• Banen en opleidingen 09.09.2020 Reacties uitgeschakeld voor Diensthoofd Informatica

  Introductie

  Het Vlaams en Neutraal Ziekenfonds heeft meer dan 40 vestigingen in Vlaanderen, hecht veel belang aan de onafhankelijkheid van Vlaanderen en streeft naar een Vlaamse ziekte- en arbeidsongeschiktheidsverzekering.

  In de National Alliance of Neutral Health Insurance Funds staan ​​we bekend als het snelst groeiende ziekenfonds. Meer dan 120.000 leden hebben onze persoonlijke en klantgerichte aanpak ervaren.

  Ter versterking van ons sterke team van 147 medewerkers zijn wij op zoek naar gemotiveerde IT-medewerkers (m / v / x).

  Jouw takenpakket

  • Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van de IT-strategie en het beheer van de IT-afdeling, de sleutel tot de operationele functies van onze organisatie. Dit betekent dagelijkse leiding, begeleiding en opvolging voor uw team van 4 medewerkers.
  • Je bent verantwoordelijk voor de interne dienstverlening en samenwerking met diverse externe partners en leveranciers.
  • U kunt de functies van onze telefoon- en computernetwerken optimaliseren en deelnemen aan de uitvoering van strategisch belangrijke operationele taken en projecten.
  • U kunt de servicedesk opvolgen en de duurzaamheid ervan garanderen.
  • Je maakt deel uit van de medewerker en rapporteert rechtstreeks aan het management.

  Jouw profiel

  Naast een bachelordiploma in informatica of gelijkwaardige beroepservaring, beschik je ook over sterke management- en organisatievaardigheden en analytische vaardigheden.

  Ook met medewerkers en andere VNZ-diensten kunt u vlot communiceren.

  Wij bieden

  • Dit is een uitdagende en afwisselende baan voor senior managers.
  • Dit betekent dat de nodige verantwoordelijkheden en inputs moeten worden opgenomen in het beleid van de organisatie.
  • In het salarispakket bieden we ook een ruim aanbod aan secundaire arbeidsvoorwaarden en bedrijfswagenpakketten

  https://www.vindazo.be/vacatures/medewerker-helpdesk.html

  Tags:

 • Banen en opleidingen 19.08.2020 Reacties uitgeschakeld voor Customer Service Consultant – Automobiel sector

  callcenter agent Belgie

  Dit is een fulltime functie. Na de overgangsperiode kun je kiezen voor een vast contract.

  Jouw verantwoordelijkheid

  Verantwoordelijkheden van klantenserviceadviseurs:

  • – Neem alle contactgegevens op voor de meest dealergerichte diensten van dealers en klanten. Het antwoord op het probleem kan worden opgelost door de eerste oproep.
  • -Als de oplossing niet binnen de eigen invloedssfeer van de afdeling valt, kan de volgende stap worden bepaald;
  • – Je onderhoudt nauw contact met andere afdelingen om de vereisten van de dealer op tijd op te lossen;
  • -Je volgt procedures en processen op in overeenstemming met intern beleid en richtlijnen;
  • -Je hebt bijgedragen aan de bedrijfscontinuïteit van dealers en klantenservice, en deze geïmplementeerd volgens het organisatieplan;
  • -Je volgt alle inkomende verzoeken en stuurt ze naar verschillende afdelingen;
  • -Je beantwoordt vragen over boetes, tankpassen, gebruik in het buitenland, eigendomsdocumenten en gerelateerde contractvoorwaarden (zoals kilometerstand, opzegging, banden etc.).
  • -U kunt klachten volledig afhandelen;
  • -Je stelt verschillende producten en opties voor;
  • -Je ondersteunt de teamleider en leidt junior collega’s op.

  Jouw profiel

  • Persoonlijke informatie van klantenserviceadviseur:
  • * Je spreekt vloeiend Nederlands en Frans;
  • * Je hebt voorlopige ervaring in klantenservice;
  • * Je bent leergierig en flexibel;
  • * Je bent proactief en kan zelfstandig werken;
  • * Je bent klantvriendelijk.

