• Electronica en Computers 13.07.2016 Reacties uitgeschakeld voor Elektronica via het internet bestellen bij Selexion Kortrijk

  Selexion Kortrijk is een elektronicazaak waar u terecht voor de aanschaf van elektronische apparaten, maar ook voor het herstel ervan. Wij verkopen onze producten in onze winkel in Kortrijk. Maar het is ook mogelijk om uw benodigde apparatuur online te bestellen! Bestelt u voor een bedrag hoger dan 50 euro, dan zijn de verzendkosten gratis. U kunt de apparatuur thuis laten bezorgen. Het is zelfs ook mogelijk om deze direct te laten installeren. Zijn er herstellingen nodig aan uw elektro, dan komen wij in een straal van 10 kilometer van Kortrijk bij u thuis. Woont u verder en moet u uw iPhone laten herstellen of bijvoorbeeld uw vaatwasmachine laten herstellen, dan verwelkomen wij u graag in de Selexion winkel in Kortrijk.

  14 dagen bedenktijd na aankoop van elektronische apparatuur bij Selexion Kortrijk

  U wilt graag nieuwe elektronische apparaten aanschaffen. Een nieuwe televisie, of een nieuwe koelkast? Bij de Selexion winkel in Kortrijk is het allemaal mogelijk. U profiteert hier dan ook van 14 dagen bedenktijd. Heeft u niet veel verstand van elektronische apparatuur, dan is dat wel zo prettig. Natuurlijk kunt u ook altijd advies vragen bij de deskundige medewerkers. Komt het onverhoopt toch voor dat er herstellingen nodig zijn aan uw elektro; moet u uw iPhone laten herstellen of uw vaatwasmachine laten herstellen, dan bent u bij Selexion Kortrijk ook aan het juiste adres. U kunt hier terecht voor een complete service; van aankoopadvies tot reparaties.

  Topmerken bij de Selexion winkel in Kortrijk

  Als u op zoek bent naar een nieuwe vaatwasmachine of wasmachine, dat wilt u natuurlijk verzekerd zijn van de beste kwaliteit. En hoe kunt u nu meer verzekerd zijn van de beste kwaliteit dan door apparaten van een topmerk aan te schaffen. Dit kan bij de Selexion winkel in Kortrijk. Hier vindt u bijvoorbeeld telefoons van Apple een wasmachines van Bosch. Het kan onverhoopt natuurlijk toch gebeuren dat er een defect ontstaat en er herstellingen nodig zijn aan uw elektro, u moet bijvoorbeeld uw iPhone laten herstellen of uw vaatwasmachine laten herstellen; ook dan kunt u terecht bij de Selexion winkel in Kortrijk. Zij weten ook precies hoe de apparatuur van topmerken gerepareerd moet worden.

  https://elektrotaelman.be/

  Tags: , , ,

 • Electronica en Computers 20.02.2015 Reacties uitgeschakeld voor Codes op verpakkingen

  De industrie werkt veel met codes. Die zie je o.a. op verpakkingen. Dit heeft met de kwaliteitscontrole van de producten te maken. Een bedrijf wil te allen tijden voorkomen dat een product dat niet aan de kwaliteitseisen voldoet op de markt komt. Het minste dat kan gebeuren is dat een bedrijf imagoschade oploopt wanneer zo’n product door de kwaliteitscontrole heen glipt.

  Je kunt het je goed voorstellen dat coding and marking vooral in de farmaceutische en de voedingsindustrie noodzakelijk zijn. Wanneer er iets mis gaat in een productielijn kunnen alle verpakkingen afkomstig van deze productielijn worden opgespoord m.b.v. de codes. In het geval van de voedingsindustrie zou een product misschien een vieze smaak kunnen krijgen als er bepaalde instellingen van de productielijn niet goed stonden. Maar in het geval van de farmaceutische industrie kan het gebeuren dat een patiënt nog zieker wordt dan hij al was van een mislukt product. In het ergste geval kan een patiënt zelfs overlijden. Dit is wel heel extreem maar als er maar een minieme kans is dat dit kan gebeuren ben je als bedrijf de sigaar. Dus als bedrijf kun je maar beter je kwaliteitscontrole op orde hebben.

