• Dienstverlening 21.04.2021 Reacties uitgeschakeld voor De voordelen van deelname aan een traineeship gemeente

  Om zich gemakkelijk te integreren in het beroepsleven is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Het doorlopen van een traineeship gemeente tijdens u studie kan een verschil maken bij het vinden van u eerste baan. Daar zijn vele redenen voor, hier zijn ze!

   

  1. Ontdek een beroep

  De traineeship gemeente laat u toe om echt werk te doen. Ondanks u status als stagiair heb u missies, doelen en resultaten te bereiken. Dit geeft u een ideale positie: iedereen weet dat u er bent om te leren, wat de teams meer zelfgenoegzaam maakt!

  U hebt meer mogelijkheden om in u eigen tempo te leren. Bovendien is u stagebegeleider er om u te helpen u vaardigheden te verbeteren en niet alleen om resultaten van u te krijgen.

   

  2. Krijg de bevestiging

  Door deel te nemen aan een gemeentelijke stage in de door u gewenste functie, of in ieder geval met vergelijkbare opdrachten, krijgt u een eerste reëel beeld van hoe uw professionele routine er later uit zal zien.

  Zelfs als u niet in de gewenste positie bent, komt u dichterbij en kunt u dus de kenmerken ervan observeren. U heeft dus meer informatie tot uw beschikking om u op de beste manier te begeleiden.

   

  3. Ontwikkelen van vaardigheden

  In de loop van onze studie hebben we veel theoretische kennis opgedaan die ons moet voorbereiden op de professionele wereld. De traineeship gemeente is een kans om een eerste verbinding te maken tussen studie en werk.

  U kunt het geleerde in praktijk brengen, maar ook meer leren. Tijdens de stage wordt u in situaties geplaatst die u vragen om creatief, proactief, stressbestendig en efficiënt te zijn. Veel mogelijkheden om u vaardigheden te ontwikkelen!

   

  4. Bouw een professioneel contact netwerk

  Tijdens u gemeentelijke traineeship gemeente heb u contact met u manager, maar zeker ook met andere collega’s, partners of andere stagiaires.

  Naast de uitwisseling van werk worden er regelmatig professionele uitstapjes georganiseerd, zodat u de mensen om u heen kunt leren kennen. Zoveel mogelijkheden voor u om een netwerk van professionele contacten te creëren voor de toekomst!

   

 • Dienstverlening 16.03.2021 Reacties uitgeschakeld voor Elektricien Eindhoven 040 lost 90% van de storingen direct op!

  Strijken, een geroosterd broodje maken of gebruik maken van het koffiezetapparaat, iets waar we dagelijks veel gebruik van maken. Het zou dan ook jammer zijn als je zonder stroom zou komen te zitten. Het eerste en beste ding wat je dan kan doen is een zeer ervaren elektricien inschakelen. Elektricien Eindhoven 040 heeft elke dag meerdere ervaren en gespecialiseerde elektriciens in dienst die je maar al te graag willen helpen met al je elektra storingen. Elektricien Eindhoven 040 lost ook 90% van de storingen direct op, unieke cijfers. Ook beschikken ze over een 24/7 noodservice.

  24/7 noodservice en andere werkzaamheden

  Elektricien Eindhoven 040 beschikt over een unieke 24/7 noodservice, deze noodservice kom je maar weinig tegen. De noodservice is de hele dag door bereikbaar, van ‘s ochtends vroeg tot laat in de nacht, 24/7 dus. Elke dag staan er meerdere monteurs klaar voor al je problemen. Het laat wel zien dat de monteurs voor je klaar staan en ook over genoeg ervaring en specialisatie beschikken, aangezien 90% van de storingen vrijwel direct opgelost worden. Je kan bij Elektricien Eindhoven 040 ook terecht voor al je werkzaamheden aan meterkasten en groepenkasten, denk hierbij aan reparaties, het vervangen of aanleggen. Ook voor al het andere aan elektra kan je ze bereiken, denk aan het aanleggen van elektra. Dankzij de vakmannen van elektricien Eindhoven 040 kan je er van zeker zijn dat alle elektra goed aangelegd wordt zonder fouten. Het is belangrijk dat elektra goed aangelegd wordt omdat fouten en beschadigingen kunnen zorgen voor kortsluitingen en brand. Dankzij de ervaren monteurs en het goede gereedschap wat hun gebruiken worden er minder fouten gemaakt. Bij elektriciens gaat het niet alleen om elektra, maar dus ook voor een veilige werkomgeving voor de elektriciens en ook een veilige leefomgeving voor de bewoners.

