• Is uw huidige tractor aan vervanging toe en wilt u een tractor kopen die nieuw is? Maar waar kiest u dan voor? Het moet natuurlijk om een machine gaan die geschikt is voor het werk dat u voor ogen heeft, maar een ding is minstens net zo belangrijk. En dat is de levensduur! Een tractor kost een hoop geld en u wilt daar natuurlijk zo lang mogelijk gebruik van kunnen maken. Massey Ferguson is dan een uitstekende keuze. Met 160 jaar aan finetuning onder de motorkap is dit tractormerk het beste dat nu op de markt verkrijgbaar is. Bij Jan Peters & Zonen vindt u voor iedere branche de ideale tractor.  

  Nieuwe MF tractor te koop; leer wat meer dan 160 jaar ervaring doet

  Een tractor kopen die nieuw is kost een hoop geld. Het is een flinke investering. Wanneer u voor uw bedrijf op zoek bent naar een nieuwe tractor, dan kiest u natuurlijk voor een MF, Massey Ferguson, tractor die te koop staat bij Jan Peters & Zonen. Deze specialist handelt al jaren in MF tractoren en 160 jaar aan innovatie en ervaring hebben gezorgd voor machines die hun weerga niet kennen. Of u nu een tractor nodig heeft voor het zware werk, of voor lichtere klussen, bij deze aanbieder vindt u alle 12 types MF tractoren dus voor iedere branche de ideale tractor.

  Tractor kopen; ook nieuw voor een schappelijke prijs

  Wilt u een tractoren kopen die nieuw is? Maar wel voor een schappelijke prijs? Een MF tractor die te koop wordt aangeboden bij Jan Peters & Zonen hoeft helemaal geen fortuin te kosten. Het is afhankelijk van waar u de tractor voor wilt gebruiken. In de showroom van deze expert vindt u modellen die variëren in grootte en capaciteit. Zo kunt u kiezen voor een kleinere, betaalbare, en fonkelnieuwe MF 1500 serie met een vermogen van 38 tot 42 pk. Aan de andere kant van de schaal kunt u ook kiezen voor een bakbeest van de MF 8700 serie met een vermogen van maar liefst 370 pk. In verschillende series kunt u een tractor nieuw of tweedehands kopen. Maak snel een afspraak en kom gezellig langs!

  Posted by @ 8:46 am

  Tags: ,

 • Comments are closed.

Archief