• Dienstverlening 01.12.2017

  Een antecedentenonderzoek: wat is het precies en hoe gaat het in zijn werk? Een antecedentenonderzoek is een onderzoek naar incidenten uit het verleden, ook wel een achtergrondcheck genoemd. Wanneer u onzeker bent over de achtergrond van bepaalde personen, bijvoorbeeld over de achtergrond van uw (toekomstige) relaties of werknemers, dan kunt u het verleden van die personen door een specialist laten checken. De specialist gaat dan gericht observeren, voert buurtonderzoek uit en controleert vroegere activiteiten, zoals opleiding en werk. De ware identiteit van personen wordt zo achterhaald. Waar vindt u een specialist die een antecedentenonderzoek voor u kan uitvoeren? Een betrouwbaar recherchebureau als H.B. Investigations beschikt over de juiste expertise en professionaliteit.

  Uitgebreid, objectief en discreet antecedentenonderzoek bij de specialist

  Wilt u meer te weten komen over de achtergrond van bepaalde personen? Heeft u bijvoorbeeld twijfels over het verleden van sollicitanten? Dan kunt u een antecedentenonderzoek laten uitvoeren. Het is verstandig daarvoor een specialist in te schakelen. Alleen de specialist kan u er namelijk van verzekeren dat er uitgebreid en objectief onderzoek wordt gedaan, dat tegelijkertijd op een discrete manier wordt uitgevoerd. Zo kan H.B. Investigations het antecedentenonderzoek op de juiste manier voor u uitvoeren. De specialist biedt altijd een persoonlijke service op maat. Dit houdt in dat het recherchebureau te allen tijde onopvallend te werk gaat en dat het bureau op zorgvuldige wijze met gevoelige informatie en gegevens omgaat.

  Neem het zekere voor het onzekere met een antecedentenonderzoek

  Een antecedentenonderzoek is zeker aan te bevelen wanneer u echt wilt weten met wie u in zee gaat. Maar hoe moet dat dan precies? U kunt er dan voor kiezen een antecedentenonderzoek te laten uitvoeren. Met zo’n onderzoek wordt de achtergrond en het verleden van personen achterhaald en gecontroleerd. Zo neemt u het zekere voor het onzekere wanneer u of uw familie of vrienden een nieuwe vriendschap sluiten of relatie starten of u een nieuwe werknemer aanneemt. Met een screening worden zuivere of onzuivere bedoelingen direct achterhaald. H.B. Investigations, professioneel en betrouwbaar recherchebureau, kan een antecedentenonderzoek uitvoeren voor zowel particulieren als bedrijven.

   

  Posted by @ 3:32 pm

  Tags:

 • Comments are closed.

Archief