   

 • Dienstverlening 01.03.2021 Reacties uitgeschakeld voor Elektricien Rotterdam

  Elektricien Rotterdam

  Bij ons kunt u terecht voor groepenkasten vervangen, elektra aanleggen, stopcontacten vervangen, meterkasten analyseren, oplossen van storingen en nog veel meer. Wij zijn er voor iedereen die een ervaren elektricien nodig heeft. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare elektricien in Rotterdam en omgeving, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  VAKKUNDIG EXPERTISE

  Wij gaan al jaren mee en hebben veel ervaring opgebouwd in elektra. Wij zijn er voor iedereen met een elektra klus. Onze vakkundige elektriciens zijn gediplomeerd en staan voor u klaar. Op ons kunt u vertrouwen met vakkundig expertise. 

  FUNCTIONEERT UW GROEPENKAST NIET MEER GOED?

  Door slijtage en ouderdom kan uw groepenkast zijn optimale functie verloren hebben. Het is daarom van belang om uw groepenkast periodiek te laten onderzoeken. Zo voorkomt u ellende, zoals stroomuitval. Ga niet alleen rommelen aan een groepenkast maar schakel een van onze ervaren elektriciens in die u hierbij kunnen ondersteunen. Elektricien Rotterdam werkt efficiënt en vakkundig zodat u snel weer kunt genieten van een veilig woonsituatie.

  WERKZAAMHEDEN AAN UW GROEPENKAST

  Het is belangrijk voor uw eigen veiligheid, maar ook voor anderen dat uw groepenkast naar behoren functioneert. Een groepenkast moet passen bij uw stroomverbruik en dient regelmatig onderhouden te worden. Onze elektriciens zijn u graag van dienst bij het helpen van een groepenkast plaatsen, uitbreiden of vervangen.

  GROEPENKAST VERVANGEN

  Na uw verhuizing komt u tot ontdekking dat u een oude stoppenkast heeft. In alle nieuwe woningen worden tegenwoordig groepenkasten geplaatst. Groepenkasten zijn in tegenstelling tot stoppenkasten veiliger, door de aanwezigheid van een extra aardlekschakelaar. Een aardlekschakelaar zorgt ervoor dat kortsluiting en overbelasting voorkomen wordt. Bij Elektricien Rotterdam komt u makkelijk in contact met een ervaren elektricien die jarenlange ervaring heeft op het gebied van groepenkasten. Neem vandaag nog contact op met onze 24/7 storingsdienst om een afspraak met een van onze ervaren elektriciens in te plannen. Elektricien Rotterdam is te vinden op de Madeliefstraat 9, 3083 TA, Rotterdam

  https://www.elektricienrotterdam.nu/

  Tags: , ,

 • Dienstverlening 01.02.2021 Reacties uitgeschakeld voor Een mooie begrafenis in Utrecht

  Een begrafenis in Utrecht regelen is natuurlijk nooit fijn. Het is erg jammer dat het soms moet en dat het een deel van leven is. Dus als je een begrafenis in Utrecht moet regelen wil je natuurlijk wel dat het gemakkelijk gaat. Gelukkig kan je hier veel hulp voor krijgen. Er zijn genoeg begrafenisondernemers die je graag willen helpen met het proces zo gemakkelijk mogelijk maken. Dat is natuurlijk heel erg fijn voor jou want zo kan je in alle rust rouwen en ben je niet alleen maar bezig met de begrafenis in Utrecht. Ze zullen er namelijk voor zorgen dat het een mooie begrafenis in Utrecht is en dat jij en jouw familie zo min mogelijk hoeven te doen.