  Ons aanbod

  • * Uitdagend en divers werk in internationale organisaties;
  • * Opleiding en training om hun eigen ontwikkeling te behouden;
  • * Competitief salaris met extralegale voordelen.

  https://www.administratieve-medewerker.be/p/callcenter-agent.html

  Tags:

 • Banen en opleidingen 15.05.2020 Reacties uitgeschakeld voor Vacature Uitvoerder, Amsterdam

  Vacature Uitvoerder, Amsterdam

  HBO of hoger
  Junior/Medior/Senior niveau
  Vast contract
  Salaris in overleg
  40 uur p/w

  Beschrijving vacature

  Wil jij graag als vertolker aansprakelijk zijn voor toonaangevende en uitdagende projecten bij het grootste aannemersbedrijf van nederland? bij bam adviseren wij voorop in de infra-, woningbouw en utiliteit aarde aldaar we eeuwig met de nieuwste technieken werken. of het nu gaat over werken met bim binnenshuis utiliteit of woningbouw, of om omvangrijke infrastructurele projecten zoals de grootste zeesluis te aarde : bam doet het!

  Wat ga je doen?

  Als acteur bij bam realiseer jij die projecten tezamen met je team op kantoor en op de bouwplaats. Jij regelt dat alles perfect blijft telefoon ; jouw programma klopt vrijwel immer, je medewerkers staan op het juiste tijd op de juiste plek en je logistieke procedure is goed op orde. Bovendien neem je de gehouden voor het uitdragen van het beleid in het kader van kwaliteit, welzijn, veiligheid en gezondheid.

  De integratie van bim en lean staat bij bam hoog in het vaandel. jij gaat ons in deze realisatie overigens dienen! Met jouw weten en talent zorg jij er met jouw team voor dat op de bouwplaats alle principes hiervan geïmplementeerd, gemonitord en geoptimaliseerd worden. jij bent van het type coachend leiding geven. je medewerkers zijn blij met jou. uiteraard, want je weet de juiste balans te creëren tussen ongebondenheid en verantwoordelijkheid. elke dag komen ze weer met energie de bouwplaats op. liever van onze eigen uitvoerders waarnemen hoe zij het geoefend om bij bam te werken? lees hier de interviews van : aden lennardin de woningbouw, wouterover de zeesluis en sjoerdvertelt over zijn regionale infra projecten.

  Wie opsporen wij?

  Als onderaannemer beschik je over hbo werk- en denkniveau. Ben je een startende onderaannemer, dan kun je met stages aantonen dat je een opinie hebt op de bouwwereld. Als onderaannemer bij bam ben je communicatief vaardig en schakel je makkelijk van uitvoerder naar projectleider en weer naar een bouwplaatsmedewerker. Resultaatgericht en besluitvaardig typeren je karakter. Je bent en blijft op zoek naar correctie ( lean ) van de bedrijfsvoering en weet kansen goed te benutten. Daarnaast beschik je over intensief weten en ervaring op het gebied van bouwprocessen en –methodieken. Bedrijfsomschrijving werken bij bam is werken bij een trots en oer nederlands bedrijf. We verwerkelijken bijzondere en complexe werken die impact bezitten op onze samenleving. Denk aan de nieuwe zeesluisin ijmuiden, de 215 meter hoge zalmhaventorenin randstad, de innovatieve busbrug in zwolle en eyecatchers zoals het forumin groningen. Stuk voor stuk projecten met een grote maatschappelijke waarde.

  Als acteur bij bam realiseer jij die projecten gezamenlijk met je team op bureau en op de bouwplaats. Jij regelt dat alles perfect blijft varen ; jouw planning klopt vrijwel steevast, je medewerkers staan op het juiste tijd op de juiste plek en je logistieke proces is goed op orde. Daarenboven neem je de gehouden voor het uitdragen van het beleid in het kader van kwaliteit, welzijn, veiligheid en gezondheid.

