• Dienstverlening 05.03.2019 Reacties uitgeschakeld voor Meer tijd voor andere zaken? Besteed dan uw administratie uit

  Op zoek naar een administratiekantoor om uw administratie uit te besteden? Dan zit u bij ons goed. Er zitten erg veel voordelen aan uw loonadministratie uitbesteden en salarisadministratie uitbesteden. Op zoek naar salarisadministratie in Valkenswaard of administratiekantoor in Valkenswaard? U leest het in deze blog.

  De voordelen van een administratiekantoor in Valkenswaard

  Op zoek naar een administratiekantoor in Valkenswaard om uw administratie uit te besteden? Het is een afweging die weloverwogen gemaakt dient te worden. Een van de vele voordelen van het uitbesteden van uw administratie is dat u er veel minder omkijken naar hebt. U hoeft zich niet alleen meer te verdiepen in allerlei regels of wetgevingen, hierdoor heeft u tijd voor andere zaken. Op zoek naar administratiekantoor in Valkenswaard of administratiekantoor in Veldhoven? Wij van administratiekantoor AD-Vi kunnen u hier goed bij helpen.

  Zoekt u een boekhouder in Valkenswaard?

  Een boekhouder houdt zich bezig met verschillende zaken. Bijvoorbeeld het bijhouden van inkomsten en uitgaven. Zo houdt u overzicht in de financiële situatie van uw onderneming. Ook het bijhouden van financiële transacties, verslagen opstellen en nauwkeurig verifiëren van documenten behoort tot het takenpakket. Een boekhouder is verantwoordelijk voor het opmaken van facturen en nog vele andere werkzaamheden

  Administratieve dienstverlening ZZP en MKB

  Er zijn tal van bedrijven voor het uitbesteden van uw administratie. Sommige bedrijven zijn goed in de administratie van ZZP’ers, terwijl andere bedrijven beter zijn in de administratie van een MKB. Wanneer u uw administratie wilt uitbesteden, kijk dan goed naar wat voor bedrijf u kiest. Een boekhouder voor ZZP’ers heeft waarschijnlijk niet de capaciteit voor de administratie van een MKB.  

  Op zoek naar een boekhouder in Valkenswaard? Of een administratiekantoor in Veldhoven? Dan bent u bij AD-Vi aan het juiste adres. 

  https://www.advi.nl/

  Tags: , , ,

 • Dienstverlening 10.12.2018 Reacties uitgeschakeld voor De nummers van Zalando en Telfort nodig? Bel 0906-1850!

  Het Telfort klantenservice telefoonnummer verkrijg je snel als je kijkt op klantenservicetelefoon.nl of als je belt met 0906-1850.

   Klantenservicetelefoon is een dienstverlener die zich zowel op bedrijven als op particulieren richt. De dienst die verleend wordt, is in de allereerste plaats het verstrekken van actuele gegevens van klantenservices in Nederland. Daarnaast worden aanvullende, belangrijke en interessante gegevens verzameld en gedeeld.

  We geven een voorbeeld van telecomprovider Telfort. Het volgende valt te melden. Telfort is een dochteronderneming van KPN die in 1996 is opgericht. Aanvankelijk kon je bij Telfort alleen terecht voor vaste telefonie. Al snel kwamen daar mobiel bellen, internet en interactieve tv bij. Het productaanbod is bijzonder compleet. Of je nu een voorkeur hebt voor sim only, prepaid of een abonnement met toestel; Telfort heeft het in de aanbieding. Als je zaken combineert ben je bij Telfort extra voordelig uit. Het loont dus zeker de moeite om alle opties eerst te overwegen. 

  Zalando, online shoppen voor iedereen

  Zalando bellen kun je het best op doordeweekse dagen tijdens kantoortijden doen. Dan zijn de klantenservicemedewerkers actief. Zij kunnen vragen beantwoorden over je bestelling, garantievoorwaarden, acties, kortingen, betalen, maattabellen et cetera. Vanzelfsprekend zullen ze je ook extra informatie geven over bepaalde producten uit het assortiment.

