• Beauty en verzorging 03.05.2021 Reacties uitgeschakeld voor De lichaamsdroger: afdrogen ging nog nooit zo makkelijk!

  Na een lange dag werken, plof je op de bank neer. Wat had je nu graag een dagje naar de spa willen gaan! Helaas zijn die nog altijd gesloten, waardoor je die gedachte snel probeert te verstoten. Gelukkig beschik je zelf ook over een bad met bubbels, zwoele kaarsjes en een bruisbal, zodat het alsnog ietwat voelt alsof je de deur uit bent geweest voor een sauna-avond. Desondanks is het niet hetzelfde, want na een uurtje badderen ga je met een schurende handdoek over je lichaam en is het moment voorbij. Hoe heerlijk zou het zijn als je je zonder handdoek af zou kunnen drogen en in plaats daarvan droog geblazen zou kunnen worden door een warme aqua breeze net als in de échte spa?

  De lichaamsdroger van Lavicta

  Is de bovenstaande situatie erg herkenbaar? Dan is het jouw lucky day, want Lavicta maakt het mogelijk om een lichaamsdroger in eigen huis te laten installeren! Met deze full body dryer wordt jouw lichaam van top tot teen droog door de warme deken van lucht die de lichaamsdroger over je heen blaast. Op die manier geniet jij nog even na van een bad of douche, zonder dat daar een handdoek aan te pas hoeft te komen. Om die reden is de lichaamsdroger bovendien milieuvriendelijker, omdat er geen chemicaliën in het water terechtkomen als gevolg van het wassen van handdoeken. Naast mensen die wat extra luxe kunnen gebruiken in de badkamer is de lichaamsdroger ook zeer geschikt voor ouderen, gehandicapten of andere mensen met mobiliteitsproblemen. Het is namelijk niet langer noodzakelijk om je in moeilijke bochten te wringen om tussen je tenen te drogen of je rug geheel droog te krijgen. Je hoeft namelijk slechts rustig een rondje te draaien en je bent klaar. Eenvoudiger kan het haast niet!

  https://lavicta.nl/

  Tags: ,

 • Beauty en verzorging 26.11.2020 Reacties uitgeschakeld voor Een deskundig cosmetisch arts in Amsterdam

  Wanneer u een afspraak bij een cosmetisch arts in Amsterdam overweegt, wilt u de beste in zijn vak vinden. U bent op zoek naar iemand die de kneepjes van het vak goed kent. Een cosmetisch arts in Amsterdam buigt zich immers over uw gelaat. Daar het iets is dat altijd zichtbaar is, wilt u zeker weten dat het goed gebeurt. U wilt enkel een cosmetische behandeling ondergaan bij de allerbeste cosmetisch arts uit Amsterdam. Om erachter te komen welke cosmetisch arts in Amsterdam écht goed is, is het raadzaam research te verrichten. Bezoek de website van de betreffende arts, lees reviews en ga na van welke opleiding en ervaring er sprake is.

  Gebruik van botox uit cosmetische overwegingen

  De meeste mensen brengen een cosmetisch arts uit Amsterdam een bezoek vanuit cosmetisch oogpunt. Krijgt u regelmatig te horen dat u boos kijkt vanwege de frons tussen uw ogen? Of stoort u zich aan rimpels elders in uw gezicht? Dan is het laten inspuiten van botox door een cosmetisch arts in Amsterdam voor u misschien een uitkomst. Botox zorgt er namelijk voor dat de rimpels verminderen. Na het gebruik van botox zal uw huid er jonger en strakker uit zien. Alvorens u botox laat inspuiten, is het raadzaam na te gaan hoe de betreffende cosmetisch arts in Amsterdam aangeschreven staat. Weet door wie u een behandeling laat uitvoeren.