  De integratie van bim en lean staat bij bam hoog in het vaandel. jij gaat ons in deze ontwikkeling voorts bijstaan! Met jouw kennis en kundigheid zorg jij er met jouw team voor dat op de bouwplaats alle principes hiervan geïmplementeerd, gemonitord en geoptimaliseerd worden. jij bent van het type coachend voorgaan geven. je medewerkers zijn blij met jou. uiteraard, want je weet de juiste balans te creëren tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. elke dag komen ze weer met energie de bouwplaats op. liever van onze eigen uitvoerders waarnemen hoe zij het geoefend om bij bam te werken? lees hier de interviews van : aden lennardin de woningbouw, wouterover de zeesluis en sjoerdvertelt over zijn regionale infra projecten. salarisinformatie gage in overleg extra inlichting wat bieden wij? ongeacht de brandpunt op jouw persoonlijke ontwikkeling, onze open bedrijfscultuur, een netwerk van gedreven collega’s, heelal voor eigen aansprakelijkheid, en goede doorgroeimogelijkheden, bieden wij jou een uitstekend gage, voldoende vakantiedagen en een leaseauto. uiteraard krijg je ook een laptop en smartphone. voor alle jonge bam medewerkers is er young bam. young bam organiseert diverse activiteiten om je netwerk te opvoeren en andere jonge collega’s te aanleren kennis, denk hierbij aan projectbezoeken en borrels. werken bij een multinational, met het intuxeftie van een familiebedrijf!

  Bij bam werk je in teams met collega’s van allerlei gevarixeberde disciplines en draag je bij aan gave projecten die je terugziet in de grond om je heen. Wie kent niet de groen-oranje bouwkeet? bam is actief in alle fases van een ongelijkheid, van realisatie, ontwerp, creatie tot aan het onderhoud. Onze projecten vind je overal in de symbiose back en dat vervaardiging ons trots ; bam werkt met de nieuwste technieken en innovaties in de bouwwereld. Hierbij kan je denken aan ons eigen bim center, interne materieelbedrijf, am als interne ontwikkelaar, etc. Bam behoort tot de grootste bouwondernemingen van europa. Dat biedt jou als bam-mer veel kansen. Onderwijl schenken onze collega’s aan dat het voelt als een familiebedrijf aldaar je nauw bijeen met een kleine club collega’s waardoor de communicatie hele korte lijnen heeft ;

  https://nl.nieuwejobs.com/job/q/uitvoerder.html

  Tags:

 • Banen en opleidingen 04.05.2020 Reacties uitgeschakeld voor Chauffeur vacatures