  Samen zijn

  Een begrafenis in Utrecht is natuurlijk een heel erg moeilijk moment voor jou en de dierbare van de helaas overleden persoon. Het liefst wil je er natuurlijk niet teveel over nadenken dat je iemand gaat verliezen. Maar jammergenoeg zal het voor iedereen ooit gebeuren. Je wil dan natuurlijk wel dat de begrafenis in Utrecht zo mooi en goed mogelijk is. Het is een belangrijk moment voor jullie allemaal dat jullie iemands leven in een manier vieren. Een begrafenis in Utrecht is belangrijk omdat je zo even samen kan zijn. En er voor elkaar kan zijn. En tijdens en na de begrafenis in Utrecht kunnen jullie dan samen rouwen om jullie dierbare.

  Hulp krijgen

  Wat erg fijn is aan een begrafenis in Utrecht is dat je er hulp voor kan krijgen. Dit is natuurlijk heel erg fijn als je anders de begrafenis alleen had moeten regelen. Zo kan je hulp krijgen van begrafenisondernemers. Deze zullen je goed helpen en alles voor je verzorgen. Samen zullen jullie dan een mooie begrafenis in Utrecht verzorgen, waar iedereen een herinnering aan zal overhouden.

 • Dienstverlening 19.01.2021 Reacties uitgeschakeld voor Wat is een VOG?

  Als je voor sommige beroepen in aanmerking wilt komen, dan moet je een VOG kunnen overhandigen. Maar waarom is dit nodig en wat is het?

  Een VOG staat voor verklaring omtrent het gedrag. Uit deze verklaring blijkt dat jouw justitiële verleden geen bezwaar vormt voor het uitoefenen van een specifieke taak, functie of beroep in de samenleving. Bij de aanvraag van een VOG bekijkt Justis of je in het verleden strafbare feiten hebt gepleegd. Dit kan er namelijk voor zorgen dat je een risico vormt voor de functie die je wilt gaan beoefenen. Sommige strafbare feiten vormen een bezwaar voor het ene beroep, maar niet voor het andere. Een snelheidsovertreding heeft bijvoorbeeld alleen invloed als je een taxichauffeur wilt worden.

  Wanneer je als werkgever een VOG moet ontvangen van een eventuele toekomstige werknemer, vraag dan altijd naar het origineel. Zo kun je er zeker van zijn dat het niet om een vervalsing gaat. Bij twijfel kun je als werkgever altijd contact opnemen met Justis.

  Wat is een VOG RP?

  Er zijn ook VOG’s die niet voor mensen zijn bedoeld, maar aan rechtspersonen zoals bedrijven en organisaties. Dit heet een VOG RP. Met een VOG RP kunnen bedrijven en organisaties aan partners, overheden en andere bedrijven aantonen dat ze geen strafbare feiten op hun naam hebben staan. Met een VOG RP laat je als bedrijf dus zien dat je in staat én betrouwbaar bent om de taak uit te voeren. Een VOG RP wordt daarom meestal gebruikt bij een contractafsluiting of om lid te worden van een organisatie.

  https://www.vognodig.nl/

  Tags: , ,

 • Dienstverlening 27.11.2020 Reacties uitgeschakeld voor Een geschil oplossen met mediation in Amsterdam

