• Beauty en verzorging 04.07.2019 Reacties uitgeschakeld voor Een verzorgende Gezichtsbehandeling in Breda Probleemhuid

  Merkt u dat uw huid door de jaren heen meer problemen ervaart, zoals rimpels, onzuiverheden, schrale plekjes en andere dingen en werkt een dag crème alleen daar niet goed genoeg tegen, kom dan eens langs bij bijzondere gezichtsbehandeling Breda

  Verschillende huidtypen bij verschillende mensen

  Gezichtsbehandeling Breda is gespecialiseerd en ervaren in de huidverbetering en huidverjonging. Zij maken gebruik van natuurlijke en innovatieve producten en behandelingen, die richting een gespecialiseerd arts en kliniek neigen. Daarom is dit dus niet zomaar een schoonheidsspecialist, maar een die echt passie heeft voor het vak en weet waar ze mee bezig zijn. Gezichtsbehandeling Breda heeft zowel veel kennis als ervaring op het gebied van de verschillende huidtypen, de kwaaltjes en problemen en de technieken die zij gebruiken. Niet alleen weten zij alles van de huidverbetering, maar ook van intensieve huidverzorging, waardoor uw huid dag in dag uit ideaal verzorgd wordt en straalt van binnenuit. Daarnaast werken zij ook met anti-aging technieken, verhelpen ze vele huidproblemen en geven ze persoonlijk advies over uw huidtype en behoeften. 

  Persoonlijke behandeling

  Gezichtsbehandeling Breda vindt het naast al deze kennis en ervaring ook van groot belang dat haar werknemers zorgen voor een aangename en prettige ambiance in de salon. Zowel wanneer de klant aanwezig is en in behandeling is als wanneer iemand opbelt om een vraag te stellen of afspraak te maken, en collega’s onderling met elkaar. Een prettige omgeving staat in verbinding met een stralende huid. Voelt u zich goed vanbinnen, dan voelt u zich ook sneller goed van buiten. 

  Geavanceerd apparatuur

  Doordat gezichtsbehandeling Breda dus tussen een gewone schoonheidsspecialiste en een arts/kliniek in zit, maakt ze gebruik van geavanceerde apparatuur. Dit klinkt misschien een beetje heftig, maar is dus geschikt voor allerlei soorten huidproblemen. Meer informatie over de behandelingen en producten kunt u op de site vinden, of u kunt even bellen. • Beauty en verzorging 23.03.2018 Reacties uitgeschakeld voor Met Crystal Nails zet u de mooiste nagels bij uw klanten

  Kiest u voor Crystal Nails, dan weet u zeker dat u uw klanten het beste van het beste geeft. Dat wilt u toch ook? Nagelverzorging is namelijk meer dan alleen de nagels voorzien van een kleur. Voorafgaand komt er namelijk een uitbreid proces aan verzorging bij kijken. Een manicure is hiervan een goed voorbeeld. Door de benodigdheden als nagelvijlen, voorbereidende vloeistoffen en nagelriemknippers aan te schaffen, biedt u uw klanten het totaalpakket. Combineer deze accessoires met een armsteun voor een ontspannen behandeling bij de klant. Wat u ook zoekt, u vindt het bij Webshopnagelproducten, dé groothandel voor nagelstylistes.

  Presenteer het aanbod aan nagellakken van Crystal Nails op een display of wiel

  Diverse Crystal Nails producten, vindt u het best bij Webshopnagelproducten. Dankzij het ruime assortiment, vindt u altijd de kleur voor nagels die u wenst. Wat het voordeel daarvan is? U vindt op die manier altijd de kleur waar u naar op zoek bent. Door gebruik te maken van displays of een nagellak wiel van Crystal Nails, bent u verzekerd dat de klant tevreden is met de gekozen lak. De displays zijn eenvoudig te presenteren in een etalage of u presenteert een display of waaier aan de klant zodra de kleur gekozen moet worden. Wilt u de display voorzien van zoveel mogelijk kleuren, maar heeft u die momenteel niet op voorraad? Geen probleem! Webshopnagelproducten is dé groothandel voor nagelstylisten, dus ook voor een ruim aanbod aan nagellakken bent u hier aan het juiste adres.