  Gebruik van botox uit medische overwegingen

  Botox wordt doorgaans geassocieerd met het verminderen dan wel wegnemen van rimpels in het gezicht. Deze opvatting is niet geheel onterecht daar botox inderdaad vaak vanuit cosmetisch oogpunt wordt gebruikt. Echter, botox kan ook uitkomst bieden bij bepaalde medische aandoeningen. Heeft u bijvoorbeeld last van overmatig zweten? Dan kan het inspuiten van botox door een cosmetisch arts uit Amsterdam soelaas bieden. Ook voor mensen die veelvuldig last hebben van migraine kan het inspuiten van botox een uitkomst zijn. Door de botox ontspannen de spieren zich meer, waardoor spanningshoofdpijn verdwijnt. Interesse? Vraag de cosmetisch arts in Amsterdam om advies.

   

   

   

 • Beauty en verzorging 29.09.2020 Reacties uitgeschakeld voor Olaplex

  Olaplex behandeling

  Voor mensen die veel met hun haar bezig zijn en het belangrijk vinden, kennen de term olaplex misschien wel. Dit is een middel dat vaak wordt gebruikt bij geblondeerd en beschadigd haar. Het herstel van je haar bij deze behandeling is blijvend en maakt je haar niet zwaar en slap. Dit zijn goede voordelen. Heb je last van beschadigd haar om welke reden dan ook, dan kan het een goede beslissing zijn om een afspraak te maken voor een olaplex behandeling. Dit middel bestaat uit maar een ingrediënt en zorgt dat je beschadigde haren weer een nieuwe verbinding maken. Het repareert als het ware je verbroken zwavelbruggen, zoals ze dat noemen. Met deze behandeling help je je beschadigde haren.

   

  Voor beschadigd haar gebruik je olaplex

  Zoals al eerder genoemd is deze olaplex behandeling voor beschadigd haar. Hoe raakt je haar in eerste instantie eigenlijk beschadigd? Dit kan door een aantal dingen komen, zoals:

  –        Warmte van een stijl- of krultang

  –        Warmte van je föhn

  –        Het blonderen van je haar met bleek

  –        Het kleuren van je haar

  –        Verkeerd drogen van je haar

  –        Het afbreken van je haren

  Veel dames, en ook heren trouwens, houden ervan om er goed uit te zien. We doen al te graag ons best om ook ons haar er zo goed mogelijk uit te laten zien. Door je haar te krullen of stijlen met een warmte tang, of het blond te maken met bleek, een andere kleuring in je haar te doen en meer. Dit ziet er misschien heel mooi uit, maar zorgt er ook voor dat je haar afbreekt en/ of zelfs beschadigd raakt. Met een olaplex behandeling zorg je er voor dat je haar er weer gezond en glanzend uit ziet. Het kan misschien geen echte wonderen verrichten, maar het kan er wel voor zorgen dat je haar weer een beetje gezonder wordt en er niet meer slap, droog en futloos uitziet!

  https://www.boblinehairandbeauty.nl/olaplex/

  Tags: , , ,

 • Beauty en verzorging 14.04.2020 Reacties uitgeschakeld voor Kies voor permante make-up uit Alphen aan den Rijn

  Zou u er graag op elk moment van de dag perfect uit willen zien? Dan is permanente make-up uit Alphen aan den Rijn voor u. Goede Permanente make-up Alphen aan den Rijn is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Door uw verzorgde uitstraling ontstaat een ongekend gevoel van schoonheid én vrijheid. Want permanente make-up geeft direct een langdurig resultaat.

  Mogelijkheden voor permanente make-up Alphen aan den Rijn

  U heeft keuze uit verschillende mogelijkheden voor het laten aanbrengen van permanente make-up in Amsterdam. Wij kunnen uw ogen voorzien van een permanente eyeliner. Deze kan aan de bovenkant of aan de onderkant individueel worden aangebracht, maar het is ook mogelijk om boven en onder ooglid te voorzien van een eyeliner. Daarnaast kunnen wij permanente make-up aanbrengen tussen uw wenkbrauwen. We kunnen dunne, ongelijke wenkbrauwen met permanente make-up corrigeren en tevens opvullen waardoor ze er weer voller uit komen te zien. Een andere mogelijkheid van de permanente make-up is het aanbrengen van lipliner. Uw lippen worden omlijnd met de door u gewenste pigmentkleur. Deze kleur kan overeenkomen met uw eigen lipkleur of u kiest voor een iets donkere kleur. De lijn kan net iets buiten uw natuurlijke liplijn worden aangebracht zodat uw lippen voller lijken. Ook kunnen wij zo ongelijke lippen corrigeren. Bij alle soorten permanente make-up bespreken wij van tevoren wat de mogelijkheden zijn en wat uw wensen zijn. De schoonheidsspecialiste kan u daarbij adviseren. Pas als de kleur en de vorm helemaal naar uw wens zijn zullen wij de permanente make-up Alphen aan den Rijn aanbrengen.