  Op social media is Zalando behoorlijk actief. Je vindt de van oorsprong Duitse firma op Twitter, Facebook, Pinterest en Instagram. Heb je nog nooit iets gekocht bij Zalando? Dan vind je het vast boeiend om ervaringen van andere klanten te lezen. Op klantenservicetelefoon.nl staan meerdere reviews. We hopen dat je er iets aan hebt!

   De collectie van Zalando is zeer actueel en compleet. We geven enkele voorbeelden van populaire items. Skinny fit jeans, minirokjes, leggings, jersey jurkjes, blouses en allerhande accessoires voor dames. Mannen houden erg van sweaters, rugzakken, sneakers, poloshirts, straight leg jeans, jackets, mantels en zonnebrillen. En voor kids worden naast casual kleding en sportkleding de volgende spullen vaak aangeschaft: schooltassen, petten en riemen.

  https://klantenservicetelefoon.nl
 • Dienstverlening 30.11.2018 Reacties uitgeschakeld voor Attributen voor je AirGo Pro ademhalingsset

  Zodra je eenmaal de goede middelen en materialen in huis hebt om te kunnen blijven ademhalen in diverse abnormale omstandigheden, moet je ook de losse attributen kunnen bestellen om het totaalpakket werkend te houden. Bij een ademluchtfles hoort dan ook een ademluchtcilinder. Deze cilinder sluit je aan op de ademhalingsset. Door de uitstroombeveiliging die er op de cilinder zit, loopt je cilinder niet langzaamaan leeg. Dit zou namelijk erg gevaarlijke situaties op kunnen leveren. Je moet van de cilinder op aan kunnen, als je die correct aangesloten hebt.

  Levensduur

  De luchtcilinder blijft vijftien jaar goed. Je kunt de cilinder dus zodra hij leeg is weer laten vullen, totdat de cilinder aan het zestiende jaar begint. Voor dat moment wordt het tijd om de cilinder te vervangen, want de kwaliteit van de lucht wordt dan niet meer gegarandeerd. De koppeling van de cilinder maakt het overigens makkelijk om snel in situaties te kunnen wisselen van cilinder. Als er paniek is wil je niet te lang moeten draaien of peuteren om de oude cilinder los te maken en de nieuwe cilinder te bevestigen.

  Veiligheid waarborgen

  Ademluchtcilinders zijn geen ongevaarlijke objecten. Door de druk van driehonderd bar die er op de fles staat, moet de cilinder dan ook goed behandeld worden. Niet alleen tijdens het opslaan van de flessen, maar ook zodra ze voor gebruik ingezet worden. De bevestiging op het ademluchttoestel dient altijd nauwkeurig en zorgvuldig te gebeuren. Afhankelijk van het soort inkoper van de cilinders, kan deze de fles wel of niet zelf vullen. Er zijn namelijk speciale opleidingen om de luchtcilinders te kunnen vullen. Dat zegt in ieder geval iets over het feit dat het vullen en gebruiken van de luchtcilinders nooit helemaal zonder gevaar is. Een goed voorbereid en geïnstrueerd mens telt voor twee in dit soort situaties.

 • Dienstverlening 14.05.2018 Reacties uitgeschakeld voor Met geavanceerd apparatuur is uw daklekkage snel ontdekt en opgelost

  Of u nu een eigen huis of een bedrijf heeft, een daklekkage is altijd vervelend. Wat de omgang daarvan ook is, u wilt natuurlijk dat het zo snel mogelijk opgelost is. Alleen is het verhelpen een vak apart. Schakel hiervoor een specialist in met meer dan veertig jaar aan ervaring. Dakonderhoud Nederland gaat tijdens het opsporen en repareren secuur te werkt. Er wordt gebruik gemaakt van gecertifieerde materialen. Dit biedt u een optimaal resultaat en zo weinig mogelijk overlast. Uw daklekkage is binnen de kortste keren verholpen! Wat voor type dak u ook heeft, in vele gevallen kan de specialist het verhelpen. Wilt u zo lang mogelijk genieten van het gerepareerde dak? Om lekkages te voorkomen wordt er geadviseerd regelmatig onderhoud uit te laten voeren op uw dak.

