• Electronica en Computers 14.06.2021 Reacties uitgeschakeld voor Alle voordelen van de Realwear HMT-1

  Droom jij ervan om Android te kunnen bedienen met je stem zonder ook maar een scherm aan te raken? Dat is allemaal mogelijk met de Realwear HMT-1. Deze smart glass is speciaal ontworpen om goed te functioneren in een industriële omgeving zoals een fabriek of een boorplatform, want de Realwear HMT-1 presteert in de meest extreme omstandigheden zoals vochtige ruimtes en kan letterlijk tegen een stootje. Hoewel de meeste smart glasses hier niet tegen kunnen, is deze uitvoering juist geschikt om buiten tijdens je werkzaamheden te gebruiken voor verschillende doeleinden. Lees verder in deze blog en ontdek wat de mogelijkheden zijn van de Realwear HMT-1. 

   

  Assistentie op afstand met de Realwear HMT-1

  Met de Realwear HMT-1 heb jij je handen vrij terwijl je door verschillende apps kunt bladeren en moeiteloos informatie kunt opvragen. Zo kun jij door met waar je mee bezig bent en op ieder moment assistentie op afstand vragen, want dankzij de haarscherpe camera leg jij contact met je collega op afstand. Naast een camera is de Realwear HMT-1 voorzien van een klein scherm en audio. Daardoor kun je gemakkelijk met elkaar communiceren en heb je ondertussen je handen vrij. Om een normale tablet te bedienen heb je beide handen nodig en dat betekent dat jij je werkzaamheden moet onderbreken. Met de HMT-1 kun je dus tijd besparen. Daarnaast is een tablet niet altijd wenselijk, omdat het aanraken van een scherm niet hygiënisch is voor het werk dat je doet zoals bijvoorbeeld in de voedselindustrie. Andersom kan ook: je hebt vieze handen en je wilt je tablet niet vies maken met je handen. 

   

  Multitasken en 6 uur non-stop gebruik 

  Doordat het beeldscherm klein is vormt het geen belemmering voor je zicht en kun je de ruimte om je heen nog steeds goed in de gaten houden. Het beeldscherm bevindt zich de hele tijd vlak bij je ogen waardoor je snel een blik kunt werpen op het beeldscherm. Dat betekent dat je snel kunt multitasken en er gaat tussendoor geen tijd verloren. Doordat de Realwear HMT-1 is voorzien van een batterij kun je hem gemakkelijk vervangen. Met een batterij kun je 6 uur lang non-stop gebruik maken van het apparaat. Als je ervoor zorgt dat je altijd een extra batterij binnen handbereik hebt, kun je 12 uur lang gebruik maken van de HMT-1. Dit is zeker een handige eigenschap, want een stopcontact is niet altijd binnen handbereik en je moet dan een tijd wachten totdat je apparaat is opgeladen. 

   

  Ontworpen voor de industriële omgeving 

  Er is ook gedacht aan de details: de Realwear HMT-1 kun je bevestigen aan een veiligheidshelm. Je kunt dus te veilig werken met de HMT-1 op plekken waar een veiligheidshelm wenselijk is. Het apparaat is robuust vergeleken met normale smart glasses en kan daardoor wel een stootje hebben. Na een val van 2 meter blijft de Realwear HMT-1Z1 functioneren en ook een plens water kan hij hebben. Werk je in een omgeving waar veel stof in de lucht hangt? Ook dan is deze smart glass de perfecte keuze.

   

 • Electronica en Computers 20.01.2021 Reacties uitgeschakeld voor Beter bereik met een wifi versterker

  De telefoon, laptop en tegenwoordig ook de televisie kan niet meer zonder wifi. Je bent immers continu bezig om social media te bekijken of wellicht die geweldige serie op Netflix. Dan ben je genoodzaakt om ervoor te zorgen dat de wifi in orde is. Is dit niet het geval? Dan is de kans groot dat je problemen ondervindt tijdens het bekijken van jouw serie! Zo is het mogelijk om een wifi versterker aan te schaffen. Niet alleen is jouw bereik hiermee optimaal, maar ook overal in huis wordt het bereik beter.

  Bestellen van een wifi versterker

   

  Je bent tot de conclusie gekomen dat de wifi in huis wel wat beter mag zijn. Ook op zolder wil je immers jouw serie bekijken wanneer het jou uitkomt. Als je online gaat kijken naar een wifi versterker word je er waarschijnlijk niet wijzer van. Er zijn ontelbaar veel verschillende soorten die je direct kunt bestellen. Gelukkig kan je bij 5top.nl zien welke versterker als het beste uit de test komt. Uiteraard maakt deze website het ook mogelijk dat je dit direct kunt bestellen. Wanneer jouw versterker geleverd wordt is het van belang om hem op jouw wifi te installeren. Vervolgens kan jij er al direct van profiteren! Je bent dus klaar in een paar minuten met de installatie! Bekijk gerust op de bovenstaande website welk exemplaar het beste is voor jouw woning!