  Wilt u ook permanente make-up?

  Wilt u ook niet meer elke dag make-up aanbrengen en weer afhalen? Kies dan voor permanente make-up uit Alphen aan den Rijn. U kunt een afspraak maken voor een intake gesprek en dan bespreken we uw wensen.  Daarna plannen we een behandeling voor het aanbrengen van permanente make-up Alphen aan den Rijn. Zo ziet u er altijd elke dag verzorgd en opgemaakt uit. • Beauty en verzorging 10.03.2020 Reacties uitgeschakeld voor Een heerlijke schoonheidsbehandeling in Apeldoorn

  Wil je jezelf eens verwennen en een ´me-momentje’ inplannen? Kies dan voor een bezoek bij de beste schoonheidsbehandeling in Apeldoorn. Totaal verwend, ontspannen en verzorgd kom je terug na een bezoekje aan de salon.

  Specialist in gezichtsbehandelingen

  Een van de schoonheidsbehandeling in Apeldoorn die aan te raden  is het nemen van de gezichtsbehandelingen. Zij zijn hier een ware specialist in. Het doel van een schoonheidsbehandeling in Apeldoorn is dat je huid goed kan functioneren en zo lang mogelijk goed verzorgd wordt. Hierdoor blijf je gezicht er jong en gezond uitzien. Ook kun je op deze manier het proces van rimpels tegengaan. Bij de schoonheidssalon zijn er daarnaast nog veel andere mogelijkheden voor een schoonheidsbehandeling in Apeldoorn.  Te denken valt aan het verven van de wenkbrauwen, bovenlip harsen, wenkbrauwen in model epileren, een masker voor de huid of oogmasker. Ook voor het gezond houden van het gezicht zijn diverse mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan een diepte-reiniging of een peeling die ervoor zorgt dan oneffenheden, puistjes of pukkeltjes weggaan. Hierdoor heb je na schoonheidsbehandeling in Apeldoorn weer een stralende en frisse huid.

  Uiterlijke verzorging

   Voor een gezichtsbehandeling bent u dus bij de schoonheidssalon aan het juiste adres. De salon staat bekend om het geven van de beste gezichtsbehandelingen. De schoonheidsspecialiste is volledig gediplomeerd en heeft een jarenlange ervaring in het verzorgen van behandelingen voor uiterlijke verzorging. Niet alleen voor een schoonheidsbehandeling in Apeldoorn kun je hier terecht, maar ook voor visagie. Heb je al weleens willen leren hoe je je nu het beste kunt opmaken? Dag of avondmake-up, de schoonheidsspecialiste legt het graag aan je uit en doet voor hoe het moet. Met handige tips en trucs leer je vervolgens hoe je dat zelf ook thuis kunt doen.  Kijk op de website voor alle behandelingen die worden aangeboden in de salon. Van gezichtsbehandeling tot het permanente make-up of peelings. Je kunt voor de meeste uiteenlopende zaken voor uiterlijke verzorging hier terecht. Maak een afspraak en ervaar zelf hoe fijn een schoonheidsbehandeling is. • Beauty en verzorging 04.07.2019 Reacties uitgeschakeld voor Een verzorgende Gezichtsbehandeling in Breda Probleemhuid