  Voorkom daklekkage op uw pannendak

  Heeft u een oud huis? Bezit u een eigen boerderij of heeft u een villa? Wat voor woning u ook heeft, een daklekkage is altijd mogelijk. Het komt in vele gevallen voor dat dakpannen beschadigd zijn, panlatten gaan rotten of dat de nokvosten scheuren. Een daklekkage komt hierdoor regelmatig voor en dit wilt u uiteraard zo snel mogelijk oplossen. Door dakpannen te hergebruiken kunt u besparen op de renovatiekosten. Laat dampdoorlatende folie aanbrengen of nieuwe panlatten monteren door Dakonderhoud Nederland. Zijn uw dakpannen zo ver beschadigd dat deze vervangen moeten worden? Kies dan voor een goedkope variant in de vorm van geglazuurde pannen of edelen engobe dakpannen. De dakpannen zijn duurzaam en zorgen er ook nog eens voor dat ze vele jaren meegaan.

  Een daklekkage wordt binnen 24 uur beoordeeld

  Pannendak laten repareren? Het is van groot belang om dit door een professioneel bedrijf te laten doen. U wilt immers dat lekkages zo snel mogelijk verholpen worden en dat deze niet nog meer schade aanricht aan uw woning. Bij Dakonderhoud Nederland bent u verzekerd van een goede service en de nodige kennis en ervaring. Al meer dan veertig jaar is het bedrijf zowel particulieren als bedrijven van dienst. Zodra u naar Dakonderhoud Nederland belt, staat er binnen 24 uur iemand bij u voor de deur. Uw probleem wordt beoordeeld en er wordt direct een offerte opgemaakt. Wordt een noodgeval geconstateerd? In dit geval wordt het probleem direct voor u opgelost!

  Tags:

 • Dienstverlening 04.04.2018 Reacties uitgeschakeld voor Bedrijfsuitje

  Bedrijfsuitje

  Om iets leuks te orangisten met het hele team, dat kan vrij veel tijd kosten. Daarom is het ook belangrijk om een bedrijfsuitje den haag / teamuitje den haag te laten organiseren door een echte expert op dit gebied. Kies dan ook voor een betrouwbaar evenementen bureau met veel ervaring op het gebied van evenementen organiseren. Een leuk uitje om te ondernemen met een groep van werknemers op het bedrijf is de Sherlock Holmes Tablet Game die georganiseerd wordt in Rotterdam. Dit uitje bestaat dan ook uit ontzettend veel spanning en avontuur, en zorgt ervoor dat u een zeer leuke tijd kunt beleven. 

  Bedrijfsuitje Den Haag

  Tijdens het Sherlock Holmes Tablet Game uitje is de politie van Den Haag op zoek naar een moordenaar die zich ergens bevindt in de omgeving van Den Haag. Bij dit uitje gaat u in teams op zoek naar de bekende Jack The Ripper die zich ergens bevindt. Alle deelnemers van dit uitje krijgen dan ook een tablet waarbij er op basis van een goede technologie en verschillende gps aanwijzingen uw plaats wordt aangegeven en op basis hiervan worden er verschillende hits en aanwijzingen gegeven. Daarnaast kunt u echt de strijd aangaan met andere collega’s. De totale duur van dit uitje is 1,5 uur tijd waarin er veel verschillende speurtochten ondernomen kunnen worden. Doordat het spel verschillende aanwijzingen bevat op verschillende plekken in Den Haag is het nodig om flink rond te lopen. Aan het einde van de rit is het belangrijk om zo veel mogelijk motieven verzameld te hebben. Daarnaast ga je tijdens dit uitje ook proberen te achterhalen wat de identiteit van de dader is en waar het moordwapen is. De beste speurneus met de meeste leads en aanwijzingen naar de moordenaar en het wapen wint dan ook dit spel. Bij dit uitje krijgt elk team van 3 tot 5 personen een eigen tablet waarmee er aan de slag wordt gegaan. Ook is er een drankje inbegrepen en is dit leuke uitje te boeken op alle dagen van de week, en alle tijdstippen.

