• Eten en drinken 23.07.2021 Reacties uitgeschakeld voor Koffiezetapparaat Zonder Filter

  Met de grote knop in het midden pas je aan. Draai hem naar rechts en je koffie smaakt sterker; draai hem naar links en je krijgt een minder sterk resultaat. Onderhoud Het onderhoud van de Magnificia SECAM 20. 110b is net zo makkelijk als de bediening. De machine heeft een en er gaat een lampje branden wanneer het tijd is om het apparaat te ontkalken.

  Spoel deze af met warm water onder de kraan om hem schoon te maken; deze is namelijk niet vaatwasserbestendig. Voordelen: Zet 2 koppen koffie tegelijk met één druk op de knop Stel zelf de maalgraad in Nadelen: Kunststof behuizing is minder duurzaam Geen melkreservoir dat automatisch je melk opschuimt 3.

  t. Stoompijpje Onbekend 2 jaar 15 bar Als je op zoek bent naar de dan kun je niet om de Rancilio Silvia heen. Rancilio is een gevestigde naam in de koffiewereld en de Silvia is al sinds de jaren 90 een geliefd model. Ontwerp De meeste baristas zijn fan van de Rancilio Silvia vanwege het .

  Koffiezetapparaat Aanbieding

  Functionaliteiten De Rancilio Silvia werkt met een . Daardoor kun je maar één taak tegelijk uitvoeren en dus bijvoorbeeld niet je melk stomen terwijl je koffie zet. Het grootste nadeel van dit systeem is daarnaast dat het moeite heeft de temperatuur op pijl te houden. Dit kan vooral voor beginnende barista’s – die niet weten hoe ze hiermee moeten omgaan – een probleem worden.

  Lees dan onze uitgebreide review over de Rancilio Silvia. Helaas wordt er overigens met de Rancilio Silvia meegeleverd. Je zult dus zelf op zoek moeten gaan naar de beste koffiemolen voordat je met de Rancilio Silvia aan de slag kunt gaan. Gebruiksgemak Voor wie vaker met een halfautomatische machine werkt is de bediening .

  Aan de linkerkant zie je . Dat zijn de pompschakelaar voor het zetten van espresso, de pompschakelaar voor water uit het stoompijpje en het laatste knopje zet de machine in de stoomstand. Ondanks dat de bediening simpel is kan het creëren van een perfect kopje koffie met de Rancilio Silvia iets lastiger zijn.

  Dit Koffiezetapparaat Is Door Philips En Douwe Egberts Samen Ontwikkeld

  Onderhoud Om te zorgen dat de Rancilio Silvia zo lang mogelijk mee gaat zijn er een aantal die je moet doorlopen: Veeg na gebruik het stoompijpje altijd schoon met een doek. Verwijder koffieresten van de zetgroep met een borsteltje. Blindfilteren met water. Wat is blindfilteren? Door een speciaal bijgeleverd bakje in de filterdrager te plaatsen wordt het water niet doorgelaten waardoor het terug de machine in loopt en in het wateropvangbakje komt.

  Verder zal de Rancilio Silvia ongeveer ontkalkt moeten worden. Dat is een stuk minder dan je ziet bij veel andere halfautomatische koffiemachines. Voordelen: Gemaakt van duurzame materialen. Zet espresso van hoge kwaliteit. Nadelen: Temperatuurschommelingen maken de bediening lastiger. Er zit geen koffiemolen bij inbegrepen. 4. De’Longhi Dedica EC685Beste koop halfautomatische koffiezetapparaat 1 liter N.v.

  Stoompijpje N.v. t. 2 jaar 15 bar, De De’Longhi Dedica is die meer willen leren over koffie zetten met een filterdrager. Het is een erg betaalbare machine die er ook nog eens ontzettend stijlvol uitziet. Ontwerp Wat de Dedica zo bijzonder maakt is het . Hij is maar 15 centimeter breed en 30 centimeter lang.

