• Eten en drinken 18.09.2019 Reacties uitgeschakeld voor wil je een advies van Voeding Heerhugowaard

   

  Voeding Heerhugowaard om goed in je vel te zitten.

  Een goed dieet is noodzakelijk voor een gezond leven. Door een goed dieet zit je beter in je vel en heb je meer energie en wilskracht om de dagen door te komen. Hier kan Voeding Heerhugowaard je mee helpen. Wil je bijvoorbeeld afvallen of ben je begonnen met sporten en heb je extra energie nodig? Dan hoort daar een gezond en aangepast dieet bij. Voeding Heerhugowaard helpt je bij het maken van een voedingsschema waardoor je meer energie krijgt en je beter in je vel gaat zitten en je meer energie krijgt en meer energie uit je eten kan halen. Voedingsschema’s werken alleen als ze zijn aangepast naar je lichaam en doelen. Je hebt misschien andere doelen als de persoon van het online voedingsschema. Je begint gewicht is anders en je streefgewicht ook. Je trainingen zijn anders, misschien intensiever of minder zwaar. Het is dus belangrijk dat je een aangepast voedingsschema hebt wat bij jouw lichaam en doelen past. Als je bijvoorbeeld alleen een voedingsschema wilt voor energie dan is het belangrijk om je minimale aantal kilocalorieën in kaart te brengen die samenhangen met je gewicht. Zo eet je genoeg op een dag en heb je elk moment van de dag veel energie en kan je alles aan.

   

  Waar kan Voeding Heerhugowaard je allemaal mee helpen.

  De naam zegt het natuurlijk al. Voeding Heerhugowaard kan je helpen met een dieet opstellen om meer energie te krijgen en je beter in je vel te laten zitten. Voeding Heerhugowaard kan je helpen al je doelen te bereiken al is het gewicht verliezen of gewicht aankomen of gewoon een beter leven. Het is lastig om gezond en gevarieerd te eten maar het is toch zo belangrijk. Voeding Heerhugowaard kan je helpen om gezond en gevarieerd te gaan eten waardoor je veel nieuwe energie krijgt.   • Eten en drinken 04.08.2017 Reacties uitgeschakeld voor Trouwen bij restaurant De Kommensaal

  Ben je van plan binnenkort te gaan trouwen? Ligt het “ja” woord op je lippen, maar moet er eerst gezocht worden naar de perfecte locatie voor jou en je gasten? Kijk dan eens op de website van De Kommensaal in Lathum. Op deze locatie vind je romantiek ten top. Een prachtige, oude boerderij die omgetoverd is tot een moderne, prachtig ingerichte locatie voor feesten. Heb je stijl, dan zal De Kommensaal je zeker bevallen! En als het om de verzorging van je dag gaat, dan ben je hier verzekerd van top-service!

  Trouwen in de Kommensaal of in het kleine kerkje van Lathum

  De Kommensaal is een plek waar ook getrouwd kan worden. Er zijn dan ook verschillende zalen voor verschillende doeleinden. Het trouwzaaltje is intiem en ingericht voor deze officiële gelegenheid. Het feest kan plaatsvinden in een grote zaal met een authentieke, grote bar en een podium voor muziek. Wil je eens wat anders, dan kan je met je gasten genieten op het privéterras waarbij je niet wordt gestoord door ongenode gasten. Bij De Kommensaal kent men geen standaard bruiloften, dus ook geen standaard inrichting van de feestlocatie. Wil je een loungehoek dan krijg je een loungehoek. Wil je een dansvloer dan wordt dat gewoon geregeld. Hetzelfde geldt voor alles wat over eten en drinken gaat. Jij vraagt en wij gaan voor je aan het werk.

  Originele trouwfoto’s

  Restaurant De Kommensaal ligt in Lathum aan de Lathumse plas. Het pittoreske dorpje ligt aan de dijk en heeft een prachtige kleine kerk die de roman Knielen op een bed van violen werd beschreven door Jan Siebelink. Het uitzicht op de Posbank is ook bijzonder. Dit prachtige stuk natuur is een bezoek meer dan waard. Al met al is De Kommensaal omringt met prachtige plekken voor dé perfecte trouwreportage!

 • Eten en drinken 14.01.2014 Reacties uitgeschakeld voor Waarom je Spaanse producten gewoon moet proberen?

  Toen wij voor het eerst naar Spanje gingen, kwamen we meestal niet verder dan de toeristengebieden waar je vaak niet meer kon krijgen dan een Frankfurter, bier en patat. En dat was toen best lekker.

  Maar het was in Barcelona toen ik voor het eerst in aanraking kwam met die specifieke Spaanse producten waar dit artikel over gaat. Toen ik in die bewuste tijd in Barcelona was, kwam ik per abuis in zo’n soort bruin cafe, tv aan, zonnebloempitten op de grond en iedereen at kleine hapjes met een goed glas San Miquel bier. En soms moet je gewoon aanpassen.

  Dus ook wij besteden een aantal hapjes en toch vooral toen, rijkelijk bier. Het eerst wat op tafel kwam was geroosterd brood, tomaten, knoflook, olijfolie en …..ham. En het bleek dat je het brood met tomaten en knoflook en olie moest insmeren en daar de ham op moest leggen. Gewoon weg goddelijk.

  En toen een soort aardappeltaart, tortilla weet ik nu, fantastisch.

  Er verschenen de meest geweldige Spaanse producten aan de lopende band op tafel en toen wist ik het zeker. Mijn liefde voor Spaans eten was een klinkklaar feit. Net zoals we toen en daar besloten om naar Spanje te verhuizen.

  Als je zelf in Spanje woont, worden Spaanse producten natuurlijk de gewoonste zaak van de wereld. Immers ze staan nu bijna dagelijks op tafel of op de tafel van ons locale cafe waar we graag vertoeven. Het is de Spaanse gastvrijheid waarvan je kunt genieten om helemaal tot rust te komen.

  Minder rust geeft het ons als we weer naar Nederland moeten voor bijzondere gelegenheden. En altijd valt het ons op hoe lang we moeten zoeken naar dat typisch stukje Spanje. Veel is er niet te krijgen en juist daarom bedachten we dat wanneer we een stukje Spanje in Nederland kunnen brengen , iedereen dat speciale moment kan hebben, wat wij toen hadden. Genieten met mensen om je heen waar je van kunt genieten net zoals die typische Spaanse Lekkernijen.

   

  Dit resulteerde in onze webwinkel en groothandel waarin we Spanje naar Nederland brengen met typische Spaanse lekkernijen en Spaanse producten.

   

  Welke typische Spaanse Producten kun je bij ons verwachten?

   

  Jamon Iberico

  Het meest geweldige export product van Spanje. De Jamon Iberico die je al doet watertanden als je er aan denkt. Zeker de Pata Negra is geweldig en zacht van smaak.

   

  Machego Kaas

  De typische geitenkaas van Spanje die voldoet aan strenge kwaliteitseisen en niet zomaar Manchego mag worden genoemd, Alle Manchego kazen voldoen bij ons aan die strenge eisen.

   

  Churros

  Oliebollen bij ons, Churros in Spanje. Alleen churros worden het gehele jaar doorgegeten. Dus ook gewoon bij ons te bestellen.

   

  En natuurlijk

  • Olijfolie
  • Chorizo
  • Chocolade
  • Turon

   

  Dus zoals je kan merken is Spanje een stukje dichterbij gekomen. Geniet! en kijk snel op www.spanjenl.nl

  http://www.spanjenl.nl

  Tags:

Archief