  Gratis verzending bij besteding vanaf €50,- aan Crystal Nails producten

  Een bezoek aan een groothandel, komt u als eigenaar niet altijd uit. U heeft natuurlijk een druk schema en tijdens de feestmaanden of vakantieperiode is de agenda doorgaans volgepland. Is het dan niet prettig dat u uw producten online kunt bestellen én dat deze ook nog eens gratis worden toegestuurd? In de webshop van Webshopnagelproducten vindt u werkelijk alles om uw salon te voorzien van hoge kwaliteit producten. Koop een extra gellak met een glitter, schaf extra UV-lampen aan als u uit gaat breiden of koop extra werkmaterialen. Plaatst u een bestelling van €50,- of meer? Dan wordt de bestelling gratis naar u toegestuurd.

  Tags:

 • Beauty en verzorging 17.02.2017 Reacties uitgeschakeld voor Botox

  Botox wordt steeds populairder onder vrouwen doordat het in veel media als steeds normaler word beschouwt. Veel meer mensen laten daarom een botoxbehandeling uitvoeren, maar wat houdt botox nou precies in? Is het niet fijner als u eerst weet wat er precies gebeurd op het moment dat u een botox behandeling ondergaat en welke stof u binnen krijgt via de injectie?

  Botox is een afkorting voor botuline toxine. Dit is een stofje dat wordt aangemaakt door de Clostridium Botuline bacterie. De botox werkt hiermee als een eiwit dat de zenuwcellen. Het eiwit verlamt de zenuwen die de spieren aansturen en zorgt er zo voor dat de spieren verslappen die samentrekkingen van de huid veroorzaken. De Botuline toxine wordt zeer verdund toegediend doormiddel van een injectie, omdat die stof zeer giftig is. Door het gebruik van botox wordt dus de spier, waar de injectie in wordt gegeven, tijdelijk verlamd, waardoor deze ontspant en de rimpel tijdelijk verdwijnt. Voor veel vrouwen klinkt dit als muziek in hun oren, rimpels die verdwijnen zonder operatie. Vaak komen bij een operatie meer complicaties kijken en veel mensen gaan daarom liever voor een paar gezicht fillers. Doordat de basis van botox een giftige stof is, is het belangrijk de behandeling te laten uitvoeren door een goede en bevoegde arts. Op deze manier kunnen risico’s zo veel mogelijk beperkt blijven. Botox wordt wel langzaam door het lichaam afgebroken en zal daarom na verloop van tijd verdwijnen. Hierdoor zal de rimpel weer terug zichtbaar worden. Na drie tot vijf maanden zal de botox gaan uitwerken en na ongeveer negen maanden is de botox volledig door het lichaam afgebroken. Vaak laten mensen daarna weer een nieuwe behandeling plaatsvinden. Voor hen is botox de ideale oplossing, omdat het slechts kleine complicaties heeft. Voorbeelden van ‘kleine’complicaties die kunnen optreden, zijn: last van spierzwakte, pijn of blauwe plekken op plaatsen waar de injectie wordt geplaatst, oorontsteking of griepachtige symptomen en/ of een virusinfectie.

  http://faceland.nl

  Tags: ,

 • Beauty en verzorging 20.09.2016 Reacties uitgeschakeld voor Arganolie: uw huid blijft soepel en uw haar valt mooi in model

  Door arganolie blijft u huid soepel en valt uw haar mooi in model. Het is ideaal voor de verzorging van uw lichaam. Arganolie is erg goed voor huid en haar. U krijgt er een heerlijke zachte en stralende huid van. Ook als u al langer last heeft van een erg droge huid, kan arganolie de oplossing bieden. Arganolie is een natuurlijk en biologisch product, het wordt namelijk gewonnen uit pitten en vruchten die aan de arganboom groeien. Vervolgens wordt er olie van gemaakt. En deze heerlijke arganolie voor uw huid en haar kunt u gemakkelijk online kopen!

  Arganolie: het vloeibare goud voor huid en haar

  Arganolie wordt vaak het vloeibare goud voor huid en haar genoemd. Waarom? Omdat al vele studies bewezen hebben dat arganolie de huid verstevigt en herstelt, het is dus een goed product om te kopen als u last heeft van een droge of beschadigde huid. Dit zal resulteren in een mooie, gezonde huid. Zelfs huidveroudering kan met behulp van arganolie tegengegaan worden. Het bevat ook nog Quercitine en Myricetine; stoffen met schimmeldodende en bacteriedodende eigenschappen. Ook als u Psoriasis heeft, kunt u arganolie voor op uw huid kopen. Het bevordert namelijk ook wondgenezing. Met een heerlijke natuurlijke geur is het ook nog eens een aangename olie om te gebruiken.

