ziet ze vrijwel in elk koffietentje wel terug. Ze zijn heerlijk als lekkernij bij de koffie, als tussendoortjes, maar ook geschikt als traktatie. Cupcake is het Engelse woord voor klein gebakje. Dit gebakje is meestal verpakt in een klein papieren bakje of een bakje van aluminium. Het bijzondere aan een cupcake is dat ze er vrijwel nooit hetzelfde uitzien. Ze kunnen op verschillende manieren worden versierd. Niet alleen met het uiterlijk van de cupcakes kan eindeloos worden gevarieerd. Ook op het gebied van smaak zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Dat geldt ook voor macarons. Wil je ze altijd en overal eten? Dan is cupcakes of mini cupcakes online bestellen wat voor jou!

  http://www.happycupcake.eu/

  Tags: , ,

 • Eten en drinken 14.01.2014 Reacties uitgeschakeld voor Waarom je Spaanse producten gewoon moet proberen?

  Toen wij voor het eerst naar Spanje gingen, kwamen we meestal niet verder dan de toeristengebieden waar je vaak niet meer kon krijgen dan een Frankfurter, bier en patat. En dat was toen best lekker.

  Maar het was in Barcelona toen ik voor het eerst in aanraking kwam met die specifieke Spaanse producten waar dit artikel over gaat. Toen ik in die bewuste tijd in Barcelona was, kwam ik per abuis in zo’n soort bruin cafe, tv aan, zonnebloempitten op de grond en iedereen at kleine hapjes met een goed glas San Miquel bier. En soms moet je gewoon aanpassen.

  Dus ook wij besteden een aantal hapjes en toch vooral toen, rijkelijk bier. Het eerst wat op tafel kwam was geroosterd brood, tomaten, knoflook, olijfolie en …..ham. En het bleek dat je het brood met tomaten en knoflook en olie moest insmeren en daar de ham op moest leggen. Gewoon weg goddelijk.

  En toen een soort aardappeltaart, tortilla weet ik nu, fantastisch.

  Er verschenen de meest geweldige Spaanse producten aan de lopende band op tafel en toen wist ik het zeker. Mijn liefde voor Spaans eten was een klinkklaar feit. Net zoals we toen en daar besloten om naar Spanje te verhuizen.

  Als je zelf in Spanje woont, worden Spaanse producten natuurlijk de gewoonste zaak van de wereld. Immers ze staan nu bijna dagelijks op tafel of op de tafel van ons locale cafe waar we graag vertoeven. Het is de Spaanse gastvrijheid waarvan je kunt genieten om helemaal tot rust te komen.

  Minder rust geeft het ons als we weer naar Nederland moeten voor bijzondere gelegenheden. En altijd valt het ons op hoe lang we moeten zoeken naar dat typisch stukje Spanje. Veel is er niet te krijgen en juist daarom bedachten we dat wanneer we een stukje Spanje in Nederland kunnen brengen , iedereen dat speciale moment kan hebben, wat wij toen hadden. Genieten met mensen om je heen waar je van kunt genieten net zoals die typische Spaanse Lekkernijen.

   

  Dit resulteerde in onze webwinkel en groothandel waarin we Spanje naar Nederland brengen met typische Spaanse lekkernijen en Spaanse producten.

   

  Welke typische Spaanse Producten kun je bij ons verwachten?

   

  Jamon Iberico

  Het meest geweldige export product van Spanje. De Jamon Iberico die je al doet watertanden als je er aan denkt. Zeker de Pata Negra is geweldig en zacht van smaak.

   

  Machego Kaas

  De typische geitenkaas van Spanje die voldoet aan strenge kwaliteitseisen en niet zomaar Manchego mag worden genoemd, Alle Manchego kazen voldoen bij ons aan die strenge eisen.

   

  Churros

  Oliebollen bij ons, Churros in Spanje. Alleen churros worden het gehele jaar doorgegeten. Dus ook gewoon bij ons te bestellen.

   

  En natuurlijk

  • Olijfolie
  • Chorizo
  • Chocolade
  • Turon

   

  Dus zoals je kan merken is Spanje een stukje dichterbij gekomen. Geniet! en kijk snel op www.spanjenl.nl

  http://www.spanjenl.nl

  Tags:

Archief