Bedrijven opzoeken
Image default
Sport

Carnivor Mass van MuscleMeds

 

Spiermassa opbouwen met hoogwaarde Eiwitten en Koolhydraten

 

Na vele omwegen ben ik terecht gekomen bij dit product. Dit is het eerste product dat me echt goed bevalt. Ik gebruik MUSCLEMEDS CARNIVOR MASS nu al een hele tijd en moet zeggen dat mijn spiermassa is toegenomen. Ik heb werkelijk meer resultaat gekregen dan dat ik heb durven hopen met dit product. Ik ben al lang aan het trainen om meer massa op te bouwen maar dat lukte me niet, ook niet met andere producten die ik heb geprobeerd. Dit product is in twee verschillende smaken verkrijgbaar: vanille – caramel en chocolade. Beide smaken zijn heel erg lekker. Ik bestel ze eigenlijk om en om, zo hou je tenminste nog een beetje afwisseling. Dit product is suiker en lactose vrij en bevat maar 2 procent vet, vooral dat laatste maakt me blij, omdat ik vet eigenlijk alleen bij m’n normale voeding binnen wil krijgen en zo min mogelijk in m’n shake. Ik kan het aanraden om dit product te gaan gebruiken, het zorgt voor opbouw van droge spiermassa en het product is gewoon heel erg compleet. Ik laat het in ieder geval niet meer los. Ik heb er lang naar moeten zoeken maar ook ik heb uiteindelijke het beste product wat voor mij werkt gevonden.

 

Het product bevat tevens hoogwaardige eiwitten en koolhydraten. Wat er daar precies mee bedoelt wordt weet ik niet. Het werkt goed voor mij en dat vind ik het aller belangrijkste.

 

https://www.eiwitshakestore.nl/