• Alarmsysteem 18.05.2020 Reacties uitgeschakeld voor Woningbeveiliging is geen overbodige luxe

  Je bent net verhuisd naar een nieuwe, onbekende wijk. Hoewel je geen aanleiding ziet voor het aanschaffen en installeren van een Alarmsysteem, lijkt het je geen overbodige luxe om je huis goed beveiligd te hebben. Wat als de wijk toch niet zo veilig is als je van te voren dacht? Dan wil je niet dat je pas over beveiligingssystemen na gaat denken als het al te laat is. Inbrekers laten namelijk niet even weten dat ze komen inbreken en als er een brand ergens ontstaat, had je dat niet anders kunnen weten dan met een rookmelder of een warmtedetector.

  Groenewegen Delft begrijpt jouw zorgen over eventuele gevaarlijke situaties, die kunnen ontstaan wanneer je even niet oplet of kan opletten. Om die reden heeft Groenewegen Delft een groot aantal alarmsystemen ontwikkeld voor zowel particulieren als bedrijven. Woonhuis alarmsystemen beschikken over meerdere functies door de verschillende detectoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de zojuist genoemde warmtedetector, maar ook aan gasdetectors en glasbreukdetectoren als inbraakalarm. Ook bevinden er zich infrarooddetectoren in het beveiligingssysteem, die zowel de temperatuur als bewegingen meet. Dit beveiligingssysteem valt dus echt niet voor de gek te houden, waardoor Groenewegen Delft je van optimale beveiliging kan verzekeren.

  Ben jij net in een nieuwe woning komen wonen en ben je op zoek naar een goed beveiligingssysteem? Woon je al langer in een huis, maar lijkt het jou ook verstandig om een alarmsysteem aan te schaffen? Ben jij het met ons eens dat optimale beveiliging van jouw huis helemaal geen overbodige luxe is, maar juist een must voor veilig wonen? Neem dan eens een kijkje op onze website of contacteer ons over de mogelijkheden in beveiliging van jouw woning. Wij denken graag met je mee over optimale beveiliging en de juiste beveiliging in jouw huis. Zo zal je je nooit meer onveilig voelen.

  https://www.groenewegendelft.nl/

  Tags: ,

 • Alarmsysteem 27.01.2019 Reacties uitgeschakeld voor Huisbeveiliging: Zo zorgt u ervoor dat u niet bespied wordt

  Veel mensen zijn zich bewust van hoe het mogelijk is om te worden gehackt of onder toezicht te worden gehouden, wat betekent dat ze nauwlettend in de gaten worden gehouden, maar ze nemen niet de tijd om te voorkomen dat je op veel manieren wordt gehackt. Het is essentieel om de technologie op de juiste manier te beveiligen, zodat iemand uw persoonlijke gegevens niet steelt.

  Volg deze 5 beveiligingstips om uw privacy tegen toezicht te beschermen:

  Schakel geolocatie, Bluetooth en wifi uit
  Met deze instellingen op uw telefoon kunt u worden gevolgd door verschillende bedrijven via toepassingen en soms zelfs hackers. Het is beter om veilig te zijn dan sorry. Houd uw locatie privé door deze functies niet te gebruiken wanneer u zich buiten uw huis bevindt.

  Zet je telefoon in vliegtuigmodus
  Het wordt aanbevolen om je telefoon in de vliegtuigmodus te zetten wanneer je hem niet gebruikt, zodat hij niet de hele dag verbinding maakt met draadloze torens.

  Gebruik sterke wachtwoorden
  Een hacker zal niet in staat zijn om eenvoudig uw e-mail of persoonlijke gegevens te hacken als uw wachtwoord niet gemakkelijk te raden is. Voorgesteld wordt om een ​​aantal verschillende tekens en symbolen te gebruiken om uw wachtwoorden moeilijk te kraken te maken. Het is ook aan te raden verschillende wachtwoorden voor verschillende accounts te hebben, omdat als iemand in staat is om een ​​van uw accounts te hacken, deze mogelijk toegang tot deze accounts kunnen hebben.