  Aleppo- of olijfoliezeep zoals arganolie online kopen

  Arganolie voor huid en haar is een soort Aleppo- of olijfoliezeep, doordat het een 100% natuurlijke en plantaardige zeep is. Heeft u een droge, beschadigde of geïnfecteerde huid, dan kunnen deze zeepsoorten zeker helpen dit te herstellen. Na gebruik van arganolie voor uw huid en haar, is uw huid weer helemaal verstevigd en gehydrateerd en uw haar stralend en glanzend. U kunt ook kiezen voor speciale zeep met laurierbesolie dat zorgt voor goede doorbloeding van de huid en genezend kan werken voor kleine wondjes. Het mooiste is, dat u deze natuurlijke en verzorgende arganolie voor uw huid gemakkelijk online kunt kopen. Zo heeft u altijd een prachtige huid en een glanzende bos haar.

  http://www.olijfoliezeep.nl/

  Tags: ,

 • Beauty en verzorging 12.04.2016 Reacties uitgeschakeld voor Sieraden kopen

  Sieraden kopen

  Regelmatig houden mensen zich bezig met sieraden kopen. Sieraden zijn namelijk een versiering die bijna door iedereen wel gewaardeerd worden. Het geeft vaak een extra toevoeging aan een bepaalde outfit. Het is dan ook niet voor niets waarom er zoveel sieradenwinkels uit de grond worden gestampt. Vooral op het internet is de wildgroei aan verschillende sieraden winkels erg opvallend.

  De uitdaging van goedkope sieraden kopen

  Ondanks dat bijna iedereen wel gek is op het kopen van sieraden, wil niemand te veel betalen voor zijn sieraden. De meeste mensen bezoeken dan ook verschillende sieradenwinkels om de prijzen te vergelijken. Dit blijkt vooral op het internet erg lonend te zijn. Ten eerste schelen de prijzen op het internet behoorlijk met de prijzen die te vinden zijn in veel fysieke winkels, maar ook het feit dat de prijzen tussen webwinkels onderling erg kunnen verschillen laat zien dat het kan lonen om verder te kijken dan je neus lang is. Dit komt door de concurrentiestrijd die gaande is tussen webwinkel. Iedere webwinkel wil uiteraard de meeste klanten om geld te verdienen, maar daardoor proberen ze ook op het oog de goedkoopste te zijn. Hierdoor kun je in één webwinkel extreem goedkope sieraden vinden, maar ook sieraden die in andere webwinkels goedkoper zijn en die dus relatief duur zijn. Dit komt omdat de meeste sieradenwinkels klanten hopen binnen te halen door een paar sieraden goedkoop aan te bieden.

  Het vinden van een sieradenwebwinkel

  Het vinden van een sieradenwebwinkel is vaak geen uitdaging. Er zijn er duizenden te vinden die allemaal claimen de goedkoopste te zijn en die allemaal een vrij uitgebreid assortiment hebben. Toch is het altijd belangrijk kritisch te blijven en dit goed na te kijken als je sieraden wilt kopen. Een webwinkel waar je zeker sieraden kunt kopen is de webwinkel Ikbensieraden. Dit is namelijk een goedkope webwinkel met een zeer uitgebreid assortiment. Deze webwinkel is druk bezig met de concurrentiestrijd, waardoor alle sieraden voor bodemprijzen worden aangeboden.

  Wil jij ook sieraden kopen? Maar wil je hier niet te veel voor betalen? Kijk dan ook eens op het internet rond. Wel is het aan te raden om altijd een prijscheck te doen tussen verschillende webwinkels. Dit zodat je niet te veel betaalt voor sieraden die je wilt kopen.

  http://www.ikbensieraden.nl/

  Tags:

 • Beauty en verzorging 18.05.2015 Reacties uitgeschakeld voor Ouderdom

  Man of vrouw, rijk of arm, slim of dom iedereen heeft er na zijn 30e last van. In de loop van de tijd zal de zwaartekracht zijn macht verkrijgen over de elasticiteit van de huid. De elasticiteit wordt minder en dit zal er voor zorgen dat u na uw 30e levensjaar steeds meer rimpels zal gaan waarnemen. Het is een natuurlijk proces wat helaas niet te stoppen valt, gelukkig kunnen rimpels wel behandeld worden, dit kan op veel verschillende manieren.