  Koffiezetapparaat Zonder Filter

  Beste Koffiemachines. Vergelijk Online (Juni 2021) – 10Monsters.nl

  Dit kleine formaat heeft helaas ook wat nadelen. Door het lichte gewicht – slechts 4,2 kilo – verschuift hij makkelijk wanneer je de filterdrager in de machine wil plaatsen. Dit kan zijn vooral wanneer het water in de boiler al heet is. Als je dit weet kun je hier echter rekening mee houden en bijvoorbeeld tegengewicht bieden met je vrije hand.

  Beste koffiezetapparaat bonen: Mijn Top 5 2021

  Een ander nadeel van het formaat is dat redelijk klein is. Met 1 liter water kun je maximaal 25 kopjes espresso zetten, maar zodra je ook de stoomfunctie gebruikt zal het water sneller op zijn. Functionaliteiten De De’Longi Dedica EC685 heeft een aantal functies die het zetten het perfecte kopje espresso een stukje makkelijker maken.

  Vervolgens zorgt het ervoor dat het water op een constante temperatuur blijft, zonder schommelingen! Hoe je de temperatuur instelt, zie je in het onderstaande filmpje. Easy Espresso System Om het zetten van espresso nog gemakkelijker te maken kun je een Easy Serving Espresso-filter – oftewel ESE-filter – gebruiken. Plaats hierin een ESE-pad om zeker te zijn van een perfecte koffiemaling.

  Koffiezetapparaat Aanbieding

  De aan/uit-knop zit onderaan de rechterkant. Vervolgens heb je aan de bovenkant; voor een single espresso, een dubbele espresso en voor de stoomfunctie. Draai aan de grote knop rechts om de toevoer naar open te stellen. Ook hierbij geldt: . Iedere halfautomaat heeft zo zijn trekjes, net zoals ieder mens zijn voorkeuren heeft qua smaak.

  Uiteindelijk maak je het beste kopje koffie, ook met het beste koffiezetapparaat. Onderhoud Het is belangrijk om de machine goed te onderhouden door middel van . Maak bijvoorbeeld iedere dag het lekbakje schoon en zorgt ervoor dat je alle afneembare onderdelen van het stoompijpje na gebruik altijd afspoelt met water.

  Dit doe je door aan het water in het reservoir toe te voegen. Vervolgens zet je de machine in stoomstand en laat je het water via het stoompijpje in een bak lopen, totdat het waterreservoir leeg is. Voordelen: Erg compact design past overal tussen Handige functies voor beginners Nadelen: Waterreservoir moet vaak bijgevuld worden De voorinstellingen maken het lastiger om te experimenteren 5.

  Koffiezetapparaat Zonder Stroom

  Met allerlei functies erop en eraan zorgen ze ervoor dat je zelfs met een capsulemachine veel invloed kunt uitoefenen op het eindresultaat. Ontwerp Het design van de Nespresso Expert & Milk is gebaseerd op echte oude espressomachines, zoals je ze tegenkomt in een koffiewinkel. Daarom is het model erg breed en niet erg lang.

  Dit beschadigt sneller en is minder duurzaam dan metaal. Doordat het een van de grootste Nespresso apparaten is, heb je echter wel veel ruimte in het waterreservoir: 1,4 liter om precies te zijn. Daar kun je wel mee zetten. Je zult wel de opvangbak eerder moeten legen; deze is na 12 koffiecapsules namelijk al vol.

  Beste koffiezetapparaat kopen TOP 10 » Vivakoffie.nl

  Met slechts is het een van de stilste Nespresso apparaten. Zo kun je ook ’s ochtends een kopje koffie drinken zonder de buren lastig te vallen. ­čÜĘ Let op! Gebruik in een Nespresso apparaat altijd echte Nespresso koffiecapsules. Doe je dit niet, dan kun je de machine beschadigen. Functionaliteiten Wat de Nespresso Expert & Milk zo geliefd maakt is .

  Koffiezetapparaat Delonghi Magnifica

  Waar de meeste Nespresso apparaten slechts een lungo of een espresso kunnen zetten, maakt de Expert & Milk ook in een handomdraai . Met de kun je daarnast allerlei melk creaties maken met slechts één druk op de knop! Het nadeel van de Aeroccino is dat je wel altijd zelf de melk bij de koffie zal moeten schenken.

