• Energie 24.11.2017 Reacties uitgeschakeld voor Diverse apparatuur waaronder een warmtepomp bij de specialist in Limburg en Maastricht

  Zoekt u een afzuigkap, sapautomaat of warmtepomp, dan doet u er verstandig aan om langs te gaan bij de specialist in Limburg en Maastricht. Deze specialist heet Colson en u vindt hier een breed assortiment aan koeltechnieken, airconditioning, luchtbehandelingen en horeca-apparatuur. Voor zowel de particulier als voor bedrijven heeft deze specialist de beste apparatuur om uw woning, kantoor, restaurant of werkruimte zo aangenaam mogelijk te maken. Scherpe prijzen, een snelle levering en montage door een vakman. Daar bent u van verzekerd wanneer u voor deze specialist kiest. Ook voor deskundig advies kunt u Colson inschakelen. De enthousiaste medewerkers staan klaar om u correct en zo snel mogelijk te ondersteunen.

  Een warmtepomp in Limburg en Maastricht als alternatieve verwarmingsbron

  Het wordt steeds populairder om te kiezen voor een alternatieve verwarmingsbron. Zo gebruiken inwoners van Limburg en Maastricht steeds vaker een warmtepop voor het opwarmen van hun water en huis. Kiest u voor een warmtepomp? Dan krijgt u te maken met heel veel voordelen. Zo bespaart u enorm op uw energieverbruik en heeft u minder primair energieverbruik voor dezelfde opbrengst. De CO2 uitstoot verlaagd en er is sprake van tapwater rendement. En dat zijn niet eens alle voordelen. De specialisten van Colson vertellen u graag alle voordelen van een warmtepomp in Limburg en Maastricht. In de showroom van deze specialist vindt u naast een warmtepomp ook bedrijfskoelkasten, afzuigkappen en ander horeca- apparatuur.

  Een adviesgesprek over een warmtepomp in Limburg of Maastricht

  Wanneer u overstapt op een andere verwarmingsbron is het verstandig om alle voor- en nadelen op een rijtje te zetten. Zo vindt u de best passende verwarmingsbron, zoals een warmtepomp in Limburg of Maastricht. De specialist op het gebied van verwarmingsbronnen bekijkt uw situatie en geeft u aan de hand van de bevindingen deskundig advies. Wilt u naast een verwarmingsbron ook advies over bijvoorbeeld een airco- installatie? Ook hiervoor kunt u bij Colson terecht. Bestelt u een aircosysteem bij dit bedrijf? Dan krijgt u maar liefst een garantie van vijf jaar wanneer u ook een onderhoudscontract afsluit. Want ook warmtepompen en aircosystemen dienen goed onderhouden te worden wilt u er jarenlang plezier van hebben.

  Tags: ,

 • Energie 27.10.2016 Reacties uitgeschakeld voor Bedien de verlichting vanaf iedere plek in de woning

  Met klassieke verblijven, zoals de voortdurend populairdere jaren ’30 huizen, kan het noodzakelijk zijn om bijkomende elektrische voorzieningen aan te zetten. Echter evenzeer bij talrijk modernere woningen kan de aanbieding van elektriciteit niet op jouw verlangens aansluiten. Alvorens het bijstellen van de lichtsterkte en de stopcontacten is materiaal mogelijk dat geen speciale inbouw nodig heeft. Dit opbouw schakelmateriaal voorkomt dat je plaats vrij moet creëren in de wand, zuiver en alleen om de schakelaar te onderbrengen. Dat maakt het een eenvoudigere uitkomst voor het aanleggen van schakelaars op de geprefereerde positie.

  Tijden veranderen en dat geldt alsmede voor de woninginrichting van het pand. Het benutting van stroom is aangaande de vorige 100 jaar volkomen veranderd. Betreffende de vernieuwende functionaliteit zijn daarnaast de behoeftes veranderd. Je wilt jouw apparatuur gaarne gaan gebruiken op de plekken die jij handig vindt en jij houdt van stijlvol licht in jouw woning. 

  Opbouw schakelmateriaal zijn beschikbaar in diverse soorten schakelingen. Welnu kun je onder andere kiezen voor een enkelpolige lichtknop, die adequaat is voor droge plaats, ofwel een dubbelpolige knop, geschikter voor minder droge ruimtes.

  Geschikt voor verscheiden etages is de wisselschakelaar. Hiermee vermag de verlichting namelijk worden bediend vanaf een paar plekken. Deze schakelaar is ook beschikbaar met meer dan 2 schakelpunten en wordt dan een kruisschakelaar genoemd. Wilt u twee lichten vanaf een locatie bedienen dan kan dit ook. Deze knop heet een serieschakelaar en bestaat uit 2 halve knoppen.

  Voor enkele vertrekken kan het handig zijn de verlichting na een bepaalde tijd uit te laten gaan. Hiervoor heb je een trappenhuisautomaat benodigd. Wil je een lichtknop die je herhaaldelijk opnieuw in kunt drukken zonder dat hij van toestand veranderd? Een impulsrelais is hiervoor de oplossing.

  https://www.installatievakwinkel.nl/schakelmateriaal
 • Energie 12.10.2016 Reacties uitgeschakeld voor Zonnepanelen kopen? Zonnepanelen van Soloya

  MEt de aanwezigheid van de zon is er onuitputtelijke bron van groene stroom en met  Soloya kan u nu zelf energie produceren en bewust een contributie leveren aan een lagere CO2 emissie. Zonnepanelen kopen een inspanning die we allen kunnen leveren om een mooie en gezonde toekomst te kunnen aanbieden aan volgende generaties. De beste zonnepanelen prijs plaatsen helpt om actief bij te dragen aan een gezond leefklimaat. Welke installateur? Vertrouw op  de  meer dan 10 jaar ervaring van installateur zonnepanelen Soloya!

  Deze zonne-energiespecialist is al meer dan 10 jaar actief in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant met een opgebouwd klantenbestand van meer dan 1000 klanten. Door de recente stijging van de BTW op elektriciteit van 6 naar 21% is het plaatsen van een zonnepaneel installatie nog interessanter geworden.

  Bij Soloya kan u terecht over het rendement, de terugverdientijd, de prijs van zonnepanelen en wat een installatie nou precies inhoudt. De REC zonnepanelen van Soloya zijn prijs/kwaliteit de beste zonnepaneel i op de markt en hier rekent u dus ook op topkwaliteit om zelf te voorzien in elektriciteitsproductie van stroom voor uw huishoudelijke toestellen!

   

  Meer info op www.soloya.be

  http://www.soloya.be/zonnepanelen/

  Tags: , ,

Archief