• Cadeau 27.10.2020 Reacties uitgeschakeld voor De Gan 356 M

  De Gan 356 M is ontworpen als alternatief voor de vlaggenschippuzzels van Ghana, die twee keer zo duur zijn. De Light-versie verschilt van de gebruikelijke gereduceerde configuratie en kost daarom nog minder.

  Op het moment van uitgave is deze puzzel de meest toegankelijke magnetische Gan-kubus. Het zal degenen aanspreken die een cool biljet van drie roebel willen krijgen en niet te veel geld willen uitgeven.

  De fabrikant heeft blauwe moeren in de kubus geïnstalleerd, die het meest passen. De dobbelsteen is snel, evenwichtig en niet te hard. De twist van de puzzel verschilt niet van de gebruikelijke Gan 356 M en lijkt op de Gan XS. De kubus is glad en ruw, elke draai geeft een aangenaam gevoel aan de vingers.

  Gun toonde dit model om speedcubers te verzorgen. Het bedrijf maakt nu coole, betaalbare modellen die meer mensen kunnen betalen.

  We raden ook aan om de Gan 354 M v2 en Gan X v2 te bekijken. Misschien vind je ze leuker. – Meer informatie over

   

  breinbrekers kopen

   

  https://breinbrekers.be
 • Cadeau 12.09.2018 Reacties uitgeschakeld voor Origineel kerstpakket online bestellen

  Het is elk jaar opnieuw een leuke uitdaging om een origineel kerstpakket samen te stellen. Dat geldt
  zowel voor jou als voor ons. Toch is het ook dit jaar weer gelukt! Bekijk de mogelijkheden. Wil je  samen met ons een origineel kerstpakket samenstellen voor je medewerkers, dan is dat mogelijk  vanaf een afname van 50 stuks. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en je kunt eind december een geschikt kerstpakket aan je medewerkers overhandigen. Iedereen wil graag origineel zijn, maar  soms is dat best lastig te realiseren. Zeker als je voor jouw personeel, een groep die uit allemaal  verschillende mensen bestaat, een origineel kerstpakket wilt kiezen dat ook nog eens passend is of  bijvoorbeeld de missie of de visie van jouw bedrijf uitdraagt. We worden graag uitgedaagd en zetten  ons graag voor je in bij het kiezen en/of samenstellen van een origineel kerstpakket.

  Aanbod voor een origineel kerstpakket
  Wij zijn flexibel in het maken van kerstpakketten op maat. Op maat voor jouw doelgroep, de  medewerkers van je bedrijf, op die manier kun je een origineel kerstpakket samenstellen. Je kunt zelf  een origineel kerstpakket bedenken. Je kunt dit ook in samenspraak met een van onze medewerkers  doen. Neem geheel vrijblijvend contact op, of bezoek te zijner tijd onze showroom. In de showroom  staan medewerkers voor je klaar om je van dienst te zijn. Geef je wensen door, aarzel niet, want  geen wens is ons te gek! We zorgen er namelijk graag voor dat jij straks een geschikt kerstpakket  kunt overhandigen aan je medewerkers, waaruit jouw waardering blijkt.

  Verras de mensen met een origineel kerstpakket
  Een origineel kerstpakket bedenken is voor velen nog niet zo eenvoudig. Wij hebben hiermee echter  jarenlange ervaring. Wij helpen je graag met het samenstellen van een dergelijk kerstpakket. Maak  gebruik van onze ervaring. We denken graag met je mee, wij kennen de mogelijkheden en dat zijn er  veel! Het doel van een kerstpakket is uiteindelijk hetzelfde, namelijk een blijk van waardering voor je  medewerkers voor hun inzet van het afgelopen jaar. Dat kan heel goed met een origineel  kerstpakket. Wat denk je bijvoorbeeld van een vuurkorf kerstpakket? Een mooie vuurkorf die onder  andere is gevuld met eetbare producten en fakkels. De jaarwisseling kan buiten gevierd worden  rondom de vuurkorf. Ga naar de website van kerstpakkettenkiezer en bekijk dit fraaie geschenk.

  https://www.premiumkerstpakketten.nl

Archief