  Gebruiksgemak Zoals bij ieder Nespresso apparaat is ook het gebruik van de Expert & Milk erg makkelijk. en plaats een kopje op de houder. Draai de linker knop naar de . Draai eventueel de rechter knop naar de . Druk één keer op de en het brouwen begint. Je kunt jouw Nespresso Expert & Milk ook bedienen via .

  Naast het standaard onderhoud zoals het legen van de opvangbak en het afwassen van de Aeroccino zul je de Expert & Milk ook moeten . Dit geeft de machine zelf aan doordat naast de aan/uit-knop gaat branden. Ook kun je via de app een notificatie krijgen als je deze hebt geïnstalleerd.

  Koffiezetapparaat Zonder Stroom

  Voordelen: Lekkere koffie in een handomdraai. Experimenteer met kopgroottes en temperatuur. Nadelen: Relatief kleine opvangbak is snel vol. Gebruik van de Aeroccino maakt het zetproces wat langer. welk koffiezetapparaat voor cappuccino. 6. Dolce Gusto Genio 2 KP1608Beste koop capsulemachine 1 liter Geen 2 jaar 15 bar, De Genio 2 is het Dat komt onder andere door de goede prijs-kwaliteitverhouding.

  Ontwerp De behuizing van de Dolce Gusto Genio 2 is gemaakt van een mix tussen . Wederom is dat minder duurzaam dan metaal maar het ziet zeker er niet minder mooi uit. In vergelijking met andere apparaten van Dolce Gusto heeft de Genio 2 een redelijk . Met een breedte van slechts 16 centimeter past bovendien hij altijd wel ergens tussen.

  Dat is meer dan de gemiddelde Dolce Gusto machine. Functionaliteiten Met de Dolce Gusto Genio 2 kun je zelf in 7 verschillende stappen. Daarmee bepaal hoe sterk de koffie die je drinkt wordt. Je past de smaak van de koffie aan door de waterhoeveelheid aan te passen. Helaas heeft de Genio 2 .

  Koffiezetapparaat Nescafe

  Hoe kies je de beste koffiemachine? Alles wat je moet weten!

  Voor de gemiddelde persoon smaakt dat prima, maar je hebt niet de mogelijkheid om de smaak of de textuur zelf aan te passen. Gebruiksgemak De Dolce Gusto Genio 2 is . hoe vaak koffiezetapparaat ontkalken. Zet eerst de machine aan en . Nu is het apparaat klaar voor gebruik. Open de capsulehouder door de grote hendel aan de voorkant omhoog te heffen en plaats je gewenste koffiecapsule er in.

  Dat doe je door de kleine hendel omhoog of omlaag te bewegen. Als je de goede kopgrootte gevonden hebt beweeg je dezelfde hendel naar rechts voor een warme drank, of naar links voor een koude, en de machine begint met koffie zetten. Zo zet je het lekkerste kopje koffie. De hendel springt automatisch terugnaar het midden wanneer hij klaar is met koffie zetten.

  totdat de aan/uit-knop stopt met knipperen. Daarna kun je de capsulehouder legen en uitspoelen. Onderhoud De Dolce Gusto Genio 2 heeft verder. Je moet dus zelf in de gaten houden wanneer hij ontkalkt moet worden. Het is aan te raden dit iedere te doen. Hoe je dat doet zie je op het filmpje hier onder: Voordelen: Zet snel en gemakkelijk een lekker kop koffie.

  Koffiezetapparaat Waar Op Letten

  Philips Cafe Gourmet HD 5408/20Het beste filter koffiezetapparaat 1 liter 51 cm 10 minuten 8 2 jaar, Veel mensen denken dat je met een filter koffiezetapparaat de smaak van goede koffie verliest, maar met de Philips Cafe Gourmet HD5408/20 is dat helemaal niet zo. Dit apparaat zet makkelijk een grote hoeveelheid heerlijke koffie.