  De Spaanse ontdekkingsreiziger Juan Ponce de Léon had de perfecte oplossing gevonden volgens een legende. Hij was in het begin van de 16e eeuw een gouverneur van het toenmalig Spaanse grondgebied Puerto Rico. De plaatselijke Taino indianen vertelden hem de legende over de bron van de eeuwige jeugd. De fontein zou op het eiland Bimini staan. Nadat de zoon van Christoffel Columbus gouverneur werd van Puerto Rico had Juan Ponce ineens behoorlijk veel tijd over. Hij besloot dan ook nieuwsgierig op zoek te gaan naar deze legendarische bron. In 1513 dacht hij het toenmalige eiland ontdekt te hebben. Het was echter een verblijf van korte duur. Hij kwam in 1521 terug om een expeditie te organiseren. Het bleek echter geen eiland te zijn maar het schiereiland van Florida. De fontein der eeuwige jeugd was dus ook niet gevonden. Hij heeft het wel voor elkaar gekregen om een eilandengroep naar zijn legende te vernoemen.

  Een rimpelbehandeling met injectables is een bewezen veiliger en goedkoper alternatief. Bij veel privéklinieken kunt u terecht voor een behandeling met fillers. De fillers zorgen er voor dat de huid weer jong en strak word. Botox is een van de meest bekende fillers, de stof werkt verslappend op geselecteerde spieren waardoor de bovenliggende huid rust krijgt. Het is dan dus gemakkelijk om een fronsrimpel verwijderen.

  http://www.injectableklinieken.nl/

  Tags: ,

 • Beauty en verzorging 18.05.2015 Reacties uitgeschakeld voor Palpebra

  Een palpebra wordt in het Nederlands ook wel een ooglid genoemd. Dit is een huidplooi die het oog kan bedekken. De huidplooi rond je ogen is vooral bedoeld voor bescherming. Soms dan besef je niet dat kleine dingen ontzettend groot kunnen zijn, of grote dingen juist ontzettend klein. Je ooglid vormt misschien een klein oppervlak op je lichaam, maar het heeft gigantische impact bij het vormen van een eerste indruk. Het is dan ook zo dat het corrigeren van oogleden een erg kleine ingreep is, de impact is gigantisch. Daarom valt er in dit artikel meer te lezen over de ooglidcorrectie, van prijzen tot ervaringen en nog wat algemene informatie.

  Naarmate je ouder en wijzer wordt zal ook jij er last van krijgen. Het dunste stukje huid van je lichaam, de huid rond je ogen begint te rimpelen. Het is niet het enige gedeelte wat rimpelt, maar de effecten vallen wel het meest op. In het begin lijkt het misschien wel een beetje charmant, maar naar mate de tijd verder tikt zal je meer en meer gaan ergeren aan je spiegelbeeld. Niet alleen jijzelf zal er last van hebben ook de mensen om je heen worden dagelijks geconfronteerd met het gedrocht wat je nou eenmaal geworden bent. Verder zeggen mensen dat uiterlijk niet telt maar het speelt wel degelijk een grote rol bij het vormen van een eerste indruk. Verder kunnen de hangende oogleden ook nog eens een constante hoofdpijn veroorzaken.

  De ooglidcorrecties prijzen verschillen veel van elkaar. Het aantal aanbieders van een ooglidcorrectie ligt erg hoog. Faceland is een van de goedkopere, maar ook zeer betrouwbare privéklinieken in Nederland. De kliniek werkt uitsluitend met hoog opgeleide artsen, die volledig gediplomeerd zijn. Zo wordt er dus gezorgd dat de behandeling niet alleen goed, maar ook zeker veilig gebeurt. De risico’s worden dus beperkt en de prijzen worden laag gehouden. In principe zit je dus voor een dubbeltje op de eerste rang.

  Heeft u geen medische klachten, wees niet bang! Je zal direct het resultaat van de cosmetische ingreep merken. Als de zwellingen na de behandeling eenmaal zijn afgenomen en je kijkt in de spiegel, zal jij je zelf al snel jaren jonger en een stuk energieker voelen. Ooglidcorrectie ervaringen zijn positief en de prijzen hoeven ook niet hoog te zijn.

  http://faceland.nl/

  Tags: ,

 • Beauty en verzorging 30.04.2015 Reacties uitgeschakeld voor Botox is de nieuwe paracetamol!

