• Gezondheid 29.11.2017

  Wist u dat een osteopaat in Eindhoven u kan helpen bij diverse kwaaltjes waarmee u te maken krijgt tijdens de zwangerschap? Als u zwanger bent, verandert er een hele hoop in uw lichaam. Het is erg belangrijk dat het lichaam goed functioneert omdat het opeens voor twee mensen moet zorgen. De osteopaat in Eindhoven kan uw lichaam helpen ondersteunen door ervoor te zorgen dat het bekken mobiel blijft waardoor de baby meer ruimte krijgt. Osteopaat van Duursen weet op een veilige manier problemen tijdens een zwangerschap te helpen voorkomen. Veel voorkomende klachten tijdens een zwangerschap zijn bijvoorbeeld harde een harde buik, zuuroprispingen, misselijkheid, hoofdpijnklachten en uiteraard rug-, been- en bekkenklachten. Na de bevalling komt u gewoon weer terug bij de osteopaat in Eindhoven om het lichaam op een natuurlijke manier weer in vorm te krijgen.

  Kom naar de osteopaat in Eindhoven bij sportblessures

  Waarom kiezen voor osteopathie in plaats van fysiotherapie, vraagt u zichzelf wellicht af. Vaak kan de osteopaat uw behandeling beter en blijvend verhelpen. Bij Osteopaat van Duursen in Eindhoven kijken ze namelijk verder dan het desbetreffende lichaamsdeel: ze kijken naar uw hele lichaam. Wanneer de mobiliteit van het hele lichaam verbeterd wordt, zal het lichaam makkelijker functioneren waardoor nieuwe blessures voorkomen worden. Heeft u nog geen blessure, maar sport u vaak? Ook dan heeft het zin om naar Osteopathie van Duursen te komen. Dankzij osteopathie kunnen problemen voorkomen worden. De praktijk van Osteopathie van Duursen is gevestigd aan de atletiekbaan van Eindhoven Atletiek waar een sportmedisch centrum is. Hier wordt intensief samengewerkt met fysiotherapeuten, podotherapeuten en andere specialisten om u weer op de been te krijgen.

  De osteopaat in Eindhoven helpt u graag bij rug- en nekklachten 

  Rug- en nekklachten zijn een ingewikkeld iets. Heeft u er al enige tijd mee te maken? Grote kans dat u dan al langs bent geweest bij verschillende instanties. De huisarts, de fysiotherapeut, een masseur. Maar niets lijkt te helpen. De osteopaat in Eindhoven kijkt er met andere ogen naar en heeft andere methodes om klachten aan te pakken. Bij Osteopathie van Duursen wordt de onderliggende oorzaak van wervelkolomklachten vaak buiten de wervelkolom gezocht. Bijvoorbeeld spanning van de bindweefselstructuren geeft ook spanning op de wervelkolom. De oorzaak kan dus in het bindweefsel of fascia liggen. Heeft u bijvoorbeeld een stijve enkel? Zelfs dit kan de oorzaak van uw rug- en nekklachten zijn. Wanneer een probleem niet tijdig opgelost wordt, bestaat het risico dat ook alle zachte structuren rondom het desbetreffende gewricht gaan irriteren.

  Posted by @ 10:29 am

  Tags:

 • Comments are closed.

Archief