  Teamuitje Den Haag

  Voor dit bedrijfsuitje kunt u natuurlijk ook kiezen voor iets anders. Zo is de Popquiz Diner in Den Haag een echte aanrader. Deze quiz gaat over de muziek. Tijdens deze quiz wordt er in verschillende groepen gekeken wie de meeste kennis over de muziek heeft. Dit is dan ook een echte wedstrijd en zo gaat de winnaar met een leuke prijs naar huis. Deze popquiz wordt gecombineerd met een heerlijk diner. Wanneer u kiest om dit uitje te doen kunt u zelf een muziek categorie aangeven waarover u wilt dat de popquiz gaat. Kies bijvoorbeeld voor de jaren 60 en 70, of kiest u ervoor om een quiz te doen over de muziek vanaf 2000 tot nu? Daarnaast kunt u ook kiezen voor een popquiz met vragen over muziek wereldwijd, etc. Na afloop van deze wedstrijd blijkt het hoeveel kennis u heeft over verschillende nummers en bands en ontvangt de winnaar een leuke verrassing!

  https://www.eventspot.nl/bedrijfsfeesten
 • Dienstverlening 23.01.2018 Reacties uitgeschakeld voor Wat is leiderschap? Wat is management?

  Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen leiderschap en management. Zijn ze hetzelfde? Hebben professionals deze kwaliteiten – of kost het een lange tijd om een of beide te leren? Deze vragen zijn maar het topje van de ijsberg. In dit artikel kijken Robert Haringsma Instituut voor Positieve Psychologie naar beiden.

  Wat is leiderschap? Wat is management?

  De woorden “leider” en “manager” worden vaak gebruikt in het bedrijfsleven en worden vaak uitgewisseld. Maar heb je je ooit eens afgevraagd wat ze eigenlijk betekenen?

  Wat doet een manager?

  Een manager is een onderdeel van de organisatie die de verantwoordelijkheid heeft om vier belangrijke managementfuncties uit te voeren: plannen, organiseren, besturen en controleren. Maar zijn alle managers ook leiders?

  De meeste managers hebben ook de neiging om leiders te zijn, maar ALLEEN wanneer ze adequaat de leiderschapsverantwoordelijkheden kunnen uitvoeren, zoals communicatie, motivatie, inspiratie opwekken en begeleiden, en personeel aanmoedigen om productiever te zijn.

  Jammer genoeg zijn niet alle managers ook leiders. Sommige managers hebben slechte leiderschapskwaliteiten en het personeel volgt alleen de opdracht van het management omdat ze dat moeten – niet omdat ze overgehaald of geïnspireerd werden door een leider.

  Managementplichten zijn meestal het formele gedeelte van een baanbeschrijving; Ondergeschikten volgen jouw aanwijzingen door jouw professionele titel of benaming. De hoofdtaak van een manager is om alle organisatorische doelen te volbrengen; ze nemen vaak niet veel andere onderwerpen in overweging. Managers worden zowel voor hun eigen acties verantwoordelijk gehouden als die van hun ondergeschikten. Bij deze titel hoort autoriteit en het voorrecht om te promoveren, aannemen, ontslaan, disciplineren of personeel te belonen voor hun prestaties of gedrag.

  Wat doet een leider?

  Het grootste verschil tussen management en leiderschap is dat leiders niet persé een managementpositie hebben of innemen. Simpel gezegd hoeft een leider geen gezagsdrager van de organisatie te zijn; een leider kan iedereen zijn.

  Anders dan bij managers worden leiders gevolgd voor hun persoonlijkheid, gedrag en overtuigingen. Een leider is persoonlijk geïnvesteerd in taken en projecten en demonstreert een grote hoeveelheid passie voor zijn werk. Leiders vinden het succes van hun volgers erg belangrijk en helpen hen om hun doelen met tevredenheid te bepalen – deze doelen hoeven niet binnen het bedrijf te zijn.

