• Tweewielers 03.05.2018

  Met een Johnny Loco bakfiets neemt u uw kind probleemloos mee op de fiets. Het kan soms erg spannend, hectisch of zelfs gevaarlijk zijn om met een kind te fietsen. Ineens stopt uw kind of valt uw kind om. Het is vrijwel onmogelijk om lange afstanden te fietsen. Misschien is een aanhangfiets wel de oplossing voor u. Een aanhangfiets is eenvoudig te bevestigen aan uw eigen fiets en maakt het makkelijker om ook langere afstanden te fietsen. Wanneer u twijfelt over de juiste grootte of welk merk het beste bij uw kind past, kunt u hulp inschakelen van een echte specialist, zoals Fietskar.nl. Zij verkopen al sinds 1982 fietskarren en aanhangfietsen. Mocht u een aanhangfiets nu toch niet zo handig vinden, dan kan u bij Fietskar.nl ook terecht voor bijvoorbeeld een Johnny Loco Bakfiets. Hierin kunt u uw kind ook eenvoudig vervoeren.

  Een Johnny Loco bakfiets is praktisch én stijlvol!

  De voornaamste reden om een bakfiets te kopen, is dat het voertuig hartstikke handig is. Zo is dit het ideale voertuig om boodschappen in te doen. In uw bakfiets heeft u alle ruimte. Ook geeft u uw kinderen eenvoudig een lift. Wanneer u een bakfiets wilt kopen, is het verstandig om advies te vragen aan een specialist zoals Fietskar.nl. Fietskar.nl heeft een breed assortiment van verschillende bakfietsen. Denk bijvoorbeeld aan een Johnny Loco bakfiets. Deze bakfiets is niet alleen erg handig, maar ook nog eens erg stijlvol. Daarnaast is deze bakfiets verkrijgbaar in een elektrische versie zodat u minder hard hoeft te trappen. Wanneer u graag meer dan twee kinderen wilt vervoeren met uw bakfiets, kunt u in de bakfietsen van Johnny Loco een extra bankje monteren.

  Voor elke persoon de juiste fietskar of Johnny Loco bakfiets

  Wanneer u een fietskar gaat kopen heeft u keuze uit een grote diversiteit aan soorten en maten. Ook zijn er verschillende uitvoeringen van de Johnny Loco bakfiets. Deze fietskarren zijn er voor allerlei verschillende doeleinden. Daarom is het belangrijk om te weten welke kar bij u past. Om dit te bepalen kunt u advies inwinnen bij een specialist zoals Fietskar.nl. Zij hebben naast een webshop met uitstekende klantenservice ook een grote showroom in Hilversum. Zij kunnen u adviseren over welke fietskar het beste bij u past. Wanneer u bijvoorbeeld een bakfiets wilt kopen, heeft de specialist de perfecte Johnny Loco bakfiets of een exemplaar van Triobike uit Denemarken. Bent u meer geïnteresseerd in een bagagekar, hondenkar of aanhangfiets, dan kunt u ook terecht bij Fietskar.nl.

  Posted by @ 6:37 am

  Tags:

 • Comments are closed.

Archief