  Merkt u dat uw huid door de jaren heen meer problemen ervaart, zoals rimpels, onzuiverheden, schrale plekjes en andere dingen en werkt een dag crème alleen daar niet goed genoeg tegen, kom dan eens langs bij bijzondere gezichtsbehandeling Breda

  Verschillende huidtypen bij verschillende mensen

  Gezichtsbehandeling Breda is gespecialiseerd en ervaren in de huidverbetering en huidverjonging. Zij maken gebruik van natuurlijke en innovatieve producten en behandelingen, die richting een gespecialiseerd arts en kliniek neigen. Daarom is dit dus niet zomaar een schoonheidsspecialist, maar een die echt passie heeft voor het vak en weet waar ze mee bezig zijn. Gezichtsbehandeling Breda heeft zowel veel kennis als ervaring op het gebied van de verschillende huidtypen, de kwaaltjes en problemen en de technieken die zij gebruiken. Niet alleen weten zij alles van de huidverbetering, maar ook van intensieve huidverzorging, waardoor uw huid dag in dag uit ideaal verzorgd wordt en straalt van binnenuit. Daarnaast werken zij ook met anti-aging technieken, verhelpen ze vele huidproblemen en geven ze persoonlijk advies over uw huidtype en behoeften. 

  Persoonlijke behandeling

  Gezichtsbehandeling Breda vindt het naast al deze kennis en ervaring ook van groot belang dat haar werknemers zorgen voor een aangename en prettige ambiance in de salon. Zowel wanneer de klant aanwezig is en in behandeling is als wanneer iemand opbelt om een vraag te stellen of afspraak te maken, en collega’s onderling met elkaar. Een prettige omgeving staat in verbinding met een stralende huid. Voelt u zich goed vanbinnen, dan voelt u zich ook sneller goed van buiten. 

  Geavanceerd apparatuur

  Doordat gezichtsbehandeling Breda dus tussen een gewone schoonheidsspecialiste en een arts/kliniek in zit, maakt ze gebruik van geavanceerde apparatuur. Dit klinkt misschien een beetje heftig, maar is dus geschikt voor allerlei soorten huidproblemen. Meer informatie over de behandelingen en producten kunt u op de site vinden, of u kunt even bellen. • Beauty en verzorging 17.02.2017 Reacties uitgeschakeld voor Botox

  Botox wordt steeds populairder onder vrouwen doordat het in veel media als steeds normaler word beschouwt. Veel meer mensen laten daarom een botoxbehandeling uitvoeren, maar wat houdt botox nou precies in? Is het niet fijner als u eerst weet wat er precies gebeurd op het moment dat u een botox behandeling ondergaat en welke stof u binnen krijgt via de injectie?

  Botox is een afkorting voor botuline toxine. Dit is een stofje dat wordt aangemaakt door de Clostridium Botuline bacterie. De botox werkt hiermee als een eiwit dat de zenuwcellen. Het eiwit verlamt de zenuwen die de spieren aansturen en zorgt er zo voor dat de spieren verslappen die samentrekkingen van de huid veroorzaken. De Botuline toxine wordt zeer verdund toegediend doormiddel van een injectie, omdat die stof zeer giftig is. Door het gebruik van botox wordt dus de spier, waar de injectie in wordt gegeven, tijdelijk verlamd, waardoor deze ontspant en de rimpel tijdelijk verdwijnt. Voor veel vrouwen klinkt dit als muziek in hun oren, rimpels die verdwijnen zonder operatie. Vaak komen bij een operatie meer complicaties kijken en veel mensen gaan daarom liever voor een paar gezicht fillers. Doordat de basis van botox een giftige stof is, is het belangrijk de behandeling te laten uitvoeren door een goede en bevoegde arts. Op deze manier kunnen risico’s zo veel mogelijk beperkt blijven. Botox wordt wel langzaam door het lichaam afgebroken en zal daarom na verloop van tijd verdwijnen. Hierdoor zal de rimpel weer terug zichtbaar worden. Na drie tot vijf maanden zal de botox gaan uitwerken en na ongeveer negen maanden is de botox volledig door het lichaam afgebroken. Vaak laten mensen daarna weer een nieuwe behandeling plaatsvinden. Voor hen is botox de ideale oplossing, omdat het slechts kleine complicaties heeft. Voorbeelden van ‘kleine’complicaties die kunnen optreden, zijn: last van spierzwakte, pijn of blauwe plekken op plaatsen waar de injectie wordt geplaatst, oorontsteking of griepachtige symptomen en/ of een virusinfectie.