  Het is niet altijd tastbare of formele macht die een leider heeft over zijn volgers. Tijdelijke macht wordt gegeven aan een leider en kan worden vastgesteld op basis van de leider zijn vermogen om zijn volgers aanhoudend te inspireren en motiveren.

  Train je leiderschap bij IvPP!

   

  http://www.ivpp.nl/leiderschap/training
 • Dienstverlening 02.01.2018 Reacties uitgeschakeld voor Opslag wordt geregeld door het verhuisbedrijf in Gouda en omstreken

  Heeft u goederen of inboedel die (tijdelijk) opgeslagen moeten worden? In dat geval wilt u uiteraard een partij inschakelen die daar zorgvuldig mee omgaat. Het zijn immers uw persoonlijke eigendommen die van belangrijke waarde voor u zijn. Door te kiezen voor Willemse Verhuizingen bent u verzekerd van een veilige opslag, zonder dat er tussentijdse schade wordt opgelopen. Het team draagt professioneel zorg voor uw bezittingen en u krijgt weer overzicht in uw woning doordat uw spullen in de opslag staan! Wacht niet langer en schakel vandaag nog het verhuisbedrijf, in de buurt van Gouda, in voor de opslag van uw inboedel!

  Uw kantoormeubilair is in goede handen bij het verhuisbedrijf in de regio Gouda

  Naast het verzorgen van verhuizingen is ook uw kantoormeubilair in goede handen bij Willemse Verhuizingen. U wilt immers dat de verhuizing van uw kantoormeubilair zo soepel mogelijk verloopt, toch? Is uw meubilair aan een update toe? In dat geval zorgt het verhuisbedrijf in de regio Gouda voor de complete inrichting van uw kantoor, mét nieuw meubilair indien gewenst. De meubelen worden vakkundig en snel geplaatst en gemonteerd, in de opstelling zoals u het wilt. Van het inhuizen tot het opbouwen en van het inrichten tot aan het afstellen. Gaat het team van Willemse Verhuizingen binnenkort ook aan de slag met uw kantoor?

  Het verhuisbedrijf in de buurt van Gouda voor particuliere en zakelijke verhuizingen

  Iedere verhuizing is weer anders. Woont u in een appartement op de vijfde verdieping? Dan is er een andere manier van verhuizen nodig dan wanneer u naar een ander kantoorpand gaat verhuizen vanaf de begane grond. Met jarenlange ervaring werkt het team van Willemse Verhuizingen volgens een strakke planning, zodat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Maar naast verhuizen biedt het verhuisbedrijf in de buurt van Gouda iets extra’s: de Handy-man service. Hiermee profiteert u van handige werkzaamheden zoals het ophangen van lampen en het bezemschoon opleveren van uw woning of kantoorpand. Het enige wat u nog hoeft te doen, is genieten van een volledig verzorgde verhuizing!

  Tags:

 • Dienstverlening 01.12.2017 Reacties uitgeschakeld voor Een antecedentenonderzoek: wat is het precies?

  Een antecedentenonderzoek: wat is het precies en hoe gaat het in zijn werk? Een antecedentenonderzoek is een onderzoek naar incidenten uit het verleden, ook wel een achtergrondcheck genoemd. Wanneer u onzeker bent over de achtergrond van bepaalde personen, bijvoorbeeld over de achtergrond van uw (toekomstige) relaties of werknemers, dan kunt u het verleden van die personen door een specialist laten checken. De specialist gaat dan gericht observeren, voert buurtonderzoek uit en controleert vroegere activiteiten, zoals opleiding en werk. De ware identiteit van personen wordt zo achterhaald. Waar vindt u een specialist die een antecedentenonderzoek voor u kan uitvoeren? Een betrouwbaar recherchebureau als H.B. Investigations beschikt over de juiste expertise en professionaliteit.

