• Electronica en Computers 27.12.2019 Reacties uitgeschakeld voor Bedrijf opzoeken die Witgoed Reparatie in Delft doet?

  Lekt uw wasmachine? Of droogt uw wasdroger niet goed? Wat uw wasmachine of droger probleem ook is, witgoed reparatie Delft is de meest betaalbare, betrouwbare oplossing.

  Wij zijn experts in reparaties, onderhoud en installaties van witgoed apparatuur. Wij zijn gebaseerd in de regio Delft en omliggende gebieden en proberen u op dezelfde dag te bereiken als u ons belt! Wij zijn zeer snel op locatie om het probleem om te lossen.

  Veelvoorkomende wasmachine problemen:

  1. Wasmachine lekt water?

  Er zijn veel mogelijkheden waarom uw wasmachine lekt. Enkele van de meest voorkomende problemen kunnen veroorzaakt worden door de afvoerslang en de vulslang – het controleren op blokkades in deze kan uw probleem oplossen!

  1. Wasmachine wilt niet starten?

  Als uw wasmachine niet wilt starten, moet u eerst het stopcontact testen door een ander apparaat er op aan te sluiten. Als deze dan wel stroom krijgt, kan dit een probleem zijn met het deurslot of een ander onderdeel.

  1. Wasmachine trommel draait niet?

  Probeer uw lading te verminderen om te zien of het probleem zich nog steeds voordoet – als dit het geval is, probeer meer kleding toe te voegen zodat deze zich gelijkmatiger over de trommel wordt verdeelt. Meestal draait één item op zichzelf niet.

  Veelvoorkomende wasdroger problemen:

  1. Droger wordt niet warm?

  Als uw droger draait maar niet verwarmt, is er waarschijnlijk een probleem met het verwarmingselement. Zorg er echter voor dat u de juiste instelling gebruikt voor de kleding die u droogt.

  1. Droger maakt veel lawaai?

  Veel van de geluiden die uw droger kan maken, zijn tekenen dat een deel van uw droger deskundige aandacht behoeft. De meest voorkomende hiervan zijn problemen met de trommel, riem of lagers.

  1. Droger programma duurt lang?

  Dit veelvoorkomende probleem kan eenvoudig worden opgelost door eenvoudig uw pluisfilter regelmatig schoon te maken. Het pluisfilter vangt pluis op voordat het uw kleding kan bereiken terwijl de lucht vrij kan stromen.


  Neem vandaag nog contact op met witgoed reparatie Delft voor deskundige reparaties en installatie van huishoudelijke witgoed apparaten.

 • Electronica en Computers 20.02.2015 Reacties uitgeschakeld voor Codes op verpakkingen

  De industrie werkt veel met codes. Die zie je o.a. op verpakkingen. Dit heeft met de kwaliteitscontrole van de producten te maken. Een bedrijf wil te allen tijden voorkomen dat een product dat niet aan de kwaliteitseisen voldoet op de markt komt. Het minste dat kan gebeuren is dat een bedrijf imagoschade oploopt wanneer zo’n product door de kwaliteitscontrole heen glipt.

  Je kunt het je goed voorstellen dat coding and marking vooral in de farmaceutische en de voedingsindustrie noodzakelijk zijn. Wanneer er iets mis gaat in een productielijn kunnen alle verpakkingen afkomstig van deze productielijn worden opgespoord m.b.v. de codes. In het geval van de voedingsindustrie zou een product misschien een vieze smaak kunnen krijgen als er bepaalde instellingen van de productielijn niet goed stonden. Maar in het geval van de farmaceutische industrie kan het gebeuren dat een patiënt nog zieker wordt dan hij al was van een mislukt product. In het ergste geval kan een patiënt zelfs overlijden. Dit is wel heel extreem maar als er maar een minieme kans is dat dit kan gebeuren ben je als bedrijf de sigaar. Dus als bedrijf kun je maar beter je kwaliteitscontrole op orde hebben.

  Voor ons als consument springen de barcodes op producten het meest in het oog. Je hebt speciale printers nodig voor barcode printen. Barcodes zijn ontzettend handig. Ze kunnen overal voor gebruikt worden omdat er zoveel informatie in opgeslagen kan worden. Het bekendste voorbeeld hiervan kennen we allemaal want dat is als we een product willen gaan afrekenen bij de kassa. De caissière scant het product en de juiste prijs komt op het schermpje te staan. Zelfs als het product in de aanbieding is, weet de kassa het.

  Maar barcodes en QR codes worden voor nog veel meer zaken gebruikt. Je vindt ze o.a. in laboratoria, luchthavens, bibliotheken etc.

   

  http://www.kba-metronic.com

  Tags: ,

 • Electronica en Computers 28.03.2014 Reacties uitgeschakeld voor Whatsapp Gratis

  Na de overname van Whatsapp door Facebook ontstaan er veel vragen over het wel/niet gratis zijn van de populaire messenger dienst. Op de website www.whatsapp-downloaden.info vind je alle informatie over Whatsapp Gratis. Voor de meeste besturingssystemen (android, iOS, blackberry en windows phone) moeten nieuwe gebruikers tegenwoordig een klein jaarlijks bedrag betalen. Dit bedrag ligt, afhankelijk van besturingssysteem, ongeveer tussen de 70 cent en 1 euro. Gebruikers die Whatsapp al een langere tijd hebben kunnen gewoon gratis gebruik blijven maken van Whatsapp. Voor Whatsapp iPhone gebruikers was het al enige tijd bekend dat er betaald moest worden voor Whatsapp. Voor Whatsapp Android gebruikers is dit iets nieuws. Gebruikers kunnen de app in de Play Store of AppStore betalen. Dit kan vaak met creditcard, maar er zijn ook andere mogelijkheden voor de mensen die niet over een creditcard beschikken. Direct Whatsapp Downloaden? Open dan direct de website!

  http://www.whatsapp-downloaden.info

  Tags: , , ,

Archief