• Architectuur 06.05.2020 Reacties uitgeschakeld voor Een nieuw interieur met een interieurontwerp in Eersel

  Om een nieuw ontwerp voor je huis te maken moet je of heel creatief zijn of veel ervaring hebben. Het is namelijk een grote stap wanneer je kiest voor een geheel of gedeeltelijknieuw interieur en je dient daar van tevoren goed over na te denken voor je eventuele stappen zet. Een kleine verandering in je woning kan namelijk al goed zijn voor een heel andere sfeer en meer warmte in je woning. Met een goed interieurontwerp in Eersel komen er nieuwe inzichten aan het licht en kan jij de ruimte helemaal laten ontwerpen naar je eigen smaak. Voordat de interieurontwerpers met het interieurontwerp in Eersel aan de slag kunnen gaan, wordt er een gesprek ingepland om de zaken met elkaar door te spreken. Hierin wordt bijvoorbeeld besproken wat je wensen zijn en aan welke eisen het interieurontwerp in Eersel moet voldoen. Wil je een bepaalde kleur bijvoorbeeld heel graag terug zien omen in het interieur, of weet je al zeker dat je een grote eettafel wil? Dan kun je dit in het kennismakingsgesprek aangeven, zodat daar in het interieurontwerp in Eersel rekening mee kan worden gehouden. 

  Stalen en stoffen

  Tijdens het gesprek zal er door de ontwerpers alvast een advies worden gegeven en krijg je verschillende stalen en stoffen mee naar huis om eens goed na te denken over de inrichting en het advies dat is gegeven over het interieurontwerp in Eersel. Het adviesgesprek duurt ongeveer anderhalf uur en zal je alvast een beeld geven van de uitwerking van het interieurontwerp in Eersel. Mocht je eruit zijn wat je met de ruimte wil gaan doen, dan kan de ontwerper beginnen aan het interieurontwerp in Eersel. Samen met de klant wordt er dan een ontwerp gemaakt die goed past bij de wensen en behoeften van de klant. Je kunt bij et ontwerp aanwezig zijn om nog eventuele aanwijzingen te geven.  • Architectuur 18.04.2019 Reacties uitgeschakeld voor Verf tips

  Tip een klink erg overduidelijk, want deze luidt: kies de juiste verf. De juiste verf kan van alles betekenen. Iedere soort verf heeft een eigen toepassing. Denk bijvoorbeeld aan verf voor buitenshuis gebruik. Dit is verf die natuurlijk wel tegen water moet kunnen en temperatuurverschillen. Dan heb je ook nog de verf voor binnen. Deze moet het liefst krasbestendig zijn. Want stel je voor: je legt je sleutelbos neer op een kastje en het hele kastje zit direct onder de krassen. Dat zou natuurlijk zonde zijn. Een verf die bijzonder krasbestendig is heet parketlak.

   

  Na de toepassing moet je ook denken over de onderlaag. Want ga je bijvoorbeeld verven op beton, op metaal of op hout? Dat zijn materialen met onderling hele ander eigenschappen. Deze hebben dus een andere verf nodig.

   

  Als de ondergrond gereed is, maak dan de verf zelf klaar. Om dit te doen haal je aan het begin eerst de stoflaag van de deksel. Zelfs bij nieuwe verf zit vaak stof op de deksel. Als je dit er niet af haalt komt dit in de verf terecht. Roer vervolgens de verf minimaal vier minuten goed door met een roerstaaf.

   

   

  Veel mensen gaan de fout in wanneer ze MDF willen schilderen. Ga je mfd schilderen, houd rekening met het volgende: MDF is een bijzonder materiaal, want het is eigenlijk niet echt hout. Het bestaat wel uit hout, want het is eigenlijk een plaat samengeperste stukjes hout. Wanneer je het wilt verven merk je dat goed. Het oppervlakte van het MDF absorbeert namelijk veel van de verf die je erop smeert. Daarom is het goed om te kijken op de verpakking van de verf of deze wel is geschikt voor MDF. Voor een goede laag op het MDF moet je eerst een laag verf aanbrengen en deze laten drogen. Vervolgens zijn er nog minimaal drie lagen nodig voor een goede dekking.

  Tags: ,

Archief