  Ontwerp De Cafe Gourmet HD5408/20 is gemaakt van een mix tussen . Het kunststof is glanzend afgewerkt wat een mooie uitstraling geeft maar het is niet het meest duurzame materiaal. Het waterreservoir heeft een inhoud van 1 liter. Daarmee zet je ongeveer . Het reservoir en de koffiekan hebben een waarop je precies kunt aflezen hoeveel kopjes koffie je zet.

  Dat houdt in dat het water eerst gekookt wordt voordat het door de gemalen koffie stroomt. Daarbij daalt de temperatuur tot ; de perfecte temperatuur voor het zetten van koffie. Om te zorgen dat de koffie na het zetten niet afkoelt zit er onder de kan. De in de koffiekan zorgt er vervolgens voor dat de koffie in beweging blijft waardoor de aroma’s evenwichtig door de koffie verspreid worden en de smaak lang goed blijft.

  Koffiezetapparaat Top 10

  Hiermee kun je alvast een kopje koffie inschenken voordat de koffie volledig is gezet. Verder schakelt de machine zichzelf na 30 minuten automatisch uit. Een pluspunt wat betreft duurzaamheid dus. Gebruiksgemak Je zou bijna zeggen dat het gebruik van de Philips Cafe Gourmet HD5408 niet makkelijker kan. Draai de filterhouder naar buiten en plaats het filter en de gemalen koffie erin.

  Zet dan de machine aan – de Cafe Gourmet HD5408 heeft maar één knop dus dat kan niet missen – en het apparaat begint met koffie zetten. Voor een volle kan duurt dit , maar als je tussendoor al graag een kopje koffie inschenkt is dat dus geen probleem. Kijk het filmpje hier onder om te zien hoe snel en makkelijk je een kopje koffie kunt zetten met de Cafe Gourmet: Onderhoud Het onderhoud van de Philips Cafe Gourmet HD5408/20 is net zo makkelijk als het gebruik.

 • Eten en drinken 06.05.2021 Reacties uitgeschakeld voor Goede catering in Enschede gezocht?

  Ben jij op zoek naar goede catering in de omgeving van Enschede? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Dit bedrijf kan jou zeker voorzien van een lekkere, luxe maaltijd waar jij en de rest van jouw gasten zeker van zullen gaan genieten. Met diverse keuzes van catering van dit bedrijf in Enschede, zal jij zeker wat vinden wat aan al jouw wensen en behoeften zal gaan doen. Daarom kun je het beste ook de catering bestellen bij dit bedrijf in de omgeving van Enschede. Neem ook zeker snel contact op met dit bedrijf om gelijk de mogelijkheden te bespreken met hen!

  Gerechten

  Dit bedrijf heeft voor jou een ruime keuze aan verschillende soorten gerechten waar jij en jouw gasten van kunnen gaan genieten. Of je nou zin hebt een een uitgebreid buffet of lekkere kleine hapjes, zij kunnen het voor jou waar maken. Ook kun je bij dit bedrijf terecht voor catering van vegetarische of veganistische opties, zodat iedereen ervan kan gaan genieten, ongeacht hun persoonlijke voorkeuren. Wil jij graag de mogelijkheden bespreken over catering van dit bedrijf in Enschede? Neem dan zeker nu snel contact op met dit bedrijf in Enschede om dit met hen te gaan bespreken!

  Alles

  Als jij binnenkort een bijeenkomst, feestje of vergadering hebt, kun je het beste catering inhuren van dit bedrijf in Enschede. Naast dat jij hier heerlijk kunt gaan genieten van verschillende opties, kunnen zij hier ook alles voor jou regelen. Heb jij bijvoorbeeld ook behoefte aan bestek, servies en tafelkleden? Geen probleem! Dit bedrijf kan samen met de catering jou ook voorzien van alles wat je nodig hebt voor jouw bijeenkomst, feestje of vergadering. Daarom is de catering van dit bedrijf in de omgeving van Enschede zeker weten een echte aanrader. Neem daarom zeker nu snel contact op met hen! • Eten en drinken 28.10.2020 Reacties uitgeschakeld voor Verbeteren eetpatroon met voedingsdeskundige in Hengelo