  Uitgebreid, objectief en discreet antecedentenonderzoek bij de specialist

  Wilt u meer te weten komen over de achtergrond van bepaalde personen? Heeft u bijvoorbeeld twijfels over het verleden van sollicitanten? Dan kunt u een antecedentenonderzoek laten uitvoeren. Het is verstandig daarvoor een specialist in te schakelen. Alleen de specialist kan u er namelijk van verzekeren dat er uitgebreid en objectief onderzoek wordt gedaan, dat tegelijkertijd op een discrete manier wordt uitgevoerd. Zo kan H.B. Investigations het antecedentenonderzoek op de juiste manier voor u uitvoeren. De specialist biedt altijd een persoonlijke service op maat. Dit houdt in dat het recherchebureau te allen tijde onopvallend te werk gaat en dat het bureau op zorgvuldige wijze met gevoelige informatie en gegevens omgaat.

  Neem het zekere voor het onzekere met een antecedentenonderzoek

  Een antecedentenonderzoek is zeker aan te bevelen wanneer u echt wilt weten met wie u in zee gaat. Maar hoe moet dat dan precies? U kunt er dan voor kiezen een antecedentenonderzoek te laten uitvoeren. Met zo’n onderzoek wordt de achtergrond en het verleden van personen achterhaald en gecontroleerd. Zo neemt u het zekere voor het onzekere wanneer u of uw familie of vrienden een nieuwe vriendschap sluiten of relatie starten of u een nieuwe werknemer aanneemt. Met een screening worden zuivere of onzuivere bedoelingen direct achterhaald. H.B. Investigations, professioneel en betrouwbaar recherchebureau, kan een antecedentenonderzoek uitvoeren voor zowel particulieren als bedrijven.

   

  Tags:

 • Dienstverlening 27.11.2017 Reacties uitgeschakeld voor Voor zowel grote als kleien projecten helpt de totaalinstallateur u verder

  Of u nu particulier of zakelijk klant bent. Voor beiden bent u bij MRO Elektrotechniek van harte welkom. Bent u op zoek naar de totaalinstallateur in elektrotechniek voor uw bedrijfspand? Of wilt u juist voor uw woning een specialist inschakelen? MRO Elektrotechniek biedt zijn diensten aan zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor kunt u dus altijd terecht bij deze totaalinstallateur! Zij kunnen u van dienst zijn bij elektrotechniek, maar ook bij klimaatbeheersing en sanitair- en loodgieterswerk. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in duurzame energie, waardoor ze ledverlichting, oplaadpunten en zonnepanelen kunnen installeren. U kunt dus echt rekenen op een totaalpakket bij deze specialist uit het Brabantse Raamsdonkveer en u vindt alle disciplines onder één dak. Handig hierbij is dat u altijd één vast aanspreekpunt heeft voor al uw werkzaamheden.

  Kies voor een totaalinstallateur die thuis is in alle klimaatbeheersingsinstallaties

  Een klimaatbeheersingsinstallatie is een vak apart. Het beste kunt u hiervoor een gespecialiseerd bedrijf inschakelen. Bent u op zoek naar een totaalinstallateur die u kan helpen bij het onderhouden of aanleggen van klimaatbeheersing? Kies dan voor een gespecialiseerd bedrijf als MRO Elektrotechniek. Zij kunnen u uitstekend van dienst zijn bij alles wat met klimaat installaties te maken heeft. Ze kunnen u helpen bij zonne-energie, klimaatbeheersing, lage tempratuur verwarming, airco-installaties, warmteterugwinning, mechanische ventilatie, warmtepomp systemen, cv-aanleg en ketelvervanging. Ze zijn op de hoogte van de eisen die gelden in de utiliteitsbouw voor verwarming- en luchtbehandelingsinstallaties. Daarom houdt deze totaalinstallateur zich altijd aan de geselde NEN-normen en kiezen ze niet automatisch voor de standaardoplossing, maar leveren ze maatwerk. Hierdoor weet u zeker dat u de klimaatbeheersing heeft die bij uw bedrijfspand of woning past!

