• Aanbiedingen 24.02.2021 Reacties uitgeschakeld voor Passie voor coderen

  Ze zijn gewoon niet meer weg te denken uit onze dagelijkse levens: camera’s, waterkokers, telefoons, navigatie systemen, vaatwassers, ovens en drones. Ze zijn overal en nergens, we kunnen er niet meer zonder. Al deze apparaten zijn stuk voor stuk gewoon onmisbaar geworden in onze levens. Maar heb jij er wel eens over na gedacht hoe al die apparaten geproduceerd worden? En wanneer je dan eindelijk een functionerende navigatie bezit, hoe zorg je er dan voor dat je er ook echt de route op kan zien en horen? En wanneer je eenmaal een werkende mobiele telefoon hebt, hoe zorg je er voor dat je er dan iemand mee kan bellen? In elk apparaat zit hardware en software; beide zijn belangrijk. De software maakt het mogelijk om al die apps en programma’s te gebruiken. Maar ja, hoe kom je aan die software. Er moet toch iemand zijn die dat allemaal bedacht en gecodeerd heeft. Dit klinkt allemaal heel erg moeilijk, maar dat is het zeker niet! Want, wij van Koenig & Bauer hebben een passie voor coderen!

   

  Heb jij ook interesse in programmeren, in software, heb je altijd al willen weten hoe je zelf een app kan maken, heb je altijd al willen weten hoe je een laser graveermachine metaal kan coderen? Coderen is eigenlijk hetzelfde als het leren van een nieuwe taal: er zijn er heel veel, bijvoorbeeld  Python, APIs, Ruby, JavaScript, CSS, jQuery HTML of PHP. Wanneer je één van deze talen onder de knie hebt, is het steeds makkelijker om weer een nieuwe te leren. Met elke codeertaal die je leert, begrijp je de volgende vlotter. Elke programmeertaal heeft natuurlijk zijn eigen functie. Je moet dus van tevoren wel weten of je software wil maken om bijvoorbeeld een standaard etiket voedingsmiddel te ontwikkelen. Wil jij graag ook dat iemand voor jou codeert? Dan ben je bij Koenig & Bauer op het juiste adres!

  https://coding.koenig-bauer.com/nl/

  Tags: ,

 • Aanbiedingen 16.02.2021 Reacties uitgeschakeld voor Een slotenmaker zoeken in de regio Eindhoven

  Slotenmakers zijn professionals die een breed scala aan essentiële diensten kunnen verlenen aan inwoners van de stad. Of je jezelf nu hebt buitengesloten van je auto of huis of het slachtoffer bent van een kapot slot, een slotenmaker kan je leven veel gemakkelijker maken. Helaas betekent het hebben van een professionele slotenmaker dat u meer moet betalen dan u normaal zou doen voor een noodslotenmaker. Gelukkig kennen wij het telefoonnummer van een betaalbare slotenmaker in Eindhoven.

  Slotenmakersdiensten kunnen een breed scala aan diensten bieden, van het dupliceren en repareren van basissleutels tot complexere slotenmakersdiensten zoals het openen van de deur of het herstellen van verloren sleutels. Een eenvoudige slotenmaker kan u misschien binnen een paar minuten bij u thuis of op kantoor krijgen. Maar bij een groter bedrijf of appartementencomplex kan een traditionele slotenmaker nodig zijn. Ze arriveren doorgaans op tijd en gebruiken gespecialiseerde hulpmiddelen om toegang te krijgen tot de faciliteit.

  De slotenmaker in Eindhoven kan een breed scala aan hulpdiensten bieden die u kunnen helpen in geval van een nachtschoot of combinatieslot defect, vergrendelde deuren en ramen, beschadigde sloten en duplicatie of reparatie van sleutels. Als u bovendien problemen ondervindt met het beveiligingssysteem van uw appartement, kan een slotenmaker uit de regio Eindhoven controleren of u uw bestaande systeem moet vervangen of nieuwe eenheden moet toevoegen. Bovendien kunnen ze u helpen bij het verkrijgen van een kopie van de beveiligingscode voor al uw appartementen.

  Wat te doen bij een noodgeval?

  In noodgevallen hebben veel mensen niet de tijd of het geduld om te proberen uit te zoeken hoe ze hun  sloten kunnen repareren. Als noodslotenmakers onmiddellijk nodig zijn, kiezen veel mensen ervoor om de slotenmakersdiensten  te gebruiken die door een aantal verschillende bedrijven worden aangeboden. Hoewel het niet altijd mogelijk is om er een te selecteren die alle services biedt die u mogelijk in één keer nodig heeft, is het nog steeds mogelijk om te bepalen of de slotenmaker in Eindhoven noodslotenmakersdiensten aanbiedt.