  Bedek je laptop camera met stickers
  Het is bewezen dat hackers je kunnen bespioneren met behulp van je eigen computer. Ze kunnen mogelijk toegang hebben tot alles op uw computer, inclusief de camera voor videobewaking. Hierdoor kunnen ze alles in je huis bekijken zolang je computer open is. Het wordt altijd aanbevolen om de camera te bedekken wanneer deze niet in gebruik is.

  Wees voorzichtig met uw SmartTV
  SmartTV’s hebben de mogelijkheid om informatie over u te verzamelen, omdat sommige camera’s en luidsprekers hebben ingebouwd. Het gaat veel verder dan het bijhouden van wat je bekijkt. Het is belangrijk om te beseffen dat de meeste SmartTV’s instellingen hebben om de mogelijkheid om uw persoonlijke veiligheid binnen te dringen uit te schakelen.

  Het is belangrijk om jezelf te beschermen tegen technische kwetsbaarheden en surveillance. Thuisbeveiliging en automatisering kunnen worden gebruikt om uw huis te beveiligen met professionele thuisbeveiligingssystemen, maar het is ook belangrijk om uw technologie te beveiligen.

  https://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag

  Tags:

 • Alarmsysteem 28.12.2015 Reacties uitgeschakeld voor Eminent em8610 als alarmsysteem

  op basis van GSM te bedienen met app op uw smartphone. het systeem werkt op 434Mhz.

  De Eminent EM8610 Draadloze GSM Alarm Starter Kit is de basis om je woning of kantoor te beveiligen. De EM8610 werkt via het betrouwbare GSM netwerk en is voorzien van een back-up batterij zodat je alarm ook werkt als de stroom uitgevallen is. De installatie is zeer eenvoudig. De kit bestaat uit het bedieningspaneel waarin je een gsm simkaart plaatst, 1 draadloze bewegingsmelder, 1 draadloos deurcontact, 2 afstandsbedieningen en 2 RFID tags. Je kunt tot maar liefst vijftig draadloze sensoren aansluiten. In de EM8610 programmeer je tot 5 telefoonnummers. Meer dan voldoende om je huis of kantoor comfortabel te beveiligen. Het Eminent alarmsysteem bedien je op het paneel zelf, de afstandsbediening, RFID tag of met de speciale Eminent Alarm App voor iOS en voor Android.

  Hoe kan ik mijn huis beveiligen?

  Er zijn bedrijven gespecialiseerd in huizen beveiligen. Huis na huis hebben zij bekeken, en zo weten ze het beste welke beveiliging bij welk huis past. Voordat ze je huis beveiligen, zullen ze eerst met je gaan kijken welk niveau van beveiliging bij jouw woonsituatie past. Heb je bijvoorbeeld waardevolle schilderijen, dan zullen ze daar anders mee omgaan dan wanneer je je breedbeeld televisie wilt beschermen. Elk huis beveiligen ze op een individuele manier, zodat ze zeker weten dat de beste bescherming wordt geboden.

  Een simpelere oplossing?

  Misschien is het inschakelen van een alarmsysteem wat te veel van het goede, maar wil je toch je huis beveiligen. Ook dan zijn er genoeg dingen die je kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld een videocamera aanschaffen. Er zijn verschillende te verkrijgen. Sommige nemen de hele dag op, andere alleen wanneer jij ernaar kijkt. Er zijn nu ook camera’s op de markt die in verbinding staan met je smartphone zodat je op elk gewenst moment naar het beeld kunt kijken. Ook bijvoorbeeld op vakantie of op het werk. Ook kun je ervoor kiezen om de deuren en ramen te versterken. Dit is een simpele ingreep die een inbraak vermoeilijkt

  Kijkt u op MR-Beveiliging.nl voor alle Eminent GSM alarmsysteem sets en beveiliging van uw woning.

  https://www.mr-beveiliging.nl/alarmsystemen/draadloos-alarmsysteem/eminent

  Tags: , , ,

Archief