  Heb je een geschil met een andere partij of zijn jullie beide van een andere mening en weet je niet goed hoe je hier samen nog het beste uit kunt komen zonder dat een van de partijen daar bijzonder veel hinder van ondervindt? Dan is het zeker aan te raden om eens te kijken naar de mogelijkheden die er zijn te vinden bij de behulpzame mediation in Amsterdam. Wanneer je te maken hebt met een verschil van mening dan kan dat natuurlijk wel eens gebeuren en meestal kan je dat ook wel weer oplossen. Dat kan bijvoorbeeld een meningsverschil betreffen tussen een werknemer en een werkgever, maar daarnaast kan dit ook gaan over bijvoorbeeld een zakelijke relatie van een ondernemer. In verschillende situaties kan je hiermee te maken krijgen en het is altijd zaak om dit zo snel en zo goed mogelijk weer op te lossen.

  Herstellen

  Middels het inschakelen van de mediation in Amsterdam zal je ervoor zorgen dat dit allemaal weer zo snel mogelijk wordt hersteld. De relatie tussen de beide partijen hoeft natuurlijk niet fantastisch te zijn, maar je wil ook niet dat er van alles en nog wat in de lucht hangt want dat komt een heleboel andere zaken in het leven weer niet tegen goede. Zeker niet als je op een ander gebied nog met elkaar te maken hebt en daar niet zomaar onderuit kan of elkaar gewoon nodig hebt, zoals bij de bovenstaande voorbeelden beide het geval is.

  Mediator

  Bij mediation in Amsterdam wordt er een zogeheten mediator ingeschakeld die een expert is op dit gebied en goed weet wat er moet gebeuren om beide partijen tot een oplossing te laten komen. Daarbij is de mediator van de mediation in Amsterdam helemaal onpartijdig en laat het gewoon zomaar op zijn beloop. Maar daarbij wordt er wel een gesprek geleidt, die zonder de aanwezigheid van de mediator niet te voeren is.

   

 • Dienstverlening 26.11.2020 Reacties uitgeschakeld voor Goede keuze maken in grafstenen in Drenthe

  Opzoek naar memorabele grafstenen in Drenthe? Dan zit je hier zeker goed. Het blijft lastig om de juiste grafsteen uit te zoeken voor een dierbare. Zelf zit je waarschijnlijk nog vol met emoties waardoor het lastig kan zijn om een goede keuze te maken. Waarschijnlijk denk je hier het liefst nog even niet over na en verwerk je eerst rustig je emoties. Helaas kan dat niet, en heb je een binnenkort een begrafenis waarvoor een grafsteen geregeld moet worden. Gelukkig zijn wij er voor je. Wij bieden een breed assortiment van grafstenen in Drenthe zodat je zeker weet dat er eentje tussen zit die bij jouw dierbare past. We helpen je graag door je te adviseren welke grafsteen geschikt zal zijn. Er zijn namelijk best wel wat verschillende aspecten waarop je moet letten als je een grafsteen aanschaft.

  Keuzemogelijkheden

  Zoals hierboven genoemd zijn er heel wat mogelijkheden als het gaat om grafstenen in Drenthe. Ten eerste heb je de keus tussen allerlei materialen. Je kan bijvoorbeeld een grafsteen van bijvoorbeeld glas, brons, aluminium of hout laten maken. Toch is het meest gekozen materiaal natuursteen. Natuursteen wordt vaak gekozen omdat het erg goed bestand is tegen weersinvloeden. Het zal niet aangetast worden door de zon of door de regen. Met natuursteen kunnen we je dertig jaar garantie geven. Daarnaast heb je ook nog keuze in de vorm van de grafsteen. Ga je voor een traditionele grafsteen of voor een moderne? De mogelijkheden met grafstenen in Drenthe zijn dus eindeloos.

  Meer informatie

  Wil je meer weten over de grafstenen in Drenthe? Dat kan door een bezoek te brengen aan onze toonzaal. Op die manier krijg je een beter beeld van wat voor grafstenen in Drenthe we allemaal aanbieden. Dan zal je uiteindelijk beter een keuze kunnen maken in welke grafsteen nou goed geschikt is voor jouw dierbare.