  Wanneer u op zoek bent naar een slotenmaker in Eindhoven, is een van de eerste dingen die u moet bepalen het niveau van ervaring en kennis van de werknemers. Sommige slotenmakersdiensten werken op een “naar behoefte” basis, wat inhoudt dat ze alle soorten sloten voor een bepaalde klant behandelen. Dit betekent dat het bedrijf alleen ervaren professionals inhuurt die zijn getraind in alle soorten sloten. Het is belangrijk om de slotenmakersdiensten te vragen naar deze training en ervaring, omdat het u zal helpen ervoor te zorgen dat de persoon die naar uw huis of bedrijf komt, elke mogelijke situatie aankan.

  Slotenmaker staat voor u klaar in nood

  Als u op zoek bent naar noodslotenmakers, moet u ook rekening houden met de reputatie van het slotenmakersbedrijf. Een goede manier om erachter te komen of een bepaald bedrijf al dan niet tevreden klanten uit het verleden heeft gehad, is door op het internet te zoeken wat hun ervaring met het bedrijf is.

  24 uurs service

  Hoewel er verschillende soorten services beschikbaar zijn, is een 24-uurs noodslotenmaker de beste keuze. Dit type service is de hele dag en nacht beschikbaar, zeven dagen per week. Wat u ook nodig heeft om buitengesloten te raken, de 24-uurs slotenmaker voor noodgevallen in Eindhoven kan u helpen. Of het nu gaat om een ​​autoprobleem of een thuisprobleem, zij kunnen met één druk op de knop de oplossingen bieden die u nodig hebt.

  Voor het geval je direct contact wilt:

  Telefoonnummer: 085-1301895
  Website: https://www.slotenmakergerard.nl
  E-mail: info@slotenmakergerard.nl

 • Aanbiedingen 13.06.2019 Reacties uitgeschakeld voor HC Den Bosch – Alles Wat je Moet Weten

  De hockeyclub uit Den Bosch heeft zowel een Heren 1 als een Dames 1 die beiden in de
  Hoofdklasse Hockey spelen. Van beide teams zijn de hockey wedstrijden te zien op Eyecons.
  De Heren 1 van Den Bosch eindigden afgelopen seizoen op de zesde plek in de Hoofdklasse
  Hockey Heren en zijn daardoor een echte middenmotor van de competitie. De dames deden
  het een stuk beter, ze eindigden op de 2 e plek. Na een spannende play-off tegen AHBC
  werden ze tweede waardoor ze het kampioenschap op een haar missen.

  Nog actueler dan het frisse einde van het seizoen is de FIH Pro League. Hockeyclub Den
  Bosch is de host van de league en daarnaast ook hofleverancier van Oranje. Dit betekent dat
  het Nederlands vertegenwoordigd wordt in Den Bosch! Het belooft druk te worden tijden de
  Pro League.

  Tijdens het event zijn er drie spannende wedstrijden tussen Nederland, België en Nieuw
  Zeeland. Tussen deze drie landen heerst er ontzettend veel competitie. Nederland is
  afgelopen wereldkampioenschap nog verslagen door België. Daarnaast zijn de ‘All Blacks’
  gewaagde tegenstanders na de halve finale van de olympische spelen in 2012.

  We snappen dat de club uit Brabant super trots is om zo’n event te hosten. De hockeyclub
  bestaat al meer dan 80 jaar en heeft 2400 leden. Sinds 1998 doen de dames van Den Bosch
  het al enorm goed in de Europese hockey competitie. Dit komt vooral door de eigen
  opleiding van Den Bosch. Die ervoor zorgt dat er vele nationale kampioenen worden
  opgeleid, Europese titels worden binnen gesleept en er zelfs individuen worden gekroond
  tot ‘FIH Best of the World’.

  Voor het aankomende seizoen zijn de Brabantse hockeytoppers niet alleen te vinden op de
  velden, maar ook voor alle HC Den Bosch wedstrijden ga je naar Eyecons.com. Hier vind je
  alle wedstrijden van de Hoofdklasse Hockey Dames en Hoofdklasse Hockey Heren van alle
  hockeyclubs.

  https://eyecons.com/kanalen/hc-den-bosch

  Tags: ,

 • Aanbiedingen 27.12.2018 Reacties uitgeschakeld voor Foute kersttruienfeestje

  Met kerst is het gebruikelijk om een kerstdiner te houden en cadeautjes uit te pakken die onder de boom liggen. Veel mensen vieren kerst met familie, met vrienden, met collega’s of allemaal. Het is een drukke periode voor veel mensen. Alles moet ineens gebeuren. Je moet iedereen van je familie ineens zien. Soms wil je ook even iets rustigers doen in december. Heb je zin om met vrienden of vriendinnen iets aan kerst te doen, maar zit je niet te wachten op wéér een ingewikkeld kerstdiner of een uitgebreid feestje? Dan is dit misschien iets voor jou en je vrienden: een foute kersttruienfeestje.