  http://faceland.nl

  Tags: ,

 • Beauty en verzorging 12.04.2016 Reacties uitgeschakeld voor Sieraden kopen

  Sieraden kopen

  Regelmatig houden mensen zich bezig met sieraden kopen. Sieraden zijn namelijk een versiering die bijna door iedereen wel gewaardeerd worden. Het geeft vaak een extra toevoeging aan een bepaalde outfit. Het is dan ook niet voor niets waarom er zoveel sieradenwinkels uit de grond worden gestampt. Vooral op het internet is de wildgroei aan verschillende sieraden winkels erg opvallend.

  De uitdaging van goedkope sieraden kopen

  Ondanks dat bijna iedereen wel gek is op het kopen van sieraden, wil niemand te veel betalen voor zijn sieraden. De meeste mensen bezoeken dan ook verschillende sieradenwinkels om de prijzen te vergelijken. Dit blijkt vooral op het internet erg lonend te zijn. Ten eerste schelen de prijzen op het internet behoorlijk met de prijzen die te vinden zijn in veel fysieke winkels, maar ook het feit dat de prijzen tussen webwinkels onderling erg kunnen verschillen laat zien dat het kan lonen om verder te kijken dan je neus lang is. Dit komt door de concurrentiestrijd die gaande is tussen webwinkel. Iedere webwinkel wil uiteraard de meeste klanten om geld te verdienen, maar daardoor proberen ze ook op het oog de goedkoopste te zijn. Hierdoor kun je in één webwinkel extreem goedkope sieraden vinden, maar ook sieraden die in andere webwinkels goedkoper zijn en die dus relatief duur zijn. Dit komt omdat de meeste sieradenwinkels klanten hopen binnen te halen door een paar sieraden goedkoop aan te bieden.

  Het vinden van een sieradenwebwinkel

  Het vinden van een sieradenwebwinkel is vaak geen uitdaging. Er zijn er duizenden te vinden die allemaal claimen de goedkoopste te zijn en die allemaal een vrij uitgebreid assortiment hebben. Toch is het altijd belangrijk kritisch te blijven en dit goed na te kijken als je sieraden wilt kopen. Een webwinkel waar je zeker sieraden kunt kopen is de webwinkel Ikbensieraden. Dit is namelijk een goedkope webwinkel met een zeer uitgebreid assortiment. Deze webwinkel is druk bezig met de concurrentiestrijd, waardoor alle sieraden voor bodemprijzen worden aangeboden.

  Wil jij ook sieraden kopen? Maar wil je hier niet te veel voor betalen? Kijk dan ook eens op het internet rond. Wel is het aan te raden om altijd een prijscheck te doen tussen verschillende webwinkels. Dit zodat je niet te veel betaalt voor sieraden die je wilt kopen.

  http://www.ikbensieraden.nl/

  Tags:

 • Beauty en verzorging 18.05.2015 Reacties uitgeschakeld voor Ouderdom

  Man of vrouw, rijk of arm, slim of dom iedereen heeft er na zijn 30e last van. In de loop van de tijd zal de zwaartekracht zijn macht verkrijgen over de elasticiteit van de huid. De elasticiteit wordt minder en dit zal er voor zorgen dat u na uw 30e levensjaar steeds meer rimpels zal gaan waarnemen. Het is een natuurlijk proces wat helaas niet te stoppen valt, gelukkig kunnen rimpels wel behandeld worden, dit kan op veel verschillende manieren.