   

   

   

 • Dienstverlening 02.06.2020 Reacties uitgeschakeld voor De beste catering in Apeldoorn. Waarop moet u letten?

  Honderd procent garantie op een topfeest!

  Staat er bij u thuis in Apeldoorn een feestje op de planning? Of heeft u plannen om het jubileum van uw Apeldoornse bedrijf te vieren? Kies dan voor een fraai feest met catering in Apeldoorn. Feesten organiseren is iets dat u aan professionals moet overlaten, als u 100 procent garantie op een topfeest wilt hebben. Zeker als u voor een goed feest met lekker eten en drinken gaat, is het inschakelen van een ervaren bedrijf voor het regelen van de catering in Apeldoorn aan te raden. Maar hoe zit dit eigenlijk? Wat maakt een goed cateringbedrijf onmisbaar voor een geslaagd feest?

  Professionele catering in Apeldoorn ontzorgt u volledig

  ‘Waar is dat feestje, hier is dat feestje!’ De kreet is welbekend, maar organisatoren van leuke feesten missen het feestgewoel vaak zelf. Ze zijn immers drukken met alles in goede banen leiden en willen alle gasten van voldoende eten en drinken voorzien. Als u ook in deze valkuil trapt, beleeft u een wel een feest maar bent u de hele avond in de weer. Zonder dat u zelf écht van het feest mee te kunnen genieten. Bel daarom een goed bekendstaande catering in Apeldoorn om u dit soort werk uit handen te laten nemen. Want ook u heeft recht op een feestje, zeker als u er zelf (volop) in geïnvesteerd heeft.

  Veel keuze aan menu’s, hapjes en dranksoorten

  Veel cateraars in en rond Apeldoorn hebben een uitgebreid menu. Ze hebben qua soorten eten en drank voor elk wat wils. Of u nu een lopend buffet met wilt organiseren met saté, vis, biefstukken, gehaktballen of snacks, of gaat voor Italiaanse pasta: het is allemaal mogelijk bij een professioneel cateringbedrijf. Neem nu contact op met een lokaal bedrijf voor een goed georganiseerde catering in Apeldoorn op uw feest!

 • Dienstverlening 24.04.2020 Reacties uitgeschakeld voor Hoe kies je een outplacementbedrijf?

  Het doel van elk outplacementbedrijf is om voor jou een nieuwe baan te vinden.

  Als je goed kiest, biedt vloww expertise een echte meerwaarde; ook al zijn de methodes verschillend, bedrijven bieden sterk vergelijkbare diensten aan. Hoe kies je nu het beste outplacementbedrijf?

  1.Voor welk type werknemer is outplacement bedoeld?

  Tot nu toe was outplacement voorbehouden aan leidinggevenden, maar wat de kosten betreft, wordt outplacement steeds toegankelijker en wordt het steeds vaker aangeboden aan het middenkader door bedrijven die hun goede werkgeversimago willen behouden. Bij veel bedrijven bieden wij van Duodesk methoden aan die geschikt zijn voor elk personeelsniveau, van leidinggevenden tot het middenkader en het reguliere personeel.

  2. Hoeveel en wie betaalt?

  De honoraria van bedrijven variëren, maar over het algemeen liggen ze tussen 15 en 20% van het bruto jaarsalaris. Bij het MKB bedragen deze honoraria tussen 10 en 15% van het bruto jaarsalaris. Door de besparing die uw werkgever maakt, kunt u bovendien een hoger salaris bedingen, in plaats van het hoogste tarief te betalen voor de outplacementdiensten. Dit alles terwijl u er zeker van bent dat u de beste dienstverlening krijgt.