  Wat is een foute kersttruienfeestje? Eigenlijk heeft het weinig regels, behalve dat je een grappige kersttrui aantrekt en lol hebt met elkaar. Het gaat erom dat de sfeer relaxed is en dat er niet zo veel ‘moet’. Waar is die kersttrui dan voor nodig, vraag je je af. Nou, kersttruien maken elke gelegenheid leuker! Zo simpel is het.

  Wat kun je doen op een foute kersttruienfeestje? Wat natuurlijk heel chill is om te doen is om een marathon te houden van de leukste kerstfilms. Laat bijvoorbeeld iedereen die aanwezig is één film kiezen en al die films kijk je vervolgens achter elkaar. Haal lekkere snacks in huis, dan kom je de dag prima door!

  Heb je geen zin meer om films te kijken, dan kun je er ook altijd nog leuke spelletjes bij pakken. Speel traditionele spelletjes, zoals mens erger je niet of een kaartspel. Of speel 30-seconds, waarbij je allerlei woorden moet omschrijven, die de spelers in jouw team vervolgens moeten raden en dat allemaal in 30 seconden. Pret is hierbij zeker gegarandeerd, want de tijdsdruk zorgt voor hilarische momenten. Een ander leuk spel is Cards against humanity, waarbij je wat meer te weten komt over de ware aard van je vrienden en waar je ook veel bij kunt lachen.

  https://www.uglyxmas.nl/nl_nl/

  Tags: ,

 • Aanbiedingen 01.05.2018 Reacties uitgeschakeld voor iPhone scherm reparatie Antwerpen

  Zoals het iedereen weleens overkomt, gebeurt het nu met u, uw scherm van uw iPhone is gescheurd. U heeft uw iPhone laten vallen of per ongeluk iets op het iPhone scherm geplaatst. Het is vervelend, dat wel, maar geen nood. Elk scherm van de iPhone kan hersteld worden. Is uw iPhone scherm eenmaal gebarsten is, is het aan te raden snel uw scherm van uw iPhone te laten vervangen.

  Want hoe langer u wacht met het herstellen van uw iPhone scherm, hoe meer risico u loopt dat de schade aan uw iPhone groter wordt, en wordt de iPhone reparatie duurder. Door de barst of de scheur kan namelijk vocht naar binnen trekken. Dit gebeurt niet meteen, maar stap voor stap. Zoek snel een gespecialiseerd bedrijf in iPhone scherm herstellingen, zoals New Phone Repair in Antwerpen, en laat uw iPhone scherm gedegen, betaalbaar en met spoed vervangen.

 • Aanbiedingen 25.04.2018 Reacties uitgeschakeld voor CBD werkt niet bewustzijn veranderend of psycho actief

  Van THC is bekend dat de stof u high kan maken. De stof wordt daarom in andere woorden ook wel bewustzijn veranderend of psycho actief genoemd. Een ander voorbeeld van een andere bewustzijn veranderde stof is alcohol. Hiervan wordt u dronken en deze dronkenschap leidt tot een verandering in uw bewustzijn.

  Zo kunt u het effect van THC vergelijken, van THC wordt u high in plaats van dronken. In coffeeshops kan men hasj en weed kopen. Om hiermee te roken. Ook van weed wordt men high. De oorzaak hiervan is de THC in de weedolie.

  https://cbd-olie-online.nl/
 • Aanbiedingen 16.11.2017 Reacties uitgeschakeld voor De slaapkamer inrichten

  Als je van interieur inrichten houdt vind je het vast leuk om de slaapkamer in te richten. Je brengt daar immers veel tijd in door. Als je de slaapkamer in wilt richten zijn er een aantal dingen waar je de focus op moet liggen. Als deze elementen goed bij elkaar passen dan ziet de slaapkamer er een stuk beter uit. De elementen zijn: bed, kast, decoratie, vloer en de verlichting. Als deze elementen goed bij elkaar passen, dus bijvoorbeeld passende kleuren of materialen gebruiken, dan zal je een prachtige slaapkamer hebben. Het is dus wel iets anders dan de badkamer waar je bijvoorbeeld de Voegen tegels moet doen.

