• Energie 24.11.2017

  Zoekt u een afzuigkap, sapautomaat of warmtepomp, dan doet u er verstandig aan om langs te gaan bij de specialist in Limburg en Maastricht. Deze specialist heet Colson en u vindt hier een breed assortiment aan koeltechnieken, airconditioning, luchtbehandelingen en horeca-apparatuur. Voor zowel de particulier als voor bedrijven heeft deze specialist de beste apparatuur om uw woning, kantoor, restaurant of werkruimte zo aangenaam mogelijk te maken. Scherpe prijzen, een snelle levering en montage door een vakman. Daar bent u van verzekerd wanneer u voor deze specialist kiest. Ook voor deskundig advies kunt u Colson inschakelen. De enthousiaste medewerkers staan klaar om u correct en zo snel mogelijk te ondersteunen.

  Een warmtepomp in Limburg en Maastricht als alternatieve verwarmingsbron

  Het wordt steeds populairder om te kiezen voor een alternatieve verwarmingsbron. Zo gebruiken inwoners van Limburg en Maastricht steeds vaker een warmtepop voor het opwarmen van hun water en huis. Kiest u voor een warmtepomp? Dan krijgt u te maken met heel veel voordelen. Zo bespaart u enorm op uw energieverbruik en heeft u minder primair energieverbruik voor dezelfde opbrengst. De CO2 uitstoot verlaagd en er is sprake van tapwater rendement. En dat zijn niet eens alle voordelen. De specialisten van Colson vertellen u graag alle voordelen van een warmtepomp in Limburg en Maastricht. In de showroom van deze specialist vindt u naast een warmtepomp ook bedrijfskoelkasten, afzuigkappen en ander horeca- apparatuur.

  Een adviesgesprek over een warmtepomp in Limburg of Maastricht

  Wanneer u overstapt op een andere verwarmingsbron is het verstandig om alle voor- en nadelen op een rijtje te zetten. Zo vindt u de best passende verwarmingsbron, zoals een warmtepomp in Limburg of Maastricht. De specialist op het gebied van verwarmingsbronnen bekijkt uw situatie en geeft u aan de hand van de bevindingen deskundig advies. Wilt u naast een verwarmingsbron ook advies over bijvoorbeeld een airco- installatie? Ook hiervoor kunt u bij Colson terecht. Bestelt u een aircosysteem bij dit bedrijf? Dan krijgt u maar liefst een garantie van vijf jaar wanneer u ook een onderhoudscontract afsluit. Want ook warmtepompen en aircosystemen dienen goed onderhouden te worden wilt u er jarenlang plezier van hebben.

  Posted by @ 7:45 am

  Tags: ,

 • Comments are closed.

Archief