  Vrachtwagenchauffeur voor de toekomst

  Randstad nederlandse provincie 5651gg eindhoven afvoer / logistics / warehouse

  Vrachtwagenchauffeur voor de toekomst gezocht je ontkomt er niet aan, het coronavirus. Dit heeft uitgestrekte resultaten voor werkend nederland en met name voor veel vrachtwagenchauffeurs. Sommige vrachtwagenchauffeurs werken harderwijker dan ooit, ondertussen er ook collega ‘s zijn die per rechtstreeks behalve werk zitten. Uiteraard blijf je als vrachtwagenchauffeur in deze dagen van essentieel bij voor het land. Wegens het coronavirus hebben veel transportbedrijven de werving van nieuwe vrachtwagenchauffeurs voorbijgaand stopgezet. Dit kan per dag wijzigen, zo zijn er plotseling weer mogelijkheden om toch aan het werk te gaan. Daar kan randstad transport je bij helpen. Daarom komt randstad transport heel gaarne nu al met je in contact. We vooruitzien dat als de horecasector, de opleiden en het buitenland weer open gaan, de transportbedrijven rechtstreeks weer gaan opschalen. Hoe fijn is het dan dat we je op dat ogenblik direct kunnen gaan introduceren bij het bedrijf waar je animo ligt. Wat gaat randstad transport je in de toekomst bieden : we tussenkomen je naar de mooiste banen voor vrachtwagenchauffeurs te alle deelmarkten : distributie, horecasector, bouw, agrarisch, etc. Een vaste baan maar ook parttime of flexibel aan de slag, bij randstad transport kan je werken zoals jij wil. Immermeer beloning volgens de cao van de opdrachtgever. Een stipte en correcte uitbetaling van je merite en toeslagen. Wat vraagt randstad transport nu van jou : ben jij de vrachtwagenchauffeur van de toekomst? solliciteer dan via de sollicitatieknop onderaan deze bladzijde en vergeet niet een recente cv toe te voegen. Geef in je motief aan in welke soorten chauffeur vacatures je animo hebt en voor welke periode je beschikbaar bent. Ben je nu op zoek naar voorbijgaand, vervangend werk ivm coronavirus of wil je starten in een nieuwe vaste baan? sollicitatieproces heb jij animo in deze baan van de toekomst? solliciteer dan via de sollicitatieknop hieronder. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact op via whatsapp, mail of telefonisch. Whatsapp : 06-11629723 mail : sammy. Shum nl. Randstad. Com 2300096 uiteraard staat deze vacature open voor allemaal die zich hierin herkent.

  https://www.vindazo.nl/keywords/chauffeur.html

  Tags:

 • Banen en opleidingen 20.01.2020 Reacties uitgeschakeld voor Who run the world? Girls!

  Terwijl stoere, onafhankelijke Rapunzel de charmante dief moet redden waarop ze verliefd is, zou Assepoester nog steeds, getreiterd door haar gemene stiefzusjes, de vloer aan het boenen zijn als de prins op het paard geen actie ondernomen had. In de film ‘Assepoester’ uit 1950 krijgt de hulpeloze prinses een portie glamour aangereikt van een toverende goede fee, terwijl in de film ‘Tangled’ uit 2010 daadkrachtige Rapunzel zelf bewijst dat vrouwen kunnen doen wat mannen ook doen – maar dan beter. De gender-rollen veranderen, stoere Disney-dames met ballen domineren het toneel, en dat is maar goed ook.We zijn nou eenmaal nieuwsgierige zoogdieren Britse neurowetenschapster Gina Rippon geeft in haar boek The Gendered Brain: The New Neuroscience that Shatters the Myth of the Female Brain aan dat biologie geen centrale rol speelt in de verschillen tussen mannen hersenen en vrouwen hersenen. Dit zou betekenen dat de verwachtingen waarmee je wordt grootgebracht grote invloed hebben op wat we bij een man of vrouw vinden horen. Maar waren er voorheen wel grotere biologische verschillen? Was ons soort jaren geleden niet veel diverser? Evolutiepsychologie geeft bijvoorbeeld aan dat vrouwelijk schoon geen willekeurig cultureel construct is, maar dat mannen wel degelijk een onbewuste, geëvolueerde voorkeur hebben voor bijvoorbeeld rondingen bij een vrouw. Dit is een teken van vruchtbaarheid – wat miljoenen jaren geleden resulteerde in voortplanting bij mannen met deze voorkeur. Mannen met een voorkeur voor vrouwen in de overgang misten de boot als het gaat om voortplanting. En zo hebben dezelfde voorkeuren zich verder geëvalueerd. De berg boeken over het gender construct is zo hoog, dat je er moedeloos van wordt. Een ding is zeker: de discussie is er. Hot and happening!

  Vrouwelijke bouwvakkers, why not!