  Het begrip hoofdpijn komt in ieders woordenboek voor. Hoofdpijn is iets waar iedereen mee te maken krijgt, maar per persoon in verschillende mate. Hoofdpijn kan als heel vervelend worden ervaren en sommige mensen hebben er een stuk meer last van dan anderen. Vaak is de hoeveelheid last en hoe groot die last is erfelijk bepaald en zal dit best bepalend zijn in iemands leven. Er zijn verschillende medicijnen die gebruikt kunnen worden tegen lichte hoofdpijn, waaronder paracetamol wat toch het bekendste medicijn is. Paracetamol is te gebruik voor lichte hoofdpijn, maar zal bij heel veel gebruik niet meer zo goed werken als voorheen en vooral bij de zwaardere klachten zal paracetamol. Migraine is een zware klacht dat erfelijk bepaald is en waar je heel veel last van kunt hebben. Er zijn dus oplossingen voor en de oplossing heet botox!

  Migraine en botox zijn niet twee begrippen waar je snel een verband in zou kunnen zien, maar het is gebleken als oplossing voor hardnekkige klachten. Met botox is migraine goed te bestrijden en dat zorgt er voor dat botox tegen hoofdpijn helpt! De oplossing werd eigenlijk met geheel toeval ontdekt na behandelingen bij klanten van cosmetische klinieken die een botox behandeling ondergingen. De klanten die normaal gesproken erg last hadden van hoofdpijn en dan in ergere maten migraine, hadden na deze botox behandeling ineens een stuk minder last. Vooral bij de klanten met zware klachten was er een duidelijk verschil te merken en is er gekeken of deze behandelingen dus ook werkelijk helpen. Na verschillende test is gebleken dat een botox behandeling inderdaad helpt tegen hardnekkige hoofdpijn en/of migraine en is daarom zeker aan te raden aan mensen met diverse hoofdpijnklachten. De botox vermindert de spanning in het hoofd(spiertjes), waardoor de hoofdpijn wordt weggenomen of zodanig minder wordt gemaakt, dat je geen last hebt van hardnekkige hoofdpijn. Botox is een oplossing voor hoofdpijn, dus maak er gebruik van als je hardnekkige klachten hebt!

  http://faceland.nl/

  Tags: ,

 • Beauty en verzorging 08.07.2014 Reacties uitgeschakeld voor Effectief Oksels Verlichten

  Hoe verlicht je snel donkere vlekken op het lichaam. Denk aan oksels en knieholtes. Een op de twintig vrouwen heeft last van donkere oksels en wil hier zo snel mogelijk van af komen. Het ontstaan van donkere oksels komt vaak door een ophoping van dode huidcellen. Dode huidcellen vallen normaal gesproken gedurende de dag van het lichaam af. Echter wordt dit natuurlijke proces tegengehouden door deodorant en strakke kleding. Hierdoor worden de dode huidcellen tegen het lichaam geplakt en blijven dan vervolgens zitten. Dit geeft een donkere waar waardoor de oksels dus donkerder ogen dat de rest van het lichaam.

   

  Donkere oksels zijn simpel tegen te gaan door twee keer in de week de oksels te scrubben. Dit kan in principe met iedere scrub. Om meer resultaat te behalen is het verstandig om bij iedere scrub steeds een halve citroen toe te voegen. De citroen zorgt ervoor dat de huid lichter wordt. Een soort van natuurlijke bleek. Gebruik dit niet vlak na het scheren, ervoor is wel gewoon mogelijk. Denk erom dat het niet prikt, gebeurd dit wel, voeg dan minder citroen toe bijv. 1/3. Indien dit binnen twee a drie weken geen tot weinig resultaat bied dan kunt u er altijd nog voor kiezen om de volgende behandeling toe te passen.

   

  Oksels bleken met Skinlight. Skinlight is een blekend product dat de huid snel en effectief lichter maakt. Het zorgt er voor dat de huid iedere dag een tintje lichter wordt. Dit gebeurd dus aardig snel. Skinlight bied dan ook binnen maximaal twee tot drie weken het gewenste resultaat. Belangrijk is dus ook dat het product puur op de donkere huid gesmeerd moet worden. Je wilt immers dat deze lichter wordt. Het resultaat houdt een aantal maanden aan.

   

  http://www.okselsbleken.com/donkere-oksels-bleken

  Tags: , , , , , ,

Archief