  Een voedingsdeskundige in Hengelo kan je goed helpen met het verbeteren van je eetpatroon. Dit is namelijk best wel lastig. Helemaal in deze tijd, waarin veel verleidingen zijn wat betreft eten. Om elke hoek staat er wel een eetkraam en er wordt voornamelijk veel reclame gemaakt voor ongezond eten. Het lijkt gemakkelijker om ongezond te eten dan gezond, en dat is eigenlijk best wel zonde. Want zo moeilijk is het niet om je eetpatroon aan te passen. Gezond eten hoeft namelijk niet moeilijk te zijn. Daar helpt een voedingsdeskundige in Hengelo je dan ook graag bij. Samen gaan we kijken naar goeie aanpassingen in je eetpatroon. We gaan dan ook kijken naar wat jij lekker vindt, want gezond eten hoeft niet vies te zijn. 

  Waar helpen wij mee

  Om verscheidene redenen kan je een voedingsdeskundige in Hengelo oproepen. Dit kan zijn wanneer je overgewicht hebt, maar ook wanneer je ondergewicht hebt. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt en zullen we een eetschema opstellen die bij jou past. Zo kunnen we je ideale gewicht gaan bereiken zodat jij je helemaal top voelt in je eigen lichaam. We vinden het belangrijk dat je het dieet vol kan houden. Daarom houdt de voedingsdeskundige in Hengelo rekening met jou. Het is wel zo dat het van belang is dat je het dieet ook voor een langere periode kan volhouden. 

  Ons inschakelen

  Wil je wat doen aan je eetpatroon? Aarzel dan niet en schakel een voedingsdeskundige in Hengelo in. Je zult zichtbare resultaten zien en een stuk energieker worden. Een afspraak maken met een voedingsdeskundige in Hengelo kan via het contactformulier op de site. Ook is het uiteraard mogelijk om vragen te stellen. Deze beantwoorden we graag. Deze vragen kan je telefonisch of via een mailtje stellen.

   

 • Eten en drinken 10.09.2020 Reacties uitgeschakeld voor Een professionele voedingsdeskundige in Enschede

  Wanneer u op zoek bent naar een ervaren voedingsdeskundige in Enschede, wilt u iemand vinden die u daadwerkelijk verder kan helpen. U bent op zoek naar een voedingsdeskundige in Enschede die handige en deskundige kennis omtrent voeding op u over kan brengen. Over voeding wordt veel gezegd en geschreven, dusdanig veel dat u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Een voedingsdeskundige uit Enschede die u middels de juiste kennis kan begeleiden naar een gezonde en gebalanceerde levensstijl, dat is wat u zoekt. Ga u op internet inlezen. Zoek en vind een voedingsdeskundige in Enschede die goed aangeschreven staat en waar u een fijn gevoel bij heeft.

  Ga voor een gezondere levensstijl

  Wilt u graag een gezondere levensstijl, maar lukt het u maar niet een manier te vinden deze te behouden? Schakel dan de hulp van een voedingsdeskundige uit Enschede in. De voedingsdeskundige uit Enschede is erop gericht u op een dusdanige wijze te begeleiden, dat u zich beter gaat voelen. U fitter laten voelen op ieder vlak dankzij een gezonde levensstijl, dat is het doel van de voedingsdeskundige uit Enschede. Voeding heeft een enorme invloed op ons gehele welzijn. Veel mensen beseffen zich niet dat veel lichamelijke klachten worden veroorzaakt door een verkeer eetpatroon. Ook mentale klachten kunnen het gevolg zijn van structureel ongezonde voeding.