  De Spaanse ontdekkingsreiziger Juan Ponce de Léon had de perfecte oplossing gevonden volgens een legende. Hij was in het begin van de 16e eeuw een gouverneur van het toenmalig Spaanse grondgebied Puerto Rico. De plaatselijke Taino indianen vertelden hem de legende over de bron van de eeuwige jeugd. De fontein zou op het eiland Bimini staan. Nadat de zoon van Christoffel Columbus gouverneur werd van Puerto Rico had Juan Ponce ineens behoorlijk veel tijd over. Hij besloot dan ook nieuwsgierig op zoek te gaan naar deze legendarische bron. In 1513 dacht hij het toenmalige eiland ontdekt te hebben. Het was echter een verblijf van korte duur. Hij kwam in 1521 terug om een expeditie te organiseren. Het bleek echter geen eiland te zijn maar het schiereiland van Florida. De fontein der eeuwige jeugd was dus ook niet gevonden. Hij heeft het wel voor elkaar gekregen om een eilandengroep naar zijn legende te vernoemen.

  Een rimpelbehandeling met injectables is een bewezen veiliger en goedkoper alternatief. Bij veel privéklinieken kunt u terecht voor een behandeling met fillers. De fillers zorgen er voor dat de huid weer jong en strak word. Botox is een van de meest bekende fillers, de stof werkt verslappend op geselecteerde spieren waardoor de bovenliggende huid rust krijgt. Het is dan dus gemakkelijk om een fronsrimpel verwijderen.

  http://www.injectableklinieken.nl/

  Tags: ,

 • Beauty en verzorging 18.05.2015 Reacties uitgeschakeld voor Palpebra

  Een palpebra wordt in het Nederlands ook wel een ooglid genoemd. Dit is een huidplooi die het oog kan bedekken. De huidplooi rond je ogen is vooral bedoeld voor bescherming. Soms dan besef je niet dat kleine dingen ontzettend groot kunnen zijn, of grote dingen juist ontzettend klein. Je ooglid vormt misschien een klein oppervlak op je lichaam, maar het heeft gigantische impact bij het vormen van een eerste indruk. Het is dan ook zo dat het corrigeren van oogleden een erg kleine ingreep is, de impact is gigantisch. Daarom valt er in dit artikel meer te lezen over de ooglidcorrectie, van prijzen tot ervaringen en nog wat algemene informatie.

  Naarmate je ouder en wijzer wordt zal ook jij er last van krijgen. Het dunste stukje huid van je lichaam, de huid rond je ogen begint te rimpelen. Het is niet het enige gedeelte wat rimpelt, maar de effecten vallen wel het meest op. In het begin lijkt het misschien wel een beetje charmant, maar naar mate de tijd verder tikt zal je meer en meer gaan ergeren aan je spiegelbeeld. Niet alleen jijzelf zal er last van hebben ook de mensen om je heen worden dagelijks geconfronteerd met het gedrocht wat je nou eenmaal geworden bent. Verder zeggen mensen dat uiterlijk niet telt maar het speelt wel degelijk een grote rol bij het vormen van een eerste indruk. Verder kunnen de hangende oogleden ook nog eens een constante hoofdpijn veroorzaken.

  De ooglidcorrecties prijzen verschillen veel van elkaar. Het aantal aanbieders van een ooglidcorrectie ligt erg hoog. Faceland is een van de goedkopere, maar ook zeer betrouwbare privéklinieken in Nederland. De kliniek werkt uitsluitend met hoog opgeleide artsen, die volledig gediplomeerd zijn. Zo wordt er dus gezorgd dat de behandeling niet alleen goed, maar ook zeker veilig gebeurt. De risico’s worden dus beperkt en de prijzen worden laag gehouden. In principe zit je dus voor een dubbeltje op de eerste rang.

  Heeft u geen medische klachten, wees niet bang! Je zal direct het resultaat van de cosmetische ingreep merken. Als de zwellingen na de behandeling eenmaal zijn afgenomen en je kijkt in de spiegel, zal jij je zelf al snel jaren jonger en een stuk energieker voelen. Ooglidcorrectie ervaringen zijn positief en de prijzen hoeven ook niet hoog te zijn.

  http://faceland.nl/

  Tags: ,

Archief