 • Electronica en Computers 21.08.2020 Reacties uitgeschakeld voor Werk altijd met de ideale laptop

  Het samenstellen van jouw eigen laptop is dé manier om altijd te werken achter de ideale laptop! Ga jij binnenkort studeren en ben je op zoek naar een laptop die voldoet aan al jouw wensen? Game jij het liefst ieder uur van de dag en zou je graag een eigen gaming laptop willen samenstellen? Werk jij sinds kort thuis en laat jouw laptop het regelmatig afweten? Voor ieder die hoognodig een nieuwe laptop nodig heeft, ben je bij Laptopzelfsamenstellen aan het juiste adres! Begin vandaag nog met het invullen van jouw wensen en eisen in de configurator en geniet binnen de kortste keren van die laptop uit je dromen.

  Het fijne aan de Laptop configureren, is dat je zelf alle componenten van de computer kan bepalen. Welke videokaart is een must voor jouw laptop en mag jouw scherm wel groter zijn dan veertien inch? Door aan te geven wat jouw voorkeur heeft, creëer je de ideale laptop. Bedenk iedere keer wel wat het doel is van deze aanschaf, zodat je jouw doel straks niet voorbij schiet. Een groot scherm is bijvoorbeeld fijn als je de laptop niet van je bureau af hoeft te halen, maar voor het studeren in de universiteitsbibliotheek is het wel zo handig om hem in je rugtas mee te kunnen nemen. De laptop samenstellen geschiedt verder zeer eenvoudig en op het einde komt de prijs tot stand. Ben je helemaal tevreden met het resultaat? Klik dan op bestellen en zie jouw laptop binnen een paar dagen verschijnen!

  Ben jij op zoek naar een nieuwe laptop, maar kun je de juiste maar niet vinden? Blijf dan niet langer speuren, maar stel de laptop zelf samen op de website van Laptopzelfsamenstellen. Wanneer je er even niet uitkomt, kun je gerust contact opnemen met één van de experts van Laptopzelfsamenstellen, die je met passie te hulp schieten.

  https://laptopzelfsamenstellen.nl/

  Tags: ,

 • Electronica en Computers 30.07.2020 Reacties uitgeschakeld voor Waar let je op bij het kiezen van een elektricien in Amsterdam

  Wanneer er iets mis is met de elektra in je woning, wil je natuurlijk dat je goed geholpen wordt. De elektra in je woning is namelijk ontzettend belangrijk. Meestal lijkt het vanzelfsprekend maar op het moment dat er iets mis is, is dit ontzettend vervelend. Op het moment dat je een elektricien in gaat schakelen om iets te laten repareren of te vervangen wil je dan ook dat dit wordt gedaan door iemand met de juiste kennis met ervaring. Daarom hebben we een aantal punten op een rijtje gezet die ontzettend belangrijk zijn. Let hier dan ook altijd op!

  De reviews van andere mensen met het bedrijf 

  Als je gaat zoeken naar een geschikte elektricien kom je waarschijnlijk al snel een hoop verschillende bedrijven. Het aanbod elektriciens in Amsterdam is namelijk erg groot. Daarom is het altijd verstandig om eens goed te kijken naar de reviews van andere mensen met het bedrijf. Je kunt reviews vinden op Google maar ook op review website. Hier zul je veel informatie uithalen!

  De beschikbaarheid van de elektricien

  In veel gevallen gaat er iets mis op het moment dat het helemaal niet uitkomt. Vooral als er in de nacht iets mis is met je elektra is het erg vervelend. Veel elektriciens zijn dan namelijk niet bereikbaar. Zorg er daarom altijd voor dat je een elektricien vindt die 24 uur per dag bereikbaar is. Je weet dan zeker dat je snel en goed geholpen wordt.

  Contact opnemen met een elektricien in Amsterdam 

  Op het moment dat je een elektricien in Amsterdam gevonden hebt, kun je contact opnemen met het bedrijf. Zorg er altijd voor dat je een aantal vragen stelt en je situatie goed uitlegt. Je moet er namelijk wel zeker van zijn dat de betreffende persoon of het bedrijf je goed kan helpen. Wanneer dit gedaan is kun je de elektricien uit Amsterdam langs laten komen!

  Tags:

 • Electronica en Computers 27.12.2019 Reacties uitgeschakeld voor Bedrijf opzoeken die Witgoed Reparatie in Delft doet?

  Lekt uw wasmachine? Of droogt uw wasdroger niet goed? Wat uw wasmachine of droger probleem ook is, witgoed reparatie Delft is de meest betaalbare, betrouwbare oplossing.

  Wij zijn experts in reparaties, onderhoud en installaties van witgoed apparatuur. Wij zijn gebaseerd in de regio Delft en omliggende gebieden en proberen u op dezelfde dag te bereiken als u ons belt! Wij zijn zeer snel op locatie om het probleem om te lossen.

  Veelvoorkomende wasmachine problemen:

  1. Wasmachine lekt water?

  Er zijn veel mogelijkheden waarom uw wasmachine lekt. Enkele van de meest voorkomende problemen kunnen veroorzaakt worden door de afvoerslang en de vulslang – het controleren op blokkades in deze kan uw probleem oplossen!