  Een voedingsdeskundige in medische gevallen

  Ook wanneer u bepaalde medische aandoeningen heeft, kan een voedingsdeskundige in Enschede u wellicht helpen. Voeding is onwijs krachtig, krachtiger dan veel mensen weten. Zo kan een gezonde en gebalanceerde voeding u heel fit en gezond laten voelen. Het structureel nuttigen van ongezonde voeding kan u daarentegen lichamelijke klachten opleveren. Eet u niet gezond en heeft u last van extreme vermoeidheid of andere onverklaarbare klachten? Neem dan eens contact op met de voedingsdeskundige in Enschede en kijk wat zij voor u kan betekenen in dit geheel. De voedingsdeskundige uit Enschede is er voor iedereen, óók voor die wie kampt met een medische aandoening.

 • Eten en drinken 18.09.2019 Reacties uitgeschakeld voor wil je een advies van Voeding Heerhugowaard

   

  Voeding Heerhugowaard om goed in je vel te zitten.

  Een goed dieet is noodzakelijk voor een gezond leven. Door een goed dieet zit je beter in je vel en heb je meer energie en wilskracht om de dagen door te komen. Hier kan Voeding Heerhugowaard je mee helpen. Wil je bijvoorbeeld afvallen of ben je begonnen met sporten en heb je extra energie nodig? Dan hoort daar een gezond en aangepast dieet bij. Voeding Heerhugowaard helpt je bij het maken van een voedingsschema waardoor je meer energie krijgt en je beter in je vel gaat zitten en je meer energie krijgt en meer energie uit je eten kan halen. Voedingsschema’s werken alleen als ze zijn aangepast naar je lichaam en doelen. Je hebt misschien andere doelen als de persoon van het online voedingsschema. Je begint gewicht is anders en je streefgewicht ook. Je trainingen zijn anders, misschien intensiever of minder zwaar. Het is dus belangrijk dat je een aangepast voedingsschema hebt wat bij jouw lichaam en doelen past. Als je bijvoorbeeld alleen een voedingsschema wilt voor energie dan is het belangrijk om je minimale aantal kilocalorieën in kaart te brengen die samenhangen met je gewicht. Zo eet je genoeg op een dag en heb je elk moment van de dag veel energie en kan je alles aan.

   

  Waar kan Voeding Heerhugowaard je allemaal mee helpen.

  De naam zegt het natuurlijk al. Voeding Heerhugowaard kan je helpen met een dieet opstellen om meer energie te krijgen en je beter in je vel te laten zitten. Voeding Heerhugowaard kan je helpen al je doelen te bereiken al is het gewicht verliezen of gewicht aankomen of gewoon een beter leven. Het is lastig om gezond en gevarieerd te eten maar het is toch zo belangrijk. Voeding Heerhugowaard kan je helpen om gezond en gevarieerd te gaan eten waardoor je veel nieuwe energie krijgt.   • Eten en drinken 04.08.2017 Reacties uitgeschakeld voor Trouwen bij restaurant De Kommensaal

  Ben je van plan binnenkort te gaan trouwen? Ligt het “ja” woord op je lippen, maar moet er eerst gezocht worden naar de perfecte locatie voor jou en je gasten? Kijk dan eens op de website van De Kommensaal in Lathum. Op deze locatie vind je romantiek ten top. Een prachtige, oude boerderij die omgetoverd is tot een moderne, prachtig ingerichte locatie voor feesten. Heb je stijl, dan zal De Kommensaal je zeker bevallen! En als het om de verzorging van je dag gaat, dan ben je hier verzekerd van top-service!

  Trouwen in de Kommensaal of in het kleine kerkje van Lathum

  De Kommensaal is een plek waar ook getrouwd kan worden. Er zijn dan ook verschillende zalen voor verschillende doeleinden. Het trouwzaaltje is intiem en ingericht voor deze officiële gelegenheid. Het feest kan plaatsvinden in een grote zaal met een authentieke, grote bar en een podium voor muziek. Wil je eens wat anders, dan kan je met je gasten genieten op het privéterras waarbij je niet wordt gestoord door ongenode gasten. Bij De Kommensaal kent men geen standaard bruiloften, dus ook geen standaard inrichting van de feestlocatie. Wil je een loungehoek dan krijg je een loungehoek. Wil je een dansvloer dan wordt dat gewoon geregeld. Hetzelfde geldt voor alles wat over eten en drinken gaat. Jij vraagt en wij gaan voor je aan het werk.