  Laat reparaties en montage op het gebied van elektrotechniek over aan de totaalinstallateur

  Een goede service en strakke planning. Dit zijn enkele voordelen waarvan u profiteert zodra u een bedrijf inschakelt. Voor al uw reparaties en installaties op het gebied van elektrotechniek kunt u terecht bij een totaalinstallateur. Zij hebben energiebesparing en comfort hoog in het vaandel staan en houden zich aan de huidige NEN-normen. MRO Elektrotechniek uit Raamsdonkveer is zo’n totaalinstallateur. Zij zijn gespecialiseerd in sterktestroom- en zwakstroominstallaties, datanetwerken en telecommunicatie, toegangscontrolesystemen, camerasystemen, inbraakbeveiligingen, brandmeldinstallaties en verlichtingsoplossingen. U kunt rekenen op een goede service waarbij overlast voor bewoners of andere onderaannemers tot het minimum wordt beperkt. Ook werken ze met een strakke planning en overleggen ze goed met u als ondernemer of particulier. U kunt bij een totaalinstallateur ook terecht voor klimaatbeheersing, sanitair- en loodgieterswerk en duurzame energie. Daarom kiest u voor de diensten van de totaalinstallateur!

  Tags:

 • Dienstverlening 15.11.2017 Reacties uitgeschakeld voor Alles schoon door de hulp van een professional in schoonmaakwerk nabij Helmond

  Zoekt u een specialist voor het schoonmaakwerk van uw kantoor- of bedrijfspand in Helmond of Eindhoven? Kies dan voor de specialist Fideel, deze kan uw gehele pand onder handen nemen. Bij dit bedrijf vindt u een ervaring die teruggaat tot 1973. In die tijd hebben zij alles geleerd wat er te leren valt over het schoonmaken van bedrijfspanden en beschikken ze over een grote zakelijke en particuliere klantenkring. Een schoonmaakster van Fideel let bij het schoonmaken van uw pand in Eindhoven dan ook op zaken waar een bedrijf met minder ervaring wellicht niet op zou letten. Daarbij kiest u voor een partner die constant op zoek blijft naar nieuwe methoden en technieken om het schoonmaakwerk efficiënter en effectiever te maken. En daar doet u uw voordeel mee!

  Schoonmaakwerk én asbestsanering in Helmond en Eindhoven

  Wanneer uw bedrijfspand vlak na de Tweede Wereldoorlog is gebouwd, is er een grote kans dat uw pand asbest bevat. In deze periode werd asbest namelijk verwerkt als isolatiemateriaal. Op zich is dit geen probleem, tenminste, zolang u er niet aankomt. Zodra er panelen of pijpleidingen worden opengemaakt kan asbest vrijkomen en dan heeft u wel te maken met serieuze gezondheidsrisico’s. Met de diensten van een schoonmaakster van Fideel uit Eindhoven kunt u dan ook twee vliegen in een klap slaan. Het schoonmaakwerk wordt voor u in Eindhoven of Helmond tot in de puntjes verzorgd, terwijl tegelijkertijd de nog aanwezige asbest in het pand op professionele wijze wordt verwijderd. Dat is pas service!

  Een schoonmaakster in Eindhoven die kan vlammen voor een brandschoon resultaat

  Hoe goed klinkt het: een schoon kantoor dat netjes is opgeruimd wanneer u ’s ochtends binnenloopt. U hoeft geen ramen open te zetten om muffe lucht te verdrijven. Zeker wanneer u kiest voor een schoonmaakster van een specialist uit Eindhoven. Voordat u uw eerste klantafspraak heeft ziet uw pand eruit om door een ringetje te halen. Welk bedrijf dit schoonmaakwerk voor u in Helmond of Eindhoven komt verzorgen? Welkom bij Fideel! Een bedrijf dat zich in de regio al sinds 1973 onderscheidt in innovatieve en efficiënte schoonmaakmethoden. Zij bieden verschillende schoonmaakpakketten. Combineer dat met professionele schoonmaaksters die van aanpakken weten en u treft een ijzersterke combinatie!

  Tags: ,

Archief