  Voor ons als consument springen de barcodes op producten het meest in het oog. Je hebt speciale printers nodig voor barcode printen. Barcodes zijn ontzettend handig. Ze kunnen overal voor gebruikt worden omdat er zoveel informatie in opgeslagen kan worden. Het bekendste voorbeeld hiervan kennen we allemaal want dat is als we een product willen gaan afrekenen bij de kassa. De caissière scant het product en de juiste prijs komt op het schermpje te staan. Zelfs als het product in de aanbieding is, weet de kassa het.

  Maar barcodes en QR codes worden voor nog veel meer zaken gebruikt. Je vindt ze o.a. in laboratoria, luchthavens, bibliotheken etc.

   

  http://www.kba-metronic.com

  Tags: ,

 • Electronica en Computers 28.03.2014 Reacties uitgeschakeld voor Whatsapp Gratis

  Na de overname van Whatsapp door Facebook ontstaan er veel vragen over het wel/niet gratis zijn van de populaire messenger dienst. Op de website www.whatsapp-downloaden.info vind je alle informatie over Whatsapp Gratis. Voor de meeste besturingssystemen (android, iOS, blackberry en windows phone) moeten nieuwe gebruikers tegenwoordig een klein jaarlijks bedrag betalen. Dit bedrag ligt, afhankelijk van besturingssysteem, ongeveer tussen de 70 cent en 1 euro. Gebruikers die Whatsapp al een langere tijd hebben kunnen gewoon gratis gebruik blijven maken van Whatsapp. Voor Whatsapp iPhone gebruikers was het al enige tijd bekend dat er betaald moest worden voor Whatsapp. Voor Whatsapp Android gebruikers is dit iets nieuws. Gebruikers kunnen de app in de Play Store of AppStore betalen. Dit kan vaak met creditcard, maar er zijn ook andere mogelijkheden voor de mensen die niet over een creditcard beschikken. Direct Whatsapp Downloaden? Open dan direct de website!

  http://www.whatsapp-downloaden.info

  Tags: , , ,

 • Electronica en Computers 31.10.2013 Reacties uitgeschakeld voor Data Recovery Nederland voor harddisk reparatie

  Harddisk reparatie

  Een harddisk reparatie die wordt uitgevoerd door Data Recovery Nederland, wordt behandeld in een speciaal lab. Dit lab is stofvrij zodat er geen enkel stofdeeltje in uw harde schrijf terecht kan komen. Het werken in dit lab zorgt ervoor dat harddisk reparatie een grote kans van slagen heeft.

  Zelf een harddisk reparatie uitvoeren is geen goed idee, zeker als u er weinig verstand van heeft. Zelf sleutelen veroorzaakt waarschijnlijk meer schade aan uw harde schijf. Laat uw harddisk reparatie uitvoeren door Data Recovery Nederland en u heeft een grote kans dat u uw gegevens terug krijgt.

  Data Recovery Nederland voor harddisk reparatie

  Bent u uw gegevens kwijt omdat uw harddisk is gecrasht? Surf dan meteen naar www.datarecoverynederland.nl vanaf een ander apparaat en biedt uw harddisk aan voor een harddisk reparatie. Wij stellen eerst een diagnose voordat we overgaan tot het repareren van de gegevens op uw harddisk, zodat u op de hoogte bent van de kosten.

  Eenvoudig en snel kunt u online aanmelden op datarecoverynederland.nl voor een offerte betreffende uw kapotte harde schijf. Voor de daadwerkelijke harddisk reparatie zult u uiteraard de harde schijf op moeten sturen of langs brengen. Gegevens zijn vaak nog te redden en hoeven zeker niet verloren te zijn.

  Flinke expertise

  In dit digitale tijdperk bewaren we alles op de harddisk, van de belastingaangifte tot uw meest dierbare herinneringen. Door verschillende omstandigheden buiten uw schuld (stroomstoring bijvoorbeeld of blikseminslag) kan het gebeuren dat de computer een klap krijgt waardoor de harddisk crasht. U kunt een harddisk reparatie laten uitvoeren en de data terughalen door DRN.

  Op datarecoverynederland.nl vindt u alle informatie over data recovery, de mogelijkheden voor harddisk reparatie en wat het precies allemaal inhoudt als u uw harddisk bij ons aanbiedt. De diagnose is overigens altijd gratis. Een harddisk reparatie of data recovery nodig? Data Recovery Nederland staat voor u klaar.

  Laat uw harddisk reparatie door DRN verrichten.

  http://www.datarecoverynederland.nl/harddisk-recovery.html

  Tags:

Archief