  In bed zul je de meeste tijd doorbrengen als je in de slaapkamer bent. Wat dan handig is, is een comfortabel en groot bed. Daarna komt de vraag waar en hoe je het bed neer zet. Dit is ook wel de basis van een slaapkamer dus vanaf daar kun je de rest inrichten. Daarna kun je een kast kiezen en plaatsen. Kies een kast waar je alles in kwijt kan, maar neem geen mega grote kast die heel veel ruimte in beslag neemt. Dit is zonde omdat je waarschijnlijk ook andere dingen in de kamer wilt hebben. De verlichting is ook belangrijk. Je hoeft niet per se fel licht in de slaapkamer. Gebruik juist lamen met een laag voltage om een warmere sfeer te creëren. Richt de lampen ook op de muur. Daarna komt de decoratie aan de buurt. Wil je iets ophangen op de muur of wil je plantjes in de kamer hebben? Een leuke stoel is ook handig voor als je je moet omkleden en het staat leuk. Misschien wil je wel wat nachtkastjes naast het bed. Ten slotte is het tijd om te denken aan de kleuren. Je wilt dat alle meubels bij elkaar passen qua kleur. Anders ziet het er niet uit. Kies ook een nachte ondergrond. Een tapijt is fijner dan laminaat omdat je soms met blote voeten loopt.  Zoals je leest is het dus een klusje om het helemaal in te richten. Bij een badkamer zullen de kleuren licht zijn en de Voegen wit maken helpt daar bij. Bij de slaapkamer is een warmere kleur dus beter.

  https://www.voegxpert.nl/

  Tags: ,

 • Aanbiedingen 20.04.2017 Reacties uitgeschakeld voor Vloertegels kopen

  Wil je vloertegels gaan kopen? Het is dan verstandig om eerst eens online te gaan kijken. Je kunt op het internet namelijk een ruime assortiment van goedkope vloertegels kopen. Je zal verbaast zijn over de prijzen en grote keuze die je hebt.

  In een bouwmarkt is er een bepaald oppervlakte beschikbaar en hier worden alle producten ten toon gesteld waaronder vloertegels. Zo is er dus maar een beperkte assortiment van vloertegels in de bouwmarkt. Zo heeft de consument in de winkel dus ook maar een beperkte keuze. Uit het kleine assortiment ook nog eens goedkope vloertegels kopen is vaak niet mogelijk.

  Voor goedkope vloertegels kopen en meer keuze moetje online zijn. Een webwinkel heeft zich niet te houden aan een ruimte want alles staat digitaal op het internet. De fysieke vloertegels zijn allemaal opgeslagen een magazijn. Zo heb als consument dus een ruime keuze uit goedkope vloertegels.

  Een online winkel betaald dan ook niet voor een dure pand met veel personeel. Aan het magazijn zijn ze veel minder geld kwijt en ze hebben ook geen filialen. Dit betekent dat er een hoop op kosten bespaart word. Door op deze kosten te besparen maken ze goedkope vloertegels kopen mogelijk voor de consumenten.

  beslist.nl

  fliesenxl.com/nl

  bestratingsmarkt.com

 • Aanbiedingen 14.12.2016 Reacties uitgeschakeld voor Extreme sporten kunnen een hulp zijn bij posttraumatisch stressstoornis

  Volgens depsycholoog.nl is het aantal doden in Nederland onder de soldaten die van uit een oorlogsgebied terug naar huis komen echt wel verbluffend. Veel psychologen denken dat het is omwille van het feit dat de soldaten gewoon geworden zijn aan de adrelaninestroom, aan de angst , en de chemische reacties die in de hersenen plaatsvinden bij dergelijke krankzinnige omstandigheden als de oorlog. Dit alles veroorzaakt bij teruggekeerde soldaten dat ze risico’s nemen met hun auto, hun quad, hun jet ski’s en andere prestatie gericht speelgoed. Waarom ? Wel omdat het dagelijks leven in de burgerlijke maatschappij in vergelijking echt wel vervelend kan zijn.

  Een ander probleem van soldaten die teruggekeerd zijn en een waarvan we ons allemaal bewust zijn door de vele artikels in de kranten en tijdschriften, in TV uitzendingen en documentaires, is de posttraumatische stressstoornis. Gelukkig leren psychologen hoe ze twee vliegen in één klap kunnen treffen en ontwikkelen ze therapieën voor deze psychologische items : het zijn immers uitdagingen waarmee elke soldaat te kampen heeft in mindere of meerdere mate wanneer hij terug in het gewone leven terecht komt.