  3. Welke aanpak?

  Sommige outplacementbedrijven bieden gewoon een luxueuze accommodatie aan: een kantoor met een dikke leaseauto en een assistent. Tegenwoordig is het zoeken naar een geschikte baan echt hard werken. We moeten nieuwe methoden begrijpen en effectief gebruiken om een nieuwe werkomgeving te zoeken. We moeten ons onderscheiden, want dankzij het internet hebben bedrijven en professionele recruiters ook toegang tot duizenden potentiële profielen. Het is daarom van groot belang dat u uw consultant naar de gebruikte aanpak vraagt, zodat u snel weer aan het werk kunt.

  4. Het kiezen van uw begeleider

  Uw begeleider begeleidt u gedurende uw hele loopbaantransitie, dus een persoonlijke, culturele en professionele fit is essentieel. Bij Duodesk kiezen we je begeleider op basis van deze criteria voor de best mogelijke fit. Daarom bieden we gedurende de hele missie iemand aan die gespecialiseerd is op het gebied van communicatie, imago, etc.

  5. De tools om een baan te vinden

  Om snel een baan te vinden, moet je zoveel mogelijk sollicitatiegesprekken hebben. Om dit te kunnen doen moet je onbeperkt toegang hebben tot beschikbare vacatures die je misschien interesseren. Bij Duodesk hebben we onze eigen aanpak waarmee we je de vacatures kunnen aanbieden die het beste aansluiten bij je profiel. Ook gebruiken we hierbij ons eigen netwerk.

  Kortom, wanneer je op het juiste moment goed gekozen wordt, biedt Bureaudoet toegevoegde waarde.

 • Dienstverlening 22.10.2019 Reacties uitgeschakeld voor Van de Kamp levert ervaren stukadoors voor Harderwijk

  Van de Kamp levert ervaren stukadoors voor Harderwijk

  Uw woning is uw eigen paleisje. Niet zo verwonderlijk dus dat u alles in het werk stelt om er met uw meubels en uw vloer- en raambekleding een sfeervol persoonlijk domein van te maken. Maar hoe is het met de wanden in uw woning gesteld? Zijn die nog steeds gewoon strak wit of ondersteunen ze inmiddels op kleurrijke wijze de sfeer in uw huis? Als dat laatste nog niet het geval is en u daar graag verandering in aan wilt brengen, dan zijn de stukadoors in Harderwijk van Van de Kamp u graag behulpzaam. Ons team bestaat uit professionele stukadoors die Harderwijk veelvuldig als hun werkterrein beschouwen. We komen ook graag bij u langs om de wanden in uw woning op professionele wijze van een nieuwe kleur te voorzien.

  Persoonlijke aandacht voor al uw stuc wensen

  Het is ook goed voorstelbaar dat u een stukadoor in Harderwijk liever in wilt zetten voor het aanbrengen van sierpleister op een of meer van uw wanden. Ook op dat vlak zijn we u graag van dienst. We beschikken over vaklui die van het realiseren van sierpleisterwerk hun passie hebben gemaakt, waardoor ze u op dat vlak van een onovertroffen eindresultaat kunnen voorzien. Wat uw specifieke stuc wensen ook zijn, bij Van de Kamp begint elk traject altijd eerst met een persoonlijk gesprek waarin we uw vragen beantwoorden en we u desgewenst – samen met een onafhankelijke stylist – van een kosteloos professioneel kleuradvies voorzien. We zijn namelijk van mening dat we alleen maar het allerbeste eindresultaat aan u kunnen presenteren als we vooraf nauwgezet uw verlangens goed in kaart hebben gebracht.

  Uw stukadoor in Harderwijk herstelt schade snel en goed

  Ongeacht of u in een oude of nieuwe woning woont, het is altijd mogelijk dat er schade aan uw wanden of plafonds ontstaat die wat u betreft snel hersteld dient te worden. Naast het aanbrengen van fraaie kleuren en sierpleisterwerk zijn onze stukadoors in Harderwijk ook regelmatig actief als professionele schadeherstellers middels onder meer het repareren van scheuren en het wegwerken van waterschade vlekken.

Archief