Bedrijven opzoeken
Image default
Beauty en verzorging

Effectief Oksels Verlichten

Hoe verlicht je snel donkere vlekken op het lichaam. Denk aan oksels en knieholtes. Een op de twintig vrouwen heeft last van donkere oksels en wil hier zo snel mogelijk van af komen. Het ontstaan van donkere oksels komt vaak door een ophoping van dode huidcellen. Dode huidcellen vallen normaal gesproken gedurende de dag van het lichaam af. Echter wordt dit natuurlijke proces tegengehouden door deodorant en strakke kleding. Hierdoor worden de dode huidcellen tegen het lichaam geplakt en blijven dan vervolgens zitten. Dit geeft een donkere waar waardoor de oksels dus donkerder ogen dat de rest van het lichaam.

 

Donkere oksels zijn simpel tegen te gaan door twee keer in de week de oksels te scrubben. Dit kan in principe met iedere scrub. Om meer resultaat te behalen is het verstandig om bij iedere scrub steeds een halve citroen toe te voegen. De citroen zorgt ervoor dat de huid lichter wordt. Een soort van natuurlijke bleek. Gebruik dit niet vlak na het scheren, ervoor is wel gewoon mogelijk. Denk erom dat het niet prikt, gebeurd dit wel, voeg dan minder citroen toe bijv. 1/3. Indien dit binnen twee a drie weken geen tot weinig resultaat bied dan kunt u er altijd nog voor kiezen om de volgende behandeling toe te passen.

 

Oksels bleken met Skinlight. Skinlight is een blekend product dat de huid snel en effectief lichter maakt. Het zorgt er voor dat de huid iedere dag een tintje lichter wordt. Dit gebeurd dus aardig snel. Skinlight bied dan ook binnen maximaal twee tot drie weken het gewenste resultaat. Belangrijk is dus ook dat het product puur op de donkere huid gesmeerd moet worden. Je wilt immers dat deze lichter wordt. Het resultaat houdt een aantal maanden aan.

 

http://www.okselsbleken.com/donkere-oksels-bleken