  Nu kunnen teruggekeerde soldaten extreme sporten gaan beoefenen, maar veiligheidscoördinatoren en anderen begeleiden hen in dit proces. Zo kunnen ze nog steeds die adrelaninestroom ervaren nu echter zonder enig risico. Het ziet er wel risicovol uit, maar wanneer professionals hen begeleiden doorheen het proces, houdt het niet zoveel risico’s in.

  Welke vormen van extreme sporten kunnen nuttig zijn bij een posttraumatische stoornis zal je je afvragen.

  Skydiven, Wild water rafting, Paintball, Afdaling skieën en Quad racen.

  Dat zijn slechts enkele sporten die men teruggekeerde soldaten kan laten doen om hen van hun posttraumatisch stressstoornis af te helpen en het probleem , nl. de nood aan die sterke adrenalineopstoot die ze in het leger nodig hadden, op te lossen. Ik hoop echt dat je daar even over nadenkt en dat je zal begrijpen waarom het nuttig is om daar geld aan te besteden, en eveneens hoe het mannen en vrouwen in uniform helpt om veilig terug in de maatschappij opgenomen te worden. Denk daar eens aan 

   Dit artikel werd geschreven door het editoriale team van depsycholoog.nl (in Rotterdam).

  Bekijk eens de website voor verwante artikelen en andere interessante onderwerpen.

   

   

   

   

 • Aanbiedingen 03.12.2016 Reacties uitgeschakeld voor Hoe selecteer je de juiste deurslot

   

  Een beetje studie kan je heel veel geld en misschien ook wel je leven helpen besparen wanneer je een slot voor je voordeur moet kiezen. Er zijn 2 manieren om dit aan te pakken; een manier zal zijn om een slotenmaker te bellen en een selectie en installatie door hem te laten doen op een hele hoge prijs. Een ander manier is “Doe het zelf”: je zal een hoop geld besparen en je kan de veiligheid die jij nodig hebt kiezen. De installatie is niet zo moeilijk zoals je denkt.

  Als je een deur en doodsbout slot op je voordeur hebt, dan om ze te veranderen naar een veiligere deur set is heel makkelijk. Je moet beide op hetzelfde tijdstip vervangen, dit zal de zekerheid geven dat ze hetzelfde einde hebben en hetzelfde veiligheidsniveau hebben.

  Voor matige veiligheid kan je jou “Deur Set” kopen bij een big box verkoper. Als je een hogere veilige deur set wilt, dan moet je een gespecialiseerde Sloten Bedrijf vinden, de internet zal een goede plek zijn om te starten.

  Er zijn bepaalde beslissingen dat je zal moeten nemen bij het kiezen van je slot set:

  • Wil je de deur en vergrendelingsslot met hetzelfde sleutel openmaken, dit wordt keyed alike genoemd
  • De definitieve (kleur) van de sloten en is het gegarandeerd dat het niet dof wordt.
  • Hoeveel uitgesneden sleutels zal je nodig hebben, zorg ervoor dat je al je sleutels onder controle hebt
  • Kwaliteit en vakmanschap, deze moeten bestaan uit materialen met hoge veiligheid, zoals ijzer en de interieur mechanismen moeten beschermd zijn
  • De slotgrendel moet tenminste een inch langer worden in de deurstijl.
  • Beide moeten anti-picking en anti-slag zijn
  • Moet het vergrendelingsslot met een sleutel aan zowel buiten en binnenkant verwerkt worden of moet de binnenkant met een duim gedraaid worden
  • Makkelijke installatie

  Als je je keuze al gemaakt hebt zal je het oude slot set verwijderen en het vervangen met de nieuw gekochte set. Neem je tijd en volg de installatie instructies. Nadat je klaar bent en het werkt, ben je dan al klaar? Nee, onthoud de sleutels, het maakt niet uit wat voor sloten op je voordeur zijn, als je je sleutels niet beheert, kan je je veiligheid niet beheren. Dit betekent dat als je 6 sleutels hebt bij het kopen van je slot, dan moet je die 6 sleutels ten aller tijden kunnen tellen.

  De thema in dit artikel en anderen die ik heb geschreven zijn hetzelfde “Sleutel Controle”.

  Wil je meer informatie omtrent keuze van sloten en deuren? Neem contact op met een betrouwbare slotenmakerij in Utrecht welke u meer informatie kan verschaffen en zuodat u beste keuze te maken.

   

  http://www.locksecure.nl

Archief