  Voorheen werd ons beeld van een man of vrouw vanaf kinds af aan roestvast in ons hoofd gevormd op basis van kinderboeken als Jip en Janneke waarin Jip alles durft terwijl Janneke veel banger is. Maar ook in tv-reclames zagen we de vrouw vaak als moederfiguur en de helper van de man, en de man als leidende figuur in het gezin. Dat er hierdoor vaak onbewuste verwachtingen over het gedrag en de rollen van mannen en vrouwen in stand worden gehouden is dus niet zo gek. Maar de gender constructie in de westerse wereld verandert. Geen hulpeloze Doornroosje of Sneeuwwitje die gered moeten worden door een prins, maar stoere, onafhankelijke zusjes Frozen of boogschutter Merida die met haar skills de drie prinsen een poepie laat ruiken. Dit resulteert in duizenden kids die roepen dat ze dappere prinses willen worden als ze groot zijn, in plaats van hulpeloze prinses. Deze Disney-dames met ambitie kunnen een sympathiek rolmodel zijn voor kinderen, maar misschien ook wel motiverend werken voor dames die vanuit hun huidige secretaresse functie willen doorgroeien naar een leiderschapsrol binnen de Corporate Bank.

  Kenmerken van vrouwelijk leiderschap

  Vrouwen in leiderschapsposities blijft een gevoelig thema. Voor ons een reden om een aantal vrouwelijk leiderschaps-feitjes onder elkaar te zetten. Want vrouwen aan de top heeft zo z’n voordelen! – Volgens het ILO (International Labour Organisation) zorgen vrouwen voor betere bedrijfsresultaten. Je bedrijf succesvoller maken? Zet genderdiversiteit maar alvast op de agenda voor 2020 want met vrouwen aan de leiding maak je meer winst! – Niet alleen de winst, maar ook de reputatie van een bedrijf gaat omhoog. Volgens het ILO doen vrouwen die met de stok zwaaien het dus goed tegenover andere. – Hoe dat kan? Het WPP (https://www.wpp.com/) heeft in dertien verschillende landen onderzoek gedaan naar de eigenschappen van ‘de moderne leider’. De top 10 van kenmerken die de ideale leidinggevende heeft, werden vervolgens als vrouwelijke kenmerken gekwalificeerd. – Misschien wel onze favoriet! – Volgens de University of California geven bedrijven met vrouwen aan de top meer aandacht aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Veel bedrijven hebben een bijzondere positie om de wereld een stukje beter te maken, en met vrouwen in leidinggevende posities wordt dat dus beter benut. – Jonge mannen willen een actievere rol in het ouderschap spelen. Weg met traditionele genderlabels en gewoon doen wat werkt voor het gezin. Dus mannen, maak ruimte voor vrouwen in leidinggevende functies en besteed meer tijd aan het afvegen van snotneuzen en het opruimen van rondslingerend speelgoed.

  We zijn er bijna, maar nog niet helemaal

  We zijn goed op weg, maar hebben nog een lange weg te gaan. Vrouwen zijn vaker economisch zelfstandig en het aandeel van vrouwen in de top van grote bedrijven is afgelopen jaren toegenomen. Helaas zijn vrouwen nog steeds sterk ondervertegenwoordigd op de hogere en besluitvormende posities (CBS, emancipatiemonitor 2018). Vrouwen moeten nog steeds vechten voor gelijke salarissen en gelijke kansen op leiderschap. Ook mannen die huisvader willen worden krijgen te maken met vooroordelen en opgehaalde neuzen. Het is een weg waaraan getimmerd moet worden, maar waar we niet in door moeten slaan: vrouwen als zwak zien wanneer ze niet voor leiderschap of carrière kiezen, maar juist voor het huishouden – terwijl dat gewoon is wat ze willen.

  Discriminatie of gebrek aan ambitie?