  1. Wasmachine wilt niet starten?

  Als uw wasmachine niet wilt starten, moet u eerst het stopcontact testen door een ander apparaat er op aan te sluiten. Als deze dan wel stroom krijgt, kan dit een probleem zijn met het deurslot of een ander onderdeel.

  1. Wasmachine trommel draait niet?

  Probeer uw lading te verminderen om te zien of het probleem zich nog steeds voordoet – als dit het geval is, probeer meer kleding toe te voegen zodat deze zich gelijkmatiger over de trommel wordt verdeelt. Meestal draait één item op zichzelf niet.

  Veelvoorkomende wasdroger problemen:

  1. Droger wordt niet warm?

  Als uw droger draait maar niet verwarmt, is er waarschijnlijk een probleem met het verwarmingselement. Zorg er echter voor dat u de juiste instelling gebruikt voor de kleding die u droogt.

  1. Droger maakt veel lawaai?

  Veel van de geluiden die uw droger kan maken, zijn tekenen dat een deel van uw droger deskundige aandacht behoeft. De meest voorkomende hiervan zijn problemen met de trommel, riem of lagers.

  1. Droger programma duurt lang?

  Dit veelvoorkomende probleem kan eenvoudig worden opgelost door eenvoudig uw pluisfilter regelmatig schoon te maken. Het pluisfilter vangt pluis op voordat het uw kleding kan bereiken terwijl de lucht vrij kan stromen.


  Neem vandaag nog contact op met witgoed reparatie Delft voor deskundige reparaties en installatie van huishoudelijke witgoed apparaten.

 • Electronica en Computers 20.02.2015 Reacties uitgeschakeld voor Codes op verpakkingen

  De industrie werkt veel met codes. Die zie je o.a. op verpakkingen. Dit heeft met de kwaliteitscontrole van de producten te maken. Een bedrijf wil te allen tijden voorkomen dat een product dat niet aan de kwaliteitseisen voldoet op de markt komt. Het minste dat kan gebeuren is dat een bedrijf imagoschade oploopt wanneer zo’n product door de kwaliteitscontrole heen glipt.

  Je kunt het je goed voorstellen dat coding and marking vooral in de farmaceutische en de voedingsindustrie noodzakelijk zijn. Wanneer er iets mis gaat in een productielijn kunnen alle verpakkingen afkomstig van deze productielijn worden opgespoord m.b.v. de codes. In het geval van de voedingsindustrie zou een product misschien een vieze smaak kunnen krijgen als er bepaalde instellingen van de productielijn niet goed stonden. Maar in het geval van de farmaceutische industrie kan het gebeuren dat een patiënt nog zieker wordt dan hij al was van een mislukt product. In het ergste geval kan een patiënt zelfs overlijden. Dit is wel heel extreem maar als er maar een minieme kans is dat dit kan gebeuren ben je als bedrijf de sigaar. Dus als bedrijf kun je maar beter je kwaliteitscontrole op orde hebben.

  Voor ons als consument springen de barcodes op producten het meest in het oog. Je hebt speciale printers nodig voor barcode printen. Barcodes zijn ontzettend handig. Ze kunnen overal voor gebruikt worden omdat er zoveel informatie in opgeslagen kan worden. Het bekendste voorbeeld hiervan kennen we allemaal want dat is als we een product willen gaan afrekenen bij de kassa. De caissière scant het product en de juiste prijs komt op het schermpje te staan. Zelfs als het product in de aanbieding is, weet de kassa het.

  Maar barcodes en QR codes worden voor nog veel meer zaken gebruikt. Je vindt ze o.a. in laboratoria, luchthavens, bibliotheken etc.

   

  http://www.kba-metronic.com

  Tags: ,

 • Electronica en Computers 28.03.2014 Reacties uitgeschakeld voor Whatsapp Gratis

  Na de overname van Whatsapp door Facebook ontstaan er veel vragen over het wel/niet gratis zijn van de populaire messenger dienst. Op de website www.whatsapp-downloaden.info vind je alle informatie over Whatsapp Gratis. Voor de meeste besturingssystemen (android, iOS, blackberry en windows phone) moeten nieuwe gebruikers tegenwoordig een klein jaarlijks bedrag betalen. Dit bedrag ligt, afhankelijk van besturingssysteem, ongeveer tussen de 70 cent en 1 euro. Gebruikers die Whatsapp al een langere tijd hebben kunnen gewoon gratis gebruik blijven maken van Whatsapp. Voor Whatsapp iPhone gebruikers was het al enige tijd bekend dat er betaald moest worden voor Whatsapp. Voor Whatsapp Android gebruikers is dit iets nieuws. Gebruikers kunnen de app in de Play Store of AppStore betalen. Dit kan vaak met creditcard, maar er zijn ook andere mogelijkheden voor de mensen die niet over een creditcard beschikken. Direct Whatsapp Downloaden? Open dan direct de website!

  http://www.whatsapp-downloaden.info

  Tags: , , ,

Archief