• Adverteren 19.12.2017 Reacties uitgeschakeld voor Reclame op auto

  Mooie reclame op de auto, dat kunt u ook laten doen! 

  Reclame maken is natuurlijk heel erg belangrijk, dat weet iedereen wel. Maar hoe u nu op de juiste manier reclame maakt zodat het zo effectief mogelijk is, ja dat weet niet iedereen en de meningen zijn hier ook wel wat over verdeeld. Misschien heeft u wel eens iemand met reclame op de auto zien rijden, als u dit ooit gezien heeft dan is het u blijkbaar toch opgevallen en zal het u ook bijblijven. Zo werkt het natuurlijk ook als u reclame op de auto laat zetten. Een auto rijdt namelijk door heel het land en daardoor bereik je heel erg veel mensen. Daarnaast is het niet lastig om reclame op de auto te laten zetten, een goed bedrijf zal u hier namelijk bij helpen! 

   

  Hoe gaat dat proces in zijn werk? 

  Ten eerste moet u er met uw collega’s over nadenken wat het ontwerp zal gaan worden. Vervolgens kunt u dit ontwerp inleveren bij een goed online bedrijf. Er wordt overlegd over de mogelijkheden en vervolgens wordt de reclame voor op uw auto afgedrukt en wordt dat heel netjes en mooi op uw auto geplakt.

  https://strijkerbuitenreklame.nl

  Tags: , ,

 • Adverteren 09.05.2016 Reacties uitgeschakeld voor De voordelen van een GPS Tracker

  Sinds GPS werd vrijgegeven door het Amerikaanse leger en ook anderen dan het leger er gebruik van mochten maken is de GPS onwijs ver gekomen. Als eerste in vliegtuigen en schepen om de locatie te kunnen bepalen, maar later kwam het ook naar auto’s en telefoons. Tegenwoordig zitten GPS systemen vrijwel overal in. Onze mobiele telefoon bezit er één, jouw auto of het GPS systeem dat er in zit ook, en zelfs sommige voorwerpen hebben een ingebouwde GPS Tracker.

  Tegenwoordig zien we GPS ook in andere vormen terugkeren in het bedrijfsleven, als veiligheidsmaatregel en als extra service. Een goed voorbeeld is de post: momenteel vinden we al wel track en trace codes op onze pakketjes, maar deze werken meestal aan de hand van checkpunten (bijvoorbeeld wanneer het pakket uit het pakhuis verwijdert wordt, of wanneer de postbezorger aan zijn rit begint), maar is alles behalve een real time checker. Toch gaat het wel deze kant op, waarbij consumenten real time kunnen zijn waar hun pakketje zich op een bepaald moment bevind. Dit heeft ook voordelen voor het transportbedrijf, want zij kunnen bijvoorbeeld hun fleet management beter organiseren en beter analyseren wat de mogelijke verbeterpunten zijn.

  Een ander type bedrijf wat waarschijnlijk snel zal overstappen op tracking systemen is de autoverhuur sector en de taxi industrie. Momenteel zijn veel taxi’s al uitgerust met een vorm van gps, maar in de autoverhuur is dit nog niet altijd het geval. Door gebruik te maken van een volgsysteem kan eenvoudig bijgehouden worden of een huurder zich aan de gemaakte afspraken houd, bijvoorbeeld met betrekking tot de af te leggen afstand. Ook kan het voertuig gemakkelijk gevonden als deze gestolen wordt, wat voor iedereen zeer interessant is, want eigenlijk heeft een GPS systeem alleen maar voordelen.

  https://mygpstracker.nl/

Archief