  Westers feminisme richt haar pijlen veel op gelijkheid op de werkvloer omdat juist hier nog veel ongelijkheid wordt aangetroffen. Is dit discriminatie? Nee, dat hoeft niet. Het kan zijn dat vrouwen minder ambitie hebben om door te groeien naar een leiderschapsfunctie. De enige zakelijke, ambitieuze Disney-dame was immers Cruella de Vil die dalmatiër puppies ontvoerde om van hun vacht bontjassen te maken. Niet perse het beste zakelijke rolmodel. Hoe dan ook: we zijn goed op weg met het afbreken van de sociale gender constructie, en gaan naar een wereld waarin het verschil tussen mannen en vrouwen steeds meer verdwijnt. Hierdoor krijgt de vrouw steeds meer ruimte op het toneel, steeds meer ruimte om haar stem te laten horen en sturing te krijgen. We trappen de fairy godmother en prince charming de deur uit, want de handen uit de mouwen steken kunnen we zelf wel!

  https://bureauvris.nl/trainingen/programmas-voor-vrouwen/

  Tags:

 • Banen en opleidingen 19.12.2017 Reacties uitgeschakeld voor Hoe word je een advocaat?

  Als je geen advocaat nodig hebt mag je van geluk spreken. Toch ontkom je er niet altijd aan. Het kan zo maar gebeuren dat jij beschuldigd wordt van iets wat je helemaal niet gedaan hebt en dan is het slim jezelf in bescherming te nemen door een advocaat te nemen. Tijdens een rechtszaak is de advocaat jou vertrouwens persoon. Deze of gene is gespecialiseerd in een soort recht. Dit kan bijvoorbeeld familierecht of strafrechtzijn. Door goede assistentie kan een advocaat ervoor zorgen dat jij gelijk krijgt of in ieder geval gedeeltelijk. Veel mensen weten niet hoe je een advocaat wordt. Hierbij de uitleg over hoe je een advocaat worden kan. 

  De advocaten in Nederland bezitten bijna allemaal over een universitaire diploma. Hoewel het mogelijk is om rechten te studeren op het HBO is dit van mindere kwaliteit en is dit vaak te laag om advocaat te worden. Je wordt dan vaak een jurist. Je mag met een advocaten diploma de eerste drie jaar nog niet zelfstandig werkzaamheden uitvoeren. Je bent deze jaren nog een soort stagiair. Op deze manier wordt er een redelijke consistente groep advocaten gecreëerd en is de kans dat ethische kwesties beter behandeld worden. Als je gespecialiseerd bent in familie recht kan je daarna aan het werk als bijvoorbeeld een scheidingsbemiddelaar. Ook advocaten hebben wetten en regels waar zij zich aan houden moeten. In de wet die in 1952 is opgesteld staat precies vermeld wat zij wel en niet mogen. Er is een specifieke gedrag code waar jij je als advocaat aan houden moet. Op het moment dat jij deze regels breekt is het hoogstwaarschijnlijk dat je ontslagen wordt en niet meer mag opereren als advocaat. Het is belangrijk dat jij als advocaat objectief naar de zaak en naar mensen kijkt. Gelukkig gedragen de meeste advocaten zich (mede door de drie jaar stage) naar behoren en doen zich niet vaak rare calamiteiten voor.

  http://ebhlegal.nl/rechtsgebieden/strafrecht

  Tags: ,

 • Banen en opleidingen 04.02.2014 Reacties uitgeschakeld voor Rijschool Amerfoort: een tussentijdse toets bij Rijschool Karreman

  Rijschool Amersfoort

  Rijschool Karreman in Amersfoort beveelt aan iedereen een tussentijdse toets aan. Wat is nou het voordeel van een tussentijdse toets? Veel leerlingen denken namelijk alleen aan één voordeel. En dat is dat je een vrijstelling kunt krijgen voor de bijzondere verrichtingen. Je krijgt er namelijk twee en als je ze allebei goed uitvoert, verdien je je vrijstelling voor de eerstvolgende praktijkexamen.

  Dat is natuurlijk niet het grootse voordeel van je tussentijdse toets. Het grootste voordeel is namelijk dat je ziet hoe het erbij CBR aan toe gaat. Zodat je voor je echte examen weet wat je kunt verwachten, en weet wat er komen gaat. Vooral voor leerlingen met faalangst is dit heel belangrijk. De slagingskans neemt na een tussentijdse toets namelijk met 40% toe!

  http://www.rijschoolkarreman.nl

  Tags:

Archief