  Originele trouwfoto’s

  Restaurant De Kommensaal ligt in Lathum aan de Lathumse plas. Het pittoreske dorpje ligt aan de dijk en heeft een prachtige kleine kerk die de roman Knielen op een bed van violen werd beschreven door Jan Siebelink. Het uitzicht op de Posbank is ook bijzonder. Dit prachtige stuk natuur is een bezoek meer dan waard. Al met al is De Kommensaal omringt met prachtige plekken voor dé perfecte trouwreportage!

 • Eten en drinken 14.01.2014 Reacties uitgeschakeld voor Waarom je Spaanse producten gewoon moet proberen?

  Toen wij voor het eerst naar Spanje gingen, kwamen we meestal niet verder dan de toeristengebieden waar je vaak niet meer kon krijgen dan een Frankfurter, bier en patat. En dat was toen best lekker.

  Maar het was in Barcelona toen ik voor het eerst in aanraking kwam met die specifieke Spaanse producten waar dit artikel over gaat. Toen ik in die bewuste tijd in Barcelona was, kwam ik per abuis in zo’n soort bruin cafe, tv aan, zonnebloempitten op de grond en iedereen at kleine hapjes met een goed glas San Miquel bier. En soms moet je gewoon aanpassen.

  Dus ook wij besteden een aantal hapjes en toch vooral toen, rijkelijk bier. Het eerst wat op tafel kwam was geroosterd brood, tomaten, knoflook, olijfolie en …..ham. En het bleek dat je het brood met tomaten en knoflook en olie moest insmeren en daar de ham op moest leggen. Gewoon weg goddelijk.

  En toen een soort aardappeltaart, tortilla weet ik nu, fantastisch.

  Er verschenen de meest geweldige Spaanse producten aan de lopende band op tafel en toen wist ik het zeker. Mijn liefde voor Spaans eten was een klinkklaar feit. Net zoals we toen en daar besloten om naar Spanje te verhuizen.

  Als je zelf in Spanje woont, worden Spaanse producten natuurlijk de gewoonste zaak van de wereld. Immers ze staan nu bijna dagelijks op tafel of op de tafel van ons locale cafe waar we graag vertoeven. Het is de Spaanse gastvrijheid waarvan je kunt genieten om helemaal tot rust te komen.

  Minder rust geeft het ons als we weer naar Nederland moeten voor bijzondere gelegenheden. En altijd valt het ons op hoe lang we moeten zoeken naar dat typisch stukje Spanje. Veel is er niet te krijgen en juist daarom bedachten we dat wanneer we een stukje Spanje in Nederland kunnen brengen , iedereen dat speciale moment kan hebben, wat wij toen hadden. Genieten met mensen om je heen waar je van kunt genieten net zoals die typische Spaanse Lekkernijen.

   

  Dit resulteerde in onze webwinkel en groothandel waarin we Spanje naar Nederland brengen met typische Spaanse lekkernijen en Spaanse producten.

   

  Welke typische Spaanse Producten kun je bij ons verwachten?

   

  Jamon Iberico

  Het meest geweldige export product van Spanje. De Jamon Iberico die je al doet watertanden als je er aan denkt. Zeker de Pata Negra is geweldig en zacht van smaak.

   

  Machego Kaas

  De typische geitenkaas van Spanje die voldoet aan strenge kwaliteitseisen en niet zomaar Manchego mag worden genoemd, Alle Manchego kazen voldoen bij ons aan die strenge eisen.

   

  Churros

  Oliebollen bij ons, Churros in Spanje. Alleen churros worden het gehele jaar doorgegeten. Dus ook gewoon bij ons te bestellen.

   

  En natuurlijk

  • Olijfolie
  • Chorizo
  • Chocolade
  • Turon

   

  Dus zoals je kan merken is Spanje een stukje dichterbij gekomen. Geniet! en kijk snel op www.spanjenl.nl

  http://www.spanjenl.nl

  Tags:

Archief